Hampaiden valkaisun hinta Unkarissa

hampaiden valkaisu Unkari 1
Kirjoittanut Erika

Hampaiden valkaisu Unkarissa voi olla erittäin tehokas mutta yksinkertainen tapa vaalentaa hampaiden väriä poistamatta hampaan pintaa. Se ei muuta hampaiden väriä, vaan vaalentaa olemassa olevaa väriä.

ParasKlinikka.com kertoo sinulle hampaiden valkaisusta Unkarissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Hampaiden valkaisun hinta Unkarissa

Hampaiden valkaisuhoidon keskihinta Unkarissa Budapestissa on 190 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 140 eurosta 240 euroon.

ToimenpideHinta Unkari
Hampaiden valkaisu190 €

Mihin hampaiden valkaisua käytetään?

Hampaiden valkaisu Unkarissa voi olla erittäin tehokas mutta yksinkertainen tapa vaalentaa hampaiden väriä poistamatta hampaan pintaa. Se ei muuta hampaiden väriä, vaan vaalentaa olemassa olevaa väriä.

Mitä hampaiden valkaisuun Unkarissa kuuluu?

Unkarin hammaslääkäri levittää ikeniin kemiallisen esteen, joka suojaa niitä valkaisuprosessin aikana. Tämän jälkeen valkaisuliuosta levitetään hampaisiin, ja kemikaali aktivoidaan lämmön tai lämmön ja valon yhdistelmän avulla. Kun valkaisuprosessi on päättynyt, valkaisusulku poistetaan helposti yhtenä kappaleena. Jos hammas on käsitelty juuren kohdalta, kanava, jossa hermo oli aiemmin, voidaan avata uudelleen ja valkaisuaine voidaan laittaa sisään.

Kuinka kauan toimenpide kestää?

Hampaiden valkaisu Unkarissa kestää tavallisesti yli tunnin, mutta hammaslääkäri neuvoo sinua erityistarpeidesi mukaan.

Olenko tyytyväinen tuloksiin?

Hampaiden valkaisun tulokset Unkarissa voivat vaihdella hampaiden alkuperäisen sävyn mukaan. Hampailla on taipumus tummua hieman ajan myötä. Vaikutus kestää noin 1-3 vuotta, vaikka se voi joskus kestää pidempäänkin.

Milloin valkaisu ei ehkä toimi?

Hongriene-hampaiden valkaisu voi vain vaalentaa olemassa olevien hampaiden väriä. Toinen vaihtoehto on muuttaa hampaan sävy tiettyyn sävyyn. Valkaisu toimii myös luonnollisiin hampaisiin. Se ei tehoa minkäänlaisiin “tekohampaisiin”. Tähän kuuluvat hammasproteesit, kruunut ja laminaatit. Jos hammasproteesit ovat värjäytyneet tai värjäytyneet, voi olla syytä käydä hammaslääkärissä Budapestissä ja pyytää häntä puhdistamaan ne. Värjäytyneet viilut, kruunut ja hammasproteesit voidaan joutua vaihtamaan. Kysy tässäkin tapauksessa hammaslääkäriltäsi.

Miten huolehdin hampaistani hampaiden valkaisun jälkeen Unkarissa?

Keskustele hammaslääkärisi kanssa siitä, miten hampaiden väri säilytetään ja mitä tuotteita on saatavilla tämän vaikutuksen ylläpitämiseksi. Jokaisen henkilön elämäntavat on arvioitava, mutta hyvä suuhygienia ja säännölliset käynnit hygieniahoitajalla auttavat säilyttämään vaikutuksen pidempään. Jotkut kokevat, että hampaat ovat herkät ensimmäisinä päivinä hoidon jälkeen, mutta tämä herkkyys häviää pian sen jälkeen. Hammaslääkäri neuvoo sinulle tuotteita, joita voit käyttää tämän herkkyyden torjumiseksi.

Mitä toimenpiteeseen kuuluu?

Kun kyseessä on elävä hammas, Budapestin hammaslääkäri levittää valkaisutuotteen erityisesti suunnitellun lokeron avulla, joka asetetaan suuhun ikenen suojuksen tavoin. Tämän jälkeen kemikaali aktivoidaan lämmön tai lämmön ja valon yhdistelmän avulla. Tuotteen vaikuttava aine on yleensä vetyperoksidi tai karbamidiperoksidi. Jos hammas on käsitelty juuren kohdalta, kanava, jossa aiemmin oli hermo, voidaan avata uudelleen ja valkaisuaine voidaan laittaa sisään. Molemmissa tapauksissa toimenpide on toistettava, kunnes oikea sävy on saavutettu.

Kuinka kauan toimenpide kestää?

Ensinnäkin sinun on käytävä hammaslääkärilläsi kaksi tai kolme kertaa. Hammaslääkärin on valmistettava suusuoja, ja hänen on otettava sitä varten sormenjäljet ensimmäisellä tapaamiskerralla. Kun hammaslääkäri on aloittanut hoidon, sinun on jatkettava sitä kotona. Tämä tarkoittaa, että valkaisuainetta käytetään säännöllisesti 2-4 viikon ajan 30 minuutista yhteen tuntiin kerrallaan. Joitakin uudempia tuotteita voidaan kuitenkin käyttää jopa 8 tuntia kerrallaan, mikä tarkoittaa, että tyydyttävä tulos voidaan saavuttaa jo viikossa.

Miksi hampaani tarvitsevat valkaisua?

Jokainen ihminen on erilainen, ja aivan kuten hiusten ja ihon väri vaihtelee, myös hampaiden väri vaihtelee. Joillakin hampailla on kellertävä sävy, toiset ovat enemmän beigejä, ja vain harvat hampaat ovat todella “valkoiset”. Hampaat kellastuvat myös iän myötä, ja ruoka ja juomat, kuten tee, kahvi ja mustaherukat, voivat värjätä hampaiden pinnan. Myös hammaskivi voi vaikuttaa hampaiden väriin. Joillakin ihmisillä voi olla värjäytymiä hampaiden sisäpuolella. Tämä voi johtua tietyistä antibiooteista tai hampaiden pienistä halkeamista, jotka imevät värjäytymiä.

Olenko tyytyväinen tuloksiin Unkarissa?

Hoitotulokset voivat vaihdella hampaiden alkuperäisen värin mukaan. Hampailla on taipumus tummua hieman ajan myötä. Vaikutus kestää noin 1-3 vuotta, vaikka se voi joskus kestää pidempäänkin. Jotkut kokevat, että heidän hampaansa ovat herkät ensimmäisten päivien ajan hoidon jälkeen, mutta tämä häviää lyhyen ajan kuluttua.

Entä kotipakkaukset?

Reseptivapaita sarjoja ei suositella, sillä ne sisältävät vain pienen määrän vetyperoksidia, mikä heikentää tuotteen tehoa. Jotkut sisältävät myös mietoja happoja, toiset taas ovat hankaavia. Vaikka nämä tuotteet ovat halvempia, valkaisu on monimutkainen hoitomenetelmä, ja hammaslääkärin tulisi tehdä se vasta hampaiden perusteellisen tutkimuksen ja arvioinnin jälkeen. On erittäin tärkeää noudattaa hammaslääkärin antamia ohjeita ja varmistaa, että osallistut suositeltuihin seurantakäynteihin.

Milloin valkaisu ei ehkä toimi?

Valkaisu voi vain vaalentaa nykyisten hampaiden väriä. Toinen vaihtoehto on muuttaa hampaan sävy tiettyyn sävyyn. Valkaisu toimii myös luonnollisissa hampaissa. Se ei tehoa minkäänlaisiin “tekohampaisiin”. Tähän kuuluvat hammasproteesit, kruunut ja laminaatit. Jos hammasproteesit ovat värjäytyneet tai värjäytyneet, voi olla syytä käydä hammaslääkärillä ja pyytää häntä puhdistamaan ne. Värjäytyneet viilut, kruunut ja hammasproteesit on ehkä vaihdettava. Kysy jälleen hammaslääkäriltäsi.

Entä valkaiseva hammastahna?

Valkaisevia hammastahnoja on nykyään saatavilla useita. Vaikka ne eivät vaikuta hampaan luonnolliseen väriin, ne poistavat tehokkaasti värjäytymiä ja parantavat siten hampaan yleisilmettä. Valkaiseva hammastahna voi myös auttaa säilyttämään hampaiden ulkonäön sen jälkeen, kun ne on valkaistu ammattimaisesti.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Erika

Nimeni on Erika. Yli 10 vuotta lääketieteellistä tutkimusta tehneenä päätin omistautua tieteelliselle ja lääketieteelliselle kirjoittamiselle vuodesta 2018 alkaen. Olen kehittänyt asiantuntemusta, joka kattaa eri alat, kuten kosmeettisen kirurgian, hammaslääketieteen, bariatrisen kirurgian ja silmäkirurgian. Tämä uusi suuntaus antaa minulle mahdollisuuden jakaa tietämystäni.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️