Helvetic Clinics Budapest

helvetic klinikat budapest 1

Helvetic Clinics on erikoistunut hammashoitoon. Se on perustettu vuonna 2014, ja GCR (Global Clinic Rating) -tarkastajat ovat äänestäneet sen maailman parhaaksi hammasklinikaksi vuosina 2015, 2016 ja 2017. Tämä klinikka sijaitsee Budapestissä, Unkarissa. Katso asiakasarvostelut, ennen/jälkeen -kuvat ja kysy hintoja ulkomailla tehtävistä leikkauksista. Täytä lomake ilmaista ennakkodiagnoosia varten. Nopea vastaus.

Helvetic Clinics, Budapest, Unkari 🥈

Helvetic Clinics takaa korkealaatuisen hammashoidon jasäästää samalla50-70 % laskussa verrattuna paikallisiin hammaslääkäreihin Euroopassa.

Me Helvetic Clinicsissä uskomme, että korkealaatuisen hammashoidon pitäisi olla kaikkien saatavilla. Siksi hammaslääkärimme ovat laatineet tiukat määrittelyt ja ohjeet, jotka on standardoitu kaikissa klinikoissamme ympäri maailmaa. Valitsitpa minkä Helvetic Clinicsin hammasklinikan tahansa, vakuutamme, että saat asiantuntevinta hoitoa yhdessä Unkarin ja ulkomailla sijaitsevista parhaista hammasklinikoista.

Valitsemalla Helvetic Clinicsin hammashoidon ulkomailla saat seuraavat edut:

  • 50-70 % halvemmat kuin paikalliset hinnat
  • Pisimmät ja kattavimmat saatavilla olevat takuut
  • Sveitsin standardien mukaiset tiukat käytännesäännöt, jotka on laadittu tiiviissä yhteistyössä hammaslääkäreidemme kanssa ja joita noudatetaan tunnollisesti kaikissa klinikoissamme
  • Nykyaikaiset klinikat, jotka on varustettu uusimmalla tekniikalla, joka on liian kallista useimmille klinikoille Yhdistyneessä kuningaskunnassa
  • Korkealaatuinen hammashoito
  • Henkilökohtainen ja viihtyisä ilmapiiri pienissä hoitoyksiköissä

Maailman parhaaksi hammasklinikaksi arvioitu hammashoitola

GCR (Global Clinic Rating) -tarkastajat äänestivät Helvetic Clinicsin maailman parhaaksi hammasklinikaksi vuosina 2015, 2016 ja 2017 yli 140 000 hammasklinikan joukosta. GCR on riippumaton luokituslaitos, joka sertifioi ja luokittelee yli 400 000 klinikkaa ja sairaalaa maailmanlaajuisesti.

Katso video tarkastuksesta:

Ammattilaisemme tarjoavat sinulle asiantuntemustaan implantologian, parodontologian ja hammaslääketieteen aloilla. Hammasklinikoillamme Unkarin parhaat hammaslääkärit ovat kaikki saman katon alla, ja jokaisella on oma erikoisalansa ja asiantuntemuksensa. Implantologimme ei koskaan hoida hampaasi reikiintymistä, odontologimme ei koskaan asenna hammasimplanttia ja parodontologimme ei koskaan asenna hammaskruunua.

Vaikka kosmeettista hammaslääketiedettä ei ole vielä virallisesti tunnustettu hammaslääketieteen erikoisalaksi, sertifioidut hammaslääkärimme sekä Unkarissa että Euroopassa ovat erikoistuneita, päteviä ja korkeasti koulutettuja nykyaikaisen hammaslääketieteen omilla erikoisaloillaan


Klinikan erikoisala :

Hammashoito
Luunsiirto
Hammassilta
Hammaskruunu
Hammasimplantit
Hammaslääkärin konsultaatio
Hammaslääkäri
Inlays / Onlays proteesi
Juurihoito
Juuren höyläys
Poskionteloiden siirto
Hampaiden puhdistus
Hampaiden valkaisu
Hampaan poisto
Hampaan paikkaus
Hammasviilut
Viisaudenhampaiden poisto
Invisalign


Video suosittelut

Minkä tahansa helvetiläisen hammasklinikan valitsetkin, takaamme sinulle korkealaatuisen hammashoidon, toisin kuin hammasturismin persoonaton “tehdashammashoito”.

Takaamme, että sinua hoitavat parhaat asiantuntijat, jotka käyttävät uusinta teknologiaa ja noudattavat tiukimpia sääntöjä ja menettelyjä, jotka ylittävät huomattavasti Sveitsissä voimassa olevat säännöt ja menettelyt.

Olemme myös hyvin tietoisia siitä, että hammashoito ulkomailla voi olla stressaava kokemus. Siksi takaamme lämpimän vastaanoton klinikoillamme, tulitpa sitten yksinkertaista toimenpidettä, kuten hygieniahoitoa tai hampaiden valkaisua, tai monimutkaisempaa hoitoa, kuten hammasimplanttileikkausta, varten.

Tarjotut palvelut

Lentokenttäkuljetus
Perhemajoitus
Ilmainen Wi-Fi
Hotellivaraukset
Tulkkauspalvelut
Pesula
Sairauskertomusten siirto
Liikuntarajoitteisille tarkoitetut huoneet
Internet-konsultointi
Apteekki
Puhelin huoneessa
Yksityishuoneet
Kuntoutus
Elintarvikkeita koskevat varotoimet
Käännöspalvelut
TV huoneessa


Kaupunki: Budapest – Maa: Unkari – Perustettu vuonna 2014
Akkreditointi: SGS ISO9001 – GCR:n mukaan maailman paras hammasklinikka – Puhutut kielet: ranska, englanti, unkari


Helvetic Clinicsin arvostelu

Bones Fourty
Bones Fourty
15:54 29 Sep 23
Kävin tällä viikolla ensimmäisen kerran Budapestissa nähdäkseni Helvetic Clinics. Siitä hetkestä lähtien, kun astuin perille, tiesin tehneeni oikean valinnan. Korkein hoitotaso, jonka olen koskaan saanut, heidän tarjoamansa palvelu on loistava alusta loppuun. Kiitos Cintia ja koko tiimi. Minua jännitti tulla, mutta se oli paras päätös, jonka olen voinut tehdä. Odotan innolla seuraavaa käyntiäni (en koskaan ajatellut sen olevan mahdollista hammaslääkärin kanssa)!Minulle tehtiin implantti, ja he antoivat minulle kaikki tiedot, joita tarvitsin tehdäkseni mahdollisimman tietoisen päätöksen. Palvelu ja hoito ovat maailmanluokkaa.Benjamin
Alisa Sheptukha
Alisa Sheptukha
19:07 11 Jul 23
Pidin todella asenteesta, palvelusta, kaikki oli korkeimmalla tasolla, erittäin ystävällinen henkilökunta ja lääkärit itse!) Konsultaatio sujui erittäin hyvin ukrainaa puhuvan lääkärin Evgenia Ostapenkon kanssa) Tein siivouksen, pidin myös siitä todella, miellyttävä puhtauden tunne ammattisiivouksen jälkeen!)Evgenialle korjattiin myös hammas, mikä oli syynä vierailulle) kaikki sujui täydellisesti, hammas alkoi näyttää vielä paremmalta kuin se oli!) kiitos!
Zakia Niazi
Zakia Niazi
20:20 07 Jun 23
Hammasklinikka teki erinomaista työtä. Ammattitaitoiset ja kokeneet lääkärisi tekivät erinomaista työtä tarpeisiini. Ajanvaraukset pidettiin ajallaan, mikä säästää paljon aikaa ja vaivaa.Ilmapiiri klinikalla oli miellyttävä ja vieraanvarainen, mikä vaikutti positiiviseen kokonaiskokemukseen. Henkilökunta oli ystävällistä ja avuliasta, ja heillä on myös ohjaaja, joka kuuntelee potilaita, ottaa heidän huolensa ja kysymyksensä vakavasti ja antaa heille tarvitsemansa tiedot.Kaiken kaikkiaan olen erittäin tyytyväinen kokemukseeni hammasklinikalla, että koin olevani hyvissä käsissä ja hoidettu. Voin siis suositella hammasklinikkaa varauksetta.
Ivan Z
Ivan Z
06:42 07 Sep 23
Klinikka on korkeimmalla tasolla, ihana henkilökunta, uusimmat laitteet ja teknologia, mulle tehtiin implantit yläleukaan, jopa supermonimutkaisessa tapauksessani lääkärit onnistuivat ilman poskiontelon nostoa! Henkilökunta on kohteliasta, ystävällistä, puhuu monia kieliä (englanti, ranska ja tietysti unkari). Siellä on myös venäjänkielisiä lääkäreitä, mutta heidän kanssaan on varattava aika etukäteen. Lääkärit työskentelevät myös lasten parissa – hoidin lapseni karieksen. Ainoa miinus on, että joskus joutuu odottamaan tapaamista, pari kertaa jonotettiin 20-30 minuuttia.
Alex Belflamme
Alex Belflamme
06:31 06 Sep 23
Voin sanoa, että organisaatio on täydellinen. Paluukuljetus klinikalta lentokentälle, ajat kokeneiden hammaslääkäreiden kanssa ja erittäin lämmin vastaanotto. Seuranta ensimmäisestä päivästä, jolloin päätin liittyä klinikalle, viimeiseen päivään oli poikkeuksellinen. Kiitän vilpittömästi koko tiimiä, hammaslääkäreitä ja heidän avustajiaan.Jos voisin, antaisin 10 ⭐Hammaslääkäreiden työ on vertaansa vailla, samoin kuin heidän neuvonsa.Todella tyytyväinen 100%
Adi Geva
Adi Geva
18:23 22 Aug 23
I highly recommend this dental clinic. I came here with my son after he had an injury to his gum and teeth. The front desk staff was very calm and patient, which really helped me to calm down from the panic. Dr. Ostapenko Evgenua was so kind and gentle with my son. She explained everything she was doing and made sure he was comfortable at all times. My son felt good about the treatment and I was very relieved. Dr. Ostapenko also gave us good advice on how to treat the injury and told us we could come back any time if we had any concerns. I would definitely recommend this clinic to anyone looking for a caring and professional dental care.
Elizabeth L
Elizabeth L
17:25 31 Jan 23
My husband and I have just returned to our home in the UK from our first visit to Helvetic Clinics in Budapest and we wanted to let other potential clients know how impressed we were with their professionalism, competence and friendliness. The dentistry professionals are excellent but so are the support staff, with a special thank you to Bettina and Tamas. The logistics are very well managed, from the airport pick-up to the hotel room booking to the initial free consultation to the appointment bookings, and we were very pleased with all the treatments we received including implants, root canal, fillings and teeth whitening. We are returning in May to complete the treatment plan we agreed and even with the cost of flights from London we will save a significant amount compared to UK treatment costs. We highly recommend Helvetic Clinics.
Jiaqi Zhang
Jiaqi Zhang
08:51 10 Jun 24
Erittäin hyvä hammasklinikka kiinalaisen avun palvelulla. Lääkärin asenne on myös erittäin hyvä ja hoito on erittäin nopeaa. Tarjoaa ilmaisia ​​hammaskalvoja ja diagnostiikkapalveluita. Ensimmäiseen hoitoon sisältyy myös ilmainen hotelli ja aamiainen. Neuvotteluprosessi on myös erittäin huomaavainen, ja siinä on huolellinen selitys ja kumppanuus. Erittäin suositeltavaa!
Марта Милютенкова
Марта Милютенкова
06:42 24 May 24
Hieno klinikka! Minulle tehtiin monimutkainen poskipoisto, ja kaikki sujui täydellisesti! Lääkäri oli erittäin ystävällinen, selitti kaikki vaiheet, joita käymme läpi, ja suoritti työnsä ammattimaisesti. Toimenpiteen jälkeen sovittiin kaksi lisäkäyntiä paranemisprosessin seuraamiseksi ja ompeleiden poistamiseksi.Vastaanottovirkailijat ovat erittäin reagoivia! Cynthia oli erittäin ystävällinen ja tervehti minua aina hymyillen!
Sylvia Tiedt
Sylvia Tiedt
09:31 31 May 24
Voin vain suositella klinikkaa ja hotellia, jossa se sijaitsee. Sinut toivotetaan tervetulleeksi erittäin lämpimästi ja ystävällisesti ja saat mukana kaikkialle. Huipputulkit poistavat epävarmuuden puhuessaan hammaslääkärien kanssa. Olen ehdoton pelkopotilas, enkä ole koskaan tuntenut oloani niin turvalliseksi ja mukavaksi. Anestesia ennen anestesiaa... Se oli mahtavaa. Neuvonta oli erittäin ammattitaitoista ja asiakaslähtöistä. Erinomainen palvelu alusta loppuun.Hotelli ja klinikka ovat aivan keskustassa ja voit katsella vanhaa kaupunkia, museoita ja Tonavaa tapaamisten välillä. 10 minuutin päässä on hyvät ostosmahdollisuudet, ota tyhjä matkalaukku mukaasi 😉 Ruoka on hyvää ja siellä on erittäin hyvä valikoima tyypillisiä unkarilaisia ​​ja kansainvälisiä ruokia. Cat Cafe oli henkilökohtainen kohokohtani. Odotan innolla, että pääsen tänne heti takaisin
Nathalie HARTMANN
Nathalie HARTMANN
10:35 17 May 24
Olen erittäin tyytyväinen hammaslääkärien työhön klinikalla. Tervetulotoivotus on poikkeuksellinen! Koko henkilökunta on erittäin ammattitaitoista: sihteerit vastaanotossa, avustajat ja tulkit, jotka seuraavat sinua ja selittävät kaiken erittäin selkeästi erittäin ammattitaidolla ja tietysti hammaslääkärit ja hammaslääkärin avustajat, jotka tarjoavat sinulle huippuluokan hoitoa! Tulin hammasimplantaatioon kahdelle yläetuhampaalleni ja olen todella vaikuttunut tehdyn työn nopeudesta ja täydellisyydestä! Kiitos kaikille !
stuart daly
stuart daly
11:24 29 Apr 24
Hieno klinikka ja tiimi. Erittäin ammattimainen ja tehokas, mutta ystävällinen ja rento.Tämä on kolmas käyntini liittyen juurihoitoon, josta oli tullut monimutkainen Isossa-Britanniassa.Komplikaatio on nyt hoidettu ja kaikki on parantunut hyvin.Olen kotoisin Isosta-Britanniasta, mutta olen tavannut vierailuillani useita eri kansallisuuksia olevia potilaita.Erittäin iloinen voidessani suositella.
Cleo Schnyder
Cleo Schnyder
11:53 12 Apr 24
Täydellinen klinikka, erittäin huomaavainen ja avulias henkilökunta.Monille kielille on päteviä kääntäjiä, mikä auttaa muita kuin englanninkielisiä.Tulin 2 oleskelua varten hammasimplanttia varten. Ensimmäisellä kerralla ruuvin asettamiseksi luuhun ja toisen kerran kruunun asettamiseksi. Olen erittäin iloinen tuloksesta! Implantti oli hieman liian vaalea ja ilman mitään hälyä hammaslääkäri päätti tehdä siitä hieman tummemman; tulos, enemmän kuin täydellinen!Suosittelen tätä klinikkaa ja palaan epäröimättä.Kiitos Helvetic Clinicsille, hammaslääkäreille, assistenteille, kääntäjille ja vastaanottovirkailijoille kaikesta tästä hienosta työstä. 🙂
the.anti.artist
the.anti.artist
08:30 12 Mar 24
En voi suositella tätä käytäntöä tarpeeksi. Niihin sisältyy lentokenttäkuljetukset, kun varaat hoidon/toimenpiteen, ja he ovat niin ystävällisiä ja ystävällisiä. Vastaanotolla oleva Nora on yksi ihanimmista ihmisistä, joita olen tavannut, joka on aina niin avulias. Äskettäinen ajani oli hygienistisiivoukselle Orsolyan kanssa. Minulla on erittäin herkät ikenet ja hän varmisti koko tapaamisen ajan, että minulla oli mukava ja aiheuttaa minulle mahdollisimman vähän kipua. Sekä antaa hyviä neuvoja jälkihoitoon ja mikä toimisi minulle parhaiten.Olen tullut tänne Lontoosta vuosia. Tämä on aina ensimmäinen vaihtoehtoni Lontooseen verrattuna, koska heidän tekemänsä työ on paljon parempi kuin kotona. En pidä hammaslääkärissä käymisestä, mutta Helvetic Clinics ja heidän upea henkilökuntansa tekevät siitä upean kokemuksen joka kerta.
Zaldia Daniel
Zaldia Daniel
13:03 01 Apr 24
Olen tehnyt paljon tutkimusta ennen kuin tulen Helvetic Clinics Budapestiin, mutta täällä oleminen ei ole ollenkaan verrattavissa siihen, mitä odotat.Olen matkalla palauttamaan koko suuni, joten tarvitsen useita implantteja, tunteita, skannauksia, juurikanavia, paljon työtä periaatteessa, puolet työstä on jo tehty ja voin vahvistaa, että kaikki 5 tähden arvostelut ovat totta, koska kaikki, jotka työskentelevät tällä klinikalla, käyttävät aina aikaa saadakseen sinut tuntemaan olosi mukavaksi, vaikka olisitkin "HAMMASLÄÄKÄRILLÄ"Ne pienet yksityiskohdat, joista he huolehtivat, tekevät tästä klinikasta erityisen.Hammasfobia on tärkeä tekijä monille ihmisille, mutta täällä olen kuitenkin aina puhunut johtavalle lääkärilleni A. Kunsztille, joka on minulle ehdoton sankari, kuten ystävä, ei hammaslääkäri.Jotenkin hän ja kaikki ihmiset, jotka työskentelivät saadakseen minut jälleen hymyilemään, onnistuivat saamaan minut tuntemaan oloni hyväksi tullessani "HAMMASlääkärille" kauhistuttamatta.Saat aina nämä upeat aurinkolasit, kun ne toimivat, ja eräänä päivänä unohdin omat lasini sinne, Erwin soitti minulle noin 2 minuutin kuluttua siitä, kun pääsin klinikalta palauttamaan ne.Erittäin tärkeä maininta on, että he ovat aina oikeassa rahan suhteen, vaikka menettely saattaa johtaa toiseen, maksat siitä, mitä on tehty, ei siitä, mitä piti tehdä, heidän hyvin harkittu järjestelmä näyttää sinulle kaiken mitä tarvitset tietää.Kaikki ovat erittäin kohteliaita ja kunnioittavia, lisäksi he yrittävät puhua useita kieliä, jotta tunteisit olosi tervetulleeksi, vaikka et puhu unkaria tai englantia.Tällaiset asiat saavat jonkun haluamaan palata takaisin tai aloittaa hammashoitosuunnitelman heidän kanssaan.Myös Budapestissa on paljon tarjottavaa, hyvää ruokaa, kaupunki itsessään on erittäin mukava, paljon toimintaa, hämmästyttävää yöelämää, mikä ainakin teki kokemuksesta vielä paremman.Kaiken kaikkiaan haluan vain sanoa, että jos päätät tulla tänne, tämä saattaa olla paras päätös hammashoito- ja matkasuunnitelmiisi liittyen.
Nolween Lefaure
Nolween Lefaure
06:00 16 Apr 24
Huippu A:sta Z:hen!! Olemme tulleet useaan otteeseen suuriin hammashoitotöihin poistamassa 28 hampaita, leuan luun augmentaatioita sekä implantteja, kruunuja ym. Ranskaan verrattuna. Hinnat ovat paljon edullisemmat. Henkilökunta on erittäin ammattitaitoista ja erittäin pätevää. Vakuutan teille, he puhuvat ranskaa erittäin hyvin! Lisäksi ne ovat jopa monikielisiä. Majoitimme klinikalla joka kerta, hotelli sijaitsee aivan yläpuolella. Joten on vain yksi hissi mennäksesi alas ja päästäksesi hammashoitoon! Ympäristö on upea, hillitty ilmapiiri, heillä on kuljetuspalvelu, joka noutaa sinut lentokentältä Ditto-hotelliin palataksesi lentokentälle, kuljetuspalvelu sisältyy hintaan! Sijainti on erittäin hyvä. Kaikki palvelut ovat lähellä, ei tarvitse ottaa ajoneuvoa… Suosittelen kaikille, joilla on hammashoitoa. He voivat mennä sinne silmät kiinni, he ovat todellisia päteviä ja ammattitaitoisia ihmisiä, lisäksi tarjoukset ovat ilmaisia ​​ja ensimmäinen yö tarjotaan sinulleMinä suosittelen !!
Ulfat Hasangarayev
Ulfat Hasangarayev
06:27 14 Jun 23
My experiences with this dental clinic have been nothing short of fantastic.The dentists are incredibly patient and dedicated, taking the time to work with precision and ensure a high standard of treatment. Their ability to manage pain is nothing short of miraculous.Equally impressive is the reception team. From the moment you step in, they treat you with the utmost kindness, always ready to assist, whether it's scheduling appointments, addressing concerns, or answering queries.I would, however, like to gently suggest that considering their intense workload, they may want to consider expanding their clinic in the future. This is not to say that their current efforts are in any way lacking - quite the contrary. Yet, an expansion might provide the team with a bit more breathing space, helping them maintain their high standards without the risk of strain over time.
Yeomans 152
Yeomans 152
17:22 29 Feb 24
Todella iloinen, että löysin Helvetic Clinicin Budapestista. Vaimoni ja minä olemme tulleet tänne muutaman kerran ja voimme vain laulaa korkeimmat ylistykset tästä upeasta, keskeisellä paikalla sijaitsevasta klinikasta ja hotellista. Ennen tänne tuloani olin melko hermostunut, koska minulla oli erittäin huonot hammaslääkärikokemukset Yhdistyneessä kuningaskunnassa.ja tiesin tarvitsevani laajaa hoitoa. Erittäin ammattitaitoiset lääkärit ja henkilökunta saivat minut erittäin nopeasti helpottumaan, ja he kertoivat hellästi, mitä toimenpiteitä tarvitsen ensimmäisen konsultaation jälkeen.Useiden poistojen, juurihoitotyön ja implanttien hoitoni suoritettiin niin pätevästi ja kokonaisvaltaisesti huolehtien yleisestä mukavuudestani, että en voi puhua tarpeeksi korkeasti tästä klinikasta. Hotelli oli ihana ja täydellinen ja kätevä paikka olla hoitojen jälkeen.Olen niin iloinen saadessani olla vieras/potilas Helvetic Clinicissä ja parasta on, että saamme nähdä rakastamamme Budapestin!Kiitos jälleen.Philip B.
Russell Martin
Russell Martin
13:14 28 Jan 24
Minulla on ollut niin upea kokemus Helvetic Clinicsissä vuosien varrella. Hammaslääkärit ovat poikkeuksellisia, ja olen ollut erittäin tyytyväinen heidän työhönsä. Olen myös kiitollinen hammaslääkäreille, hygienisteille, vastaanoton henkilökunnalle ja kaikille tiimin jäsenille, jotka ovat tehneet tästä niin hienon kokemuksen. He ovat kaikki olleet upeita, enkä voi suositella Helvetic Clinicsia tarpeeksi hyvin.
Florian Schomburg
Florian Schomburg
17:26 14 Jan 24
Olen ollut Helvetic Clinicsissä tammikuussa 2024 ja kaikki oli hienoa: Henkilökunta on kaikki erittäin vieraanvaraista ja ystävällistä. Lääkärit selittivät kaiken selkeästi ja se tuntui erittäin rehelliseltä. Jokaiselle potilaalle on määrätty isäntä, joka selitti hoitosuunnitelman ja näytti kustannukset ennen kuin suostuin siihen. He veloittivat puolet vain hampaiden puhdistuksesta, koska hampaani olivat jo melko puhtaat. Se oli myös erittäin rehellistä ja arvostettua. Ilmainen nouto lentokentältä ja kuljetus oleskelun lopussa. Yksi yö ilmainen hotellimajoitus. Tulen ehdottomasti takaisin, kun tarvitsen uutta hoitoa.
Jason Schreier
Jason Schreier
14:04 06 Dec 23
Matkustin Budapestin läpi ja olin utelias saamaan päätökseen kruunun, jota olin lykännyt vakuutusturvan vuoksi. Helvetic tarjosi ammattitaitoista palvelua, kuten kaikki sanoivat arvosteluissa. Ei painetta jatkaa huoltoa, mutta he tarjosivat perusteellisen, ilmaisen konsultoinnin tarvitsemastani menettelystä. Tarkasteltaessani hammaslääkärin lainausta aiemmin tänä vuonna, Helvetic oli 50 % hammaslääkärini hinnasta Yhdysvalloissa. Välitin tänne valmistumisen vain matkasuunnitelmien takia.Suoritin siivouksen täällä ja tämä menettely vastasi ammattitaitoista palvelua, jota minulla on aiemmin ollut. Hinta oli sama kuin Portugalissa ja paljon halvempi kuin Yhdysvalloissa.Klinikka on poikkeuksellisen puhdas ja ammattimainen. Suosittelen ja suosittelen niitä. Suunnittele aikataulusi sen mukaan!
Travel Guru
Travel Guru
17:32 06 Oct 23
Lensin Skotlannista, Iso-Britanniasta, ja HELVETIC-klinikan kuljettaja otti minut hakemaan. Hän vei minut hotellille yhdeksi ilmaiseksi yöksi. Huone oli ihana, puhdas ja mukava. Neuvotteluni oli seuraavana aamuna klo 8. Aamiainen tarjoiltiin klo 7 alkaen ja se oli herkullista! Kiitos!Neuvotteluni oli ihana herrasmiehen kanssa, enkä muista hänen nimeään! Tummat hiukset & lasit.Sain ensin panoraamaröntgenkuvan. Lääkäri oli erittäin asiantunteva ja lempeä ikenieni kanssa, mitä hammaslääkärini Isossa-Britanniassa ei ole!Arvostin sitä, koska se saa minut tuntemaan oloni epämukavaksi. Sain aikaa selittää, mitä työtä haluaisin suuhuni.Sitten sain useita tarjousvaihtoehtoja eri hinnoilla. Istuin Ervinin kanssa, joka oli niin ihana, eikä paineita ollut ollenkaan! Ei myyntipuhetta, ei mitään! Itse myyntihenkilönä (lähimenneisyydessä) odotin sitä! Mutta ei mitään! Tunsin oloni jo helpoksi! Joten päätin mennä eteenpäin ja saada hoitoa seuraavana päivänä.Minulla oli parodontaalipuhdistus ja syväpuhdistus yksittäishampaalle. En voinut saada muita hoitoja tällä vierailulla, koska ne vaativat enemmän aikaa. Joten päätin palata ensi vuoden alussa.Nainen, joka suoritti syväpuhdistukseni, oli hämmästyttävä, hän työskenteli yksin ja kysyi säännöllisesti, olenko kunnossa. Puhdistus oli niin perusteellinen ja todella mitä tarvitsin! ! Olen pyytänyt hammaslääkäriäni vuosia puhdistamaan hampaiden tahrat jne. Yhdistyneen kuningaskunnan hammaslääkärit ovat huijausta! Totuus!!Ihana herrasmies, joka puhdisti yksittäisen hampaani, oli niin lempeä, tohtori Nemeth Balint. Hän oli myös erittäin perusteellinen selityksessään ja osoitti todellista huolenpitoa hoidosta.Tämä todella osoitti lääkäreiden empatiaa ja huolta potilaitaan kohtaan täällä. Minusta ei tuntunut, että kyse oli rahasta. Kyse oli hammaslääketieteestä ja sen asiakaskunnan hyvinvoinnista, mielestäni tämä oli niin virkistävää nykymaailmassa.Naiset vastaanotossa hymyilevät aina ja ovat tyytyväisiä töihin. Kaiken kaikkiaan niin paljon enemmän kuin odotin!Tulin Budapestiin kokeilemaan tätä, en ole koskaan ennen tehnyt sitä ja luotin siihen. Olin iloisesti yllättynyt!Ole hyvä ja jos mietit sitä, tee se!Minulla oli niin paljon epäilyksiä ja kysymyksiä ja sen jälkeen ajattelin, että mitä minä ajattelin!? En malta odottaa, että pääsen jatkamaan hoitojani! Paras koskaan näkemäni hammaslääkäri!Kiitos paljon teille kaikille. ☺Heidi. (Skotlanti, Iso-Britannia)
jun ren
jun ren
09:19 06 Oct 23
Minulla on vakava parodontaalisairaus. Minut esiteltiin tohtori Lukacsin luokse diagnoosia ja hoitoa varten. Hän suoritti koko suun hampaiden puhdistuksen, ienpohjaisen hilseilyn ja yhden hampaan poiston. Lääkärin tekniikka oli erittäin nopea ja hän sai kaiken valmiiksi tunnissa.Prosessi oli hieman tuskallinen, mutta siedettävä. Palaa seurantakäynnille 3 kuukauden kuluttua nähdäksesi hoidon teho. Lisäksi kokonaishinta on yli 900 euroa, mikä on kalliimpaa kuin Kiinassa. Tänään puhdistettiin myös lapseni hampaat ja kokonaishinta kasvotusten konsultaatiolla oli 70 euroa. Tämä on suunnilleen sama hinta kuin hyvä yksityinen klinikka Shanghaissa ja ainakin 50% halvempi kuin Sveitsissä. ajanvaraussykli Sveitsissä on todella pitkä ja palvelun laatu on samanlainen.
Alessandro D'Amore
Alessandro D'Amore
18:09 02 Nov 23
Vierailin hammaslääkäriasemalla ensimmäistä kertaa lokakuun puolivälissä 2023 ja minut hoidettiin siellä heti.Henkilökunta: pätevä, ystävällinen ja avulias.Kaikki on uusinta ja tulkkeja löytyy tarvittaessa.Erittäin miellyttävä hinta ja myös edullinen.Hotelli on keskeisellä paikalla ja hyvällä paikalla.Henkilökunta täällä on myös erittäin avulias ja ystävällinen.Olin hotellissa suoraan klinikalla.Jopa kuljetus lentokentälle ja takaisin oli järjestetty ja sujui mutkattomasti.Kuljettaja oli nuori ja ystävällinen mies... hän saa 6 tähteä ;-)Lennä sinne uudelleen keväällä 2024 ja jatka.
Zahra Siouda
Zahra Siouda
03:46 29 Nov 23
Matkustin äskettäin Budapestiin äitini ja veljeni kanssa äitini hammashoitoon Helvetic Clinicissä. Siitä hetkestä lähtien, kun astuimme sisään, koko henkilökunnan lämpö ja ystävällisyys ylittivät odotuksemme. Äitini liikuntarajoitteisuudesta huolimatta jokainen tiimin jäsen teki enemmän ja enemmän saadakseen meidät tuntemaan olonsa tervetulleeksi ja mukavaksi. He antoivat selkeää ja hyödyllistä tietoa, ja oli rauhoittavaa, että aina oli joku, joka pystyi kommunikoimaan kielellämme. Aluksi epävarma useista Budapestin matkoista, nyt olemme siitä aidosti innoissamme. Suosittelen Helvetic Clinicia kaikille, missä tahansa. Heidän palvelun laatu on todella poikkeuksellista. Lisäksi henkilökunnan lempeys ja aito huoli äitini hyvinvoinnista oli koskettavaa. Se, että he yrittivät puhua kieltämme ja varmistaa, että tunsimme olomme kotoisaksi, vaikutti merkittävästi. Klinikan huomio yksityiskohtiin ja yleinen ilmapiiri loi positiivisen ja mukavan ympäristön. Löysimme paitsi erinomaisen hammashoidon, myös tiimin, joka aidosti välittää potilaistaan. Helvetic Clinic muutti pelottavan kokemuksen lämpöä ja varmuutta täyttäväksi kokemukseksi. En voi ilmaista kiitollisuuttani tarpeeksi, ja suosittelen tätä klinikkaa vilpittömästi kaikille, jotka etsivät paitsi hammaslääketieteen asiantuntemusta myös todella välittävää ja vieraanvaraista ympäristöä.
Vicky Crawley
Vicky Crawley
08:03 11 May 23
Helvetic clinics have been wonderful to me. Everyone has been friendly and efficient. The reception staff, the housekeepers, the clinic receptionists all speak so many languages perfectly and deliver brilliant service. The people who accompanied me to my appointments and explained procedures were a great source of comfort. The extremely efficient and highly professional dentists and dental assistants have been wonderful and gentle. My experience has been exceptional and I have been telling all my friends about the amazing service I received here in Budapest. Thank you Helvetic Clinics
S D
S D
17:17 20 Aug 23
I had three visits to Helvetic clinic and each time I had an excellent experience. I had spent a long time deciding on where to go for the dental implants I needed. Helvetic made the process of booking my first appointment and choosing where to stay very seamless. During each visit I was collected and dropped to the airport. My appointments were well organised and I found all members of the team to be welcoming and extremely knowledge about the treatments and aftercare. I had my final appointment in June and am delighted with the results. I cannot recommend Helvetic enough!
Neep Heid
Neep Heid
22:43 22 Sep 23
Sain täällä vähän aikaa sitten hoitoa. Ei ollut liian vaikuttunut, vaikka se on mukava laitos, puhdas ja melko ammattimainen. He tarjoavat yhden yön yöpymisen liitteenä olevassa hotellissa (hammasklinikka on kirjaimellisesti hotellin aulassa) ja noudon lentokentältä jne. On syytä huomauttaa, että nämä ovat "liikehammaslääkäreitä". Tiesin tämän jo siitä, että he palvelevat hammaslääkärin matkailumarkkinoita. Ensimmäisestä sovelluksesta lähtien oli selvää, että he ovat kiinnostuneempia myymään sinulle jokaisen hoidon auringon alla. Mutta jos kysyt, mikä on sinulle parasta terveyden kannalta, älä odota mitään muuta kuin lisähoitojen myyntiä riippumatta siitä, tarvitaanko niitä tällä hetkellä tai ei. On syytä huomata, että näitä keskusteluja ei käytetä hammaslääkärin kanssa, vaan myyntiedustaja, joka toimii "välimiehenä" potilaan ja hammaslääkärin välillä, ja muutaman kerran tällä myyntiedustajalla ei näyttänyt olevan aavistustakaan, mistä hän puhui, mikä ei ei liian rohkaisevaa. Mutta en myöskään ollut liian vaikuttunut hammaslääkäristä. Annoin heille 2 tähteä tällä hetkellä tarvitsemani hoidon suorittamisesta, mutta peruin muut sovitut sovellukset ja kieltäydyin muusta heidän ehdottamasta suunnitelmastaan, koska se ei todellakaan ole klinikka, jolle menisin takaisin. Voit löytää paljon paremman hammaslääkärikokemuksen ja -hoidon Budapestista, jos teet vähän tutkimusta.
Esam Al-esaei
Esam Al-esaei
01:01 14 Feb 24
Huonoin päätös, jonka olen koskaan tehnyt, oli implantin asentaminen tälle klinikalle. Vaikka kustannukset olivat suhteellisen alhaisemmat kuin Yhdistyneessä kuningaskunnassa, tämä klinikka vaikuttaa epäeettiseltä ja sen työ ei ole laadukasta. Suurin osa heidän arvosteluistaan ​​on todennäköisesti väärennettyjä, mistä on osoituksena arvioijaprofiilien yksipuolisuus. Heidän tilinsä näyttävät tarkistaneen vain tämän klinikan.Kokemukseeni liittyen, he ottivat minulle CT-skannauksen ja oli selvää, että tarvitsin luusiirrettä ja sen jälkeen implanttia. Todennäköisesti implanttien korkeampien kustannusten vuoksi he kuitenkin asettivat implantin huonoon asentoon, ohuen luun palataaliseen asentoon. Liitteenä olevista kuvista näkyy selvästi implantin väärä sijainti.Yhdistyneessä kuningaskunnassa implanttiin asetettu väliaikainen hammas näytti epätavalliselta ja purenani oli poissa implantin asennosta alempien hampaideni suhteen. Oheiset kuvat havainnollistavat tätä. Kuusi Yhdistyneessä kuningaskunnassa olevaa hammaslääkäriä on neuvonut poistamaan hyvän lopputuloksen, mitä seurasi luunsiirto ja oikein sijoitettu implantti, joka tämän klinikan olisi pitänyt tehdä, jos heillä olisi ollut etiikkaa.Keskustelen nyt oikeustoimista Budapestin asianajajan kanssa tämän klinikan epäeettisten käytäntöjen vuoksi. Ole varovainen ja vältä tätä hammashoitoa samanlaisen huijauksen estämiseksi.
Next Reviews

Muokkaa / Vaadi / Ilmoita virheestä?

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️