Hammasviilut Unkarissa

hammasviilun hinta unkari budapest 1
Kirjoittanut Manuella

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää hammasviiluista Unkarissa! Mikä on keskimääräinen hinta Budapestissä? Vinkkimme onnistuneisiin hammasviiluihin Unkarissa.

ParasKlinikka.com kertoo sinulle hammasviilujen käytöstä Unkarissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Kuinka paljon hammasviilu maksaa Unkarissa?

Unkarissa komposiittiviilu maksaa 200-300 euroa ja keraaminen viilu 300-400 euroa. Hammasviilun hinta vaihtelee käytetyn materiaalin, potilaan monimutkaisuuden, kirurgin maineen ja oleskelun pituuden mukaan.

Viilun tyypitHinta euroina
Komposiittihammasviilu235 €
Keraaminen viilu350 €
Posliiniviilu320 €
Zirkonium hammasviilu230 €
E-max hammasviilu300 €

Hammasviilut: hammashoito Unkarissa

Hammasviilut ovat yksi hammaslääketieteen suosituimmista hoidoista. Tämäntyyppinen hoito palauttaa hampaiden säihkettä ja tarjoaa esteettisesti miellyttävän lopputuloksen.

Hammasviilut ovat kuitenkin suhteellisen kalliita, ja koska niitä pidetään mukavuushoitona, Ranskan sosiaaliturvajärjestelmä ei korvaa niitä. Jos haluat hammasviiluja ilman, että lompakkosi menee pilalle, voit katsoa muualle.

Näistä Unkari on erittäin suosittu kohde monestakin syystä. Tutustu ilman muuta kaikkiin syihin, joiden vuoksi hammasviilujen asentaminen Unkarissa on suositeltavaa.

Mitä hammasviilut ovat?

Hammasviilu on ohut posliinikerros, joka kiinnitetään etuhampaisiin. Valkoisen, tämän hammasviilun ansiosta sinulla on terveet ja ennen kaikkea erittäin esteettiset hampaat. Hammasviilut ovat hyvin ohuita, yleensä enintään 0,6 tai 0,7 mm paksuisia.

Se on kuori, joka asennetaan vain hampaan näkyvään osaan. Toisin sanoen hampaan takaosa jää peittämättä, mikä ei tee esteettistä eroa.

Hammasviilut ovat siis osa kosmeettista hammaslääketiedettä, mikä tarkoittaa, että päätavoitteena ei ole sairauden parantaminen tai hampaan parantaminen vaan hampaiden ulkonäönparantaminen.

Kuka voi hyötyä hammasviiluista?

On monia potilaita, joille hammasviilut ovat sopiva hoito. Ennen kaikkea kaikille, joilla on keltaiset hampaat ja joille hampaiden valkaisu ei ole tuottanut vakuuttavia tuloksia.

Mutta tämäntyyppinen hammaslääketieteellinen hoito sopii myös kaikille, joilla on muita puutteita etuhampaissa, kuten päällekkäisyyttä, hammasvälejä tai jokin hankala asento.

Hammasviilut, mihin hampaisiin?

Kuten edellä mainittiin, hammasviilut ovat proteettinen laite, joka on suunniteltu parantamaan hampaiden ulkonäköä. Se ei ole missään tapauksessa hammashoito, jonka tarkoituksena on parantaa hammas tai hammaspatologia.

Näin ollen hammasviilut ovat järkeviä vain, jos niitä käytetään näkyviin hampaisiin eli etuhampaisiin. Jotkut hammaslääkärit alkavat kiinnittää viiluja etuhampaisiin, jolloin esimerkiksi kaikki hymyssä näkyvät hampaat ovat valkoisia ja hyvin muotoiltuja.

Tätä pidemmälle hammasviiluja ei kannata missään nimessä levittää, sillä nämä alueet ovat jokapäiväisessä elämässä näkymättömiä.

Katso myös: Hammasimplantit Unkarissa

Hammasviilujen edut

Kuten olemme nähneet, hammasviilut tarjoavat potilaalle monia etuja. Käytännössä hammasviilujen edut voidaan tiivistää kolmeen peruskohtaan:

  • Se muuttaa hampaidenväriä: hammasviilut tarjoavat luotettavampia ja ennen kaikkea pitkäaikaisempia tuloksia kuin perinteiset hampaiden valkaisumenetelmät. Jälkimmäisiä kritisoidaan usein niiden vaihtelevista tuloksista.
  • Korjaa hampaiden virheasentoja: hammasviilut ovat hyvä ratkaisu voimakkaimpienkin virheasentojen peittämiseen. Tämä menetelmä sopii niille, jotka haluavat välttää oikomishoitoa.
  • Se parantaa hampaiden muotoa: hammasviilut korjaavat myös ongelmia, jotka liittyvät liian pieniin, rikkinäisiin tai yksinkertaisesti epätäydellisiin hampaisiin.

Kuten näet, hammasviilut peittävät lähes kaikki mahdolliset etuhampaiden virheet. Se on yksinkertainen ja tehokas ratkaisu potilaille, jotka haluavat palauttaa houkuttelevan ja säteilevän hymyn ilman pitkää ja monimutkaista hoitoa.

Unkari, hammasviilujen valintakohde

Unkari on yksi niistä maista, joihin suuntautuu eniten lääketieteellistä matkailua hammashoitoa, erityisesti viiluja, varten. Unkarissa asennettavilla hammasviiluilla on monia etuja, jotka alkavat kustannussäästöistä.

Unkarissa viilujen hinnat ovat huomattavasti edullisemmat kuin Euroopassa. Euroopassa hammasviilun hinnaksi arvioidaan 600-1 000 euroa, kun taas Unkarissa se on vain 350-400 euroa. Jos sinulle asennetaan useita hammasviiluja, ero on kerrottava.

Annamme sinun laskea, kuinka paljon voit säästää menemällä Unkariin, varsinkin kun hammasviilut eivät kuulu sosiaaliturvan piiriin. On tapauksia, joissa kustannukset korvataan keskinäisellä vakuutuksella tai täydentävällä sairausvakuutuksella, mutta nämä ovat erittäin harvinaisia.

Hoidon moitteeton laatu

Vaikka Unkari tarjoaa hammashoitoa edulliseen hintaan, se ei todellakaan tapahdu laadun kustannuksella. Maa on tunnettu kokeneiden ja erittäin pätevien hammaslääkäreidensä laadusta sekä laitteidensa laadusta.

Budapestin ja maan muiden kaupunkien klinikat on varustettu uusimmilla laitteilla, jotka ovat lääketieteen viimeisimmän kehityksen mukaisia. Kun teet hammasviilujen asennuksen Unkarissa, voit siis olla varma, että olet parhaissa mahdollisissa käsissä hoitosi toteuttamiseksi parhaalla mahdollisella tavalla.

Hinta ja laatu ovat avaintekijöitä, kun valitset tämän maan hammaslääkärimatkailuasi varten.

Herääkin kysymys, miksi hinnat ovat niin edullisia, kun laatu vastaa vähintäänkin Euroopan hoitoa. Vastaus on melko yksinkertainen, ja se liittyy Unkarin elintasoon ja ostovoimaan, jotka ovat paljon alhaisemmat kuin Euroopassa. Tämän seurauksena hammashoito ja sairaanhoito yleensä ovat paljon halvempia.

Katso myös: Hammasviilut Turkissa

Miksi valita Unkari muiden maiden joukosta?

On huomattava, että Unkari ei ole ainoa maa, joka tarjoaa laadukasta hammashoitoa erittäin edulliseen hintaan. Turkin kaltaiset maat tarjoavat samanlaisia palveluja. Miksi siis valita nimenomaan Unkari ja suosia sitä muihin kohteisiin verrattuna?

Läheinen ja edullinen matka

Maantieteellisesti Unkari on suhteellisen lähellä Eurooppaa. Tämä antaa sinulle sen edun, että voit matkustaa hammashoitoon edullisesti ja nopeasti. Toisin kuin muissa maissa, Unkarissa hammasviilut voidaan asentaa nopeasti lyhyillä ja edullisilla lennoilla.

Erittäin tiukat hygieniastandardit

Koska Unkari on Euroopan unionin jäsen, klinikoilla sovelletaan samoja hygieniatoimenpiteitä ja -standardeja kuin Euroopassa ja EU-maissa.

Nämä standardit ovat tunnetusti maailman tiukimpia, mikä takaa hammashoitosi optimaalisen turvallisuuden. Vain harvat muut lääketieteellisestä ja hammaslääketieteellisestä matkailusta tunnetut maat voivat ylpeillä samoilla standardeilla. Tämä on jälleen kerran merkittävä etu, joka kallistuu Unkarin eduksi.

Hammasviilujen tyypit Unkarissa

Unkarissa voi teettää hammasviiluja useisiin eri luokkiin. Nämä erityyppiset viilut eroavat toisistaan niiden materiaalin luonteen perusteella. Kaikilla hammasviiluilla ei ole samoja ominaisuuksia, ja ne soveltuvat enemmän tai vähemmän potilaan profiilin mukaan.

Komposiittiviilut

Komposiittihartsiviilut ovat markkinoiden edullisimpia. Ne ovat erittäin edullisia, joten ne ovat suosittuja suhteellisen pienellä budjetilla olevien potilaiden keskuudessa. Komposiittiviilut soveltuvat hyvin myös hammashalkeamien peittämiseen. Niiden kestävyys on kuitenkin rajallinen, sillä niiden käyttöikä on noin 5 vuotta.

Zirkoniumviilut

Tässä tapauksessa keraamiset viilut asetetaan zirkoniumrunkoon. Tämä materiaali on myös erittäin tehokas antamaan hampaille esteettisesti miellyttävän ulkonäön.

Lujuutensa ansiosta zirkonium varmistaa, että hammasviilut kestävät pidempään. Lisäksi se ei päästä valoa lävitseen, mikä tekee siitä entistä tehokkaamman jopa kaikkein vaurioituneimmille hampaille, jotka näyttävät valkoisimmilta kuin koskaan.

Katso myös: Lumineers-hammasviilujen hinta Turkissa

E-max-viilut

E-max-hammasviilut on valmistettu posliinista. Ne tarjoavat markkinoiden parasta laatua ja ovat lisäksi erittäin kestäviä. Sen lisäksi, että E-max-viilut ovat esteettisesti miellyttäviä, ne ovat verrattoman realistisia, joten niitä ei käytännössä erota oikeista hampaista. E-max-hammasviilut voivat kestää yli 15 vuotta ilman, että ne heikkenevät, ja ne tarjoavat aina saman loistavan valkoisen hymyn.

E-max-viilut ovat markkinoiden kalleimpia vastineeksi tarjoamistaan huomattavista eduista.

Katso myös: Emax-hammasviilujen hinta Turkissa

Ennen ja jälkeen -kuvia hammasviiluista

Miten hammasviiluja asennetaan Unkarissa

Kun käyt hammaslääkärin vastaanotolla tai hammaslääkärin vastaanotolla Unkarissa, viilujen asentamiseen liittyy useita vaiheita.

Alkuhaastattelu ja viilujen muotoilu

Ensiksi varaat ensimmäisen tapaamisen hammaslääkärin kanssa, joka selittää sinulle yksityiskohtaisesti, millainen toimenpide sinulle aiotaan tehdä. Sen jälkeen hän aloittaa valmistelun.

Tässä yhteydessä hampaiden ulkopinnasta poistetaan 0,6-0,7 mm ja reunapinnasta noin 1,5 mm. Tämä vastaa tulevien hammasviilujen paksuutta.

Seuraavaksi hammaslääkäri ottaa jäljennöksen hampaidesi muodosta, koska hammasviilut on valmistettava mittojen mukaan hampaistoosi sopiviksi.

Muodon lisäksi tässä haastattelussa päätetään myös asennettavien hammasviilujen tarkka väri, joka voidaan valita valkoisen eri sävyjen joukosta. Hammaslääkäri voi neuvoa sinua valitsemaan profiilisi mukaisen sävyn, mutta lopullinen valinta on sinun.

Tämän ensimmäisen tapaamisen aikana hammaslääkäri asentaa myös väliaikaiset viilut suojaamaan hampaitasi sillä välin.

Viilujen tekeminen

Yksilöllisesti tehtyjen hammasviilujen valmistus kestää 3-5 päivää riippuen valmistettavien viilujen määrästä, niiden muotoilun vaikeudesta ja hammaslääkärin kokemuksesta. Toimenpide suoritetaan arkipäivinä. Sillä välin voit nauttia päivistäsi matkailijana maassa.

Viilujen sovittaminen

Vihdoin koittaa suuri päivä. Kirurgi poistaa jo asennetut väliaikaiset viilut ja asentaa sitten pysyvät viilut. Toimenpide suoritetaan hygieniavaatimuksia erittäin tarkasti noudattaen, sillä näiden sääntöjen noudattamatta jättäminen voi johtaa siihen, että viiluja ei asenneta lainkaan. Sinun ei tarvitse kuin ihailla lopputulosta!

Miten valitsen hammashoitolan Unkarissa?

Sinun on syytä olla tietoinen siitä, että vaikka hammasviilut eivät olekaan kaikkein monimutkaisin toimenpide, ne on ehdottomasti asennettava pätevän kirurgin toimesta. Puutteellinen hygienia tai väärin asennettu viilu voi tulehduttaa ikenet, puhumattakaan siitä, että viilut on poistettava ja asennettava uudet.

On siis ehdottoman tärkeää valita laadukas hammashoitola tai -praktiikka. Vaikka Unkari tunnetaan laadukkaasta hammashoidosta, kaikki maan hammaslääkärit eivät ole samanarvoisia. On sekä päteviä kirurgeja että toisia, jotka ovat paljon vähemmän päteviä.

Kun haluat tehdä valintasi, pitäydy maan hyvämaineisimmissa klinikoissa. Voit myös konsultoida erikoistuneita toimistoja, jotka sopivat puolestasi tapaamiset parhaille klinikoille.

Kaiken lisäksi nämä toimistot hoitavat loputkin asiat ja varaavat lentolipun ja hotellihuoneen puolestasi!

Kuinka paljon hammasviilu maksaa Unkarissa?

Lopullinen kysymys! Ja se, joka saa sadattuhannet potilaat valitsemaan hammasviilut Unkarissa, on tämän leikkauksen hinta. Tonavan rannalla hammaslääketieteellisen leikkauksen hinta voi olla jopa 50 prosenttia halvempi kuin Euroopassa.

Emax- tai Lumineers-viiluista Budapestissa voi maksaa 200-400 euroa. Hinta kuitenkin vaihtelee käytettyjen materiaalien, toimenpiteen monimutkaisuuden ja kirurgin maineen mukaan. Jos haluat tarkan hinnan ja mielipiteen Budapestin parhaalta kauneuskirurgilta, pyydä henkilökohtainen tarjous.


Jos valinnan tekeminen on vaikeaa, voimme auttaa sinua tekemään leikkauksesta onnistuneen, ja vieläpä alennettuun hintaan.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Manuella

Nimeni on Manuella Fiorentini. Olen kokenut markkinoinnin ammattilainen lääkintälaite- ja lääketeollisuudessa. Yli 7 vuoden kokemuksella olen työskennellyt luovissa ja strategisissa tehtävissä markkinointikampanjoiden, tuotelanseerausten ja kansainvälisten konferenssien kehittämisessä.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️