Hammasviilut Tunisiassa

hammasviilujen hinta 1
Kirjoittanut Maria

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää hammasviiluista Tunisiassa! Mikä on keskimääräinen hinta Tunisiassa? Neuvomme onnistuneeseen hammasviilujen tekoon Tunisiassa.

ParasKlinikka.com kertoo sinulle hammasviilujen tekemisestä Tunisiassa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Kuinka paljon hammasviilu maksaa Tunisiassa?

Tunisiassa hammasviilu maksaa keskimäärin 250 euroa. Toimenpide tehdään paikallispuudutuksessa, ja se kestää viikon. Toimenpiteen kesto on 7 päivää. Hinta sisältää nukutuksen, leikkauksen ja lääkityksen. Lopputulos näkyy välittömästi.

ToimenpideHinta Tunisia
Hammasviilu250 €

Mitä ovat hammasviilut?

Hammasviilut Tunisiassa ovat ohuita kestävää materiaalia olevia kaistaleita, jotka asetetaan hampaan etupuolelle ja peittävät takana olevat lukuisat viat.

Ne valmistetaan mittojen mukaan ja niiden väri sovitetaan hampaiden väriin. Ne näyttävät täsmälleen samalta kuin alkuperäiset hampaasi, vain paremmilta! Viiluja voidaan kiinnittää yksittäiseen hampaaseen, useisiin hampaisiin tai kaikkiin hampaisiin, mutta useimmille ihmisille, jotka valitsevat täydellisen hymynuudistuksen, viiluja kiinnitetään vain niihin hampaisiin, jotka näkyvät heidän hymyillessään – yleensä kuuteen tai kahdeksaan hampaaseen peräkkäin.

Olenko hyvä ehdokas hammasviiluihin?

Kaikkien hammasviiluja harkitsevien henkilöiden suun terveyden pitäisi olla optimaalinen, eikä heillä pitäisi olla aktiivista iensairautta tai reikiintyneitä alueita. Vaikka viilut ovat puhtaasti kosmeettinen hoito, jos hampaiden terveydentila on huono, viilut eivät pärjää ja ne saattavat irrota.

Mitkä ovat hammasviilujen edut?

  • Hammasviiluilla on useita etuja, muun muassa seuraavat:
  • Ne ovat nopea ratkaisu vinoihin hampaisiin, toisin kuin oikomishoito, joka kestää vuosia.
  • Ne ovat pitkäikäisiä
  • Ne sopivat omiin hampaisiisi
  • Tahrankestävät
  • Hampaan rakenne ei vaarannu liikaa, toisin kuin kruunut.
  • Ne ovat varteenotettava vaihtoehto potilaille, joilla on herkät hampaat ja ikenet.

Mitkä ovat viilujen haitat?

Sinulla on oltava aluksi terveet hampaat ja ikenet, mutta sinun on myös varmistettava, että ylläpidät erinomaista suuhygieniaohjelmaa, jotta vältät sairauksien puhkeamisen, mikä olisi huono asia paitsi suun terveydelle myös viilujen kannalta.

Potilaat, jotka kärsivät bruksismista (hampaiden narskuttelusta ja/tai leukojen puristamisesta), eivät todennäköisesti ole hyviä ehdokkaita hammasviilujen tekoon Tunisiassa, sillä liialliset voimat voivat vahingoittaa viiluja.

Toinen haittapuoli on hinta, sillä täydellinen hymyn uudistaminen (yli tusinan viilun avulla) maksaa Yhdistyneessä kuningaskunnassa viisinumeroisia summia. Koska Tunisiassa säästöt ovat kuitenkin jopa 80 prosenttia, voit kiertää tämän haittapuolen yksinkertaisesti hyppäämällä lentokoneeseen!

Mikä on hammasviilujen teko?

Hammasviilujen asentaminen edellyttää yleensä kahta tai kolmea käyntiä hammaslääkärissä Tunisiassa muutaman päivän aikana, ja se voidaan tiivistää seuraavasti:

1: Konsultaatio, tutkimus ja hoidon suunnittelu

Tunisiassa toimiva hammaslääkäri arvioi suusi perusteellisesti ja keskustelee kanssasi toiveistasi ja odotuksistasi. Hän selittää, mitä sinun on tiedettävä ennen viilujen ottamista ja mitä materiaaleja käytetään.

2: Hampaiden valmistelu

Tämä vaihe suoritetaan yleensä edellä kuvatun suunnitteluvaiheen jälkeen (eli osana samaa vastaanottoaikaa).

Hammaslääkäri aloittaa toimenpiteen poistamalla pienen palan kiillettä kunkin viilutettavan hampaan etupuolelta. Näin viilua asennettaessa se on muiden hampaiden kanssa samalla tasolla. Kun hampaasi on valmisteltu, niistä otetaan jäljennökset, jotka lähetetään laboratorioon, jossa uudet viilut valmistetaan mittojen mukaan.

3: Viilujen asentaminen

Palaat hammaslääkärin vastaanotolle muutaman päivän kuluttua, jotta uudet viilut asennetaan. Hammaslääkäri pitää viiluja hampaita vasten tarkistaakseen niiden värin ja istuvuuden sekä tehdäkseen tarvittavat pienet korjaukset ennen kuin viilut kiinnitetään hampaisiin valolla aktivoituvalla liimalla.

CAD/CAM-hammaslääketiede

Jos hammaslääkärilläsi Tunisiassa on (CAD/CAM) (tietokoneavusteinen suunnittelu/tietokoneavusteinen valmistus) -järjestelmä, viilut voidaan valmistaa paikan päällä odottaessasi, varsinkin jos tarvitset vain yhden tai kaksi viilua.
Jos tarvitset suuren määrän viiluja, ne on todennäköisesti edelleen valmistettava laboratoriossa. Joka tapauksessa koko prosessi kestää vain muutaman päivän.


Onko sinulla vaikeuksia valita oikea klinikka parhaaseen hintaan? Koordinaattorimme auttaa sinua maksutta, jotta leikkauksesi Tunisiassa onnistuu. Pyydä meiltä ilmainen tarjous.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Maria

Nimeni on Maria. Minulla on yli 10 vuoden kokemus markkinointipäällikkönä lääketeollisuudessa. Olen tuonut markkinoille useita tuotteita, myös lääkinnällisiä laitteita, ja minulla on suuri intohimo myyntiä ja markkinointia kohtaan.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️