Hollywood Smile Tunisiassa

hollywoodin hymypalkinto tunisia 1 1
Kirjoittanut Laura

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Hollywood Smilestä Tunisiassa! Mikä on keskimääräinen hinta Tunisiassa? Vinkkimme onnistuneeseen Hollywood Smileen Tunisiassa.

ParasKlinikka.com kertoo sinulle Hollywood Smilestä Tunisiassa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä kirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Hollywood Smile hinta Tunisiassa

Tunisiassa Hollywood-hymyn keskimääräinen hinta on 3 400 euroa. Toimenpide tehdään paikallispuudutuksessa ja se kestää 6 päivää. Toimenpiteen kesto on 7 päivää. Hinta sisältää nukutuksen, leikkauksen ja lääkityksen. Lopputulos näkyy heti.

ToimenpideHinta Tunisia
Hollywood Smile3400 €

Mikä on Hollywood-hymy?

Hollywood-hymy Tunisiassa on kosmeettisen hammaslääketieteen termi, jolla tarkoitetaan monia kosmeettisen hammaslääketieteen toimenpiteitä, joiden tarkoituksena on saada hampaiden muoto, väri ja koko sopimaan täydellisesti suuhusi.

Hollywood-hymyn suosituimpia kosmeettisia hoitoja ovat kruunut tai sillat, implantit, gingivoplastia ja hampaiden valkaisu.

Täydentäviä hammashoitoja, kuten juurihoitoa, komposiittitäytteitä ja hampaanpoistoa, on myös saatavilla, jotta suun tila olisi niin terve kuin hymyn uudistamisprosessin kannalta on tarpeen ja jotta voidaan varmistaa, ettei ennen prosessia ole mitään korjattavaa.

Hollywood-hampaiden painopisteitä ovat hampaiden väriongelmien korjaaminen ja niiden muodon parantaminen. Hollywood-hymyn viilujen, kruunujen tai hampaiden valkaisun avulla voidaan muuttaa potilaan hampaiden väriä, kokoa ja asentoa.

Usein voidaan tarvita kosmeettista ienkirurgiaa (kuten gingivoplastiaa) ienrajojen muuttamiseksi ja niiden kohdistamiseksi uuteen hymyyn sopiviksi.

Miksi Hollywood Smile?

Nämä hoidot eivät ole lääketieteellisesti välttämättömiä kosmeettisten hammaslääketieteellisten toimenpiteiden sarjana. Jotkut potilaat saattavat myös ihmetellä, miksi he tarvitsevat näitä hoitoja. Ohuet, valkoiset hampaat ovat kosmeettisten hammastoimenpiteiden tulos.

Hoitojen jälkeen potilaat tuntevat olonsa varmemmaksi ulkonäöstään. Huono hymy voi tuhota itsetuntoa, lisätä itsetietoisuutta ja vaikuttaa kielteisesti sosiaalisiin suhteisiin.

Näillä hoidoilla voidaan korjata hampaiden puutteet ja voit olla jälleen tyytyväinen hymyyn. Näitä hoitoja suosivat myös potilaat, jotka työskentelevät erittäin sosiaalisilla aloilla, kuten suhdetoiminnassa, yleisradiojournalismissa, mainonnassa tai markkinoinnissa, ja tietenkin showbisneksessä työskentelevät, kuten sosiaalisen median vaikuttajat ja muotimallit.

Visuaalisesti epämiellyttävä hymy voi vaikuttaa työllistymismahdollisuuksiin urilla, joihin kuuluu televisioesiintymisiä tai useita tapaamisia ja tervehdyksiä. Tästä toimenpiteestä voivat hyötyä myös potilaat, jotka haluavat saada edustavammat hampaat ammatillisiin tarkoituksiin.

Miten Hollywood Smile suoritetaan?

Hollywood-hymy Tunisiassa koostuu usein posliiniviiluista. Ne ovat ohut kerros posliinia, jonka hammaslääkäri asettaa hammaskiilteen pinnalle. Toimenpide kestää enintään kaksi istuntoa; ensimmäisellä istunnolla lääkäri tarkastaa hampaat.

Joskus käytetään digitaalista hymysovellusta, jotta hammaslääkäri voi laatia sinulle kauneussuunnitelman. Digitaalinen suunnitelma muistuttaa arkkitehtonista visualisointia, jossa ihmiset näkevät 3D-animaatiossa, miltä heidän talonsa näyttää ennen sen rakentamista.

Seuraavaksi hammaslääkäri voi ottaa hampaistasi vedokset laminoidun posliiniviilun valmistusta varten. Hän lähettää jäljennökset laboratorioon, jotta mallit voidaan valmistaa.

Tämä kestää enintään viikon, ja lääkäri voi soittaa sinulle toista tapaamista varten. Lääkäri jatkaa materiaalien kiinnittämistä toisella käyntikerralla. Sitä ennen hän kuitenkin puhdistaa pinnan ja leikkaa osan kiilteestä.

Hammaslääkärit tekevät näin syystä. Sen tarkoituksena on tehdä tilaa posliiniviiluja varten ja saada karkea pinta, johon posliiniviiluja voidaan asettaa. Näin varmistetaan, että viilu pysyy paikallaan pitkään. Tämän toimenpiteen jälkeen hammaslääkäri lisää viilujen päälle erityisen liiman, jolla ne kiinnitetään hampaisiin.

Sitten hän yksinkertaisesti leikkaa ylimääräisen osan pois, jotta hampaat näyttävät normaalilta. Tämä on tärkeä vaihe, sillä viilujen on istuttava täydellisesti suuhusi. Hammaslääkäri voi myös pyytää sinua varaamaan uusia tapaamisia viilujen asentamisen jälkeen varmistaakseen, että kaikki toimii oikein.

Hammasviilut

Jos et ole tyytyväinen hampaidesi luonnolliseen sävyyn ja etsit pitkäaikaista ratkaisua, viilut voivat parantaa estetiikkaa. Genetiikkamme määrittää pitkälti hampaiden sävyn.

Jotkut ihmiset voittavat geneettisen lottovoiton kirkkaan valkoisten hampaiden suhteen, kun taas toisilla hampaat ovat lähempänä keltaisia. Joissakin tapauksissa kuolleet hermot voivat tehdä hampaiden kiilteestä keltaisen tai harmahtavan, jolloin valkaisutuotteet eivät tehoa.

Hammasviilujen tavoitteena ei ole hampaiden värin palauttaminen. Jos hampaasi ovat keltaiset, ne voidaan peittää viiluilla, jotta ne näyttäisivät valkoisemmilta kuin ne luonnostaan olisivat.

Viilut valmistetaan ohuista posliinista tai hartsista valmistetuista kuorista, jotka on suunniteltu sopimaan hampaidesi muotoon. Hammaslääkäri voi korjata viiluja pysyvästi hampaidesi pintaan ja parantaa niiden ulkonäköä huomattavasti.

Voit pestä, käyttää hammaslankaa, syödä ja puhua normaalisti, kun viilut on asennettu. Viilut eivät vaadi erityistä hoitoa. Viiluja suunniteltaessa hammaslääkäri ja potilas voivat yhdessä valita värin.

Ne voidaan tehdä luonnollisen valkoisiksi, jotta ne korostavat hampaidesi väriä. Hymysi on helmiäisvalkoinen, kun viilut on kiinnitetty.

Niitä voidaan käyttää myös hampaiden muodon korjaamiseen. Jos hymyäsi pilaa vino tai haljennut hammas, viilulla voidaan helposti palauttaa sen muoto, jotta hymysi näyttää luonnollisemmalta.

Viilut ovat yksi halutuimmista hammaslääketieteellisistä tuotteista, joiden avulla hymyistä saadaan kauniimpia ja esteettisesti miellyttävämpiä. Prosessi on suhteellisen yksinkertainen ja mutkaton. Se vaatii kaksi tai kolme käyntiä. Ensimmäisellä käyntikerralla voit tavata yhden erikoishammaslääkärin, joka tutkii hampaasi ja ottaa niistä jäljen. Hän käyttää tätä jälkeä viilujen suunnitteluun.

Hammaslääkäri keskustelee viilun merkinnöistä ja haluamastasi materiaalista. Hän antaa sinulle myös sävyoppaan viilujen värin valitsemista varten. Kun sinä ja hammaslääkärisi olette viimeistelleet mallin, se lähetetään laboratorioon, jossa viilut valmistetaan.

Viilujen valmistus kestää kaksi päivää, ja sinulle ilmoitetaan heti, kun viilut ovat valmiit. Toisella käyntikerralla hammaslääkäri kiinnittää viilut hampaaseesi huipputarkkojen koneiden avulla.

Kun viilut on liimattu, olet valmis. Laadukkaimmilla materiaaleilla parannettu uusi ulkonäkö näkyy heti.

Hammaskruunut

Kuten viilut, kruunut liimataan hampaisiin niiden ulkonäön parantamiseksi. Hammaskruunu peittää koko hampaan, toisin kuin viilut, jotka peittävät vain hampaan pinnan. Täydellisen Hollywood-hymyn saavuttamiseksi kruunut ovat erittäin suositeltavia hampaiden värin ja ulkonäön parantamiseksi.

Kruunu on kuin korkki, joka peittää hampaasi. Kruunut valmistetaan klinikallamme mittatilaustyönä viilujen kaltaisiksi. Jos haluat peittää ruman värin tai muun hymyäsi pilaavan seikan, voit hankkia kruunut kaikkiin etuhampaisiisi. Kruunut ovat myös erittäin suositeltavia yhden tai kahden hampaan korjaamiseen, jotka saattavat pilata hymysi.

Sopiiko Hollywood Smile minulle?

Yksi tämän toimenpiteen vaikutusvaltaisimmista näkökohdista on sen yksi koko sopii kaikille -ominaisuus. Riippumatta hampaidesi kunnosta, hampaidesi ulkonäöstä ja hammasongelmistasi, jos hampaidesi kunto vaikuttaa itsetuntoosi, Hollywood Smile -uudistus Tunisiassa ratkaisee ongelmasi. Olipa kyse sitten hampaiden tahroista, lohkeamista, rei’istä tai epämuodostuneista hampaista, Hollywood-hymy poistaa lähes kaikki virheet ja antaa luonnollisen lopputuloksen.

Kuinka kauan Hollywood-hymy kestää?

Se riippuu muun muassa leikkauksen suorittavasta lääkäriryhmästä, käytettyjen laitteiden luonteesta ja potilaan seurannasta. Kyseessä on elinikäinen hoito, ja hammaslääkäritiimi käyttää laadukkaita tuotteita ja laitteita hyvin varustetussa hammasklinikassa.

Konsultaatiossa tehdään röntgenkuvan avulla perusteellinen tutkimus, jonka avulla määritetään tarvittavat hoidot, jotta saat pitkäaikaisen Hollywood-hymyn.

Erityisesti hammasimplanttien tai kruunujen kaltaiset hoitovaihtoehdot on suunniteltu kestämään pidempään kuin täytteet tai viilut. Kun hoito on saatu päätökseen, hoitohenkilökunta antaa sinulle yksityiskohtaista tietoa myöhemmästä hoidosta.

Onko Hollywood Smile -hoito kivulias?

Tämä on kysymys, jonka monet potilaat esittävät hyvin usein. Se on itse asiassa kivuton hoito. Jotkut potilaat kuitenkin raportoivat tuntevansa jonkin verran epämukavuutta valmistellessaan hampaitaan viiluja varten.

Kun hammaslääkäri poistaa osan kiilteestä, hänen on käytettävä pientä työkalua pinnan leikkaamiseen. Ja juuri tätä hetkeä potilaat saattavat kuvata epämukavaksi.

Hoidon jälkeen

On tärkeää, että viiluja kohdellaan kuin tavallisia hampaita. Ne tarvitsevat puhdistusta, hoitoa ja hygieniaa. Ei ole normaalia, että hampaasi ovat värjäytyneet hoidon jälkeen, mutta ehkä hampaaseen koskettavat reunat.

Yritä siis välttää yleisesti ruokia, jotka voivat aiheuttaa värjäytymistä, ja yritä pysyä erossa kovista materiaaleista, jotta leikkauksen laatu säilyy.


Onko sinulla vaikeuksia valita oikea klinikka parhaaseen hintaan? Koordinaattorimme auttaa sinua maksutta, jotta leikkauksesi onnistuu Tunisiassa. Pyydä meiltä ilmainen tarjous.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Laura

Nimeni on Laura. Olen työskennellyt lääketieteellisenä ja tieteellisenä kirjoittajana vuodesta 2004. Yli 15 vuoden kokemuksen ansiosta minulla on laaja asiantuntemus monenlaisten asiakirjojen, kuten tieteellisten ja lääketieteellisten tutkimusartikkeleiden ja konferenssijulkaisujen kirjoittamisesta, kääntämisestä ja muokkaamisesta.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️