Hammaskruunu Tunisiassa

hammaskruunu hinta 1
Kirjoittanut Laura

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää hammaskruunuista Tunisiassa! Mikä on keskimääräinen hinta Tunisiassa? Neuvomme onnistuneeseen hammaskruunuun Tunisiassa.

ParasKlinikka.com kertoo sinulle hammaskruunuista Tunisiassa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien tunisialaisten kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Hammaskruunun hinta Tunisiassa

Keskimääräinen hammaskruunun hinta Tunisissa, Tunisia on 180 €. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 150 eurosta 210 euroon.

ToimenpideHinta Tunisia
Hammaskruunu180 €

Mikä on hammaskruunu?

Hammaskruunua Tunisiassa käytetään parantamaan hampaiden yleistä ulkonäköä sekä suun terveyttä. Se on pohjimmiltaan hampaan muotoinen korkki, joka asetetaan hampaan päälle sen koon, toiminnan ja muodon palauttamiseksi. Lue lisää hammaskruunumenettelystä ja siitä, tarvitsetko kruunua.

Mistä hammaskruunut valmistetaan?

Hammaskruunujen valmistukseen käytetään erilaisia materiaaleja, kuten metalliin sulatettua posliinia, metalliseoksia, keramiikkaa, komposiittihartsia ja posliinia. Kruunut värjätään yleensä hampaidesi luonnollisen värin mukaisiksi. Hammaslääkärisi ottaa nämä tekijät huomioon, jotta hän voi valmistaa sinulle parhaiten sopivat hammaskruunut:

 • Hampaan väri tai sävy
 • Hampaan toiminta ja sijainti
 • henkilökohtaiset mieltymyksesi
 • Ienkudoksen sijainti
 • hymyillessäsi näkyvän hampaan määrä.

Milloin hammaskruunu on tarpeen?

Hammas korjataan hammaskruunulla seuraavissa tilanteissa:

 • Epämuodostuneen tai värjäytyneen hampaan peittämiseksi hymysi parantamiseksi.
 • Heikon hampaan suojaamiseksi reikiintymiseltä, murtumalta tai halkeamalta.
 • Suojaamaan restauroitua hammasta, jos sinulle on tehty juurihoito.
 • Murtuneen hampaan palauttaminen
 • Hoidetaan reikää, joka on liian suuri täytteelle
 • Hammassillan pitäminen paikallaan
 • Kosmeettisen muutoksen tekeminen

Miten hammaskruunumenetelmä toimii? Kuinka kauan se kestää?

Hammaskruunumenettely vaatii kaksi hammaslääkärikäyntiä. Seuraavassa on lueteltu seuraavat vaiheet:

Hampaan valmistelu hammaskruunua varten

Tämä vaihe kestää yleensä 50-90 minuuttia. Ensin tunisialainen hammaslääkäri poistaa mahdollisen reikiintymisen ja mittaa hampaasi ulkopinnan varmistaakseen, että kruunu istuu oikein ja tarkasti. Seuraavaksi hammaslääkäri rekonstruoi hampaan ytimen, jos kruunu tarvitsee lisätukea. Kun hammas on muotoiltu uudelleen, hammaslääkäri ottaa siitä digitaalisen skannerin, tahnan tai kitin avulla jäljennöksen kruunun valmistusta varten.

Väliaikaisen kruunun vastaanottaminen

Tunisiassa toimiva hammaslääkäri antaa sinulle väliaikaisen kruunun, joka suojaa valmistettua hammasta sillä aikaa, kun pysyvää hammaskruunua valmistetaan, mikä voi kestää alle kaksi viikkoa. Hammas voi tulla herkäksi kylmälle ja kuumalle, kun sinulla on väliaikainen kruunu, joten vältä tahmeiden ruokien syömistä ja purukumin pureskelua. Voit saada hammaskruunusi samana päivänä, jos hammaslääkärilläsi on kruunun tekemiseen tarkoitettu erikoistyökalu.

Pysyvän kruunun vastaanottaminen

Väliaikainen kruunusi korvataan suussasi pysyvällä kruunulla, kun se on valmis. Ennen uuden kruunun asettamista hammaslääkärisi tarkistaa kruunun istuvuuden ja värin. Jos kaikki sujuu hyvin, kruunu sementoidaan paikalleen. Tämä kestää yleensä 20-30 minuuttia.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Laura

Nimeni on Laura. Olen työskennellyt lääketieteellisenä ja tieteellisenä kirjoittajana vuodesta 2004. Yli 15 vuoden kokemuksen ansiosta minulla on laaja asiantuntemus monenlaisten asiakirjojen, kuten tieteellisten ja lääketieteellisten tutkimusartikkeleiden ja konferenssijulkaisujen kirjoittamisesta, kääntämisestä ja muokkaamisesta.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️