Otsan alentamisen hinta Tunisiassa

hinnanalennus edessä tunisie 1
Kirjoittanut Manuella

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää otsan pienentämisestä Tunisiassa! Mikä on keskimääräinen hinta Tunisiassa? Neuvomme onnistuneeseen otsan pienennykseen Tunisiassa.

ParasKlinikka.com kertoo sinulle otsan pienennyksestä Tunisiassa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä kirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääkärin neuvoja.

Otsan pienennyksen hinta Tunisiassa

Otsan pienennys Tunisiassa Tunisiassa maksaa keskimäärin 2 300 €. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 2 000 eurosta 2 600 euroon.

ToimenpideHinta Tunisia
Otsan pienennys2400 €

Mikä on otsan pienennys?

Tästä toimenpiteestä käytetään monia nimiä, kuten otsan pienennys, hiusrajan madaltaminen, hiusrajan eteneminen tai hiuspohjan eteneminen. Monet potilaat hakeutuvat hoitoon korkean otsan vuoksi. Useimmiten kyseessä on geneettinen ominaisuus, ja harvemmin se johtuu hiustenlähdöstä.

Kauniissa kasvoissa pitäisi olla tasapaino ja harmonia. Jos kasvojen ylempi kolmannes eli otsa on liian pitkä, liian korkea tai liian leveä, tämä harmonia voi häiriintyä. Siksi potilaat, joilla on korkea otsa, voivat hyötyä otsan lyhentämisestä ja heille voidaan tarjota otsan pienennysleikkausta.

Otsan pienennysleikkaus

Tunisiassa suoritettavassa otsan pienennysleikkauksessa otsan ylimääräinen iho poistetaan ja hiusrajaa siirretään eteenpäin eteenpainuvaan asentoon. Tähän toimenpiteeseen voidaan tarvittaessa yhdistää kulmakarvojen kohotus.

Viilto piilotetaan hiusrajaan, ja se on lähes näkymätön, kun se on parantunut. Viilto on suunniteltu erityisellä tavalla, jotta hiukset voivat kasvaa viillon läpi leikkauksen jälkeen ja peittää sen entisestään.

Etenemisaste määritetään otsan, hiusrajan, mahdollisen hiustenlähdön ja monien muiden tekijöiden huolellisen analysoinnin jälkeen. Viillon sijainti ja muotoilu, etenemisen aste ja uuden hiusrajan muoto ovat joitakin tekijöitä, jotka erottavat keskimääräiset tulokset poikkeuksellisista tuloksista.

Otsan pienennyksen toipuminen ja tulokset

Otsan pienennysleikkauksesta toipuminen on useimmille potilaille suhteellisen helppoa. Silmien ympärillä on jonkin verran turvotusta ja mustelmia, jotka häviävät toipumisen myötä.

Noin kuukauden toipumisen jälkeen alueella ei pitäisi olla näkyviä merkkejä leikkauksesta. Tunisiassa suoritetun otsan pienennysleikkauksen tulosten pitäisi näyttää uskomattoman luonnollisilta. Hiusrajan luonnollisen ulkonäön säilyttämiseksi käytetään äärimmäistä huolellisuutta ja tarkkuutta.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Manuella

Nimeni on Manuella Fiorentini. Olen kokenut markkinoinnin ammattilainen lääkintälaite- ja lääketeollisuudessa. Yli 7 vuoden kokemuksella olen työskennellyt luovissa ja strategisissa tehtävissä markkinointikampanjoiden, tuotelanseerausten ja kansainvälisten konferenssien kehittämisessä.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️