IVF Turkissa

fiv hinta kalkkuna 2
Kirjoittanut Laurence

IVF:n hinta Turkissa ja korkea onnistumisprosentti Istanbulissa ovat houkutelleet monia ihmisiä, jotka haluavat saada lapsensa.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa IVF:stä Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

IVF:n hinta Istanbulissa, Turkissa

Keskimääräinen IVF-operaation hinta Turkissa Istanbulissa on 2 100 euroa. Hinta vaihtelee hedelmöityshoidon tyypin, tarvittavien syklien määrän, lääkityksen, tarvittavien esitutkimusten ja lääkärin palkkioiden mukaan. Hoito Istanbulissa kestää noin 15 päivää, ja onnistumisprosentti on 75 %.

IVF-sykli ilman lääkitystä2000 €
IVF-sykli lääkityksen kanssa2250 €
IVF-hoito ICSI:n kanssa2250 €
IVF-hoito PGD:llä3500 €

Mikä on IVF?

Viime vuosina Turkista on tullut lääketieteellisen matkailun mekka ja IVF-hoitoa hakevien parien suosima kohde. IVF:n korkea onnistumisprosentti Turkissa on houkutellut suuren määrän ihmisiä, jotka haluavat saada lapsensa raskaaksi Turkin parhaassa sairaalassa asianmukaisen hedelmöityshoidon ansiosta.

IVF-klinikat Turkissa ovat kokeneet huomattavaa kasvua korkean onnistumisprosenttinsa ja gynekologisen ja synnytyslääketieteellisen asiantuntemuksensa ansiosta.

Katso myös: IVF ja vauvan sukupuolen valinta Turkissa

Schéma de spermatozoïdes et d'un ovule
Sperman ja munasolun kaavio

Turkkiin hedelmöityshoitoa varten tulevien ulkomaisten potilaiden määrän kasvun on raportoitu olevan noin 15-20 prosenttia vuosina 2018-20, ja tämän määrän odotetaan kasvavan tulevina vuosina.

Turkin parhaan IVF-sairaalan tutkijat ja asiantuntijat ovat kaikki asiantuntijoita ja päteviä ratkaisemaan lapsettomuusongelmat ehdottamalla pariskunnalle sopivaa ja täydellistä hedelmöityshoitoa.

Potilaat, jotka valitsevat Turkin IVF-kohteekseen, saavat parasta hoitoa halvoilla ja kohtuullisilla IVF-kustannuksilla Turkissa.

Lääketieteellinen tiimimme

Lue lisää IVF:n kustannuksista Turkissa

Etsimme tarinoita naisilta, jotka ovat matkustaneet ulkomaille IVF:ää varten. Naiset kertoivat käyttäneensä 2 000-3 000 euroa IVF-hoitoon Turkissa Istanbulissa.

Näihin kustannuksiin sisältyvät kaikki IVF-hoitoon liittyvät kustannukset, mukaan lukien intrasytoplasminen spermainjektio (ICSI) ja hedelmällisyyslääkkeet. Näihin kustannuksiin sisältyvät myös yhden tai kahden henkilön matkakulut.

Vaikka nämä alennetut kustannukset saattavat vaikuttaa houkuttelevilta, sinun on syytä olla tietoinen siitä, että voi kestää muutaman ulkomaanmatkan ja muutaman IVF-syklin ennen kuin saat lapsen kotiin.

Ovule au microscope
Munasolu mikroskoopilla

Eurooppalaiset laitokset voivat myös veloittaa korkeampia maksuja tarjolla olevien palveluiden vuoksi, kuten neuvojien, jotka opastavat sinua IVF:n aiheuttaman intohimoisen ahdistuksen läpi, ja ravitsemusasiantuntijoiden, jotka voivat räätälöidä hedelmällisyysruokavalion, joka auttaa sinua saavuttamaan ihannepainosi.

Voit kysyä itseltäsi: valitsisitko mieluummin vähemmän stressaavan vaihtoehdon, jossa pysyt lähellä kotiasi ja työskentelet paikallisten asiantuntijoiden kanssa, vai säästäisitkö mieluummin hieman rahaa ja kohtaisit ulkomailla matkustamisen aiheuttaman ahdistuksen?

Niin tai näin, IVF:n todelliset kustannukset Turkissa voivat vaihdella eri keskusten ja klinikoiden välillä, mutta pariskunta voi löytää aidoimman ja todellisimman IVF-hinnan Turkissa parhaasta IVF-keskuksesta Turkissa.

Schéma d'un spermatozoïde et d'un ovule
Kaavio siittiöstä ja munasolusta

HUOMAUTUS – Munasolujen, siittiöiden ja alkioiden luovutus on Turkissa täysin kielletty.

Schéma d'un spermatozoïde et d'un ovule
Kaavio siittiöstä ja munasolusta

Riskit, komplikaatiot ja sivuvaikutukset

Koeputkihedelmöitykseen liittyy joitakin harvinaisia riskejä:

 • Kouristukset ja turvotus ;
 • Rintojen arkuus
 • Ummetus
 • Päänsärky;
 • Vatsakipu.

Siksi sinun kannattaa luottaa siihen, että autamme sinua valitsemaan oikean lääkärin Istanbulissa, ja valita hyvämaineinen ja kokenut lääkäri.

Lisäksi IVF on sallittu islamissa. Se on halal- eikä haram-leikkaus, koska se tarjoaa lääketieteellistä hyötyä ja parantaa ihmisen elämänlaatua.

Tiimimme on koulutettu tarjoamaan erityistä apua liikuntarajoitteisille henkilöille.

IVF-lainsäädäntö Turkissa

Toisin kuin muissa maissa, Turkin lainsäädäntö ei salli munasolujen, siittiöiden ja alkioiden lahjoittamista, joten IVF-hoito Turkissa tehdään aina henkilökohtaisilla munasoluilla ja siittiöillä kohtuulliseen hintaan.

Tämä Turkin laki vaikuttaa melko rajoittavalta, mutta IVF-hoitojen hinta Turkissa on lähes puolet halvempi kuin muissa länsimaissa, ja tämän vuoksi Turkki on IVF-hoitojen suosikkimaa.

Video IVF:stä Istanbulissa

Laissa todetaan:

 • Siittiöiden, munasolujen ja alkioiden luovuttaminen ei ole sallittua.
 • Hallitus ei ole hyväksynyt sijaissynnytystä.
 • Parien on oltava naimisissa, jotta he voivat osallistua IVF-hoitoon.
 • Yksinäisiä naisia ja lesbopareja ei hoideta.
 • PGD ja PGS ovat sallittuja, mutta jos pariskunta haluaa tietää lapsen sukupuolen, se on laitonta.
 • Laissa ei ole säädetty vastaanottajan kohtuun sijoitettavien alkioiden lukumäärää.

Kuinka paljon IVF maksaa Turkissa?

IVF:n keskimääräiset kustannukset Istanbulissa, Turkissa ovat 2 150 euroa. Tämä hinta sisältää munasarjojen stimulaation, ultraäänitutkimukset, munasolujen talteenoton, yleisanestesian, IVF- tai ICSI-menetelmän, laseravusteisen kuoriutumisen, alkion tähystyksen, alkionsiirron, seurannan ja tulosten kuulemisen. Hintaan sisältyy myös hotellimajoitus ja lentokenttäkuljetus.


Jos sinulla on vaikeuksia valinnan tekemisessä, voimme auttaa sinua onnistumaan toimenpiteessäsi, ja vieläpä alennettuun hintaan.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.


Usein kysytyt kysymykset

Mikä on koeputkihedelmöityksen ikäraja Turkissa?

Koeputkihedelmöityksen ikäraja Turkissa on 46 vuotta. Tämän ikärajan asettaa vaihdevuodet. Vaihdevuosien alkaminen vähentää huomattavasti naisen mahdollisuuksia saada lapsi, ennen kuin se tekee toimenpiteestä lopullisesti mahdottoman.

Turkissa on suuri määrä klinikoita, jotka tarjoavat koeputkihedelmöitystä. Tunnetuimpia ovat Memorial Bahçelievler Hospital, Hisar Hospital Intercontinental, Jinemed Hospital, Medicana International Istanbul Hospital Hospital Hospital ja Anadolu Medical Centre.

Koko koeputkihedelmöityshoito Turkissa kestää 13-17 päivää. Tämä antaa lääkärille aikaa tutkia siittiöitä, stimuloida naisen hormoneja munasolujen saamiseksi, käynnistää ovulaatio ja siirtää sitten alkiot.

Istanbulissa mahdollisten IVF-yritysten määrä riippuu klinikasta, joka ottaa sinut vastaan. Pääsääntöisesti se rajoittuu neljään yritykseen. Huomaa, että monikkoraskauksien rajoittamiseksi ei sallita ylimääräistä IVF:ää: enintään 2 alkiota sallitaan yhtä yritystä kohden.

IVF:n onnistumisprosentti vaihtelee Turkissa 40-50 prosentin välillä nuorilla pareilla, mutta voi olla jopa 70 prosenttia kaikkein vastaanottavaisimmilla potilailla. Yli 40-vuotiailla pareilla onnistumisprosentti laskee 25-30 prosenttiin, mutta voi olla yli 50 prosenttia onnekkaimmilla pareilla.

Koeputkihedelmöityksen vähimmäisaika Turkissa on 12 päivää, ja se on harvoin yli 18 päivää. Toimenpide vaatii aikaa, joka kuluu munasolujen saamiseksi ja ovulaation käynnistämiseksi käytettävien hormonien stimuloinnin ja alkioiden istuttamisen välillä.

Kirjoittajasta

Laurence

Nimeni on Laurence Tung. Olen lääketieteellinen kirjoittaja, jolla on tieteellistä tietoa useilta aloilta. Olen viime aikoina käsitellyt terapeuttisia alueita, kuten reumatologiaa ja hyperkolesterolemiaa. Minulla on myös asiantuntemusta genomiikan, epigenetiikan, molekyylibiologian ja biokemian alalla. Autan tätä verkkosivustoa julkaisemaan laadukkaita artikkeleita lääketieteellisestä matkailusta.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️