Medical Park

Medical Park on erikoistunut hammashoitoon, kauneuskirurgiaan ja hiusimplantteihin. Tämä vuonna 1991 perustettu sertifioitu klinikka sijaitsee Istanbulissa, Turkissa. Katso asiakasarvostelut, ennen/jälkeen -kuvat ja hanki hinnat ulkomailla tehtäville leikkauksille. Täytä lomake ilmaista esitutkimusta varten. Nopea vastaus.

Medical Park, Istanbul, Turkki

Medical Park on Istanbulin ja kansainvälisesti vertailu sairaala, jossa terveysongelmia hoitavat parhaat lääketieteelliset tiimit ja ammattilaiset. Tietoisina siitä, että terveyden suojelu ja parantaminen perustuu potilaiden ja henkilökunnan tyytyväisyyteen.

Lääkäreillämme on yli 10 vuoden kokemus hiustensiirroista, hammaskirurgiasta, hiuskirurgiasta, kosmeettisesta kirurgiasta ja lisääntymiskirurgiasta samalla, kun he jatkavat ammattinsa harjoittamista päivittäin, minkä ansiosta he voivat tarjota potilaillemme kirjallisen 25-VUODEN TAKUUN, jonka lääkäri on allekirjoittanut ja sinetöinyt.

Tämä sairaala on vakiinnuttanut terveydenhuoltopalvelujensa laadun saamalla ISO 9001 -laadunhallintajärjestelmän, ja sillä on Joint Commission Internationalin (JCI) myöntämä arvostetuin sairaaloiden huippuosaamista koskeva akkreditointi Yhdysvaltojen ulkopuolella.

Joint Commission International (JCI) on maailmanlaajuisesti vaativin elin, joka valvoo potilaiden hoidon turvallisuutta ja laatua. Se varmistaa, että potilaat ja heidän perheensä voivat luottaa siihen, että Medical Park HOSPITAL noudattaa hoito-, turvallisuus- ja laatuprotokollia, joiden ansiosta se on verrattavissa maailman parhaisiin klinikoihin ja sairaaloihin.


Klinikan erikoisala :

Hammashoito
All-on-4
All-on-6
Luunsiirrot
Hammasraudat
Kosmeettisen hammaslääketieteen konsultaatio
Yksilölliset suusuojaimet
Hammassilta
Hammaslääkärin tarkastus
Hammaskruunu
Hammaslääketieteellinen skannaus
Hammasimplantti
Sepelvaltimoiden ja nivelten rekonstruktio
Röntgenkuvaus
Hammaslääkärin konsultaatio
Hammaslääkäri

Kosmeettinen kirurgia
Hiusrajan madaltaminen
Kaksoissilmäluomen luominen
Brasilialainen kasvojenkohotus
Rintojen suurennus
Rintojen kohotus
Rintojen pienennys
Kohdunkaulan ja kasvojen kohotus
Rasvaimu
Rhinoplastia
Otoplastia
Vatsanpoisto
Kasvojen lipofillointi
Mastopexia
Laserrasvaimu
Mahahihna
Mahalaukun nauha
Mahalaukun Botox
Mahalaukun ohitusleikkaus
Toissijainen nenäleikkaus

Hiusimplantti
Kulmansiirto
Hiustensiirto
DHI-hiustensiirto
FUE-hiustensiirto
FUE Gold hiustensiirto
FUT hiustensiirto
BHT hiustensiirto

Tarjotut palvelut

Lentokenttäkuljetus
Ilmainen Wi-Fi
Hotellivaraukset
Tulkkauspalvelut
Matkaopas
Taksin varaus
Internet-konsultointi
Pysäköinti
Apteekki
Puhelin huoneessa
Yksityishuoneet
Ravintola
TV huoneessa


Kaupunki: Istanbul – Maa: Turkki – Perustettu: 1991
Akkreditointi: Ei tietoja – Puhutut kielet: englanti, saksa, turkki


Arvostelut Medical Park Bahçelievler İletişim -hotellista

Ela nın günlüğü Ela Deniz Tümer
Ela nın günlüğü Ela Deniz Tümer
10:58 04 Jan 24
Hei, synnytin toisen kerran 5 vuoden jälkeen ja synnytyskuvamme otettiin lahjaksi ja sitten tehtiin taulumme.Kiitos tästä sairaalan palvelusta ja sairaalan ystävällisestä ja kohteliaista henkilökunnasta.
REYHAN GÜREL
REYHAN GÜREL
14:39 18 Sep 23
Olin aiemmin saanut fysioterapiaa tämän kaltaisessa yksityissairaalassa, mutta en saanut mitään tuloksia. Näen, että sairaala on pieni osa tätä bisnestä, tärkeintä on asiantuntijat. Fysioterapeuttini herra Bilal, joka on hoitanut minua noin 7 istuntoa Medicalpark Hospitalin fysioterapian osastolla, kuuntelee minua kärsivällisesti ja muotoilee hoitonsa sen mukaan, ei koskaan häiritse istuntoani eikä koskaan laiminlyö olla erittäin tarkkaavainen. hänen työnsä erittäin ammattimaisesti. He saivat minut uskomaan fysioterapian vaikutukseen oireiden lievittämisessä. Fysiikan tarinamme, joka alkoi hyvin toivottomalla tavalla, etenee täydellisesti herra Bilalin ansiosta. En voi kiittää tarpeeksi kaikkia fysioterapiassa työskenteleviä, erittäin mukavaa synergiaa, mahtavaa porukkaa 🫶🏻
BABALARIN BABASI
BABALARIN BABASI
05:07 25 May 23
Sairaala, joka todella ylitti odotukseni. Minulle tehtiin mahalaukun hihaleikkaus. Koko prosessi ensimmäisestä vastaanotosta kotiutukseen oli uskomattoman laadukasta ja ammattimaista. Haluan kiittää Mehmet Akif Hodjaa, Gamze Hanımia ja koko henkilökuntaa läheisyydestä, kiinnostuksesta ja vaivannäöstä. Sairaala henkilökunta oli uskomattoman ystävällistä ja avulias kaikin tavoin. Kiitos taas kaikesta...
Asrın Alp İncesu
Asrın Alp İncesu
17:09 27 Feb 24
Haluan kiittää rouva Senem ja herra Cem heidän motivaatiostaan ​​ja tuestaan ​​fysioterapian ja kuntoutuksen aikana. Erinomaisia ​​ihmisiä. Lisäksi haluan kiittää Sedanuria ja Şimal Hanımia heidän avuliaisuudestaan ​​ja suloisuudestaan. He pitävät sinusta hyvää huolta. Erittäin mukava paikka.
Duygu dlr
Duygu dlr
17:54 08 May 24
Olen vienyt vanhempani satoihin sairaaloihin tähän mennessä. Tiedämme, että kun kuulemme sanan sairaala, tunnemme väreitä. Kylmät ihmiset ja kylmät kasvot pelottavat meitä enemmän kuin sairaala. Siksi emme halua mennä sairaalaan. Haluan kiittää sepelvaltimoiden tehohoitotiimiä, jotka seurasivat isääni ja äitiäni tiiviisti. Olen myös erittäin iloinen saadessani tavata neiti Gülin. Hän toivotti meidät tervetulleeksi hymyillen. Haluan myös ilmaista kiitokseni hänelle hänen ystävällisestä käytöksestään. Haluan myös ilmaista kiitollisuuteni ja kunnioitukseni opettajalleni Doğaçille ja hänen avustajilleen. Olen iloinen saadessani sinut
ŞERİFE DAĞCI
ŞERİFE DAĞCI
17:45 29 Feb 24
Huomenna on viimeinen päivä fysioterapiassani, jonka aloitin pyörätuolilla ja nyt lopetan hoitoni juoksuaskeilla. Tämä ihme tapahtui opettajani Cemin ansiosta. Hän piti minusta hyvin tiiviisti ja huolellisesti, en voi kiittää häntä tarpeeksi. Olen kiitollinen kärsivällisyydestäsi minua kohtaan. Haluan myös kiittää opettajiani Senem ja Yasemin heidän tuestaan ​​ja hymyilevistä kasvoista…
Baran pro32
Baran pro32
08:24 11 May 24
Sairaala on todella siisti. Varsinkin kardiologian tiimi koostuu osaavista, ystävällisistä ja erittäin kohteliaista ihmisistä. Kiitos vaivannäöstäsi...
Yusuf Fakırullahoğlu
Yusuf Fakırullahoğlu
12:20 27 Jan 24
Vaimoni synnytti opettaja Meralin potilaana 8. kerroksessa. Tämän prosessin aikana ruoka, siivous ja huomio olivat erittäin hyviä. Haluamme kiittää kätilöitä, 8. kerroksen sairaanhoitajiamme, rouva Çilemiä, joka hoiti raportointiprosessistamme suloisella kielellään, syntymätaidevalokuvaajaamme, jota rakastamme hänen lähestymistavanaan, ja rouva Belginiä, opettaja Meralin assistenttia. . Haluamme kuitenkin ilmaista suurimmat kiitoksemme arvostetulle opettajallemme Meral Arısalille, joka lohdutti meitä lähestymisellään raskauden aikana, ilmaisi totuuden parhaalla mahdollisella tavalla ja huomioi potilaan psykologian jokaisessa vaiheessa huolella ja omistautumisella syntymäprosessi. Emme maksa sinulle siitä, mitä olet tehnyt. Kiitos, opettaja Meral.
Şeyma YILMAZER
Şeyma YILMAZER
13:15 26 Jan 24
Haluan todeta, että olen erittäin tyytyväinen taiteen syntymävalokuvaukseen. Vaikka meillä oli kuukauden tehohoitojakso, rouva Ayşen odotti meitä mielenkiinnolla, vastasi meille ja otti meistä erittäin mukavia kuvia. Haluan myös kiittää häntä 🤩
Sadık Ekinci
Sadık Ekinci
09:12 23 Jan 24
Minulle tehtiin nenäleikkaus MedicalPark Bahçelievler Hospitalissa. Haluan kiittää lääkäriäni Zaferia, joka seurasi prosessia alusta loppuun, kaikkia apulaislääkäreitä, sairaanhoitajia ja koko henkilökuntaa, joka osoitti kiinnostusta koko prosessin ajan. Myös huoneen huolto, siisteys, hygienia ja järjestely olivat todella erinomaisia. Olin aiemmin käynyt näöntarkastuksessa ja psykiatrisessa tutkimuksessa. Aina löytyy alansa parhaat lääkärit.
Kerim Cviko
Kerim Cviko
15:24 30 Aug 23
Erittäin kohtelias ja ystävällinen henkilökunta. Sairaala on erittäin puhdas ja siellä on helppo liikkua. Erinomainen vaihtoehto kansainvälisille potilaille nopeaan tarkastukseen. Lähellä metroasemaa.
volkir1017
volkir1017
19:12 24 May 23
Minulle tehtiin hihan mahalaukun poistoleikkaus 23. toukokuuta. Prosessi sujui alusta loppuun upeasti. Leikkaukseni onnistui erittäin hyvin ja nousin ensimmäisen päivän illalla. Täytyy kuitenkin sanoa, että sairaala on myös erittäin tärkeä tälle Työ. Koko henkilökunta on ystävällistä ja saa sinut tuntemaan sen täysin lääkäreistä sairaanhoitajiinHän huolehtii sinusta kuin perheestä. Tähän asti olemme yöpyneet yli 15 hotellissa, 3 ja 4 sairaalassa. Haluan kiittää Mehmet Akif Hodjaa ja Medical Park Bahçelievler Hospital -sairaalaa.
Ahmet Kosnek
Ahmet Kosnek
11:00 18 Dec 23
Kokemukseni ortopedin vastaanotosta 15.12.2023.asiantuntija Varasin ortopedian tohtori Zafer Volkan Gökçelle klo 8.30.EnsinnäkinKun olin varaamassa aikaa, kerroin, että minulla oli kova kipu, erityisesti jalkani, ja että tarvitsen magneettikuvauksen, joten pyysin magneettikuvausaikaa ensin lääkärin käynnin jälkeen. Minulle ei varattu MRI-aikaa. Sanoin, että minulla oli vaikeuksia saada lomaa töistä ja että se oli kiireellinen.Menin sairaalaan kello 8. Odotin herra Zaferin saapumista noin kello yhdeksään asti.Herra Zafer, joka myöhästyi tapaamisestaan, ei tuntenut tarvetta pyytää minulta anteeksi millään tavalla.Hän ei tutkinut minua, hän kuunteli valitukseni ja pyysi välitöntä skannausta.Minut ohjattiin radiologian osastolle varaamaan magneettikuvausaika.Minulle tarjottiin aikaa 18. joulukuuta klo 02:00 aamulla. Sanoin mitä tahansa, minulla ei ollut mahdollisuutta varata aikaa aikaisin.Joten kirjoitin valituksen tänne, mutta kun sain puhelun sairaalasta, olin tyytyväinen ja poistin sen.Kuitenkin asiantuntija. Tajusin, että minun oli lisättävä se uudelleen tohtori Zafer Volkan Gökçen asenteen vuoksi.Yksityisen vakuutuksen mukaan magneettikuvaukseni muualle saattamiseksi tulee lähettää minulle sähköpostilla tai WhatsAppilla.Kuitenkin asiantuntija. Tohtori Zafer Volkan Gökçe-niminen henkilö sanoi, ettei hän voinut tehdä sellaista.Tuokoon Jumala sinulle lääkärin, joka haluaa hoitaa sinua. Valitettavasti olen joutunut tällä tavalla uhriksi.
Erkil Karaca
Erkil Karaca
12:32 22 Nov 23
Voin sanoa, että hän on pahin lääkäri, jolla olen käynyt viimeisen 5 vuoden aikana. Lääkäri, jolle ei kannata mennä, vaikka olisit sairas, sisätautilääkäri Onur Önder. Menet hänen huoneeseensa, hän ei tutki minua millään tavalla, hänen puhelin soi tarkastuksen aikana, hän hiljentää minut ja tilaa ruokaa, hänen pöydällään on bageli, hän haparoi sitä kuunnellessaan sinua, hän ei välitä kun selitän ongelmani. Hän tilaa 35 testiä ja sanoo, että tee ne ja katsotaan. Onko tämä uusi tapa lähettää potilaat pois tutkimatta heitä? Ehkä en tiedä ja umpilisäke repesi tai jotain on saattanut tapahtua. Tule tutkimuksiin ja katso, ei, mene luovuttamaan verta, ultrassa, sillä välin tarkastetaan kilpirauhanen ja myös ulostetesti, se sanoo mitä tahansa. Sitten menen hänen luokseen ultraääni- ja kilpirauhasen tulosten kanssa, hän ei edes anna minun istua huoneessaan, hän vain seisoo ja katsoo papereita 10 sekuntia ja sanoo: "Oi, erittäin hyvä." Mikä on niin hyvää? Kumpi on erittäin hyvä? Se on hienoa sinulle, mutta perheessäni on kilpirauhassairaus.Hän on lääkäri, joka antaa sellaisia ​​hölynpölyjä ja ristiriitaisia ​​lausuntoja, ei ole kiinnostunut ja käyttää kirjaimellisesti toimistoaan rahan tulostamiseen. Jokainen, joka tulee, menkää ja tehkää tämä ja tuo tehty. Sanon, että älä sairastu, älä mene lääkäriin, jota et tunne. Virheeni oli luottaa Çacaan lääkäriksi, mutta tein suuren virheen, ihmiset jäävät leikkauspöydille tällaisten lääkäreiden takia. Älä mene tähän sairaalaan tai mene lääkärin tarkastukseen. Sairaala on jo täynnä ulkomaalaisia, siitä on tullut bisnestalo, jolla on mielessä ketä laskuttaa ja kuinka paljon. Häpeä, en voi muuta sanoa. Olen ollut viikon sairas, menin sinne turhaan, tuhlasi aikaa ja rahaa, palasi ja tuli kotiin. En voi lähteä kotoa, koska tunnen oloni epämukavaksi, ja lisäksi ilmoitin tilanteesta lääkärille, hän sanoi, että yritän soittaa tuloksista. Tiedän, että tämä tilanne on poikkeuksellinen, mutta en voi poistua kotoa. Ja lääkäri totesi, että vain hänen avustajansa oli soittanut ja määrännyt lääkkeitä. En siis tiedä tilastani mitään, joten miksi kaikki nämä testit tehtiin? Harmi, älkää lähettäkö ketään tähän sairaalaan, elämäänsä rakastavien ei pidä saada hoitoa täällä.Tai mene ja koe se itse, toivottavasti menetät vain rahasi.
Zeynep Celik
Zeynep Celik
21:33 09 Sep 23
Suosittelen, että ratkaiset kiireellisesti sairaalasi 5. kerroksen rekisteröintiosastosi toimintaongelmat ja henkilökunnan potilaiden kohtelun...Olen ollut sairaalassasi aiemmin ja minulla oli aika 9. syyskuuta.Ihminen voidaan odottaa, mutta ei näin kauan. He eivät voi hallita intensiteettiä ja ihmiset myöhästyvät tapaamisistaan. Esitämme kysymyksen henkilökunnallesi, lääkärin vastaus on, että hänellä on potilas.... henkilö hoitaa sinut joka tapauksessa, veli, henkilö, josta puhut, ei edes tiedä kumpaa lääkäriä odotan, ja he vastaavat synkillä kasvoilla.
Selen Zaralı
Selen Zaralı
18:04 26 Aug 23
Valitusasiantuntija Dr. Gözdenur KersanttiSairaalan suuri romahdusVaadin tarvittavia toimia potilasoikeusasetuksen mukaisesti!!!Minulle tehtiin vatsaleikkaus yleiskirurgin osastolla 21.8.2023. Leikkaukseni meni erittäin hyvin, olin erittäin tyytyväinen lääkäriini; Ennen kuin kaikki tapasi ravitsemusterapeutin osastoa, asiantuntija tohtori Gözdenur Çavuş ei mielestäni voi olla lääkäri, joka antaa uskomattoman ylimielisen vastauksen, kun kysyt jotain, jolla on niin häpeä ammattia kohtaan, joka riitelee jatkuvasti potilaidensa kanssa. , joka ei vastaa puhelimeen.. Törmäsin siihen ensimmäistä kertaa ja vasta äskettäin Leikkauksesta päässyt potilaana se mursi psykologiani ja itseluottamukseni.Kopioin viimeisimmän artikkelin, jonka hän kirjoitti minulle, ja lähetän sen hänelle kopioimalla viimeisen artikkelin, jonka hän kirjoitti minulle.Tämä on kirje, jonka lääkärisi kirjoitti minulle:Hei, kiitos palautteestasi. Lisäksi, vaikka olemme setäni Hikmet Sergeantin kaikkien Medical Park- ja Liv Hospitals -sairaaloiden perhekumppani, hoidamme edelleen potilaitamme ammattimaisesti, kaikista potilaista riippumatta. Siksi meille ei ole väliä kuka on ketä lähellä. Pyrimme tarjoamaan parasta palvelua potilaillemme riippumatta koko sairaalan henkilökunnan henkilöstöstä. Jos sinulla on ongelma, voit välittää sen tarkalleen kenelle olet yhteydessä. Olen ollut ravitsemusterapeuttina tässä sairaalassa 8 vuotta, olen törmännyt moniin potilasprofiileihin. Tiedän kuinka kommunikoida potilaideni kanssa emotionaalisesti ja psykologisesti, ymmärrättehän. En usko, että minulle tulee korvausta niin kauan koska meillä on ammatillinen ravitsemusterapeutti-asiakassuhde yhteisymmärryksessä. Kuten sanoin, kiitos palautteestasi.Hauskaa päivän jatkoa..Kysyin häneltä juuri sitä, mitä voin tehdä ruokavalioni lisäksi, ja mitä hän kirjoitti sen seurauksena, että sanoin, että yleiskirurgin ja hänen konsulttiensa suuresta kiinnostuksesta huolimatta emme saaneet kanssasi selkeää yhteyttä, vaikka hänen kiinnostuksensa ja hänen puheluihinsa eivät ole tavoitettavissa. Juuri leikkauksesta tulleet ja jo vakavassa masennuksessa olevat potilaat yrittävät tukea ihmisiä kirjoittamalla ruokavaliota ja ilmeisesti sairaala teki samoin, odotimme sinua kaksi päivää. Kun kysyin häneltä, hän vastasi epäkunnioittavasti: "Tulen milloin haluan, et ole ainoa potilas, minulla on nimen valta." Olen erittäin valitettava, mielestäni tarvittaviin toimiin pitäisi ryhtyä potilasoikeusasetuksen mukaisesti ja lääkärin asenteen, tyylin ja kommunikaatioongelman kanssa tulisi kiireesti ratkaista ja tarvittavat varoitukset ja ilmoitukset tehdä pikaisesti, muuten se olisi täydellinen fiasko ja häpeä näin arvokkaalle sairaalalle.En ole koskaan nähnyt lääkäriä, joka kohtelee potilaitaan näin halveksuvasti ja on todella epäpätevä.
Derya Okumuş
Derya Okumuş
08:03 04 Sep 23
Isäni on veteraani. Valtion kanssa tehdyn sopimuksen mukaisesti kaikki Medical Parkin hoidot ovat maksuttomia. Kaikki isäni tutkimukset ja hoidot ovat olleet tässä sairaalassa vuosia. Lopulta hänen jalkoihinsa kehittyi tulehtuneita haavoja verisuonitukoksen vuoksi. Hänen CRP-arvonsa nousi 15:stä 157:ään. Molemmat lääkärit totesivat, että potilas pitäisi viedä sairaalaan, antaa vahvempia antibiootteja ja pitää häntä tarkkailussa, koska hänen munuaistensa ovat rajalla, ja antoivat merkin, että hän soveltuu sairaalahoitoon, mutta ei tehnyt hoitoa. sairaalahoitoon sillä perusteella, ettei osastolla ollut tilaa. He sanoivat, etteivät voineet antaa lähetteitä ja katkaisivat sen. Kävimme aiemmin tässä sairaalassa isäni takia päänsäryn takia ja toimenpiteemme kestivät iltaan asti.. Neurologi sanoi, että aivoissasi on kasvain ja lähetämme sinut onkologiaan. Hänen ansiostaan ​​tapasimme teknikon, joka otti tomografian ja hän sanoi: "Olen ilmoittanut kasvaimesta illasta lähtien ja sanonut, että potilas kärsii aivoverenvuodosta." Kun teknikko vakuutti lääkärit, että isälläni oli aivoverenvuoto, hänet päätettiin viedä tehohoitoon. Mutta he sanoivat, ettei tilaa ollut, joten he siirrettiin sairaalaan A, jossa oli tuolloin avoinna vain tehoosasto ja loput olivat rakenteilla. Toisin sanoen, koska Medical Park Bahçelievler Hospitalilla on sopimus veteraanien kanssa eikä se voi saada rahaa veteraaneista, se suorittaa tutkimuksia, mutta ei salli pääsyä. Toisin sanoen hän ei halua rasittaa itseään veteraanilla, jolta ei voi saada rahaa. Varasimme isälleni, joka on tällä hetkellä päivystävässä, koulutus- ja tutkimussairaalaan muutaman päivän ajan. Odotamme vastaanottopäivää, koska kaikki sairaalat, joihin menemme päivystyspoliklinikalta, tarjoaa vain ensiapua, laittaa seerumin sisään ja lähettää sen pois.Aiemmin he toivat setäni samaan sairaalaan ambulanssilla kahtena päivänä peräkkäin. Perheessämme on geneettinen mahasyöpä.Vaikka kysyin, voiko siinä olla ongelmaa, päivystyksen lääkäri sanoi, että luulin sen olevan neurologinen ja päästi minut kotiin. Setäni sairastui uudelleen samana iltana ja tällä kertaa hänet vietiin Bakırköy Sadi Konukiin. Ette usko, mutta potilas kärsi mahaverenvuodosta, hänellä oli mahasyöpä ja vatsa poistettiin leikkauksella muutaman päivän sisällä.Turkin terveydenhuoltojärjestelmä on uupunut, mutta Medical Park on täysin loppuun kulunut.
Oğuzhan Çapkın
Oğuzhan Çapkın
21:30 10 May 24
Valitettavasti saamasi palvelu on erittäin huonoa WC, kysyt, koska 2 henkilöä kysyi ennen sinua, kun tulet sairaalaan, he veloittavat sinulta maksun, lyhyesti sanottuna, se on paras paikka, johon voit mennä. Lisäsin viimeiset sairaalakuvat kuviin Menimme 9 kuukautta.
Next Reviews

Muokkaa / Vaadi / Ilmoita virheestä?

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️