Dr Cinik Hair Hospital

Dr. Cinik Hair Hospital Istanbul

Dr. Cinik Hair Hospital on erikoistunut hiusimplantteihin. Tämä vuonna 1977 perustettu sertifioitu klinikka sijaitsee Istanbulissa, Turkissa. Katso asiakkaiden arvostelut, ennen/jälkeen -kuvat ja kysy leikkauksen hintaa ulkomailla. Täytä lomake ilmaista esitutkimusta varten. Nopea vastaus.

Dr. Cinik Hair Hospital, Istanbul, Turkki

Dr. Cinik Hair Hospital on hiustensiirtoklinikka, joka sijaitsee Istanbulin keskustassa Turkissa. Dr. Cinik Hair Hospitalissa on tehty onnistuneesti yli 8000 hiustensiirtoleikkausta. FUE ja PRP ovat yleisimmin käytettyjä tekniikoita tällä klinikalla.

Dr. Cinik Hair Transplant Clinic on erittäin akkreditoitu klinikka, mukaan lukien JCI USA, ja se on International Society of Hair Resurfacing Surgery (ISHRS) -järjestön liitännäisjäsen. Tämä hiustensiirtoklinikka on myös Turkin terveysministeriön hyväksymä.


Klinikan erikoisala :

Hiusimplantti
Hiustenlähtöhoito
Hiustensiirto naisille
Hiustenlähtöön liittyvä kuuleminen
DHI hiustensiirto
FUE hiustensiirto
Afro hiustensiirto
FUT hiustensiirto
BHT hiustensiirto

Palvelut

Lentokenttäkuljetus
Ilmainen Wifi
Hotellivaraukset
Tulkkauspalvelut
Matkaopas
Taksin varaus
Internet-konsultointi
Pysäköinti
Apteekki
Puhelin huoneessa
Yksityishuoneet
Ravintola
TV huoneessa


Kaupunki: Istanbul – Maa: Turkki – Perustettu 1977
Akkreditointi: Ei tietoja – Puhutut kielet: englanti, saksa, turkki


Arvosteluja Dr. Cinik Hair Hospitalista

Cristina De Felice
Cristina De Felice
09:59 21 Aug 23
Minulle tehtiin leikkaus 1.2.2023. Edellisenä päivänä meidät haettiin lentokentältä ja vietiin klinikalle tarvittaviin tarkastuksiin. Sitten he veivät meidät takaisin hotelliin ja sitten seuraavana aamuna tulimme hakemaan ja vie meidät takaisin. He olivat kaikki ystävällisiä, ammattitaitoisia ja vieraanvaraisia. Jos et puhu englantia oikein, italialainen kääntäjä on käytettävissäsi. Se on upea klinikka, huippu'! Kuuden kuukauden iässä minulla oli jo melko varma tulos. Palaan pian tekemään ilmaisen PRP:n. Erityiset kiitokset myös Cemilille, joka seurasi minua myös leikkauksen jälkeen ja kun minulla oli epäilyksiä tai muuta, hän vastasi minulle aina ystävällisesti ja nopeasti whatsappissa. Olet poikkeuksellinen.
Luca Greco
Luca Greco
14:04 04 Aug 23
Erittäin vieraanvarainen klinikka ja loistava vastaanotto. He kohtelevat sinua harvinaisen ystävällisesti. Kuljetukset hotellin ja klinikan välillä suunnitellaan niin tarkasti, että arvostat henkilökuntaa. Mitä tulee tuloksiin (eli hiusten juurtumiseen), tämä on myös loistava tulos. He istuttivat noin 4500 sipulia ja täyttivät pääni. Minulle se oli iso ongelma, kaljuuntuminen on vihdoin, kun 2 siirtoa meni pieleen muilla klinikoilla, sain tulokset, joita en uskonut saavani. Hyvin tehty ja onnittelut kaikesta. Todella klinikka, jota en edes odottanut.
Cristian Lemma (XD CARTOON)
Cristian Lemma (XD CARTOON)
07:00 26 Aug 23
Elinsiirto tehty helmikuussa!Se oli tuntematon, mutta lopulta se oli upea kokemus!HuippuorganisaatioErinomainen kliininen puhtausTohtori Cinik erittäin hyvä leikkausta edeltävässä konsultaatiossaErittäin hyvä italialainen tulkki aina saatavillaOlen nyt 6kk ja tulos alkaa hahmottua, toivottavasti tiheys paranee entisestään tulevina kuukausina
John Keane
John Keane
10:27 30 Aug 23
Tämän arvostelun kirjoittaminen kesti kuusi kuukautta, koska halusin odottaa, kunnes näin tulokset. Kaiken kaikkiaan olen erittäin tyytyväinen.Klinikka on ammattimaisesti johdettu, palvelu ja seuranta erinomaista sekä hyvä yhteydenpito.Tämä oli ensimmäinen hiustensiirtoni, joten olin erittäin hermostunut toimenpiteestä. Se osallistui enemmän kuin odotin, mutta se oli kuten esite ja klinikka olivat minulle kertoneet. Suosittelen ottamaan noin 10-14 päivää ennen töihin paluuta. Päätimme vaimoni kanssa viettää viikon Istanbulissa ja olin iloinen tästä ajasta ja klinikan päivittäisistä pesuista kävelynä.Kotiin päästyäni yllätyin shokkihiustenlähdön määrästä, klinikalla vakuutettiin, että tämä oli normaalia, mutta tuntui, että toimenpide ei ole toiminut ja minulla oli vähemmän hiuksia kuin ennen. Nyt hieman yli 6 kuukautta myöhemmin on kuitenkin selvää, että toimenpide on todellakin toiminut ja olen erittäin tyytyväinen tuloksiin. Suosittelen mielelläni 100 % tohtori Cinikin klinikkaa toimenpidettä varten, jos harkitset sitä.
Joni Hakala
Joni Hakala
09:35 27 Sep 21
5/5 👌👍
Jean Michel Le Beauf
Jean Michel Le Beauf
15:10 21 Aug 23
Arviointi 9 kuukautta siirron jälkeen.Tulos ei ole lopullinen, koska aikaa on kulunut alle 12 kuukautta.Toiminta sujui hyvin, hyvä hoito, laadukas hotelli ja kuljetus, tilojen laatu.Joka tapauksessa olen yllättynyt, koska ensimmäinen rivi on puhdas, hyvä tiheys tällä hetkellä, mutta ilman kehitystä se on melkein huonompi kuin ennen.Leikkauksen aikana tiimi kertoi minulle, että yksi leikkaus riitti, että selkään ei ollut siirretty paljoa karvaa, koska "se oli normaalia, selkään ei ole tehty paljon karvoja", sen sijaan tänään 9kk vaihdon jälkeen avustuspalveluun he kertovat minulle, että toinen leikkaus on tarpeen. Vaikka he eivät olleet koskaan kertoneet minulle siitä ennen, ja he olisivat voineet tehdä kaiken yhdessä leikkauksessa (minulla on hyvä luovutusalue).Siksi pettynyt minusta tuntuu, että minulle on valehdeltu.Heille se on toissijainen toiminta, joten lisätulo, joka ei mielestäni ole perusteltua.Tukipalvelu on aivan oikein, mutta heti kun sinulla on kysyttävää käytettävistä tuotteista, he ohjaavat sinut myymäläänsä.Tyytyväinen leikkaukseen, kaikki sujui hyvin (vaikka leikkauksen suorittaneet sairaanhoitajat puhuvat ei/vähän englantia) työ tehtiin hyvin, mutta pettynyt, että valehtelin minulle ja jouduin palaamaan klinikalle lopettamaan työn, kun kaiken piti olla tehdään yhdellä kertaa, kuten alun perin ilmoitettiin.Lisäisin vielä, että noudatin leikkauksen jälkeisiä ohjeita täydellisesti.
Next Reviews

Muokkaa / Vaadi / Ilmoita virheestä?

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️