Synteettinen biokuitu hiustensiirto Turkissa

hinta biofibre synteettiset hiukset elinsiirto 1
Kirjoittanut Melissa

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää synteettisistä biokuituhiusten siirroista Turkissa! Mikä on keskimääräinen hinta Istanbulissa? Neuvomme onnistuneeseen synteettiseen biokuituhiustensiirtoon.

ParasKlinikka.com tiedottaa sinulle biokuidun synteettisestä hiustensiirrosta Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Biofibre-synteettisen hiustensiirron hinta Turkissa?

Biokuidun synteettisen hiustensiirron keskimääräinen hinta Istanbulissa, Turkissa on 4 000 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 2 500 eurosta 5 500 euroon.

ToimenpideHinta Turkki
Biokuituinen synteettinen hiustensiirto4000 €

Mikä on synteettinen biokuituhiustensiirto?

Harvennettujen hiusten tapauksessa tarjoamme hiusten istutusta sekä hiustensiirtomenetelmiä. Saavutamme potilaillemme parhaat tulokset istuttamalla Biofibre-keinohiuksia.

Hiustenlähtö voi johtua useista tekijöistä, kuten ikääntymisestä, hormonaalisista muutoksista ja geneettisestä kaljuuntumisesta. Mitä aikaisemmin hiustenlähtö alkaa, sitä vakavampi kaljuuntuminen on. Se voi johtua myös traumasta tai palovammoista.

Toisin kuin hiustensiirrossa, jossa takaraivosta poistetaan luonnolliset hiukset ja tehdään siirteitä, hiusten istutuksessa pää peitetään bioyhteensopivilla kuiduilla (Biofibre), jotta haluttu ulkonäkö saavutetaan välittömästi.

Siirroissa uudet hiukset kasvavat noin 4-6 kuukauden kuluttua toimenpiteestä. Jos tekniikka on riittämätön, näkyviä arpia voi syntyä, mikä vaikeuttaa myöhempiä siirtoja.

Katso myös: Tähtien hiustensiirrot

Biofibre on kehittynein hiustensiirtoon soveltuvaorgaaninen kuitu. Niillä on kaikki tarvittavat sertifikaatit, jotka perustuvat implantoitavissa olevia lääkinnällisiä laitteita koskevan eurooppalaisen direktiivin 93/42/ETY vaatimuksiin. Lukuisat kliiniset ja histologiset tutkimukset vahvistavat Biofibren tehokkuuden ja turvallisuuden miesten ja naisten hiustenlähtöisyyden (kaljuuntumisen) hoidossa.

Biofibre on pehmeä, joustava, hienojakoinen ja värimuutoksia kestävä. Tulos on luonnollinen, välitön ja esteettinen. Biofibre-hiuskuitua on saatavana 13 eri värissä, 3 eri pituudessa (15, 30 ja 45 cm ) ja 3 eri tyylissä (suora, aaltoileva tai kihara). Oikealla valinnalla ja sekoituksella nämä ominaisuudet täyttävät lähes kaikki potilaan tarpeet. Luonnollisesti nämä tekohiukset ovat pestäviä ja luonnollisen näköisiä.

Menettely

Biofibre-hiusimplantointi on nopea ja kivuton toimenpide, joka tehdään paikallispuudutuksessa. Esteettinen tulos on välitön, ja potilaat lähtevät klinikalta nuorekkaina ja upouusissa hiuksissa. 40-50 kuitua neliösenttimetriä kohti luo luonnollisen hiustiheyden.

Keskimääräinen vuotuinen kuitujen menetys on 5-20 prosenttia, ja se riippuu ihotyypistä, hiustyypistä ja ennen kaikkea potilaan hoitotoimenpiteistä. Kuitujen katoaminen ei jätä arpia, ja voimme tarvittaessa toistaa tiheytystoimenpiteen milloin tahansa . Korkean kirurgisen steriiliyden ansiosta meillä ei ole infektioita.

Istutettujen hiusten liiketuntuma on sama kuin luonnollisten hiusten. Potilaat kuvailevat tuulen tuiverruksen iloa hiuksissaan heti toimenpiteen jälkeen.

Katso myös: Afrohiusten siirto Turkissa

Hiustensiirto: menetelmät

Hiustensiirrossa päänahan kaljujen alueiden pinnalle istutetaan potilaan omia hiuksia (karvatupet). Follikkelit otetaan takaraivosta ja siirretään uuteen paikkaan kaljun alueen ihoon. Siirrännäisten määrä ja siirtoistuntojen pituus riippuvat kaljuuntumisen asteesta. Useita istuntoja voi olla tarpeen.

Yksi tapa hankkia hiuksia on tehdä karvaisiin alueisiin mikrolävistyksiä, joissa on 2 4-5 siirrettävän hiusjuuren ryhmät. Tämä on vanha menetelmä. Nykyaikaisempia menetelmiä ovat seuraavat:

Hiustensiirto follikulaaristen yksiköiden poistolla (FUE)

Follikulaariyksiköiden poisto (FUE) on hiustensiirtotekniikka, jossa follikulaariyksiköt poistetaan potilaan kaljuista, vastustuskykyisistä luovuttaja-alueista. Tämän jälkeen siirretään nämä follikulaariset yksikkösiirteet potilaan kaljuille alueille.

Koska tämä toimenpide on aikaa vievä, voimme usein siirtää enintään 500-600 follikulaarista yksikköä päivässä ja enintään 2000 follikkelia. FUE-hiussiirron kustannukset ovat yleensä kaksi kertaa korkeammat kuin tavanomaisen hiussiirtomenetelmän kustannukset follikkelia kohti, jossa otamme kaistaleen luovuttajakudosta takaraivosta ja leikkaamme sen suurennuslasin alla yksittäisiksi follikkeliyksiköiksi.

Hiuspohjan pienennys (sarjapoisto)

Tällöin poistetaan mahdollisimman suuri osa kaljuuntuneesta alueesta. Viereiset hiuspohjan karvapeitteiset alueet tuodaan lähemmäs kaljuuntunutta aluetta sillä edellytyksellä, että osa kaljuuntuneista alueista jää jäljelle. Toistamme tämän tekniikan yhden tai useamman kerran myöhemmin, jotta kalju alue voidaan lopulta rakentaa uudelleen.

Kudoksen laajentaminen

Turkkilainen kirurgi asettaa “kudospidennyskoneeksi” kutsutun laitteen hiuskasvualueen alle, kaljuuntuneen alueen viereen. Useiden viikkojen kuluttua kudoslaajennin saa uudet ihosolut kasvamaan. Tämän jälkeen tarvitaan toinen leikkaus, jotta uusi laajentunut iho voidaan sijoittaa viereiselle kaljuuntuneelle alueelle.

Lähes kaikki uskovat, että follikulaariset yksiköt ovat paras siirteen koko hiustensiirtoa varten, mutta todellisuus on hieman erilainen. Käytämme klinikallamme kolmea siirtokokoa: yksittäisiä karvatuppiyksiköitä, 2-3 karvatuppiyksikköä ja modifioituja 4-5 karvatuppiyksikköä. Käytämme yksittäisiä follikulaarisia yksiköitä pääasiassa hiusrajaan, kun taas follikulaariset yksiköt voivat olla peruskoko muussa siirteessä.

Ihanteellisilla ehdokkailla hiusten korvaamiseen tulisi olla tervettä hiuskasvua takaraivossa ja pään sivuilla. Takaraivon ja pään sivujen hiukset ovat luovutusalueita, joista poistamme kirurgisesti läpät ja siirteet.

Halutun täyteläisyyden saavuttamiseksi tarvitaan useita leikkauskertoja. Kunkin istunnon välillä suositellaan useiden kuukausien paranemisjaksoa. Lopullisen tuloksen saavuttaminen täydellisellä siirtosarjalla voi kestää jopa 2 vuotta.

Kuukauden tai kahden kuluttua Istanbulin leikkauksesta siirretyt hiukset putoavat (mikä on normaalia ja väliaikaista). Kestää vielä kuukauden tai enemmän, ennen kuin hiukset alkavat kasvaa. Luonnollisemman näköisten tulosten saamiseksi voi olla tarpeen kirurginen korjausleikkaus.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Melissa

Nimeni on Mélissa, ja vuodesta 2014 lähtien olen työskennellyt lääketieteellisenä ja tieteellisenä kirjoittajana. Minulla on laaja kokemus sääntely- ja lääkemarkkinointiasiakirjojen kirjoittamisesta useilla eri terapia-alueilla.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️