Julkkisten hiustensiirrot

Cyril Lignac, Matt Pokora, Raphaël Nadal, Malik Bentalha, Elon Musk, David Beckham, Chris Martin, jne…. Tähdelle moitteeton ulkonäkö on uran kannalta olennaisen tärkeää. Jotkut ovat kohdanneet kaljuuntumisen ja löytäneet oikean tavan korjata se: hiustensiirrot.

Monille julkkiksille on tehty hiustensiirto kaljuuntumisongelmien korjaamiseksi. Elokuvatähdet, laulajat ja jopa huippu-urheilijat ovat valinneet tämän radikaalin ratkaisun.

Olemme koonneet ei-tyhjentävän luettelon julkkiksista, joille on mielestämme tehty hiusimplantti. Katsotaanpa 39 ennen-jälkeen-kuvaa kansainvälisistä tähdistä ja heidän hiustensiirroistaan hiustenlähdöstä selviytymiseksi!

Hiussiirteet eivät ole vain tähtien juttu. Se on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kärsineet hiustenlähdöstä ja haluavat saada takaisin luonnolliset hiuksensa ilman kipua tai arpia.

Pyydä meiltä tarjous FUE- tai DHI-hiussiirrosta Turkissa. Jopa 70 % halvemmalla kuin Euroopassa.

Jean Dujardin: Hiustensiirto ennen ja jälkeen

Kuuluisa ranskalainen näyttelijä, josta tuli OSS 117 -agentti, kävi läpi kaljuuntumisjakson 2010-luvulla. Hiussiirron jälkeen hän sai takaisin tiheämmän harjan, mikä teki hänestä yhden Ranskan viehättävimmistä miesnäyttelijöistä.

Miesten kaljuuntuminen, joka tunnetaan myös nimellä androgeneettinen hiustenlähtö, on tärkein syy, miksi miehet valitsevat hiustensiirron. ISHRS:n mukaan yli 95 prosentilla kaljuuntuvista miehistä on androgeneettinen hiustenlähtö.

John Travolta: Hiustensiirto ennen ja jälkeen

Vuosien 2010 ja 2016 välillä John Travolta osoitti muutosta hiustiheydessään, mikä sai ihmiset uskomaan, että hän käytti peruukkia. Mutta itse asiassa Grease-näyttelijä valitsi hiusimplantit peittääkseen alkavan kaljuuntumisen ja tiivistääkseen hiuksiaan.

Elton John: hiussiirto ennen ja jälkeen

Jo varhain hiustenlähdön uhriksi joutunut brittilaulaja Elton John on valinnut useita hiusimplantteja 1970-luvulta lähtien. Hiussiirto muuttaa hänen elämänsä ja antaa hänelle uuden ilmeen.

Mel Gibson: Hiustensiirto ennen ja jälkeen

Vaikka Mel Gibson ei ole vahvistanut hiussiirtoaan, gladiaattorilla on vahvempi hiusraja, joka paljastaa hiusimplantin. Hänen hiustensa kehitys on antanut hänen faneilleen mahdollisuuden havaita progressiivisen tiheyden.

American Society Of Plastic Surgeons -järjestön mukaan vuonna 2019 yli 16 000 miehelle tehtiin hiussiirto Yhdysvalloissa.

Nicolas Cage: Hiussiirto ennen ja jälkeen

John Travoltan tavoin Nicolas Cage osoitti räikeää hiusten kehitystä vuosien 2012 ja 2014 välillä. Näyttelijä ei koskaan vahvistanut hiussiirtoaan, mutta todellinen ero hiusrajassa paljasti hänen hiussalaisuutensa.

Rafael Nadal: Hiustensiirto ennen ja jälkeen

Vuonna 2016 tennispelaaja pääsi eroon esteettisestä kompleksista, joka seurasi häntä kentälle. Kaljuuntumisesta kärsivä Rafael Nadal kävi kauneusleikkauksessa ja päätyi hiustensiirtoon 35-vuotiaana.

Elon Musk: Hiustensiirto ennen ja jälkeen

Antaakseen itselleen ikuisen nuoruuden Tesla-pomo kävi läpi useita kirurgisia toimenpiteitä. Partaimplantin lisäksi hänen ilmeisin hoitokeinonsa oli hiustensiirto, joka antoi hänelle tuon tiheän hiuspohjan.

International Society Of Hair Restoration Surgery (ISHRS) -järjestön vuonna 2020 tekemän tutkimuksen mukaan miehet muodostavat yli 85 prosenttia hiustensiirtopotilaista maailmanlaajuisesti.

Tom Hanks: Hiustensiirto ennen ja jälkeen

Vaikka Forrest Gump -näyttelijä on geneettisesti varustettu hienolla hiuspohjalla, hän valitsi kuitenkin hiusimplantin korjatakseen hienovaraisesti hiusrajaansa ja täyttääkseen ohimonsa. Forrest Gump -näyttelijä sai näin takaisin suoran hiusrajan.

Sylvester Stallone: hiussiirto ennen ja jälkeen

Vuonna 2016 Sylvester Stallonella on paljon matalampi ja harmonisempi hiusraja. Tämä saattaa viitata siihen, että hänelle tehtiin hiustensiirto ja tarkemmin sanottuna ohimoimplantit muutamaa vuotta aiemmin. Hänen kallonsa on täysi ja hyvin kalustettu.

Wayne Rooney: hiustensiirto ennen ja jälkeen

Vuonna 2011 englantilaiselle jalkapalloilijalle Wayne Rooneylle, tuolloin 25-vuotiaalle, tehtiin hiustensiirto vakavan kaljuuntumisen lievittämiseksi. Mutta se ei oikein toiminut. Tämä sai hänet valitsemaan paremman menetelmän vuonna 2014.

Hiustensiirtoon menevien miesten keski-ikä on noin 40 vuotta, vaikka tämä voi vaihdella yksilöstä ja hiustenlähdön vakavuudesta riippuen.

David Beckham: Hiustensiirto ennen ja jälkeen

Englantilainen jalkapallolegenda David Beckham kävi tiettävästi hiustensiirrossa vuonna 2018. Vaikka hän ei ole koskaan vahvistanut asiaa, hänen hiuksensa, jotka ovat tulleet ja ovat edelleen tiheät, viittaavat siihen, että hänelle on tehty kauneusleikkaus.

Jude Law: Hiustensiirto ennen ja jälkeen

Pitkälle edenneestä kaljuuntumisesta ja hiusongelmista nuoresta iästä lähtien kärsinyt näyttelijä Jude Law kävi läpi useita hiustensiirtoja vuosien 2011 ja 2014 välillä. Hänen varsin onnistuneet hiusimplantit ovat huomaamattomia ja hänen hiusrajansa on jälleen harmoninen.

Kevin Costner: Hiustensiirto ennen ja jälkeen

Vaikka Kevin Costner ei ole koskaan väittänyt, että hänelle olisi tehty hiussiirto, hän ei ole myöskään koskaan kieltänyt sitä. Hänen nykyinen hiustiheytensä viittaa siihen, ettei hän ole koskaan kaljuuntunut. Silti 30-vuotiaana Bodyguard-näyttelijällä oli kaljuuntuvat ohimot.

FUE (Follicular Unit Extraction) on yleisimmin käytetty hiustensiirtotekniikka miehillä, ja ISHRS:n mukaan se kattaa yli 90 prosenttia toimenpiteistä.

Sam Smith: Hiustensiirto ennen ja jälkeen

Sam Smith on yksi niistä julkkiksista, jotka ovat puhuneet avoimesti hiustenlähdöstään. Vuonna 2020 brittilaulaja paljasti Voguen videolla hiussiirron, jonka avulla hän sai takaisin tiheän hiuspään.

Ben Affleck: Hiustensiirto ennen ja jälkeen

Vuonna 2012 GQ-lehti kertoi Ben Affleckin hiusmenetyksistä. Amerikkalaisnäyttelijällä, joka menetti hiuksiaan päivittäisen geelinkäytön vuoksi, on nyt täydet ohimot ja pyörteet hiussiirteen jälkeen.

Bono: Hiussiirto ennen ja jälkeen

U2:n irlantilaisella laulajalla on matala, harmoninen hiusraja ja täydet ohimot. Et ikinä arvaisi, että hänelle tehtiin hiussiirto vuosien 2011 ja 2014 välillä. Muusikko ei ole koskaan puhunut asiasta.

Hiustensiirto voi olla kallis vaihtoehto, ja keskimääräiset kustannukset vaihtelevat maasta, klinikasta ja hiustenlähdön asteesta riippuen. Paras kohde on Turkki (Istanbul)

Tom Brady: Hiustensiirto ennen ja jälkeen

NFL-pelaaja Tom Brady on ollut useiden huhujen kohteena, jotka koskevat hänen kaljuuntumistaan ja sitten yhtäkkiä tiheää tukkaansa. New Englandin pelinrakentaja kävi kauneusleikkauksessa ja valitsi hiusimplantin.

Lebron James: Hiustensiirto ennen ja jälkeen

Vaikka Lebron James piilotteli ennen kaljuuntumistaan hiuspantaalla, hän otti sen selvästi vastaan vuonna 2015 ennen kuin päätyi hiussiirtoon. Sen jälkeen NBA-tähdellä ei ole ollut enää hiusongelmia ja hänellä on nyt täysi tukka.

Gordon Ramsay: Hiustensiirto ennen ja jälkeen

Gordon Ramsay, kuuluisa Michelin-tähdellä palkittu kokki, kävi kauneusleikkauksessa ja valitsi hiustensiirron peittääkseen kaljuuntumisensa, joka oli saavuttanut tason 3 Norwoodin asteikolla. Sen jälkeen kokki on ylpeänä esitellyt paksua tukkaansa.

Jamie Foxx: Hiustensiirto ennen ja jälkeen

Amerikkalaisella näyttelijällä, jolla oli nuoruudessaan täysi tukka, oli vaikeuksia selviytyä alkavasta kaljuuntumisestaan. Onneksi hän on hiusimplantin ansiosta saanut takaisin kauniin hiuspään, jossa on matala, hyvin luonnollinen hiusraja.

Robbie Williams: hiussiirto ennen ja jälkeen

Kaljuuntumisesta kärsivä Robbie Williams kokeili useita menetelmiä säilyttääkseen hiuksensa. Hiussiirron jälkeen 48-vuotias laulaja ei enää yritä taistella kaljuuntumista vastaan. Hän on löytänyt parhaan ratkaisun, jolla hän saa hiuksensa tiheämmiksi.

Silvio Berlusconi: Hiustensiirto ennen ja jälkeen

Kosmeettisen kirurgian ystävä, kuuluisa liikemies Silvio Berlusconi on käynyt läpi hiustensiirron toisensa jälkeen. Vuonna 2004 hänelle tehtiin hiustensiirto päähän, jotta hän voisi hyvästellä kaljuuntumisensa, kertoi hänen lääkärinsä tv-haastattelussa.

Miehet suhtautuvat yhä avoimemmin hiustensiirtoihin ratkaisuna hiustenlähtöönsä, ja vuosittain tehtävien toimenpiteiden määrä kasvaa jatkuvasti.

Chris Martin: Hiustensiirto ennen ja jälkeen

Monien tähtien tavoin Coldplay-yhtyeen johtajan kerrotaan käyneen läpi hiustensiirron. Kosmeettinen toimenpide, jota hän ei ole koskaan vahvistanut, mutta joka kannatti, kun otetaan huomioon laulajan lähes ehjä hiusraja.

Jurgen Klopp: Hiussiirto ennen ja jälkeen

Entinen saksalainen jalkapalloilija pitää hiuksistaan huolta. Vuonna 2013 nykyään Valioliigassa valmentavalle miehelle tehtiin hiustensiirto, jolla hän taisteli hiustenlähtöä vastaan ja antoi itselleen uutta puhtia.

Johtopäätös

Valitse Turkin paras hiusimplanttiklinikka varmistaaksesi onnistuneen toimenpiteen. Ota selvää kirurgin työstä. Valintaa tehdessäsi on otettava huomioon useita kriteerejä:

  • Potilaiden mielipiteet ja suositukset
  • Ennen ja jälkeen -kuvat
  • Klinikan perustamispäivämäärä
  • Klinikan akkreditoinnit
  • Lääkärin vuosien kokemus
  • Klinikan ja sen kirurgien erikoisala

Jos sinulla on vaikeuksia valinnan tekemisessä, me voimme auttaa sinua onnistumaan leikkauksessasi, ja vieläpä alennettuun hintaan.

1

Coordinatrice

Jätä meille yhteystietosi lomakkeella. Koordinaattorimme ottaa sinuun yhteyttä viestillä Whatsappin kautta tai sähköpostitse, jotta voimme tehdä ilmaisen hiusten esidiagnoosin.

Hän pyytää sinulta etu- ja profiilikuvia sekä tavoitteesi, jottasaamme hiuskirurgin lausunnon.

2

Chirurgien

Jos kirurgi pystyy vastaamaan tavoitteisiisi ja antaa meille vihreää valoa hiustensiirrolle, lähetämme sinulle ilmaisen, sitoumuksettoman henkilökohtaisen tarjouksen.

Jos suostut, järjestämme kaiken puolestasi: Lento, taksi, hotelli, hiustensiirto, lääkitys ja ennen kaikkea mukava opastettu kierros Istanbulissa.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

William

Nimeni on William Royer, ja olen lääketieteellinen kirjoittaja, jolla on kokemusta monimutkaisten tieteellisten tietojen kirjoittamisesta. Olen erikoistunut immunologiaan ja hematologiaan. Innostun työskentelemästä tiiviisti erilaisten terveydenhuollon ammattilaisten, kuten lääkäreiden, sairaanhoitajien ja potilasasiamiesten, kanssa. Julkaisen myös katsauksia.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️