Vatsan rasvaimu Tunisiassa

rasvaimu vatsanpoisto 1
Kirjoittanut Manuella

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää vatsan rasvaimusta Tunisiassa! Mikä on keskimääräinen hinta Tunisiassa? Neuvomme onnistuneeseen vatsanpoistoon Tunisiassa.

ParasKlinikka.com kertoo sinulle vatsan rasvaimusta Tunisiassa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä kirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääkärin neuvoja.

Kuinka paljon vatsan rasvaimu maksaa Tunisiassa?

Keskimääräiset kustannukset vatsan rasvaimusta Tunisiassa ovat 1 700 euroa. Tähän hintaan sisältyy tulkin saattaja, lentokenttäkuljetus hotelliin, leikkaus, tukivyö ja leikkauksen jälkeinen seuranta.

Toimenpide tehdään yleisanestesiassa ja se kestää 1 tunnin. Potilas on sairaalassa 7 päivää ja 1 yön. Lopullinen tulos on nähtävissä 6 kuukauden kuluessa.

ToimenpideHinta Tunisia
Vatsan rasvaimu1700 €

Täydellinen opas vatsan rasvaimuun Tunisiassa

Jos olet kyllästynyt urheilemaan ja noudattamaan useita eri ruokavalioita saamatta mitään tuloksia tuosta pienestä vatsasta, joka ei vain suostu katoamaan, vatsan rasvaimu Tunisiassa on sinua varten.

Tämä vatsanpoistoleikkaus poistaa ylimääräisen rasvan ja tuon ruman pienen pullistuman vatsan vyöltä. Kokeneiden kirurgien suorittamana se antaa sinulle myös mahdollisuuden työskennellä litteän vatsan tai niiden kuuluisien suklaapatukoiden eteen. Ja jos valitset vatsan rasvaimun Tunisiassa, saat kaiken tämän parhaaseen mahdolliseen hintaan. Maassa on alhaiset hinnat ja 99,9 % tyydyttävät tulokset.

Mikä on vatsanpoisto?

Vatsan rasvaimu on kirurginen toimenpide, jolla päästään eroon rumista rullinauhoista ja ylimääräisestä rasvasta vatsan alueella. Se suoritetaan leikkauspöydällä, ja siinä imetään juuri vatsan itsepäinen rasva pois vatsan muotoilemiseksi ja epätäydellisyyksien poistamiseksi. Tämä kauneusleikkaus tehdään puhtaasti esteettisistä syistä.

Mitä vatsan rasvaimu ei ole: leikkaus, jolla poistetaan ylipainosta tai lihavuudesta johtuvaa viskeraalista rasvaa.

Vatsan rasvaimun eri tekniikat

Vatsan rasvaimu käsittää useita tekniikoita. Voit valita seuraavien tekniikoiden välillä :

 • Rasvaimu: jossa yksinkertaisesti imetään ylimääräinen vatsarasva pois.
 • Hellävarainen rasvaimu: sopii erinomaisesti pienen, painavan vatsan ja pienen rasvamäärän poistamiseen.
 • Vaser-lipo: jossa käytetään ultraäänitekniikkaa ylimääräisten rasvasolujen tuhoamiseen.

Kirurgi päättää kuulemisen jälkeen, mikä tekniikka on sopivin.

Une femme avec une bedaine
Nainen, jolla on pullistuma

Kenelle vatsan rasvaimu Tunisiassa sopii?

Vatsan rasvaimu on korjausleikkaus, jonka tarkoituksena on tasoittaa vatsaa. Siksi ihanteellisia profiileja vatsan rasvaimuun ovat :

 • Miehet tai naiset, joilla on paikallista ylimääräistä rasvaa: love handles, satulalaukut jne
 • Naiset, joilla on ylimääräistä rasvaa tai löysää ihoa toistuvien raskauksien jälkeen.
 • Miehet tai naiset, jotka eivät pääse eroon vatsaan jääneestä rasvasta laihdutuksen tai laihdutuksen jälkeen.
 • Henkilöt, joilla on keskimääräinen BMI, vakaa paino ja iho, joka on säilyttänyt kimmoisuutensa.

Miten vatsan rasvaimu tehdään Tunisiassa?

Vatsan rasvaimu Tunisiassa on täydellinen plastiikkakirurginen ja esteettinen leikkaus. Kaikista ulkomaisista potilaista, jotka haluavat tulla Tunisiaan leikkausta varten, huolehditaan A:sta Z:hen: lentokenttäkuljetus hotellista, majoitus ja sairaalassa oleskelu, lääketieteellinen ja kielellinen apu, hoidot ja lääkitys, leikkauksen jälkeinen seuranta jne.

Leikkauksen suorittavat kokeneet kirurgit käyttäen nykyaikaisia ja innovatiivisia menetelmiä ilman riskejä ja terveyshaittoja.

Ennen leikkausta

Ennen kuin vatsan rasvaimuun ryhdytään, kirurgin ja anestesialääkärin kanssa on järjestettävä alustava neuvonpito. Tapaamisen aikana kirurgi tutkii vartalosi ja määrittää hoidettavat alueet. Vaikka itse toimenpide ei ole monimutkainen, se vaatii tarkkuutta. Siksi on tärkeää, että hoidettavat alueet rajataan huolellisesti.

Tämän tapaamisen aikana plastiikkakirurgi selittää myös kaikki toimenpiteet, joihin on ryhdyttävä, jotta leikkaus olisi helpompi ja onnistuneempi. Tällä tarkoitetaan tiettyjen lääkkeiden lopettamista ja terveellisen, tasapainoisen ruokavalion noudattamista.

Leikkauksen aikana

Leikkauspäivänä sinusta huolehtii asiantunteva ja huomaavainen hoitotiimi. Leikkaus tehdään yleensä yleisanestesiassa. Paikallispuudutusta voidaan kuitenkin käyttää myös pienen alueen hellävaraiseen rasvaimuun. Leikkaus kestää 1-2 tuntia.

 • Vatsan rasvaimussa kirurgi tekee ensin viillon. Hän määrittää kirurgisen huopakynän avulla ihanteellisen paikan viilloille. Kun alue on desinfioitu, viilto voidaan tehdä.
 • Tämän jälkeen kirurgi asettaa ihon alle hienot kanyylit, jotka hän liittää imulaitteeseen. Sen jälkeen hän imee kaiken tarvittavan rasvan pois.
 • Kun rasva on imetty pois, kirurgi sulkee viillon ompeleilla. Arpi kiinnitetään sidoksella. Kirurgi voi asettaa kuivatusjärjestelmän hoidetun alueen päälle. Tämä ei kuitenkaan ole aina automaattista.
 • Hyvin usein potilaat haluavat käyttää tätä toimenpidettä hyväkseen ja tehdä leikkauksen muihin kehon osiin. Siksi ei ole harvinaista, että naiset yhdistävät vatsan rasvaimun ja reisien rasvaimun. Miehetkään eivät jää jälkeen, sillä he hyödyntävät rasvaimua rasvaimuihin.
Bourrelet abdominal sur une femme
Vatsan rasva naisella

Leikkauksen jälkeen

Leikkauksen jälkeen klinikalla on yövyttävä yön yli, minkä jälkeen on oltava 2-3 päivän lepo, jotta potilas voi toipua kunnolla. Kipulääkkeitä määrätään ja kirurgin kanssa sovitaan säännöllisistä tarkastuksista. Toipumisaikaa voidaan noudattaa.

Varotoimenpiteet vatsan rasvaimun jälkeen Tunisiassa

Vatsaleikkauksen jälkeen potilaan on :

 • Käytettävä kompressiokorsettia verenkierron helpottamiseksi ja turvotuksen ja verenpurkaumien välttämiseksi.
 • Syödä terveellistä ja tasapainoista ruokavaliota painonnousun estämiseksi.
 • Omaksua terveelliset elämäntavat, olla stressaamatta ja nukkua hyvin, sillä vatsaan paikallistunut rasva johtuu yleensä stressistä ja hormonaalisesta epätasapainosta.
 • Harrasta liikuntaa muutaman viikon kuluttua harmonisen vartalon ylläpitämiseksi, kehon kiinteyttämiseksi ja ihon vetäytymisen edistämiseksi.
Tracés du chirurgien sur le ventre d'un patient
Kirurgin jäljet potilaan vatsassa

Kuinka paljon vatsan rasvaimu maksaa Tunisiassa?

Tunisia on yksi niistä maista, joissa vatsan rasvaimu tehdään edullisemmin. Vatsan poistoleikkauksen täydestä kattavuudesta sinun on varauduttava maksamaan 1 500-2 200 euroa.

Tämä sisältää itse leikkauksen, mutta myös hoidon oleskelun aikana, leikkauksen jälkeisen seurannan, lääkityksen jne. Hinta vaihtelee useiden tekijöiden mukaan.


Jos sinulla on vaikeuksia päättää, voimme auttaa sinua tekemään leikkauksesta onnistuneen, ja vieläpä alennettuun hintaan. Pyydä räätälöity tarjous vatsanpoistohankkeestasi Tunisiassa. Pääset parhaiden klinikoiden tarjoamaan parhaaseen hoitoon.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Manuella

Nimeni on Manuella Fiorentini. Olen kokenut markkinoinnin ammattilainen lääkintälaite- ja lääketeollisuudessa. Yli 7 vuoden kokemuksella olen työskennellyt luovissa ja strategisissa tehtävissä markkinointikampanjoiden, tuotelanseerausten ja kansainvälisten konferenssien kehittämisessä.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️