Vatsanpoisto ja Tunisie

vatsanpoisto Tunisia hinta 1
Kirjoittanut Maria

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää vatsanpoistoleikkauksesta Tunisiassa! Mikä on keskimääräinen hinta Tunisiassa? Neuvomme onnistuneeseen vatsanpoistoon Tunisiassa.

ParasKlinikka.com kertoo sinullevatsanpoistoleikkauksista Tunisiassa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä kirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Vatsanpoiston hinta Tunisiassa

Tunisiassa vatsanpoistoleikkaus maksaa keskimäärin 2 350 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 2 300 eurosta 3 100 euroon. Toimenpide tehdään yleisanestesiassa ja se kestää 3 tuntia. Potilas on sairaalassa 7 päivää ja 2 yötä. Hinta sisältää nukutuksen, leikkauksen, lääkityksen ja kompressiovaatteen. Lopputulos näkyy 3 kuukauden kuluessa.

ToimenpideHinta Tunisia
Vatsanpoisto2350 €

Abdominoplastia Tunisiassa: leikkaus litteän vatsan saamiseksi

Haluatko litteän vatsan? Etsitkö parasta ratkaisua päästä eroon rasvakertymistä laihdutuksen jälkeen? Valitsevatsanpoistoleikkaus Tunisiassa. Tällä kauneusleikkausoperaatiolla päästään eroon vatsan ylimääräisestä löysästä ihosta ja rasvasta.

Tunisiassa, tunnetuilla plastiikkakirurgian klinikoilla ja kokeneiden kirurgien suorittamassa vatsanpoistossa on 99 prosentin onnistumisprosentti. Tämän matkakohteen valitsevat potilaat hyötyvät täydellisestä hoidosta A:sta Z:hen koko matkan ajan.

Mitä vatsanpoisto Tunisiassa on?

Abdominoplastia Tunisiassa on vatsan plastinen ja korjaava kirurgia. Se koostuu ensinnäkin vatsan roikkuvan ihon ja jäljellä olevien rasvakertymien vähentämisestä. Seuraavaksi vatsalihaksia kiristetään litteän vatsan palauttamiseksi ja vartalon kiinteyttämiseksi.

Tämä plastiikkakirurginen ja esteettinen leikkaus mahdollistaa myös vatsan jälleenrakentamisen. Siinä kiinteytetään ja kiristetään vatsan seinämän suoria lihaksia vatsan ihon kiristämiseksi. Lopputuloksena on kiinteä ja kiinteä vatsa. Potilas saa litteän vatsan.

Tunisiassa tehdään kaksi yleistä vatsaleikkausta:

 • Tämä on yleisin tekniikka, ja se soveltuu parhaiten suuren määrän ylimääräistä ihoa ja rasvaa poistamiseen. Leikkaus tehdään navan kohdalta, jolloin iho vapautuu, se kiristetään uudelleen ja vedetään alaspäin. Tämä on paras tekniikka vatsalihasten kiristämiseen niiden koko pituudelta.
 • Minivatsanpoisto: Tämä on tehokas tekniikka, jolla korjataan pieni määrä vatsan alaosassa tai navan alapuolella olevaa roikkuvaa ihoa. Leikkauksessa poistetaan rasvaa ja ihoa häpyalueelta. Tämän jälkeen voidaan tehdä rasvaimu tulosten parantamiseksi.

Vatsanpoisto on yksi suosituimmista kosmeettisista toimenpiteistä. Tunisiassa kokeneet plastiikkakirurgit suorittavat sen alan sääntöjen mukaisesti, ja se lupaa 99-prosenttisesti tyydyttäviä tuloksia.

Millainen on tämän toimenpiteen ihanteellisen ehdokkaan profiili?

Abdominoplastia on suunnattu henkilöille, jotka haluavat hioa vartaloaan. Se kohdistuu erityisesti itsepäisiin rasvakertymiin ja pieniin epätäydellisyyksiin, joita ei ole voitu poistaa urheilulla eikä ruokavaliolla. Ihanteellinen ehdokas tämäntyyppiseen korjausleikkaukseen on :

 • Henkilö, joka on menettänyt huomattavan määrän vatsan rasvaa ja jolla on ylimääräistä ihoa, joka on löystynyt laihtumisen seurauksena.
 • Mies, joka valmistautuu saamaan kuuluisat “suklaapatukat”.
 • Potilaat, joiden vatsa on veltostunut useiden raskauksien jälkeen ja jotka haluavat saada takaisin kiinteät ja kiinteät keskivartalon lihakset.

Vatsanpoistoa ei kuitenkaan suositella ylipainoisille tai lihaville henkilöille. Potilaita kehotetaan laihduttamaan ennen vatsanpoistoa. Lisäksi potilaiden BMI:n on oltava vähintään < 30 ja heidän painonsa on oltava vakaa.

Miten vatsanpoisto tehdään Tunisiassa?

Vatsanpoisto Tunisiassa on kirurginen toimenpide, joka edellyttää leikkaussalissa tehtävää toimenpidettä. Sen suorittavat plastiikkakirurgi ja hänen tiiminsä leikkauspöydällä yleisanestesiassa. Toimenpide jakautuu kolmeen vaiheeseen:

Valmistelu

Tunisiassa tehtävän vatsaleikkauksen ensimmäinen vaihe koostuu yhteydenotosta matkatoimistoon, joka valmistelee lääketieteellisen oleskelusi Tunisiassa. Matkatoimisto huolehtii siitä, että saat yhteyden kirurgiin ja koko hoitotiimiin ja hoitaa kaikki oleskelusi edellyttämät hallinnolliset tai erityiset muodollisuudet.

Ensimmäinen konsultaatio

Ensimmäinen tapaaminen kosmeettisen kirurgin kanssa koostuu useiden asioiden selvittämisestä:

 • Yleinen terveydentilasi: kirurgi voi pyytää tarkastusta ja kliinistä tutkimusta.
 • Suoritettavan vatsanleikkauksen tyyppi, joka riippuu morfologiastasi ja vatsavyösi kunnosta.
 • Tehokkaan ja onnistuneen leikkauksen edellyttämät valmistelut. Sinulle suositellaan, että lopetat lääkehoitojen, hallusinogeenisten aineiden tai nikotiinin käytön. Myös ruokavalio voidaan määrätä.

Tämä alkukonsultaatio voidaan suorittaa verkossa ulkomailla asuville potilaille.

Toinen kuuleminen

Tämä toinen konsultaatio suoritetaan paikan päällä kirurgisen tiimin kanssa. Tällöin tapaat anestesialääkärin ja kirurgin, jotka käyvät läpi leikkauksen lopulliset yksityiskohdat. Sinulle kerrotaan myös kirurgisesta toimenpiteestä.

Leikkauspäivä

Leikkausta edeltävänä päivänä hoitotiimi huolehtii sinusta täydellisen valmistautumisen. Sinun on paastottava leikkauksen aikana ja sinun on käytävä antiseptisessä suihkussa ennen leikkaussaliin menoa. Leikkauspöydällä saat ensimmäiset nukutusannokset, ja kun aine vaikuttaa, sinut nukutetaan.

Vatsaleikkaus kestää tapauksesta riippuen1-2 tuntia. Sairaalassaoloaika on 2-3 päivää. Vatsanpoistoleikkaus voi sisältää :

 • Vatsan rasvan rasvaimu, jos se on liian paksua. Kirurgi tekee viillon navan alapuolelle, jotta arpi ei näkyisi liikaa. Tämän jälkeen kirurgi poistaa ylimääräisen rasvan ja rasvakudoksen hienoilla kanyyleilla.
 • Kun ylimääräinen rasva on poistettu, kirurgi siirtyy varsinaiseen korjausoperaatioon. Valitusta tekniikasta riippuen (täysi vatsanpoisto tai minivatsanpoisto) kirurgi tekee viillon :
 • Navan alapuolelle, lähelle bikinirajaa, kun kyseessä on mini-abdominoplastia
 • Navan yläpuolelle, sitä siirtämällä, kun kyseessä on täydellinen vatsanpoisto.

Viillon koko vaihtelee poistettavan rasvan määrän mukaan.

 • Kun viilto on tehty, iho ja rasva irrotetaan vatsalihaksista. Venyneet lihakset kiristetään. Jos ihon poiston aikana vatsan seinämässä on muutoksia, kirurgi varmistaa, että ne korjataan ennen leikkauksen jatkamista.
 • Seuraavaksi kirurgi poistaa ihokudoksen. Iho vedetään alaspäin sen kiristämiseksi ja uudelleen kiristämiseksi. Tällä tekniikalla poistetaan ylimääräinen iho.
 • Kun iho on kiristetty, napa asetetaan takaisin paikalleen. On mahdollista käyttää napatranspositiota eli asettaa napa kiristetyn ihon päälle.
 • Viillon sulkemiseen käytetään liukenevia ompeleita. Tapauksesta riippuen plastiikkakirurgi voi joutua tekemään vatsan kohotuksen.

Leikkauksen jälkeen

Kauneusleikkauksen jälkeen sinun on levättävä muutama tunti ja yövyttävä klinikalla lääkärin valvonnassa. On tärkeää toipua hyvin, jotta vältytään repeämiltä ja muilta komplikaatioilta. Kun puudutusaine alkaa hävitä, sinun on otettava kipulääkkeitä. Haavaa hoidetaan myös infektiolääkkeillä ja haavanparannusaineilla.

Sidos uusitaan 2-3 päivän välein leikkauksen jälkeen. Ompeleet poistetaan 10 päivän kuluttua, jos ne eivät imeydy itsestään. Harjoitteleva kirurgi voi asettaa salaojia leikkauksen jälkeisten nesteiden poistamiseksi ja paranemisen helpottamiseksi.

Varotoimenpiteet vatsanpoiston jälkeen Tunisiassa

Varmistaaksesi, että vatsanpoistoleikkauksesi Tunisiassa onnistuu, sinun on noudatettava muutamia varotoimia leikkauksen jälkeen:

 • Vältä liian kuumaa tai pitkäkestoista kylpyä noin 3 viikon ajan. Myöskään uintia ei suositella tänä aikana. Suihkujen ei pitäisi olla liian pitkiä. Niitä voi ottaa 4-5 päivää leikkauksen jälkeen.
 • Käytä korsettia tai vyötä muutaman päivän ajan leikkauksen jälkeen. Erityinen korsetti antaa lisätukea ja auttaa hienosäätämään vartaloa entisestään. Tämän korsetin käyttö kestää 2 – 3 kuukautta leikkauksen jälkeen. Kirurgin kanssa tehtävässä tarkastuksessa päätetään, pitäisikö korsetti pitää päällä pidempään vai poistaa se.
 • Nuku asennoissa, jotka eivät rasita vatsalihaksia. Varmista, etteivät ne veny unen aikana. Suosittelemme, että nukut selälläsi jalat koukussa. Laita polvillesi tyynyjä.
 • Vältä urheilua ja voimakasta liikuntaa vähintään 1 kuukauden ajan. Urheilun jatkamista suositellaan 3 kuukauden kuluttua vatsanpoistoleikkauksesta.
 • Seuraa ruokavaliota, jotta vältät painonnousun ja uuden rasvan kertymisen vatsaan. Terveellinen, tasapainoinen ruokavalio on olennaisen tärkeää. Myös terveelliset elämäntavat ovat suositeltavia (tupakoinnin lopettaminen, hyvälaatuinen uni jne.).

Kuinka paljon vatsanpoisto maksaa Tunisiassa?

Vatsanpoistoleikkauksen hinta Tunisiassa on 2 000-2 700 euroa. Kustannukset vaihtelevat sen mukaan, minkä tyyppinen vatsanpoisto tehdään, liittyykö leikkaukseen rasvaimu, kasvojenkohotus jne. Toisaalta näihin kustannuksiin sisältyy täysi vastuu lääkärimatkastasi Tunisiaan, mukaan lukien oleskelusi järjestäminen, leikkaus, hoito, leikkauksen jälkeinen seuranta, lentokenttä- ja hotellikuljetukset sekä tulkki.

Potilas on mukana A:sta Z:hen oleskelunsa ja vatsanpoistoleikkausprojektinsa aikana. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä saadaksesi räätälöidyn, henkilökohtaisen tarjouksen.


Onko sinulla vaikeuksia valita oikea klinikka parhaaseen hintaan? Koordinaattorimme auttaa sinua maksutta varmistamaan leikkauksesi onnistumisen Tunisiassa. Pyydä meiltä ilmainen tarjous.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.


Kirjoittajasta

Maria

Nimeni on Maria. Minulla on yli 10 vuoden kokemus markkinointipäällikkönä lääketeollisuudessa. Olen tuonut markkinoille useita tuotteita, myös lääkinnällisiä laitteita, ja minulla on suuri intohimo myyntiä ja markkinointia kohtaan.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️