Reidenkohotus Tunisiassa

hinta reisilihas tunisia halpa 1
Kirjoittanut Manuella

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää reisilihaksista Tunisiassa! Mikä on keskimääräinen hinta Tunisiassa? Neuvomme onnistuneeseen reidenkohotukseen Tunisiassa.

ParasKlinikka.com kertoo sinulle reisilihaksista Tunisiassa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä kirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääkärin neuvoja.

Kuinka paljon reisilihasten nosto Tunisiassa maksaa?

Reidenkohotuksen keskimääräiset kustannukset Tunisiassa ovat 2 200 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 1800 eurosta 2600 euroon. Tämän kirurgisen toimenpiteen tavoitteena on parantaa reisien ulkonäköä ja siluettia. Toimenpiteen kesto on 7 päivää, ja sairaalassaoloaika on 1 yö. Hinta sisältää nukutuksen, leikkauksen ja lääkityksen. Lopputulos näkyy 7 kuukauden kuluessa.

ToimenpideHinta Tunisia
Reiden nosto2200 €

Entisaikojen kiinteyden ja kaarevuuden palauttaminen houkuttelee vuosittain tuhansia potilaita eri puolilta maailmaa. Tunisia on erityisen houkutteleva, ja se on viime vuosina ollut nousussa.

Mikä on reisilihastus?

Reidenkohotus, joka tunnetaan myös nimellä cruroplastia, on kauneuskirurginen toimenpide , jossa poistetaan ylimääräinen iho tai rasva ylä- ja alareidestä, jotta ulkonäkö olisi sileämpi ja kiinteämpi. Kehon luonnollinen ikääntymisprosessi aiheuttaa joskus reiden sisäosan ihon roikkumista. Tämä roikkuminen voi nopeasti muuttua ruman näköiseksi ja aiheuttaa komplikaatioita.

Leikkaus voidaan yhdistää rasvaimuun, jolloin saadaan vielä näyttävämpiä tuloksia. Joillekin potilaille tehdään myös pakaroiden suurennus, jotta vartalo olisi harmonisempi.

Reidenkohotusoperaatioita on 2 erilaista:

 • Reiden sisäpuolen nosto, yleisin toimenpide
 • Ulkoinen reisien nosto

Kenelle voidaan tehdä reisilihastus Tunisiassa?

Yleisesti ottaen kuka tahansa 18 vuotta täyttänyt aikuinen voi tehdä reisilihakoleikkauksen Tunisiassa, kunhan hänen terveytensä on hyvä ja lääkäri ei ole antanut vasta-aiheita.

Tähän valintaan on 3 pääsyytä:

 • Ihon luonnollisesta vanhenemisesta johtuva epämiellyttävä ulkonäkö ja roikkuminen;
 • Painonnousun aiheuttama ylimääräinen rasva;
 • Ylimääräinen iho, joka on jäänyt äkillisen ja nopean painonpudotuksen seurauksena.

Miten leikkaus suoritetaan?

Kuten kaikissa Tunisiassa tehtävissä kirurgisissa toimenpiteissä, potilaita ohjataan koko toimenpiteen ajan.

Leikkausta edeltävä konsultaatio

Leikkauksesta vastaavan plastiikkakirurgin kanssa järjestetään ensimmäinen konsultaatio.

Tämän keskustelun aikana plastiikkakirurgi :

 • Määrittää, soveltuuko potilas leikkaukseen;
 • Kuuntelee ja vastaa kaikkiin potilaan kysymyksiin;
 • Laatii diagnoosin ja toimintasuunnitelman sen perusteella, mitä voidaan ja mitä ei voida tehdä;
 • Kertoo potilaalle toimenpiteestä, ohjeista ja leikkaukseen liittyvistä riskeistä.

Viestintä on olennaisen tärkeää tämän alkuhaastattelun aikana, sillä se määrittää, miten sujuvasti muu toimenpide sujuu.

Leikkauspäivä

Päivämäärä on sovittu ja suuri päivä on koittanut. Potilas kutsutaan valitsemaansa tunisialaiseen sairaalaan. Lääkintähenkilökunta toivottaa hänet tervetulleeksi ja varmistaa, että kaikki sujuu sujuvasti, ennen kuin hän astuu leikkaussaliin.

Leikkauksen kesto

Leikkaus tehdään aina yleisanestesiassa, ja se kestää keskimäärin 2 tuntia. Kesto voi kuitenkin olla lyhyempi tai pidempi riippuen poistettavan rasvan määrästä.

Sisäinen reisien kohotus

Reiden sisäpuolen kohotuksessa plastiikkakirurgi tekee viillon välilihan ja reiden väliseen rypistykseen ennen kohotuksen ja rasvaimun aloittamista. Tällä toimenpiteellä kiristetään vain reiden ylä- ja sisäosan ihoa.

Reiden lateraalinen nosto

Ulkoinen nosto on harvinaisempi kuin sisäinen nosto. Sillä hoidetaan ylimääräinen iho, joka muodostaa satulalaukut, kun pelkkä rasvaimu antaisi huonon tuloksen.

Leikkauksen jälkeinen seuranta

Potilaat ovat sairaalassa yhden yön tarkkailua varten, ennen kuin he voivat lähteä kotiin seuraavana päivänä. Leikkaus tehdään harvoin avohoidossa.

Jonkin verran kipua voi esiintyä, mutta kipulääkkeitä määrätään, jotta potilaat kärsisivät mahdollisimman vähän. Arvet näkyvät jonkin verran, mutta kirurgi varmistaa, etteivät ne näy, kun potilas seisoo. Arven pituus riippuu jälleen kerran leikkauksen aikana poistetun ylimääräisen rasvan määrästä.

Lopullinen tulos on nähtävissä noin 3 kuukauden kuluttua leikkauksesta, kun leikkauksen jälkeinen turvotus on hävinnyt. Huomaa, että arvet muuttuvat jopa 1 vuoden kuluttua leikkauksesta, joten ei ole syytä huoleen.

Mitä varotoimia minun tulisi noudattaa Tunisiassa suoritetun reisilihaksen jälkeen?

Ennen

 • Lopeta tulehduskipulääkkeiden käyttö 10 päivää ennen leikkausta;
 • Lopeta tupakointi 10 päivää ennen leikkausta;
 • Painon on oltava vakaa leikkausta edeltävien kuuden kuukauden aikana;
 • Kehon painoindeksin on oltava enintään 30 kg/m2.

Jälkeen

Leikkauksen jälkeen on noudatettava muutamia ohjeita:

 • Älä jatka liikuntaa 1 kuukauteen. Alttiina paranemisongelmille;
 • Arvet on puhdistettava päivittäin saippualla, ennen kuin ne kuivataan huolellisesti puhtaalla pyyhkeellä;
 • Ennaltaehkäisevää antikoagulanttia määrätään, samoin kuin tukisukkien käyttämistä. Ennaltaehkäisevää antikoagulanttia määrätään, ja kompressiosukkia on käytettävä kahden viikon ajan kotiutumisen jälkeen laskimotulehduksen ja keuhkoembolian riskin rajoittamiseksi;
 • Pidä vähintään 2 viikkoa vapaata työstä;
 • Arpien aurinkosuojaus on pakollinen vuoden ajan leikkauksen jälkeen.

Joka tapauksessa kaikki ohjeet annetaan potilaalle kirurgin ensimmäisen neuvonpidon yhteydessä.

Reidenkohotuksen riskit Tunisiassa

Kaikkiin kosmeettisiin tai korjaaviin leikkauksiin liittyy tietysti tiettyjä riskejä. Vaikka ne ovat hyvin harvinaisia, potilaille on tiedotettava niistä. Reidenkohotuksen yleisimpiä komplikaatioita ovat verenpurkauma, infektio ja rumat arvet.

Kuinka paljon reisilihasten nosto maksaa Tunisiassa?

Tunisiassa tehtävä reisilihastus on yksilöllinen toimenpide, joka suunnitellaan ja toteutetaan toiveittesi, lääketieteellisten tarpeidesi ja kohteena olevan reiden alueen mukaan. Tämän vuoksi reisilihasten tai reisien kohotuksen hinnat voivat vaihdella huomattavasti. Reidenkohotuksen hinta vaihtelee 2 000 ja 2 600 euron välillä, ja leikkauksen keskihinta on noin 2 200 euroa.


Onko sinulla vaikeuksia valita oikea klinikka parhaaseen hintaan? Koordinaattorimme auttaa sinua maksutta varmistamaan leikkauksen onnistumisen Tunisiassa. Pyydä meiltä ilmainen tarjous.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Manuella

Nimeni on Manuella Fiorentini. Olen kokenut markkinoinnin ammattilainen lääkintälaite- ja lääketeollisuudessa. Yli 7 vuoden kokemuksella olen työskennellyt luovissa ja strategisissa tehtävissä markkinointikampanjoiden, tuotelanseerausten ja kansainvälisten konferenssien kehittämisessä.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️