Vatsanpoisto Turkissa

vatsanpoisto Turkki 2
Kirjoittanut Émilie

Vatsanpoisto on leikkaus, jolla poistetaan ylimääräinen iho ja rasvakudos vatsan alueelta ja poistetaan vatsan etuseinämän roikkuminen.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa vatsanpoistoleikkauksista Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä kirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääkärin neuvoja.

Kuinka paljon vatsanpoisto maksaa Turkissa?

Keskimääräinen vatsanpoistoleikkauksen hinta Turkissa on 2 800 euroa Istanbulissa. Toimenpide tehdään yleisanestesiassa ja se kestää 1-2 tuntia. Siihen sisältyy yöpyminen sairaalassa. Keskimääräinen hinta sisältää nukutuksen, leikkauksen ja muut siihen liittyvät kulut, kuten lääkkeet ja tukivyön.

Vatsanpoisto2800 €
Miniabdominoplastia2500 €
Vatsan rasvaimu1900 €
Lonkan rasvaimu1800 €

Esipuhe

Kaikki ammattilaisurheilijat kertovat sinulle: vatsarasvasta on vaikein päästä eroon. Joissakin tapauksissa (toistuvat raskaudet, ylipaino) on yksinkertaisesti mahdotonta saada litteää vatsaa takaisin.

Kun ylimääräistä rasvaa on liikaa, syntyy ruma ylimääräinen vatsanahka, jota ei saa korjattua intensiivisellä urheilulla eikä ankaralla ruokavaliolla. Jos näin on, unelma litteästä vatsasta tai suklaapatukoista voi tuntua saavuttamattomalta.

Femme touchant son gros ventre
Nainen, jolla on kompleksi vatsastaan

Tiede ja erityisesti kauneuskirurgia voivat tehdä ihmeitä.Abdominoplastia, vatsan kosmeettinen leikkaus, on paras ratkaisu litteän vatsan palauttamiseen. Se on melko invasiivinen tekniikka, jossa ylimääräinen iho poistetaan vatsasta viiltämällä. Sen jälkeen vatsa vapautetaan venyneestä ihosta ja ylimääräisestä rasvasta.

Vaikka vatsanleikkauksen kustannukset ovat edelleen suuri este sen laajalle käytölle Euroopassa, se on erittäin suosittu Turkissa. Kosmeettisen kirurgian synnyinmaana maa houkuttelee monia harrastajia lääketieteellisen matkailutarjontansa ansiosta.

Une vue panoramique d'Istanbul
Upea näkymä Istanbuliin

Bosporin rannalla kauneusleikkaukset maksavat Turkissa 70 prosenttia vähemmän kuin Ranskassa, Saksassa, Italiassa tai Espanjassa. Kaiken lisäksi kokeneet turkkilaiset kirurgit suorittavat kauneusleikkaukset huipputekniikkaa käyttäen.

Kaikki edellytykset onnistuneelle vatsanpoistoleikkaukselle ulkomailla ovat olemassa. Jos siis haluat litteän vatsan, Turkki on oikea paikka! Keskity vatsanpoistoon Istanbulissa.

Kuvat ennen ja jälkeen

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää vatsanpoistoleikkauksesta Turkissa

Liiallisen painonnousun, toistuvien raskauksien ja merkittävän laihtumisen jälkeen iho ja vatsalihakset epämuodostuvat. Iho löystyy ja roikkuu ja lihakset irtoavat toisistaan, jolloin vatsan seinämän kudokseen syntyy repeämä.

Tätä kutsutaan diastaasiksi. Tämän seinämän on tarkoitus pitää sisäelimet hyvin vatsan sisällä ja luoda litteä vatsa. Kun se kuitenkin repeää, sisäelimet eivät enää pysy paikoillaan ja vatsa roikkuu. Tämä edistää ihon roikkumista ja ylimääräisen rasvan kertymistä alueelle.

Monissa tapauksissa ylimääräinen rasva voidaan poistaa urheilun tai ruokavalion avulla. Kaikkein pinttynein voidaan poistaa rasvaimulla. Mutta silloin jää aina ylimääräistä ihoa, jota ei voi poistaa urheilulla eikä ruokavaliolla.

Un ventre avec des lignes tracées par le chirurgien
Vatsa, johon kirurgi on piirtänyt linjat

Tässä kohtaa vatsanpoisto tulee kyseeseen sekä miehillä että naisilla. Se on kirurginen toimenpide viimeisenä keinona päästä eroon rasvaisesta vatsavyöstä.

Mitä vatsanpoisto on?

Vatsanpoisto, joka tunnetaan myös nimellä abdominoplastia, on kosmeettinen kirurginen toimenpide, jonka tarkoituksena on poistaa ylimääräinen rasva ja iho vatsan alueelta.

Leikkauksen tavoitteena on parantaa vatsan seinämän ulkonäköä antamalla sille sileämpi ja kiinteämpi ulkonäkö.

Se tehdään vatsan iholle häpyalueen ja ylävatsan välille, ja siinä tehdään vaakasuora viilto löysän ihon ja ylimääräisen rasvan poistamiseksi.

Sen jälkeen vatsan sileän ulkonäön palauttamiseksi vatsavyön lihakset palautetaan ja muotoillaan uudelleen. Sen jälkeen iho ommellaan takaisin kiinni, jolloin arpi haalistuu ajan myötä.

Photo avant et après d'une abdominoplastie d'une femme
Ennen ja jälkeen vatsanpoiston Turkissa

Vatsanpoisto ja rasvaimu

Vatsanpoisto on melko invasiivinen kirurginen toimenpide, joka eroaa rasvaimusta. Rasvaimua käytetään ylimääräisen rasvan poistamiseen. Vaikka nämä kaksi tekniikkaa sekoitetaan usein keskenään, vatsanpoistoon voi kuulua vatsan, love handlesin ja selän rasvan rasvaimu ennen dermolipektomiaa: ylimääräisen verhoutuvan ihon poistoa.

Tämä osa, joka koostuu vatsanpoistosta, tehdään käyttämällä huippumodernia tekniikkaa moitteettomien tulosten saavuttamiseksi.

Vatsanpoiston tulokset ovat yllättäviä. Siksi sinun on uskottava vatsanpoistosi kokeneelle kirurgille. Istanbulista löydät Turkin parhaat vatsanpoistokirurgit.

Turkissa vatsanpoisto voidaan tehdä turvallisesti HIV-positiivisille potilaille, jos he ovat terveitä, heillä ei ole havaittavaa viruskuormaa ja CD4-arvo on normaali.

Tracé d'un chirurgien sur un ventre pour une abdominoplastie
Kirurgin piirros vatsan vatsanpoistoa varten

Tarvitsetko opastusta vatsanpoistoklinikan valinnassa Turkissa? Haluaisitko, että sinut leikkaa paras? Ota meihin yhteyttä.

Kenen tulisi tehdä vatsanpoisto Turkissa?

Vaikka vatsanpoistoleikkaus on yleinen, se ei ole kaikkien litteää vatsaa haluavien ulottuvilla.

Ihanteellinen ehdokas vatsanpoistoleikkaukseen on henkilö, joka on menettänyt huomattavan määrän rasvaa vatsan alueelta ja jolla on ylimääräistä ihoa, joka on löystynyt tämän painonpudotuksen seurauksena.

Miesten vatsanpoistoa suositellaan napatyrässä tai huomattavan painonpudotuksen yhteydessä. Se tehdään kiinteän vatsan alueen saamiseksi, jotta voidaan saada kuuluisat suklaapatukat, 6-pack.

Un homme qui touche son gros ventre
Mies, jolla on vatsakompleksi

Naisten vatsanpoisto tehdään naisille, joilla on ollut useita raskauksia. Se tunnetaan myös nimellä “Tummy Tuck”, ja se parantaa raskauden aikana löystyneiden keskivartalon lihasten sävyä ja kiinteyttä.

Tämä leikkaus on tarkoitettu myös miehille ja naisille, jotka kärsivät liiallisesta lihavuudesta ja jotka eivät pysty poistamaan vatsan alueen ylipainoa. Näin on urheilusta ja ruokavaliosta huolimatta.

On huomattava, että islamilaisessa uskonnossa vatsanleikkaus ei ole haram. Se hyväksytään, jos tarkoituksena on poistaa vika.

Vatsaleikkauksen päätarkoitus on vatsan korjaaminen. Jos kyseessä on lihavuus, potilaita kehotetaan noudattamaan etukäteen painonpudotusohjelmaa.

Jos tämä ei riitä, voidaan Turkissa harkita bariatrista leikkausta. Tämä tunnetaan nimellä mahahihna tai mahapallo. Vaihtoehtoisesti voidaan tehdä rasvaimu ennen kuin harkitaan vatsaleikkausta.

Photo avant et après d'une abdominoplastie d'une femme
Ennen ja jälkeen vatsanpoiston Turkissa

Lopuksi vatsanpoistoa Turkissa voidaan harkita myös vatsassa olevien arpien, komplekseja aiheuttavien näkyvien venytysjälkien jne. hoitamiseksi.

Mikä on BMI vatsanpoistoa varten Turkissa?

Vatsanpoistoleikkauksen suorittaminen edellyttää, että olet saavuttanut tietyn vakaan painon (kirurgin suosittelema) ja olet hyvässä yleiskunnossa. Suositeltava painoindeksi eli BMI on <30, eli 30 % ylipainosta on pudonnut ennen laihdutusta.

Yleissääntönä suositellaan myös, että potilaiden paino vastaa potilaan pituutta metrin verran. Esimerkiksi jos olet 1,65 cm pitkä, sinun tulisi painaa noin 65 kg ennen kuin harkitset vatsanpoistoa. Kuitenkin vain kirurgi voi määrittää, soveltuuko vartalon tai vatsan kosmeettiseen leikkaukseen. Lääkärintarkastuksesta on apua.

Tracé d'un chirurgien sur le ventre d'une personne un peu grosse
Kirurgin linjaus hieman ylipainoisen henkilön vatsasta

Katso myös: Äitiysleikkaus Turkissa

Menettely vatsanleikkaus miehille ja naisille

Vartalon ja vatsavyön muotoilu on invasiivinen kauneuskirurginen toimenpide. Se tehdään yleisanestesiassa leikkauspöydällä. Toimenpide koostuu useista vaiheista:

Valmistelu

Ensimmäisessä vaiheessa tarvitset kirurgin yksilöllistä seurantaa. Lääkärintarkastuksessa selvitetään terveydentilasi ja valmistellaan sinua leikkaukseen. Ennen leikkausta on aina suositeltavaa lopettaa kaikki lääkehoidot, tulehduskipulääkkeet, hallusinogeeniset aineet, nikotiini ja muut.

Leikkaus

Leikkauspäivänä sinun tulee paastota. Kun olet käynyt suihkussa antiseptisellä aineella, yleensä Betadine, sinut asetetaan leikkauspöydälle ja sinulle annetaan asianmukaiset annokset yleisanestesiaa. Aine vaikuttaa muutamassa sekunnissa ja nukahdat.

Un chirurgien touche un ventre de femme avant une opération
Kirurgi koskettaa naisen vatsaa ennen leikkausta

Tänä aikana kirurgi tekee viillon navan ja häpyluun väliselle alueelle. Hän tekee vaakasuuntaisen viillon ylimääräisen ihon poistamiseksi. Kun vatsan iho on nostettu, kirurgi alkaa korjata lihaksia ja kiristää niitä, jos kyseessä on diastaasi. Navan alapuolella oleva terve iho tuodaan alas ja ommellaan häpyluun tasolle.

Jos kyseessä on täydellinen vatsanpoistoleikkaus, kirurgi voi myös tehdä viillon navan ympärille ylimääräisen ihon poistamiseksi. Ihoa nostetaan kohti ylävatsaa. Tässä vaiheessa napaa voidaan tarvittaessa siirtää.

Onko sinulla HIV? Sinulle on varattu erityinen klinikka, jossa vatsanpoistoleikkaus voidaan tehdä sinun ja henkilökunnan kannalta täysin turvallisesti.

Toipuminen

Kun leikkaus on tehty, sinun on vietettävä yksi yö klinikalla lääkärin valvonnassa. Tämä on aikaa toipumiseen ja sen varmistamiseen, että leikkaus on suoritettu turvallisesti ja onnistuneesti.

Jos leikkauksen jälkeinen kipu on siedettävää, kipulääkkeet auttavat sinua nukkumaan paremmin. Myös parantavia voiteita ja infektiolääkkeitä voidaan antaa.

Résultat avant et après d'une abdominoplastie d'une femme noire
Vatsanpoisto ennen ja jälkeen

Sidos uusitaan 2-3 päivän kuluttua leikkauksen jälkeen. Niitit ja ompeleet poistetaan 10 päivän kuluttua, jos ne eivät imeydy itsestään. Hienot dreenit ovat usein tarpeen leikkauksen jälkeisten nesteiden poistamiseksi. Tämä edistää paranemista.

Riskit, komplikaatiot ja haittavaikutukset

Vatsanpoiston aikana voi esiintyä harvinaisia komplikaatioita:

  • Vatsanpoistoon liittyy erilaisia riskejä, kuten:
  • Nesteen kertyminen ihon alle
  • Haavan huono paraneminen, mikä voi johtaa infektioon;
  • Vatsan arpien ylimääräinen näkyvyys;
  • Kudosvaurio syvällä ihon sisällä vatsan alueella.

Siksi sinun kannattaa luottaa siihen, että autamme sinua valitsemaan kirurgin Istanbulissa, ja valita hyvämaineinen ja kokenut lääkäri.

Kaiken lisäksi vatsanpoisto on sallittua islaminuskossa. Se on halal- eikä haram-leikkaus, koska se tarjoaa lääketieteellistä etua ja parantaa henkilön elämänlaatua.

Vammaisia varten olemme ottaneet käyttöön esteettömyystoimenpiteitä, jotka helpottavat heidän liikkumistaan.

Kuinka kauan vatsanleikkaus Turkissa kestää?

Vatsanpoistoleikkaus Turkissa kestää 3-5 tuntia riippuen poistettavan ihon määrästä. Leikkauksen eteneminen ja onnistuminen riippuvat kirurgin asiantuntemuksesta. Suosittelemme aina, että valitset kokeneen kirurgin, joka hallitsee vatsanpoistotekniikkansa.

Turkissa tehdyn vatsanpoiston tulokset ovat pysyviä, jos noudatat terveellisiä elämäntapoja ja terveellistä, tasapainoista ruokavaliota. Liiallista painonnousua ei suositella vatsanpoiston jälkeen, vaikka toinen leikkaus on mahdollinen 1 vuoden kuluttua.

Simulation avant et après d'une abdominoplastie d'une femme
Vatsanpoisto ennen ja jälkeen simulaation

Kuinka kauan vatsanpoistoleikkauksesta toipuminen kestää?

Toipumisaika on arviolta 10-15 päivää. Monet potilaat alkavat kuitenkin palata normaaliin elämäänsä jo viikon kuluttua. Jo 2-3 päivän kuluttua pystyt kävelemään ongelmitta. 10 päivän kuluttua pystyt suorittamaan yksinkertaisia koti- ja ammattitehtäviä väsymättä liikaa.

Sinun on odotettava 3-4 kuukautta , ennen kuin voit osallistua urheilutoimintaan. Tänä aikana suosittelemme, että pidättäydyt rasittavasta toiminnasta tai raskaiden taakkojen kantamisesta. Turkissa tehdyn vatsaleikkauksen tulokset näkyvät 6-12 kuukauden kuluttua.

Kuinka paljon painoa menetän vatsanpoiston jälkeen Turkissa?

Kuten nyt tiedät, vatsanpoisto ei ole laihdutusleikkaus. Se on ennen kaikkea vartalon ja vatsan uudelleenmuotoilua. On kuitenkin mahdollista, että painossa on havaittavaa eroa leikkauksen jälkeen. Poistetun ylimääräisen ihon ja rasvan paino on 300 g:n ja 3 kg:n välillä potilaan profiilista riippuen.

Résultat avant et après d'une abdominoplastie d'une femme
Tulokset ennen ja jälkeen vatsanpoiston naisille

Miten nukun vatsanpoiston jälkeen?

Vatsanpoiston jälkeen on suositeltavaa nukkua asennossa, joka ei venytä vatsalihaksia. Paras asento on nukkua selällään, jalat koukussa ja tyynyt polvien päällä venymisen estämiseksi.

Milloin vyötärönauha on poistettava vatsanpoiston jälkeen Istanbulissa?

Korsetin tai vyötärön käyttämistä suositellaan muutama päivä vatsanpoiston jälkeen. Se antaa lisätukea vartalolle. Korsetti voidaan poistaa 2-3 kuukauden kuluttua leikkauksesta. Kirurgi tarkistaa, onko se tarpeen poistaa vai pitääkö se päällä pidempään.

Mitä syödä vatsanpoiston jälkeen

Jotta vatsa pysyisi litteänä vatsanpoiston jälkeen, on suositeltavaa syödä terveellistä ja tasapainoista ruokavaliota. Terveellinen ruokavalio auttaa säilyttämään vatsanpoistoleikkauksen tulokset mahdollisimman pitkään.

Une coordinatrice calcule le prix d'une abdominoplastie

Jos haluat henkilökohtaisen tarjouksen leikkauksestasi, ota rohkeasti yhteyttä. Vastaamme mielellämme mahdollisimman nopeasti ja tyydyttävästi.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.


Usein kysytyt kysymykset

Voiko vatsanpoistoleikkauksella saada litteän vatsan?

Kyllä, vatsastasi tulee litteämpi vatsanpoiston jälkeen. Tässä kirurgisessa toimenpiteessä poistetaan “vatsan esiliina” eli ylimääräinen vaurioitunut iho, joka syntyy bariatrisen leikkauksen, raskauden tai huomattavan painonpudotuksen jälkeen.

Vatsanpoisto Turkissa tehdään vain silloin, kun painosi on suositellun rajan sisällä. Tämä tarkoittaa painoa, joka vastaa potilaan metrin yläpuolella olevien senttimetrien määrää. Jos olet siis 1,75 cm pitkä, sinun on painettava 75 kg, jotta vatsanpoistoa voidaan harkita.

Heti kun vatsan iho on kiristetty, voi esiintyä leikkauksen jälkeistä kipua. Kivun aste vaihtelee potilaan ja lihaskorjauksen mukaan. Voit olla varma, että toipumisen aikana määrätään tehokkaita kipulääkkeitä.

Vatsanpoiston tyypistä riippuen arpi on joko pystysuora, T:n muotoinen, käänteinen T:n muotoinen, vaakasuora vatsaa pitkin tai navan ympärillä (huomaamattomampi). Arpi muuttuu yleensä vaaleanpunaiseksi kahden viikon kuluttua, vaalenee ja haalistuu vähitellen vuoden kuluttua.

Sen lisäksi, että painosi on oltava vakaa ja terveydentilasi erinomainen, BMI:si lasketaan ennen kuin kirurgi suostuu vatsanpoistoon Istanbulissa. Tämän painoindeksin on oltava enintään 30.

Turkissa tehtävää vatsaontelon dermolipektomialeikkausta varten sinun on varauduttava vähintään 7 päivän oleskeluun. Klinikasta riippuen sairaalassaoloaikaan sisältyy kaksi yötä. Sen jälkeen tarvitaan 5 päivän postoperatiivinen seuranta, jotta voidaan varmistaa, ettei komplikaatioita esiinny.

Jos harrastat vatsalihaksia vahvistavaa säännöllistä liikuntaa ja syöt terveellisesti vatsanleikkauksen jälkeen, vatsasi pysyy litteänä. Vakavasti otettava kirurgi suosittelee asianmukaisia ravitsemus- ja liikuntaneuvoja optimaalisen lopputuloksen saavuttamiseksi.

Sinun on odotettava vähintään 6 kuukautta ja mieluiten vuosi viimeisen raskautesi jälkeen, ennen kuin harkitset vatsanpoistoa. On tärkeää odottaa näin kauan, jotta vatsan paraneminen olisi täydellistä ja leikkauksesta saataisiin optimaaliset tulokset.

Kirjoittajasta

Émilie

Nimeni on Emilie Gervais, ja asun Istanbulissa, Turkissa. Olen lääketieteellinen kirjoittaja, jolla on laaja tieteellinen tietämys ja yli 15 vuoden kokemus syöpätutkimuksesta ja molekyylibiologiasta. Minulla on kokemusta kongressien järjestämisestä ja projektinhallinnasta. Minulla on kyky siirtää monimutkaisia lääketieteellisiä ja tieteellisiä käsitteitä erilaisille yleisöille eri medioiden avulla, mukaan lukien tämä verkkosivusto kirjoitusteni foorumina.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️