Medicana International Istanbul Hospital Hospital

Medicana International Istanbul Hospital Hospitalin sairaala Istanbulin klinikka 1

Medicana International Istanbul Hospital Hospitalin sairaala on erikoistunut hammashoitoon, kosmeettiseen kirurgiaan, PMA / IVF ja hiusimplantteihin. Tämä vuonna 1992 perustettu JCI-akkreditoitu klinikka sijaitsee Istanbulissa, Turkissa. Katso asiakasarvostelut, ennen/jälkeen -kuvat ja hanki hinnat ulkomailla tehtäville leikkauksille. Täytä lomake ilmaista esitutkimusta varten. Nopea vastaus.

Medicana International Istanbul Hospital Hospitalin sairaala, Istanbul, Turkki

Medicana-konserniin kuuluva Medicana International Istanbul Hospital Hospital Hospital sai JCI-akkreditoinnin vuonna 2010, mikä takaa potilaille korkeimmat hoitostandardit. Sairaala on erikoistunut luuydin- ja maksansiirtoihin, kapillaari-implantteihin, onkologiaan ja IVF:ään.

Lähes 30 000 neliömetrin tiloissa sairaalassa on yli 100 vuodepaikkaa ja 8 leikkaussalia, jotka on varustettu uusimmalla tekniikalla. Medicana toivottaa vuosittain tervetulleeksi tuhansia lääketieteellisiä matkailijoita, joista monet tulevat Euroopasta ja Lähi-idästä.


Klinikan erikoisalat :

Hammashoito
Luunsiirrot
Hammassilta
Invisalign

Kosmeettinen kirurgia
Genioplastia
Brachioplastia
Vartalon kohotus
Brasilialainen kohotus
Rintaimplantit
Rintojen kohotus
Rintojen rekonstruktio
Rintojen pienennys
Kulmien kohotus
Pakaraimplantit
Ihon täyttö
Kohdunkaulan ja kasvojen kohotus
Hiusrajan madaltaminen
Rasvaimu
Gynekomastia
Kaulan kohotus
Otoplastia
Plastiikkakirurgian konsultaatio
Perinteinen nenäleikkaus
Ultraäänellä tehtävä nenäleikkaus (ultraäänipiezokirurgia)
Arpien hoito
Reiden kohotukset
Suonikohjujen hoito
Ryppyjen hoito
Vatsanpoisto
Kasvojen huulten täyttö
Mastopexia
Laserrasvaimu
Mahahihna
Mahalaukun nauha
Mahalaukun Botox
Mahalaukun ohitusleikkaus
Toissijainen nenäleikkaus
Jalkojen pidentäminen

MAP / IVF
ROPA-menetelmä
Koeputkihedelmöitys

Hiusimplantti
Parransiirto
Kulmansiirto
Hiustenlähtöön liittyvä neuvonta
Hiustensiirto
DHI hiustensiirto
FUE hiustensiirto
FUE Gold hiustensiirto
FUT hiustensiirto
BHT hiustensiirto

Palvelut

Lentokenttäkuljetus
Perhemajoitus
Ilmainen Wifi
Hotellivaraukset
Tulkkauspalvelut
Pesula
Lääkärin asiakirjojen siirto
Liikuntarajoitteisille tarkoitetut huoneet
Internet-konsultointi
Apteekki
Puhelin huoneessa
Yksityishuoneet
Kuntoutus
Elintarvikkeita koskevat varotoimet
TV huoneessa


Kaupunki: Istanbul – Maa: Turkki – Perustettu: 1992
Akkreditointi: JCI Accredited – Puhutut kielet: arabia, englanti, venäjä, turkki


Mielipiteet – Medicana International Istanbul Hospital Hospital

Hilal Narin
Hilal Narin
08:56 15 Dec 23
Menemme tähän sairaalaan vauvani takia, vastasyntyneiden lääkärit ovat hyviä. Pystyimme saamaan vastaukset kaikkiin kysymyksiimme. Sinun tarvitsee vain odottaa lastenosastoa, joka on hieman kiireinen Sairaala ja sen henkilökunta ovat erittäin ymmärtäviä ja avuliaita. Puhtaus ja hygienia ovat myös erittäin hyvät, minulla ei ole tällä hetkellä ongelmia, voin päivittää kommenttiani uudelleen tulevaisuudessa.
noi saros
noi saros
07:34 08 Mar 24
Äitini leikkaus valmistui erittäin onnistuneesti, hyvin tehty lääkäreille, haluamme kiittää teknistä ja hallinnollista henkilökuntaa hoidosta.Tietysti voi olla ongelmia, tärkeintä on löytää ratkaisu ja ryhtyä varotoimiin ongelmia, joita saattaa ilmetä myöhemmin. Oli mukavaa tuntea, että he olivat ahkeria tämän asian suhteen. Haluamme kiittää ylilääkäriä ja potilasoikeuksia, jotka todella välittävät.
Huseyin Ozservet
Huseyin Ozservet
16:23 02 Jul 23
Päivystävän lastenlääkärin kiinnostus oli erittäin korkea. Rekisteröintiprosessista alkaen, tarkastusprosessista lähtien, testit tehtiin suurella mielenkiinnolla. Suosittelen aina.
عبدالله ABDULLAH
عبدالله ABDULLAH
03:15 13 Nov 22
Olin siellä avohoidossa. Ajanvaraus tehtiin netissä. Erittäin avuliaita kääntäjiä. Avulias vastaanotto. Puhdas sairaala. Lääkärin tarkastus oli hyvä. Piti odottaa verikokeita ja CT-kuvaa radiologiassa 45 minuuttia. Mukava elävä pianomusiikki, erittäin rauhoittava ja miellyttävä. Hyvät ja siistit odotustilat. Ystävällinen henkilökunta. Erittäin vaikea löytää parkkipaikkaa. Kallis.
Murat Keles
Murat Keles
04:28 14 Feb 24
Ole varovainen, jos olet menossa leikkaukseen. Jos mahdollista, ajoita leikkaus mahdollisimman aikaisin. Sinut kutsutaan sairaalaan ennen leikkausta, mutta se on niin kiireinen sairaala, että sinua pidetään veri- ja keuhkojonossa noin tunnin ajan matkalaukku kädessä. Leikkauspotilaille ei ole erityistä hoitoa. Minulla ei ole mitään sanottavaa lääkäreille, he ovat kuitenkin kaikki oman alansa asiantuntijoita.Minun 2 tähteäni ovat lääkäreille. Huoneet ovat erittäin huonosti huollettuja ja niissä on väliseinä, eli puinen ovi jakaa huoneen ja seuraavan huoneen, joten seuraavan huoneen ääni kuuluu huoneeseen. Rakennus on hyvin pieni verrattuna tämän sairaalan tilavuuteen, joten uusi rakennus tai kapasiteetin vähentäminen on tarpeen.
Yunus Ağyürek
Yunus Ağyürek
09:27 07 Mar 24
Meneekö sairaala näin paljon pahemmaksi päivä päivältä? Siitä on tullut täydellinen bisnes. Potilaita kohdellaan asiakkaina, jos työ on kiireistä, he eivät katso sinuun, kun työ on hidasta, he soittavat joka päivä tarkastukseen, kun sanon bisnestä, he ovat potilaita. Jos haluat joutua häpeään ja tuhlata rahojasi, mene ensimmäiseksi paikkaan, jossa olen käynyt vuosia, koska se on lähellä kotiani, mutta on parempi mennä terveyskeskukseen.
Mustafa Can
Mustafa Can
10:38 20 Nov 23
Seudun kallein sairaala, mutta se ei anna sinulle sitä, mistä maksat! Kun tulin 4 päivää sitten ottamani magneettikuvauksen tarkastukseen, sain tietää, ettei tulosta ollut vielä nähty, raportoitu tai lääkärin hyväksymä, joudun odottamaan ylimääräistä tuntia tätä toimenpidettä varten. .. He eivät tee mitään toimenpiteitä itse ilman sinun tönäisyyttäsi, ja kun pyydät sitä, he väittävät tietävänsä työnsä erittäin hyvin ja tuntevansa epämukavaa sekaantumisestasi.
fatoş madendere
fatoş madendere
21:15 06 Sep 23
Synnytin 1. syyskuuta Beylikdüzü Medicana -sairaalassa.Hyväksyimme, koska lääkärini oli ulkona ja piti parempana tätä paikkaa ja ylisti toimituskerroksen henkilökuntaa, mutta se oli surkea kokemus. Olen hyvin pahoillani. ŞEYMA ERGÜN, yksi synnytyskerroksen sairaanhoitajista, joutui väittelemään tämän hoitajan kanssa, joka puhui suppeasti, käskevästi eikä kunnioittanut ammattiaan viimeksi leikatussa tilassani. Vauvani tukehtuu, eikä hän koskaan puutu asiaan, päinvastoin, hän yrittää lähettää meidät huoneeseemme napsauttamalla. Sain tietää, että hänen kollegansa olivat myös epämiellyttäviä tämän henkilön kanssa. ja on muutamia muita sairaanhoitajia, jotka ovat tyytymättömiä ammattiinsa tai laitokseen, ja valitettavasti he heijastavat tämän potilaisiin. Ilmoitimme tilanteesta meille yöllä käyneille esimiehille, toivottavasti he muuttavat tähän työhön tyytymättömät ihmiset, erityisesti tämän epävarman henkilön nimeltä ŞEYMA ERGÜN, mahdollisimman pian.On myös tärkeää, että he vievät vastasyntyneen vauvamme päiväkotiin ja vetävät verhon, eivätkä näytä meille, mitä he tekevät siellä.Kuinka voit olla niin kiireinen ja työllistää niin paljon huonolaatuisia ja kouluttamattomia ihmisiä?Beylikdüzü:n ihmiset ovat kunnollisia ihmisiä, odotamme laitokseltasi parempaa palvelua.
Sıradan Biri
Sıradan Biri
10:29 18 May 23
Olemme olleet sairaita 4 päivää, olemme täällä, ruokala on liian kallis, he repivät virallisesti ihmisiä. WC on likainen. Oleskelutilaa ei ole tarpeeksi, odotamme sinua missä tahansa. Lääkärit halveksuvat meitä, luultavasti siksi, että tulimme 112:lla, emmekä saa tietoa kerran päivässä. He laittavat myös pianon, siellä on elävää musiikkia, mikä tahansa toimii minulle, mutta wifiä ei ole. palvelu nolla
Alper Koroglu
Alper Koroglu
09:21 01 Sep 23
Nimeni on Alper Köroğlu, 1 kuukausi sitten Prof.Dr. Menin Ahmet Tiryakin luo, koska minulla oli häiriötekijä ja hän alkoi ottaa lääkkeitä. Lääkkeeni loppuu huomenna, soitan sairaalaan, sanotaan, että voimme varata ajan 10 päivän sisällä, sanon, että yhdistät heidät lääkäriin, he soittavat musiikkia puhelimessa 20 minuuttia. Sairaala, jossa ihmiset, jotka aloittavat ihmiset tällaisilla lääkkeillä ja eivät sitten seiso niiden takana, keskittyvät vain rahaan, eivät ymmärrä terveyttä ja psykologiaa, vaan katsovat vain rahaa, pysyttelevät poissa sairaalasta.
Fikriye Özkal
Fikriye Özkal
23:13 21 Mar 24
Minut tutki prof. Barış Yılmaz 27. helmikuuta.Endoskopia tehtiin 4.3. Endoskopian jälkeen keskustelin lääkärin apulaisen kanssa puhelimessa ja kerroin, että minulla on kova kipu.Kysyin milloin voin tavata hänet.Kun biopsian tulos tuli, minulle kerrottiin, että viime viikolla tuli biopsian tulos. Soitin sairaalaan monta kertaa enkä saanut apulaista kiinni. Jätin puhelimeni ja pyysin heitä soittamaan, mutta kukaan ei tullut takaisin!!! Kävin viimeksi sairaalassa keskiviikkona, löysin avustajan ja kerroin hänelle, etten kestä vatsakipua ja että minun on mentävä heti lääkäriin. Minua käskettiin varaamaan aika ja tulemaan!!! Suutuin, ei, minun täytyy tavata, soitin monta kertaa ja sanoin, miksi et soittanut minulle kerran ja käskenyt varata aika ja tulla!! Odota toimenpiteen aikana, lääkäri sanoi: "Anna nähdä sinut keskellä". Sitten puhuin lääkärin kanssa. Hän sanoi, ettei hän voinut tavata sinua kesken, otamme sinuun yhteyttä WhatsAppin kautta ja arvioimme sinut Nyt on kulunut 3 päivää eikä kukaan ole palannut tai soittanut!!! Muuten, keskiviikkona menin suhdetoimintayksikköön valittamaan, odotin 15 minuuttia, ei tullut, kysyin, käskettiin odottamaan päivystykseen, kestää hetken!! Lyhyesti sanottuna kenelle ja mitä valitan!!! En kestä kipua enää, menen toiseen sairaalaan!! En koskaan enää kulje sairaalasi ohi!!!!
Krm cntr
Krm cntr
11:12 02 May 24
Eilen vaimoni eläkkeellä oleva äiti meni päivystykseen vatsakipujen takia. TT- ja verikokeesta veloitettiin 25 tuhatta TL. Valitin tänään terveysministeriöön, sitten otan asian oikeuteen. Virallinen röyhkeily.25 Saat 30 tuhatta rahaa, mutta me otamme sanat lääkäriltä (yleiskirurgilta) pinseteillä, jos emme pyydä, hän vain määrää lääkkeitä ja lähettää ne valtion sairaaloihin.
eda Dlp
eda Dlp
22:12 27 Apr 24
Vein äitini tänään päivystykseen ja hän tarvitsi ompeleita leikattuihin käteensä. Meitä järkytti päivystyslääkärin sarkastinen lähestymistapa ja kassalla olevan henkilön ruma asenne, joka sai meidät odottamaan lähes tunnin sairausvakuutuksen hyväksyntää vaatien. Näimme, että asenne oli sama paitsi meitä kohtaan myös muita potilaita kohtaan. Niiden, jotka eivät halua työskennellä työssä, jota he eivät todellakaan halua, ei pidä tehdä työtä. Jatkoimme hoitoa toisessa sairaalassa. Joidenkin työntekijöiden pitäisi oppia, mitä liiketoimintaetiikka on ja soveltaa sitä!!
Gamze Kaya
Gamze Kaya
13:23 06 May 24
Tulin tarkastukseen 26. huhtikuuta ja pääsin tutkimukseen tuskin 50 minuuttia varattuani. Lääkäri pyysi magneettikuvausta ja verikokeita. MRI-aikani, joka oli 28. huhtikuuta, siirrettiin 1. toukokuuta soittamalla minulle tuntia aikaisemmin laitteen rikkoutuneen osan vuoksi. Soitin tulokselleni 5. toukokuuta (eilen), minulle kerrottiin, että sitä ei ole vielä hyväksytty, se hyväksytään huomenna, ja tänään, 6. toukokuuta, olin taas sairaalassa, minua odotettiin 45 minuuttia ja vaikka omien laitteideni vian vuoksi siirretyn magneettikuvaukseni tulos tuli tänään, minulle kerrottiin, että kontrolliaikani päättyi eilen ja minun piti avata uusi tutkimustietue. Taas pyydettiin maksua ja sanottiin, että muuta reseptiä ei voida kirjoittaa. Lisäksi työntekijöiden kanssa on vakava ongelma. Erityisesti yksi henkilö moitti minua sanomalla, että "selitän vain", kun toistan jotain, jota en ymmärtänyt. Osaan myös antaa nimiä. Jonossa odottavat ihmiset olivat äärimmäisen hermostuneita ja joutuivat odottamaan, mikä tarkoittaa, että sairaalan laatu on heikentynyt niin paljon, että mitä me koemme, jos tulemme hätätilanteeseen. Uskomatonta.
Gökhan Gökhan
Gökhan Gökhan
09:38 28 Aug 23
Toimme vastasyntyneen lapsemme Sultan ay -nimiselle rouvalle, joka on lastenlääkäri ja hän pyysi verikokeita. Klo 09:50 annoimme hänelle verikokeen. Kello 12:05 tuli verikokeemme. Olimme menossa odottaa että potilas tulee ulos ja mennä sisään.Toinen potilas tuli sisään ilman lupaa, 2 ja puoli tuntia on meidän vuoromme lääkäriin. Sanoimme että odotamme tulosta, mutta hän ei antanut meille sisään, mutta kun toinen potilas oli sisällä, hän alkoi kertoa meille tutkimuksen tuloksia istuimeltaan, ei hän häirinnyt sisällä odottavaa potilasta, eikä ottanut meitä sisään ja huolehtinut meistä, ja hän aloin huutaa kun oli vauva. Pyysin toista lääkäriä ja toinen lääkäri sanoi, että hänen arvonsa ei ole koskaan laskenut ja sinun on palattava kontrolliin 2 päivän kuluttua. Siinä kaikki, mitä aion kertoa sinulle BEYLIKDÜZÜ MEDICANA -sairaalasta, jossa maksoin tuhansia liiroja ja menin hakemaan laadukasta terveydenhuoltoa.
Next Reviews

Muokkaa / Vaadi / Ilmoita virheestä?

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️