Lifemed Medical Centre

Lifemed Medical Centre Istanbul klinikka 1

Lifemed Medical Centre on erikoistunut hammashoitoon, kauneuskirurgiaan ja hiusimplantteihin. Vuonna 2004 perustettu ISO 9001:2008 sertifioitu klinikka sijaitsee Istanbulissa, Turkissa. Katso asiakasarvostelut, ennen/jälkeen-kuvat ja hanki hinnat ulkomailla tehtäville leikkauksille. Täytä lomake ilmaista esitutkimusta varten. Nopea vastaus.

Lifemed Medical Centre, Istanbul, Turkki

Lifemed Medical Center on lääketieteellinen keskus, joka on toiminut terveydenhuoltoalalla vuodesta 2004 lähtien asiantuntevien lääkäreiden ja ystävällisen palveluhenkisyyden avulla nykyteknologian ohjaamana.

Keskuksemme on seurannut tiiviisti lääketieteen innovaatioita perustamisestaan lähtien, ja sillä on yli 20 poliklinikkaa, esteettisiä ja dermatologisia klinikoita, suun terveydenhuoltoyksikkö, fysioterapiayksikkö, kehittyneitä kuvantamis- ja diagnostiikkajärjestelmiä.

Esteettisen kirurgian ja ihotautien klinikka palvelee monia potilaita, jotka tarvitsevat hiusten, parran, viiksien ja kulmakarvojen siirtoa. Lifemed, jolla on tarvittava täydellisyys ja pätevyys tällä alalla ja jolla on kansainvälisen terveysmatkailun väliviranomaisen myöntämä lupatodistus ja terveysministeriön hyväksymä ISO 9001 -laadunhallintajärjestelmän sertifikaatti, jatkaa toimintaansa tällä alalla täydellä vauhdilla.


Klinikan erikoisala :

Hammashoito
Hammasimplantit
Hammasviilut
Hampaiden poisto
Juurihoito
Hampaiden valkaisu

Kosmeettinen kirurgia
Botox-injektiot
Kasvojen huulten täyttö
Mastopexia
Laserrasvaimu
Mahahihna
Mahalaukun nauha
Mahalaukun Botox
Mahalaukun ohitusleikkaus
Toissijainen nenäleikkaus

Hiusimplantti
Hiustensiirrot
DHI-hiustensiirto
FUE-hiustensiirto
FUE Gold hiustensiirto
FUT hiustensiirto
BHT hiustensiirto

Palvelut

Ilmainen Wifi
Kansainväliset sanomalehdet
Matkaopas
Pysäköinti
TV huoneessa


Kaupunki: Istanbul – Maa: Turkki – Perustettu vuonna 2004
Akkreditointi: ISO 9001:2008 – Puhutut kielet: englanti, turkki


Arvostelu Lifemed Medical Centreistä

Gökşin Sumra
Gökşin Sumra
12:29 22 Feb 24
Tapasimme neiti Didemin laserpalvelun kautta, jonka saimme minulle ja tyttärelleni, ja sitten sain häneltä ihonhoitopalvelua ja olin erittäin tyytyväinen.Haluan kiittää rouva Didemia ja laitostasi hänen hymyilevistä kasvoistaan ​​ja kiinnostuksestaan.
Berna Yılmaz Özden
Berna Yılmaz Özden
08:54 22 Jan 24
Lifemedin lastenosastolla pystymme varaamaan ajan nopeasti jokaisessa hätätilanteessa, seuraamaan tuloksia, antamaan palautetta potilastiedoista erittäin ajoissa ja rakas lääkärimme Murat Bey on nopea auttamaan kaikissa asioissa, tavoitettavissa p. milloin tahansa, ja hänen kommunikointinsa lasten kanssa on erinomaista. Suosittelen ehdottomasti. Kokeilimme monia lääkäreitä, mutta herra Murat on korvaamaton. Kiitämme myös apulais Diliania. Hän tarjoaa meille nopeita ratkaisuja kaikkiin ongelmiin.
Serkan Erberksoy
Serkan Erberksoy
09:55 22 Jan 24
Aloimme käydä lastenlääkäri Murat Beyn luona ystävän suosituksesta. Hän lähestyy vanhempia stressaamatta heitä, kuten ystävämme sanoi. Hän antaa lapsellemme aina tarvittavan hoidon, askel askeleelta, hänen tarpeidensa mukaan ja selittää syyt. Mr. Murat on hoitanut poikaamme 3 vuotta. Se on etu, että sairaalassa on lasten leikkipaikka. Neiti Dilanin ja osastonhoitajien suhtautuminen sekä poikaani että meihin on ihanaa, meillä on myös ystäviä, joita suosittelemme. He alkoivat myös viedä lapsensa Murat Beyyn. Vaikka sanomme sen joka kerta siinä toivossa, ettemme näe toisiamme (sanomme sen siinä toivossa, että emme sairastu), olemme iloisia, että meillä on tohtori Murat, kun tarvitsemme häntä.
Işıl Sumra
Işıl Sumra
18:09 15 Apr 24
Ensinnäkin paljon kiitoksia kaikesta. Life med laser on ehdottomasti terveyskeskus, jonka voit helposti valita. Suosittelen ehdottomasti Didem Kılınçiltä saamaani palvelua. Hänen hymyilevät kasvonsa ja lämmin asenne poistivat ehdottomasti pelkoni laseria kohtaan.Loputon kiitos ja rakkaus laitoksellesi ja erityisesti Didem Kılınçille.
DERYA OVENCOGLU
DERYA OVENCOGLU
09:28 21 Jun 23
Äitini sisäsairauksista Prof. DR. Vein sen Hakan Tezcanille. Voin sanoa, että hän on välittävin lääkäri, jonka olen nähnyt pitkään aikaan. Se on monta kertaa parempi kuin sairaaloiden lääkärit, jotka palvelevat paljon korkeammilla tutkimusmaksuilla. Yhteydenpito potilaan kanssa on loistavaa. Hän antoi minulle luottamusta tiedoillaan ja kiinnostuksella. Sen jälkeen osoitteeni on selvä.
Yılmaz Can
Yılmaz Can
20:33 03 May 23
Hei, vaikka kulmakarvani ovat hyvin harvat, neiti Esra tekiroğlu nosti kulmakarvani esiin erittäin onnistuneella interventiolla menettämättä niiden luonnollisuutta. Tulen ehdottomasti uudestaan, kiitos paljon 🙂🤗
Nazim Uyar
Nazim Uyar
10:19 21 Jun 23
Vaikka ajanvaraus WhatsApp-linjalla on työntekijä, joka ei seuraa työtään, hän myös valehtelee eikä vastaa lähetettyihin viesteihin. Hän sanoo, ettei ole tällä kaudella yltänyt 😀😀 Tällainen työvoima ei sovi tähän oppilaitokseen, jossa on niin paljon osaavia opettajia. Potilaat, jotka ovat uhreja.Valitukseni ansiosta Neslihanin vaimo oli helpottunut ja minut pystyttiin tutkimaan. Kiitokset Neslihan hnm:lle ja pätevälle opettajalleni Cüneytille.
Pınar Kuldaşlı
Pınar Kuldaşlı
13:40 19 Aug 23
Se oli ensimmäinen kolmesta ennusteesta tyttärelleni. Tapaamme niin sanotun kärjen kanssa ja päättäisimme. Ihotautiosaston myyntiedustaja rouva Elif antoi niin selkeitä ja lohduttavia selityksiä, että tunsin itseni äidiksi luottavaiseksi, tyttäreni, joka ei pitänyt mistään, sanoi, että tämä on äitini 🧿🙏🏻. Toivomme, että olemme yhtä tyytyväisiä saamaamme palveluun. (Vaikka tiskirouvan tyyli oli ruma lähdössä, olimme tyytyväisiä Elifin ansiosta)
Şaziye Kurtuluş
Şaziye Kurtuluş
15:19 25 Apr 24
Haluan kiittää hyvää sairaanhoitaja Canania ja hänen tiimiään.Tänään sairaanhoitaja Ayşenur avasi verisuonet upeasta paikasta ja IV-pistokseni menivät erittäin hyvin. Haluan kiittää häntä erityisesti ja toivottaa hänelle menestystä.
Suna Atalı Er
Suna Atalı Er
16:05 29 Jan 24
Tiedämme, että olemme turvallisissa käsissä lääkärimme kokemuksen, hänen myötätuntoisen asenteensa lapsia kohtaan ja tiimin aina ystävällisen asenteen ansiosta. Poikamme seuranta ja hoito on ollut opettajamme Muratin luona hänen syntymästään asti. Poikani on 7-vuotias, ja hänen ja lääkärinsä kanssa solmitun turvallisen siteen ansiosta hän voi käydä tarkastuksissa ja hoidoissa ilman pelkoa.
zerrin guvensoy
zerrin guvensoy
18:56 20 May 23
Olen saanut laserkarvojen poistoa ihotautiklinikalla jo vuosia. Didem Hanım osallistuu istuntoihini. Ensinnäkin haluan kiittää häntä hänen dominanssistaan, tarkkaavaisuudestaan, huolellisuudestaan, yksityiskohtaisesta työstään, asiaan liittyvästä asenteestaan ​​ja hymyilevistä kasvoistaan. Toivottavasti se pysyy aina laitoksessasi.Vaikka haemme paikkoihin, joiden yritysidentiteettiin luotamme, työntekijöidemme dominointi ja asenteet ovat meille erittäin tärkeitä. On erittäin tärkeää työskennellä saman asiantuntijan kanssa erityisesti laserepilointiprosessin soveltamisen ja seurannan osalta. Olen kokenut tämän tilanteen toisessa laitoksessa. Luotamme laitokseesi ja laitteisiisi, mutta haluamme palvelujesi säilyvän kestävinä laadusta tinkimättä vähentämällä työntekijöiden liikkuvuutta.
Selda Keleş
Selda Keleş
12:46 26 Aug 23
Terveydenhuollon työntekijänä kävin gynekologian tohtori Spacessa. Potilaan toivottamisesta lähtien koko henkilökunta on ystävällistä ja välittävää. Varsinkin lääkärini rouva Oz on rauhoittava, merkityksellinen, erinomainen henkilö. Lämmin kiitos täältä.
Betul KISA
Betul KISA
12:14 30 Apr 24
He myöhästyivät magneettikuvauksestani 1,5-2 tuntia. Ennen minua ollut potilas saapui 10 minuuttia ennen tapaamistani. Minun piti odottaa, koska joku muu oli myöhässä. Se ei ole reilua.Tulen ulkomailta ja minulla on rajoitettu määrä päiviä ja tunteja Turkissa.Ystäväni, joka oli kiinnostunut tästä asiasta, auttoi minua saamaan tulokset aikaisessa vaiheessa ja rauhoitti minua hieman ja esti minua jättämästä muita tapaamisia.Kiitän häntä.Lisäksi hoitajat, jotka avasivat verisuonikanavan, olivat uskomattoman lämpimiä ja kevyitä.
Sena Eğerci
Sena Eğerci
10:02 30 Apr 24
Sain palovamman vartalooni laserin seurauksena Lifemedissa, jossa kävin epilaatiossa. Aloitan palovammahoidon. Puhumattakaan työntekijöiden napsauttamisesta asiakkaita. Ryhdyn oikeustoimiin mahdollisimman pian. Häpeällinen tiimi, älä koskaan mene epilointiin.
Next Reviews

Muokkaa / Vaadi / Ilmoita virheestä?

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️