All-on-6 Turkissa

kaikki 6 hintaan Turkki 1
Kirjoittanut Erika

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää All-on-6:sta Turkissa! Mikä on keskimääräinen hinta Istanbulissa? Vinkkimme onnistuneeseen all-on-6-operaatioon Turkissa.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa All-on-6-leikkauksista Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääkärin neuvoja.

All-on-6:n hinta Turkissa

All-on-6-leikkauksen keskimääräinen hinta Turkissa on 4 900 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 2450 eurosta 7000 euroon.

ToimenpideHinta Turkki
All-on-6 4900 €

Mikä on All-on-6?

All-on-6-implanteissa Turkissa käytetään 6 hammasimplanttia, jotka tukevat leukaa, jossa on korvaavat hampaat ylä- tai alaosassa. Siinä käytetään 4 implanttia leuan etuosassa ja 2 vinosti sijoitettua implanttia takaosassa maksimaalisen tuen saamiseksi.

Katso myös: Hammaskirurgia Turkissa

Tämä tekniikka on suunniteltu erityisesti varmistamaan minimaalinen invasiivisuus, maksimaalinen tehokkuus ja parhaat mahdolliset tulokset henkilöille, jotka tarvitsevat kokonaan uusia hampaita. All-on-6-hammasimplantit Turkissa eivät ole ratkaisu vain reikiintyneisiin hampaisiin, vaan voit hyötyä siitä myös, jos kärsit happamasta refluksista tai hampaiden menetyksestä trauman seurauksena.

Turkissa käytettävät All-on-6-hammasimplantit eivät ainoastaan toimi kuin oikeat hampaat, vaan ne myös näyttävät niiltä. Ne on kiinnitetty tukevasti, jotta ne eivät pääse tärisemään tai poistumaan, ja ne antavat sinulle luonnollisen hymyn ja äänen.

Implanttien turvallisen kiinnityksen ja liimojen puuttumisen ansiosta All-on-6-menettelyn ansiosta voit hoitaa hampaita aivan kuin ne olisivat luonnolliset.

All-on-6-menettely Turkissa on nopea ja vähän invasiivinen. Se kestää noin 2 tuntia leukaa kohti, ja toipumisaika on hyvin lyhyt. Kertaleikkauksen jälkeen olet siis valmis menemään ulos ja käyttämään täysin toimivia hampaitasi!

Koska tarvitaan vain muutama implantti, voit usein välttää muille tekniikoille tyypilliset ylimääräiset luunsiirtotoimenpiteet. Itse asiassa implanttien käyttö vakauttaa luuta ja tekee siitä vahvemman.

Turkissa käytössä oleva uusi All-on-6-hammasimplanttitekniikka mahdollistaa koko hammaskaaren korvaamisen alle päivässä! Tämä tekniikka antaa tyydyttävämmän lopputuloksen kuin perinteiset hammasproteesit tai implantteihin kiinnitetyt irrotettavat proteesit, ja se tarjoaa pitkäaikaisen ratkaisun puuttuvien hampaiden ongelmaan.

Vaikka hammasimplantteja käytetään usein yksittäisten hampaiden korvaamiseen, niitä voidaan käyttää myös uuden tai olemassa olevan hammasproteesin kiinnittämiseen.

Perinteisten hammasproteesien kantajat kokevat säännöllisesti ienkudoksen ärtyneisyyttä ja heillä voi olla vaikeuksia syömisessä ja puhumisessa irrotettavien proteesien epävakauden vuoksi. Nämä ongelmat voivat pahentua, kun hampaat ovat puuttuneet pitkään alaleuan luun luonnollisen rappeutumisen vuoksi.

Turkissa tehtävät hammasimplanttihoidot perustuvat 6 hammasimplanttiin, jotka asetetaan kohdennetusti pitämään hammasproteesit tukevasti paikoillaan

All-on-6 on hampaiden korvausjärjestelmä, jossa “kaikki” ylä- tai alaleuan hampaat korvataan sillalla, jota tuetaan “6” hammasimplantilla.

Implantit asetetaan leukaluuhun, ja ne sulautuvat lopulta luuhun prosessissa, jota kutsutaan osseointegraatioksi. Kun tämä on tapahtunut, implantti tarjoaa vahvan ja vankan tuen, jonka avulla turkkilainen hammaslääkäri voi asentaa joko yksittäisen kruunun tai useamman hampaan sillan.

All-on-6™-implanttien edut

  • Nopea toipumisaika
  • Palauttaa kyvyn syödä kaikenlaista ruokaa
  • Ei tarvetta irrotettaville laitteille
  • Ei tarvetta luunsiirtoon
  • Helppo residenssin hoito-ohjelma
  • Tarjoaa pitkäaikaisia tuloksia
  • Lisää itseluottamusta
  • Uusi hymy yksinäisenä päivänä

Käyttämällä suuimplantteja yksittäisten hampaiden korvaamiseen varhaisessa vaiheessa voidaan ehkäistä luukatoa, jota luonnostaan tapahtuu, kun hampaat lakkaavat stimuloimasta alaleuan luuta. Mitä tarkalleen ottaen tapahtuu kuitenkin silloin, kun luukato on jo tapahtunut?

Lue myös: All-on-4-hoito Turkissa

Joissakin tapauksissa tavalliset suuimplantit edellyttävät luusiirtoja ennen implantointia. Koska All-on-6™-menetelmissä käytetään kuitenkin vain kuutta implanttia hammasproteesien kiinnittämiseen, lääkäri voi käyttää alueita, joilla on eniten luuta.

Kun Turkissa käytetään All-on-6-menetelmää, luusiirto on harvoin tarpeen. Lisäksi, koska implantit tarjoavat nyt jonkin verran virikkeitä suussa olevalle luulle, ne edistävät luun säilymistä siellä, minne ne on sijoitettu.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Erika

Nimeni on Erika. Yli 10 vuotta lääketieteellistä tutkimusta tehneenä päätin omistautua tieteelliselle ja lääketieteelliselle kirjoittamiselle vuodesta 2018 alkaen. Olen kehittänyt asiantuntemusta, joka kattaa eri alat, kuten kosmeettisen kirurgian, hammaslääketieteen, bariatrisen kirurgian ja silmäkirurgian. Tämä uusi suuntaus antaa minulle mahdollisuuden jakaa tietämystäni.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️