Estecenter Cerrahi Tip Merkezi

estecenter 1

Estecenter Cerrahi Tıp Merkezi on erikoistunut hiustensiirtoihin ja kauneuskirurgiaan. Tämä vuonna 1996 perustettu esteettinen klinikka sijaitsee Istanbulissa, Turkissa. Katso asiakkaiden arvostelut, ennen/jälkeen -kuvat ja kysy leikkauksen hintaa ulkomailla. Täytä lomake ilmaista esitutkimusta varten. Nopea vastaus.

Estecenter Cerrahi Tip Merkezi, Istanbul, Turkki 🥇

Professoritohtori İbrahim ÇEVİKillä on 20 vuoden kokemus hiustensiirroista, ja hänellä on kansainvälinen maine. Hän on tunnettu ja tunnustettu hiuskirurgiayhteisössä.

Estecenter Istanbul -keskuksessa, joka on palkittu useaan otteeseen työnsä laadusta, on korkeatasoinen asiantuntijatiimi ja nykyaikainen tekniikka. He tarjoavat hiustensiirtopalvelujaan Turkissa.

Menetelmän asiantuntija: Gold FUE

FUE-tekniikkaan perustuvan Gold FUE -tekniikan erityispiirre on, että leikkauksessa käytettävien materiaalien ja instrumenttien päät ovat kultaa. Kulta on ihmiskeholle vähiten haitallinen materiaali.

FUE-menetelmässä hiusjuuret otetaan yksi kerrallaan ja siirretään kaljuille alueille. Gold FUE -menetelmällä pyritään näin ollen minimoimaan päänahan vaurioituminen.

Hiustensiirroissa käytetään PRP-plasmaa, joka tehostaa hiusten uusiutumista. PRP:hen (platelet-rich plasma) perustuvilla hiustenhoito- ja hiushoidoilla saadaan parempia ja tehokkaampia tuloksia. On erittäin suositeltavaa tukea hiustensiirtotoimenpidettä PRP-käsittelyllä.

Siirto suoritetaan 3 vaiheessa:

  • Siirteiden otto
  • Hiusluiden avaaminen
  • Siirteiden siirto

Toimenpide kestää 3 päivää:

  • päivä 1: Potilaan analyysi
  • 2. päivä: hiustensiirto
  • päivä 3: Työn tarkastaminen ja hiusten pesu

Saatavilla on useita paketteja:

PRP-hoidon kustannukset Hoidon aikana käytettävät lääkkeet ja laitteet.

Silver-paketti: PRP-hoitomaksu Hoidon aikana käytettävät materiaalit Sedaatioanestesia.

Kultainen paketti: PRP-hoitomaksu Hoidon aikana käytetyt lääkkeet ja tuotteet Sedaatioanestesia Siirto Majoitus (1 yö).

VIP-paketti: PRP-hoitomaksu Hoidon aikana käytetyt lääkkeet ja tuotteet Sedaatioanestesia, Siirto Majoitus (2 yötä) lääkkeet (4 shampoota 3 vitamiinia 3 suihketta).

Tilastot: Toimenpiteiden onnistumisprosentti on 95 %.

Potilaat majoittuvat neljän tähden hotelliin hyvin lähellä klinikkaa pitkien matkojen ja ruuhkien välttämiseksi ja heidän turvallisuutensa takaamiseksi. Tällä hetkellä potilaat majoittuvat johonkin seuraavista hotelleista:

Kuvat ennen ja jälkeen


Klinikan erikoisala :

Hiusimplantti :
Hiustensiirto
Hiustensiirto Sapphire FUE
FUE hiustensiirto
DHI-hiustensiirto
FUT hiustensiirto
BHT hiustensiirto
Parta elinsiirto
Afro hiustensiirto
Kulmien siirto
Hiusten mesoterapia
PRP hiusten hoito

Kosmeettinen kirurgia :
Perinteinen nenäleikkaus
Ultraääni nenäleikkaus
Toissijainen nenäleikkaus
Rintojen suurennus


Tarjotut palvelut

Lentokenttäkuljetus
Ilmainen Wi-Fi
Hotellivaraukset
Tulkkauspalvelut
Sairauskertomusten siirto
Liikuntarajoitteisille tarkoitetut huoneet
Internet-konsultointi
Apteekki
Elintarvikkeita koskevat varotoimet


Kaupunki: Istanbul – Maa: Turkki – Perustettu: 1996
Akkreditointi: SGS ISO:9001 – Puhutut kielet: ranska, englanti, turkki


Arvostelu Estecenter Cerrahi Tip Merkezi

Nursel Er
Nursel Er
22:41 14 Sep 23
Se on klinikka, jossa olemme käyneet perheenä 3 vuotta, ja olimme erittäin tyytyväisiä, varsinkin neiti Tuğçe hoitaa sitä erittäin hyvin. Haluan kiittää tohtori Orhania hänen mielenkiinnostaan ​​ja leikkauksestaan. ne, sairaanhoitajista henkilökuntaan, ovat ystävällisiä ☺️
Barış Y.
Barış Y.
10:30 15 Sep 23
Siitä hetkestä lähtien, kun kuulin siitä, sain tietoa nopeasti ja turvallisesti.Olin erittäin tyytyväinen hintaan ja suorituskykyyn.Lääkärit ja muu henkilökunta olivat ystävällisiä ja avuliaita kaikin puolin.
mirdochegal firefoxisda
mirdochegal firefoxisda
08:52 15 Aug 23
Ensimmäisestä päivästä lähtien minut tervehdittiin erittäin ystävällisesti. Minut haettiin ja tuotiin takaisin sukkulalla, kunnes lähdin lentokentältä. Löysin hotellin ja hiustensiirron hinnat erittäin hyviksi.Kaikki sairaalassa olivat erittäin avuliaita ja vastasivat kärsivällisesti kysymyksiini. Suosittelen sitä koko sydämestäni.parhain terveisinLISÄTIETOJA.
David France
David France
11:27 17 Apr 23
Minulle tehtiin hiustensiirto tässä laitoksessa, joka todella toivotti minut tervetulleeksi kuin kuningas, vähintäänkin.Puhtaus, palvelu, henkilökunnan ammattitaito sekä neuvonantajani Zeynep, joka auttoi minua koko toimenpiteen ajan.Suosittelen lämpimästi ja täysin tätä klinikkaa, joka rauhoittaa potilaansa selittämällä kaiken leikkauksen helposti.Voit tulla tähän laitokseen silmäsi kiinni, usko minua.Paljon kiitoksia Estehair ja paljon kiitoksia Zeynep.Suukkoja kaikilleDavid
Berivan Adiyaman
Berivan Adiyaman
10:55 11 Sep 23
Olin erittäin tyytyväinen kaikkien työntekijöiden ystävällisyyteen ensimmäisestä päivästä lähtien. Lääkäri Orhan Hodja teki minulle nenäleikkauksen, ja olin erittäin tyytyväinen. Hän tekee hienoa työtä. Olen kontrollipäivällä, jaan prosesseja lähipäivinä.
Neslihan KARABULAK
Neslihan KARABULAK
11:35 10 Aug 23
Sain sairaalassa silmäluomen + mantelisilmä + temporaalinen kohotus. Olin erittäin tyytyväinen tervetulotoivotuksesta siivouspalveluihin. DR. Olin erittäin tyytyväinen Ali Şimşekiin, hän työskenteli kanssani tasan 3 tuntia. Hän teki mitä pyysin, ja vielä enemmän. Suosittelen sairaalaa ja kiitos kaikille.
Selin Akay
Selin Akay
11:17 28 Aug 23
Minulle tehtiin nenäleikkaus ja olen 6.kk iässä.Minulla ei ollut paljon kipuja, minulla oli vain mustelmia ihon herkkyydestä.Olen tyytyväinen.Kiitos opettajalleni Alille, suosittelen menemään estekeskukseen
Berfin türkmen
Berfin türkmen
07:06 21 May 24
Minulle tehtiin rasvaimuleikkaus, oloni oli erittäin hyvä leikkauksen jälkeen, voisin mennä ulos illalla, mutta en halunnut mennä, koska henkilö täällä oli hyvin välittävä ja ystävällinen hoitaja Zeynep oli erittäin suloinen, hän oli erittäin välittävä. apulaislääkärini herra Irfan oli myös erittäin hyvä, kiitän kaikkia.
Mustafa Simsek
Mustafa Simsek
06:24 23 May 24
Minulle tehtiin hiustensiirto Estecenterissä, joukkue oli erittäin hyvä, neiti Hilal, neiti Nur, he olivat erittäin kiinnostuneita, kaikki hymyilivät, he tekivät hyvää työtä, ei ollut kipua, se oli mukava prosessi, juuri kanava ja siirto oli mukavaa, mutta vastaanotto oli hieman vaikeaa, kiitos kaikille, konsultti Elif, rakkauteni ystäville konsultaatiossa.
KADRI CAY
KADRI CAY
07:35 06 May 24
Tulin herra Şehmusin ja Çetinin suosituksesta ja olin tyytyväinen, minulla on 11. päivä, prosessini etenee hyvin, ei ole kipua, se on luotettava paikka mukavaa, tiimi, lääkärit ovat erittäin hyviä, neiti Elif ja Dilara, kiitos.
Tid İsmek
Tid İsmek
09:55 06 May 24
Minulla oli kaksi leikkausta Este Centerissä ja olin erittäin tyytyväinen lääkäriini ja minua hoitaneisiin sairaanhoitajiin. Kaikki työntekijät ovat niin tarkkaavaisia ​​ja ystävällisiä, että voit tulla epäröimättä. Erityisesti haluan kiittää neuvonantajiani Elifiä ja Dilaraa.
飯田T
飯田T
14:24 04 May 24
Japanin haaratoimistomme välittää kaiken varauksista, kuljetuksista, majoituksesta ja hoidoista. Jopa heikompi jeni, Turkin liira on heikentynyt, mikä tekee hiustensiirrosta halvempaa. Jos sinulla on ongelmia, suosittelemme lähtemään myös retkelle.Voit ilmoittaa meille hyvissä ajoin etukäteen, jos sinulla on huolenaiheita, mutta päivän neuvonta tuntui kielimuurien vuoksi yksinkertaiselta. Koska kirurgin edessä on monia välittäjiä, on hyvä tarkistaa valmis kuva, ajettava alue jne.
Şeyhmus Şenol
Şeyhmus Şenol
08:38 26 Apr 24
Ensinnäkin, minulle tehtiin toinen hiuksensiirto Estecenterissä. Olin erittäin tyytyväinen siihen, että opettaja Ibrahim ja Ebuzer tekevät työnsä hyvin meille, kaikki oli erittäin hyvin.
Rojer Almeida
Rojer Almeida
08:22 24 Apr 24
Minulla oli hiustensiirtoni täällä Estecenterissä ja kokemukseni on aivan uskomaton. Täällä oleva henkilökunta on hyvin koulutettua ja erittäin ystävällistä. Vierailuni Istanbulissa sai minut tuntemaan oloni niin onnelliseksi, kun olen saapunut lentokentältä, kunnes palaan lentokentälle. Suosittelen lämpimästi tätä klinikkaa hiustensiirtoon.KiitosEstecenter-tiimi.
Hicran OKUR
Hicran OKUR
10:34 30 Aug 23
Tein nenäleikkauksen Este Centerissä ja olin erittäin tyytyväinen tulokseen.Hra Orhan on erittäin menestynyt lääkäri, hän teki luonnollisen ja upean tuloksen. Voit tulla Estecenteriin nenäleikkaukseen epäröimättä. Se oli hieno kokemus ja minä ehdottomasti suosittele sitä.
Space Djam
Space Djam
09:07 26 Feb 24
Täydellinen tuki alusta loppuun, tiimi selitti toimenpiteen hyvin ja seurasi erittäin hyvin. Interventio onnistui ja tulos on erittäin tyydyttävä. Suosittelen tätä klinikkaa. Kiitän Nadiaa ja Youssefia heidän ystävällisyydestään.
Tabita Strauss
Tabita Strauss
12:15 08 Nov 23
Henkilökunta on niin ystävällistä ja avuliasta, ja tohtori ALI ŞİMŞEK on mielestäni ylivoimaisesti paras kirurgi Turkissa. Olen erittäin tyytyväinen nenäleikkaukseni tuloksiin.
Ali Ozel
Ali Ozel
11:25 23 Jan 24
Doktor olan amcamdan aldığım tavsiye üzere İbrahim Çevik hocamla tanışmamız mümkün oldu. Hastane ortamı ve profesyonel ellerde kesinlikle memnun kaldığımı söyleyebilirim. İkinci seansımı oldum ve sonuçlar her zaman tam istediğim gibi. Yardımcı olan Dilara hanım tüm süreçte yanımda oldu. Ayrıca Gamze hanım, Şule ve Cansu, alakanız ve ilginize teşekkür ederim.
Ilaria Angelini
Ilaria Angelini
06:42 15 Sep 23
Olin erittäin iloinen tästä kokemuksestaTulos ylitti odotukseni.Kirjeenvaihtajani Selçuk on aina ollut käytettävissä, ja Dr. Ali on super!!Kiitos kaikesta
KK 1907
KK 1907
09:42 18 Oct 23
Olin täällä aiemmin vuonna 2018, ja minulle kerrottiin silloin, että tarvitsen toisen istunnon. 5 vuotta myöhemmin se vihdoin tapahtui enkä ole katunut mitään.Henkilökunta on erittäin ystävällistä, jokainen toive otettiin huomioon ja henkilökunta on erittäin osaavaa. Klinikka pitää puhtautta ja järjestystä erittäin tärkeänä. Voin suositella klinikkaa kaikille, joilla on ongelmia hiusten kanssa. Istunto kesti noin 5-6 tuntia ja kipua ei juuri ollut. Jos oli kipua, lopetimme heti ja asialle tehtiin jotain. Klinikka ansaitsee ehdottomasti 5 tähteä!!!
池田昭彦
池田昭彦
06:09 09 Jan 24
EsteCenter on erittäin siisti klinikka.Johtaja, sairaanhoitajan henkilökunta ja tulkit olivat kaikki erittäin ystävällisiä ja saivat minut rentoutumaan leikkauksen aikana.Toimenpiteen aikana en tuntenut kipua, koska olin anestesiassa, ja itse toimenpide tehtiin nopeasti ja pystyin siirtämään 4000 hiusta vain 5 tunnissa lounasaikaan mukaan lukien.Tämän seurauksena pystyin lopettamaan vähemmän stressiä kehossani.En malta odottaa, miltä hiusrajani näyttää vuoden kuluttua, kun minulla on haluttu hiusraja.
Emine Ş. YÜKSEL
Emine Ş. YÜKSEL
11:53 28 Aug 23
Olin erittäin tyytyväinen koko prosessiin, alkaen yhteydenpidosta Estecenteriin. Kaikki alueet olivat erittäin puhtaita. Työntekijät ottivat minut aina ystävällisin ja hymyilevin kasvoin. Se oli erittäin mukava leikkauksen jälkeen. Suosittelen sitä vilpittömästi ja luottavaisesti kaikille. Kiitos.
Çağla Bozkurt
Çağla Bozkurt
08:19 24 Aug 23
Kävin nenäleikkauksessa, olin todella tyytyväinen, en tuntenut kipua leikkauksen jälkeen, oli vain pientä turvotusta ja mustelmia, ja siinä kaikki, se oli erittäin hyvin hoidettu, kaikki oli hyvin, kiitos kaikki.
C K
C K
08:33 20 May 24
Kaikki oli hyvin järjestetty ja hoito eteni tehokkaasti.Japanilaisten mieltymysten ja paikallisten ihmisten mieltymysten välillä on kuilu hiusrajan suhteen, joten mielestäni on tärkeää olla kärsivällinen ja kertoa mieltymyksistäsi.Kuljetus järjestetään ja tulkki järjestetään leikkauspäivänä, mutta on parasta, että osaat ainakin jonkin verran englantia.Pysy myös hotellissa Pattajissa 4 yötä. Oli toinen japanilainen, jolle annettiin tietty paluupäivä ja joka saattoi oleskella vain kaksi yötä. Suosittelemme, että tarkistat kotisivut huolellisesti ja kerrot selkeästi toiveesi.
りんご
りんご
12:28 28 Feb 24
Rakennus on kaunis, mutta ihmisten häpeän tunteita ei oteta huomioon. Kun päätin hoitomenetelmästä, tunsin itseni painostetuksi, koska henkilökuntaa oli niin paljon, johtaja mukaan lukien. Koska vain johtaja itse puhui, minusta tuntuu, ettei koko tiimin tarvinnut osallistua. Pyydämme myös vaihtamaan IV tippareittisi sijaintia. Koska minulla oli IV tippa kaartumaan (mediaanilaskimo), en voinut käyttää oikeaa kättäni (dominoiva käsi) lounaan aikana. Nivellaskimon käytössä ei ole ongelmia verta otettaessa, mutta jos pitkäaikaista immobilisaatiota tarvitaan, tulee harkita toista paikkaa (kuten kyynärvartta). Lisäksi, jos lääkäri (sairaanhoitaja) syö tai juo jotain toimenpiteen aikana, hänen tulee poistua alueelta. Oli hieman epämiellyttävää, että se tehtiin vieressäni. Auto, joka otti minut kotiin matkalla, oli vanha auto ja istuimet olivat kissankarvojen peitossa. Matkatavaroissani ja vaatteissani oli paljon kissankarvoja, ja tunsin oloni pettyneeksi. Henkilökunnan vastaus, kun pesin hiukseni seuraavana päivänä, oli pahin. Pesessäni edessäni olevan henkilön hiuksia (japanilainen), annoin yksityiskohtaiset selitykset, mutta kun pesin hiukseni, minut pestiin kylmällä vedellä ilman sanaakaan. He pystyivät vain kertomaan minulle, mikä oli valmis, joten kun esitin kysymyksen, he selittivät sen minulle kääntäjän avulla. Vaikka klinikka houkuttelee paljon ihmisiä ulkomailta, ihmettelen, miksi henkilökunta ei yritä muistaa joitain lauseita, joita tarvitaan selittämään asioita englanniksi. Se saattaa johtua kulttuurieroista, mutta klinikalta puuttui huolenpito ahdistuksesta ja ujoudesta, ja tunsin usein oloni epämukavaksi.Haluan kuitenkin kiittää kovasta työstäsi pitkien hoitotuntien aikana.Toivomme, että hoitotuloksesi ovat tyydyttäviä.Japanilaisille, jotka harkitsevat hoitoa täällä tulevaisuudessaTulkki on mukanasi vain hoitopäivänä. Minusta englannin kielen taito olisi parempi, sillä seuraavan päivän kokeesta ja kuljetuksista tulee yksi henkilö hoitamaan ensimmäisenä ja viimeisenä päivänä.
ひろ
ひろ
10:01 02 May 24
Kiitos avustasi.Tulkki ja neuvonta olivat erittäin ystävällisiä ja mukavia.Hoidon alkaessa he alkoivat kuitenkin yhtäkkiä laittaa leikkurit ovelmastani, mikä poikkesi siitä, mitä neuvolassa oli keskusteltu.Lisäksi olin hieman pettynyt, koska lääkäriltä kuului paljon huminaa ja puhetta toimenpiteen aikana.He puhuivat ja nauroivat minulle turkkiksi, joten minusta tuntui, että minua pilkattiin.Se oli suuri pettymys.
Tamer Aydin
Tamer Aydin
23:07 13 Mar 24
Valitettavasti tämä on klinikka, jota en voi suositella. Kun otin yhteyttä Estecenteriin 15 kuukautta sitten, minulle kerrottiin, että teemme tämän työn ammattitaidolla ja että meillä on tiimi, jolla on 10 vuoden kokemus.Ennen siirtoa hiukseni siirtänyt tiimi oli 2 vuotta työskennelleet avustajat. Minulle tehtiin hiustensiirto, ja 12 kuukautta myöhemmin ilmoitettiin, että 4000 siirrettä oli siirretty. Mielenkiintoista on, että kävin kahdessa eri hiustensiirtokeskuksessa PRP:tä varten pian hiustensiirron jälkeen ja ensimmäinen asia, joka minulle kerrottiin näistä kahdesta hiustensiirtokeskuksesta, oli: "Sinulla ei todellakaan ollut 4000 siirrettä". Tietysti nyt, kun 1 vuosi on kulunut ja tulokset ovat tulleet, se vahvistaa sanotun, siirretyillä alueilla on täysin harvat karvat ja ne näyttävät huonoilta. Elinsiirron aikana oli hetken aikaa paniikki, en tiedä oliko karva vaurioitunut poiston jälkeen vai mitä tapahtui. Se oli erittäin huono tulos, jota en ollenkaan odottanut ja olin pettynyt.Ei eroa vanhasta itsestäni (verrattuna 1 vuoden takaiseen). Lisäksi noudatin tarkasti kaikkia sääntöjä, joita minun oli noudatettava siirroksen jälkeen ja käytin lääkkeet täysin ilman keskeytyksiä. Kommenteista, joita olen lukenut, enimmäkseen ihmisiltä, ​​jotka ovat tehneet hiustensiirron ja joilla oli huonot tulokset, on se, että siirretään vähemmän siirteitä kuin ilmoitettu määrä. Tämän tarkoituksena on rohkaista potilasta tulemaan samalle klinikalle toista hiustensiirtoa varten. Koska välitän terveydestä ja hygieniasta, päätin siirtää sen Execenterissä, ja arvostelujen mukaan se on yksi Istanbulin parhaista hiustensiirtokeskuksista, mutta olin väärässä. On monia hiustensiirtokeskuksia, jotka tekevät tämän työn paljon ammattimaisemmin ja edullisemmin hyvillä tuloksilla. Ei tarvitse enää lähteä Saksasta Turkkiin, täällä on mahdollista tehdä hiustensiirto samaan hintaan, Istanbulissa se on kallista..
Khadim Sambe
Khadim Sambe
19:22 15 Jan 24
0/5Jos olet musta tai värillisiä ihmisiä, älä mene sinne.Kävin siellä kaksi vuotta sitten 2 ystävän kanssa ja se meni melko hyvin leikkauksen aikana.Sitten seurasimme menettelyä erittäin tarkasti ja keskustelimme yhden heidän myyntihenkilöstään nimeltä Youssef.Varoitimme häntä varhain, että olimme huolissamme kuulemamme näkemistämme aukoista. Hän oli varma, että vuoden kuluttua se kasvaa täydellisesti ja lääkäri soittaa meille takaisin.Vuoden kuluttua yritimme ottaa häneen yhteyttä uudelleen, mutta hän ei ollut enää paikalla tulosten suhteen: katastrofaalinen meille 3.Kuva puhuu puolestaan.Huijauskeskus
Monsieur Malik
Monsieur Malik
22:45 23 Dec 23
Yksi tähti, koska emme voi laittaa nollaa ja se menee kääntäjille, jotka ovat ystävällisiä ja tavoitettavissa muuten klinikka on vältettävä vaikka se on puhdas ei kuuntelua eikä potilaan tahtoa kunnioitettu etulinjaa ei kunnioiteta velvoittaa tekemään uudelleen toista implantaatiota eikä mitään mutta silloin ei homogeenisuutta siirressä käsiteltäviä alueita ei kunnioitettu ja ne laittoivat karvoja sinne, missä niitä ei välttämättä tarvittu.Tein siirtoni 12 päivää sitten, odotan lopputulosta, mutta se ei yllätä minua, tarvitaan toinen siirto 4 eri ammattimielipiteen mukaan!!!!! Tällä hetkellä kaljuuntumiseni on paljon selvempää, koska edessä ei ole enää tiheyttä eikä takana mitään, hyvin tehty!Älä tuhlaa aikaasi, he eivät osaa tehdä sitä, lääkäri on paikalla vain 2 minuuttia 7 tunnin siirrossa!Ps: 1 minä sen jälkeen, kun luovuttaja-alueeni ei ole vieläkään kasvanut takaisin (katso kuva 3) muiden kommenttien osalta ne on kaikki lähetetty paikan päällä pyynnöstä ja kääntäjien valvonnassa, joten se ei ole merkittävää, koska hyvin tehdyn työn hedelmä on nähtävissä 1 minua jälkikäteen esikatseluun ja 6 kuukautta myöhemmin lopulliseen renderointiin pakene klinikalta kun palaat kotiin he eivät välitä tilastasi!!!!!!
sena sural
sena sural
08:20 04 Jan 24
Se on paikka, joka ei sovi sairaalaympäristöön. Henkilökunta, lukuun ottamatta sairaanhoitajia ja lääkäreitä, käyttää korkokenkiä. Väärennettyjen mansikkateinityttöjen hajuvesien voi haistaa jopa sairaalan ulkopuolelta... Pahinta on, että siellä ei ole muita ilmanvaihtojärjestelmiä kuin taitto-ovet.Astma- ja COPD-potilaiden ja heidän omaistensa kannattaa mennä etsimään itsellesi ammattimaisempi ja luotettavampi sairaala. Valitat asianomaiselle henkilökunnalle - sanon tämän erittäin vakavasti - he vain katsovat sinua päin naamaa, eivät koskaan vastaa tai pyydä anteeksi. Olen potilaan sukulainen ja istun oven edessä, koska en voi pysyä sisällä hajuveden hajun takia (fake mansikkahajuvesi).
Next Reviews

Muokkaa / Vaadi / Ilmoita virheestä?

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️