Canadian Specialist Hospital

Canadian Specialist Hospital Dubai

Canadian Specialist Hospital on erikoistunut kauneuskirurgiaan ja MAP / IVF. Tämä vuonna 1984 perustettu JCI-akkreditoitu klinikka sijaitsee Dubaissa, Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa. Katso asiakasarvostelut, ennen/jälkeen -kuvat ja hanki hinnat ulkomailla tehtäville leikkauksille. Täytä lomake ilmaista esitutkimusta varten. Nopea vastaus.

Canadian Specialist Hospital, Dubai, Yhdistyneet arabiemiirikunnat

Canadian Specialist Hospital on yksi Dubain suurimmista yksityisistä sairaaloista ja sairaala, johon pienet ja keskisuuret lääketieteelliset keskukset, joilta puuttuu joitakin erikoisdiagnostiikka- ja hoitopalvelujamme, lähettävät potilaita.

Sen tehtävänä on tarjota maailmanluokan huipputason diagnostiikka-, hoito- ja kuntoutuspalveluja sekä kattavia geneettisiä ja synnytystä edeltäviä palveluja ja näyttöön perustuvaa eettistä terveydenhuoltoa terveen ja onnellisen yhteisön hyväksi. Sairaalan kansainvälinen tiimi on ylpeä siitä, että se hoitaa ulkomaalaisia potilaita ja heidän läheisiään ja saa heidät tuntemaan olonsa kotoisaksi.

Palvelu alkaa heti, kun lääketieteellinen raportti on vastaanotettu ja välitetty asianmukaiselle asiantuntijalle lääketieteellistä neuvontaa varten. Näin potilas ja tarvittaessa myös rahoittaja saavat lausunnon tarvittavasta leikkauksesta tai hoidosta. Jos potilas päättää matkustaa Dubaissa sijaitsevaan kanadalaiseen erikoissairaalaan hoitoa varten, kansainvälinen tiimi huolehtii kaikista tarvittavista järjestelyistä potilasta ja hänen sukulaisiaan varten, mukaan lukien viisumi, majoitus, konsultaatio ja/tai sisäänpääsy sekä kuljetus (tarvittaessa ambulanssi tai lentokuljetus).

Kun potilas on otettu vastaan sairaalassa, hänelle tarjotaan täydet palvelut, mukaan lukien käännökset ja kaikki päivittäiset tarpeet sairaalassa oleskelun aikana.


Klinikan erikoisala :

Esteettinen kirurgia
Ryppyjen hoito
Onttot posket – Bichectomy
Rasvansiirto
Kulmien kohotus
Blefaroplastia
Kohdunkaulan ja kasvojen kohotus
Häpyhuulten plastiikka
Rasvaimu
Peniksen suurentaminen
Brachioplastia
Kasvojen implantti
Otoplastia
Rintojen suurennus
Rintaimplantit
Rhinoplastia
Suonikohjujen hoito
Rintojen kohotus
Reiden kohotus
Rintojen pienennys
Rintojen rekonstruktio
Pakaroiden nosto
Pakaroiden suurennus
Plastiikkakirurgian konsultaatio
Vatsanpoisto

MAP / IVF
Follikkelien ultraääni
Putkien katetrointi

Palvelut

Lentokenttäkuljetus
Asiakirjojen laillistaminen
Ilmainen Wi-Fi
Sairausvakuutus
Hotellivaraukset
Pesulapalvelu
Matkaopas
Taksin varaus
Lääkärin asiakirjojen siirto
Sairaanhoitomatkavakuutus
Liikuntarajoitteisille tarkoitetut huoneet
Pysäköinti
Apteekki
Puhelin huoneessa
Yksityishuoneet
Kunnostus
Uskonnolliset tilat
Ravintola
Tallelokero huoneessa
Elintarvikkeita koskevat varotoimet
Käännöspalvelut
TV huoneessa


Kaupunki: Dubai – Maa: Yhdistyneet arabiemiirikunnat – Perustettu vuonna 1984
Akkreditointi: JCI Accredited – Puhutut kielet: arabia, englanti


Arvosteluja Canadian Specialist Hospital

Overseas Pakistani
Overseas Pakistani
08:44 05 Sep 23
Vieraillut tohtori Shoaib Shehzadissa jonkin aikaa. Paras lastenlääkäri, jonka olen tavannut. Vältä tarpeettomia testejä ja lääkkeitä. Suhtautuu lasten kanssa mitä ystävällisimmällä tavalla. Naymal on aina iloinen vieraillessaan hänen luonaan.Suosittelen häntä erittäin lämpimästi.
Melanie Ann Mendoza
Melanie Ann Mendoza
11:47 11 Sep 23
Minulla oli äskettäin etuoikeus saada lääkärinhoitoa tohtori Amjad Abou Lteafilta ja halusin jakaa kokemukseni muiden kanssa. Tohtori Amjad Abou Ltead teki minulle pienen leikkauksen, ja olen todella vaikuttunut saamastani hoidosta ja asiantuntemuksesta.Ensimmäisestä konsultaatiosta itse leikkaukseen ja leikkauksen jälkeiseen seurantaan, tohtori Amjad osoitti korkeinta ammattitaitoa ja taitoa. Tässä muutamia keskeisiä kohtia, jotka jäivät mieleeni:Perusteellinen selitys: Tri Amjad käytti aikaa selittääkseen perusteellisesti kirurgisen toimenpiteen, sen riskit ja hyödyt. Tämä selkeä viestintä auttoi minua tekemään tietoisen päätöksen ja helpotti huoleni.Myötätunto ja empatia: Tohtori Amjad osoitti aitoa huolenpitoa ja empatiaa koko prosessin ajan. Heidän tapansa sängyn vieressä helpotti minua ja teki kokemuksesta paljon vähemmän stressaavan.Tarkkuus ja asiantuntemus: Leikkauksen aikana pystyin aistimaan tohtori Amjadin tarkkuuden ja asiantuntemuksen. Heidän vakaat kätensä ja huomio yksityiskohtiin olivat rauhoittavia, ja leikkaus sujui hyvin.Leikkauksen jälkeinen hoito: Tri Amjad ei vain lopettanut hoitoaan leikkauksen jälkeen. He seurasivat säännöllisesti edistymistäni, vastasivat kysymyksiin ja antoivat ohjeita onnistuneeseen toipumiseen.Erinomaiset tulokset: Tohtori Amjadin taidon ja huolenpidon ansiosta leikkaukseni onnistui ja toipumiseni on edennyt hyvin. Olen kiitollinen positiivisesta tuloksesta.Suosittelen lämpimästi tohtori Amjad Abou Lteafia kaikille, jotka tarvitsevat kirurgista hoitoa. Heidän sitoutumisensa tarjota huippuluokan lääketieteellistä hoitoa sekä heidän myötätuntoinen lähestymistapansa erottaa heidät poikkeuksellisista terveydenhuollon tarjoajista. Olen kiitollinen siitä, että olen ollut heidän hoidossaan ja luotan täysin heidän kykyihinsä.Kiitos, tohtori Amjad, erinomaisesta palvelusta ja positiivisesta vaikutuksesta terveyteeni ja hyvinvointiini.
Thea Bandojo
Thea Bandojo
11:06 29 Jun 23
Kiitän kaikkia, jotka ovat tarkistaneet minut päivystyksestä CCU-osastolle. Palvelu oli parasta. Minun on tehtävä tämä, koska arvostin todella sitä, mitä he ovat tehneet minulle. He toimivat niin nopeasti, tekivät testit viivytyksettä. Lääkärit ja sairaanhoitajat tarkastivat ja varmistivat kanssani, että kaikki on hyvin. Itse asiassa hieman yli yössä olen muuttunut ahdistuneesta rauhalliseksi. Tein vain makuulle ja kaikki sairaalassa olleet tekivät osansa. Kävin eilen, kun olin ollut heidän kanssaan melkein 2 päivää ja tunsin todella huolen ja vilpittömyyden olla ainoat tietävät ihmiset, jotka auttaisivat sinua toisinaan ainoa huolenaihe on terveytesi. Kiitos Kanadan erikoissairaala! 🌻
varsha kishor
varsha kishor
07:34 26 Aug 23
Tohtori Mayur Patel teki vauvalleni ortopedisen toimenpiteen. Olin todella helpottunut ja vaikuttunut kokonaiskokemuksesta. Yksityiskohtainen selitys ja lääkärin ja tukihenkilöstön antama huolenpito teki meistä erittäin mukavan koko toimenpiteen ajan.Palvelu on erittäin nopeaa ja henkilökunta on niin ystävällistä.Kodus tohtori Mayur Patelille ja Ortho-henkilökunnalle.
Lubna Yusuf
Lubna Yusuf
11:17 09 Aug 23
Vierailin eilen endokrinologin tohtori Sarah Alamissa. Huomasin hänen olevan erittäin tarkkaavainen ja asiantunteva. Hän oli erittäin kärsivällinen minua kohtaan ja kuunteli, mitä minulla oli sanottavana. Hän neuvoi minua seuraavissa vaiheissa erittäin huolellisesti ja myötätuntoisesti. Hän vastasi kaikkiin kysymyksiini, eikä kiirehtinyt minua ollenkaan. Suosittelen häntä lämpimästi, koska pidin häntä erittäin pätevänä lääkärinä.
Enas Ash the Circle angle
Enas Ash the Circle angle
07:51 10 Aug 23
Tasokas sairaalaKäsittely on erinomaistaHoitohenkilökunta on aivan mahtavaaLääketieteellinen henkilökunta on erittäin erinomaistaSynnytin poikani siihen kymmenen vuotta sitten, ja palasin saadakseni pienen poikani siihen nyt.Kävin arvioimassa tohtori Rasha Rushdin kanssa, hän vastasi kaikkiin kysymyksiini ja oli pätevä tekemään kohtalokkaan päätöksen syntymästäni, ja se oli oikea päätös.Kiitos Kanadan sairaala❤️
Abu Hamzah Aws
Abu Hamzah Aws
13:11 02 May 23
Erinomainen sairaala, jossa arvostettu henkilökunta ja lääkäritHeidän potilaspalvelunsa on hyvääOn vain pieni huomautus, jos arabian kieltä tarjotaan enemmänSe on olemassa kaikilla kielillä, mutta arabian kieli on pienempi määrä tai niitä ei ole enemmänPotilaan oleskelu sairaalassa on erinomaista ja mukavaaTämä on todella sairaala, johon pitäisi luottaaKiitämme teitä erinomaisesta palvelusta ja hyvästä hoidostanne ja huolenpidostanne potilaidenne puolesta.
Next Reviews

Muokkaa / Vaadi / Ilmoita virheestä?

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️