Genioplastia Turkissa

genioplastia 1
Kirjoittanut Manuella

Leuan suurennus Turkissa on kirurginen toimenpide, jossa leukaa muotoillaan poistamalla epämuodostuneita luita, asettamalla implantteja tai siirtämällä leukaluuta.

ParasKlinikka.com kertoo sinulle Turkin genioplastiasta ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääketieteen ammattilaisen neuvoja.

Kuinka paljon genioplastia maksaa Turkissa?

Genioplastian keskimääräinen hinta Turkissa Istanbulissa on 2 250 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 2 000 eurosta 2 500 euroon.

ToimenpideHinta Turkki
Genioplastia2250 €

Mikä on genioplastia?

Leuan suurennus eli genioplastia Turkissa on kirurginen toimenpide, jossa leukaa muokataan poistamalla epämuodostuneita luita, asettamalla implantteja tai siirtämällä leukaluuta. Tästä toimenpiteestä voivat hyötyä ihmiset, jotka haluavat selkeämmät kasvot. Tulokset ovat pysyviä, mutta joissakin tapauksissa implantti voidaan joutua vaihtamaan ajan myötä. Käytettävä implantti voi olla valmistettu eri materiaaleista, aidosta luusta silikoniin.

Monet potilaat yhdistävät leukaleikkauksen muihin kosmeettisiin toimenpiteisiin, kuten nenäleikkaukseen tai kasvojen nuorentamiseen. Samoin joitakin hammaslääketieteellisiä leikkauksia voidaan tehdä leuan suurennuksen yhteydessä.

Tietoa

  • Keskimääräinen hoitoaika: 7 päivää
  • Sairaalassaoloaika: 1-2 päivää
  • Leikkauksen kesto: 1-3 tuntia

Anestesia

  • Yleisanestesia
  • Paikallispuudutus ja sedaatio

Paluu työhön

  • 1-2 viikkoa

Toipuminen

  • 1-2 viikkoa

Ennen genioplastiaa Istanbulissa

Kirurgi käy läpi potilaan sairaushistoriaa ja kysyy mahdollisista aiemmista sairauksista ja hoidoista. Turkissa toimiva kirurgi ja potilas keskustelevat halutusta lopputuloksesta ja suunnittelevat leikkauksen, jotta lopputulos olisi tyydyttävä. Potilaalle selitetään genioplastinen toimenpide Turkissa, mahdolliset tulokset ja vaihtoehdot.

Genioplastian aikana Turkissa

Tapauksesta riippuen kirurgi leikkaa suun sisä- tai ulkopuolelta ja valmistelee alueen implantille lihaskudoksen alle. Kun implantti on asetettu, se kiinnitetään usein leukaluuhun ruuveilla tai ompeleilla. Jos luuta on poistettava, kirurgi leikkaa leukaluuta, poistaa ylimääräiset palat ja kiinnittää luun paikalleen langoittamalla tai ruuvaamalla.

Turkissa tehdyn leukaproteesin jälkeen

Koska leikkaus tehdään useimmiten suun sisällä, näkyviä arpia ei jää. Leikkaus vaatii sairaalahoitoa 0-1 päivää. Ensimmäisten 3 päivän ajan potilaalla on erityiset sidokset, jotka auttavat vähentämään turvotusta ja tukemaan uutta muotoa. Nestemäistä ruokavaliota on noudatettava, kunnes tikit poistetaan, ja potilaiden suositellaan jäävän Istanbuliin 5-7 päiväksi.

Ensimmäisten päivien aikana alue voi olla arka, ja puhumisen, syömisen ja hymyilyn kaltaiset toiminnot voivat olla vaikeita. Oireiden pitäisi lievittyä 7-10 päivän kuluessa, ja potilaat voivat jatkaa jokapäiväistä elämäänsä. Todellisten tulosten näkyminen kestää kuitenkin kuukauden, koska alue turpoaa.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Manuella

Nimeni on Manuella Fiorentini. Olen kokenut markkinoinnin ammattilainen lääkintälaite- ja lääketeollisuudessa. Yli 7 vuoden kokemuksella olen työskennellyt luovissa ja strategisissa tehtävissä markkinointikampanjoiden, tuotelanseerausten ja kansainvälisten konferenssien kehittämisessä.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️