Erdem Hospital

Erdem Hospital Istanbulin klinikka 1

Erdem Hospital on erikoistunut hammashoitoon, kauneuskirurgiaan ja MAP / IVF. Tämä vuonna 1988 perustettu sertifioitu klinikka sijaitsee Istanbulissa, Turkissa. Katso asiakasarvostelut, ennen/jälkeen -kuvat ja hanki hinnat ulkomailla tehtäville leikkauksille. Täytä lomake ilmaista esitutkimusta varten. Nopea vastaus.

Erdem Hospital, Istanbul, Turkki

Erdem-sairaala on moniasiantuntijalääkäriasema, joka tarjoaa korkealaatuista hoitoa paikallisille ja kansainvälisille potilaille. Sairaala avattiin vuonna 1988 Çakmakin kaupunginosassa. Erdem-sairaalaan tulevat potilaat hyötyvät huippuluokan hoidoista ja toimenpiteistä hammaslääketieteen, plastiikkakirurgian, silmäterveydenhuollon, sydän- ja verisuonikirurgian, aivokirurgian, ortopedian, urologian, kuntoutuksen jne. aloilla.


Klinikan erikoisala :

Hammashoito
Hammasimplantit
Keraamiset kruunut
Hammassilta
Hammasviilut

Kosmeettinen kirurgia
Arpien hoito
Otoplastiikka
Brachioplastia
Rintaimplantit
Kohdunkaulan ja kasvojen kohotus
Rasvaimu
Nenäleikkaus
Reiden kohotus
Brasilialainen kohotus
Rintojen kohotus
Rintojen pienennys
Vartalon kohotus
Rintojen rekonstruktio
Kulmien kohotus
Pakaraimplantit
Genioplastia
Rasvansiirto
Huulien suurennus
Kaulan kohotus
Suonikohjujen hoito
Ryppyjen hoito
Vatsanpoisto

Hiusimplantti
Hiustensiirrot
DHI-hiustensiirto
FUE hiustensiirto
FUE Gold hiustensiirto
FUT hiustensiirto
BHT hiustensiirto
Parransiirto
Kulmien siirto
Hiusten mesoterapia
PRP hiusten hoito

MAP / IVF
IVF – koeputkihedelmöitys

Erdem Hospital tarjoaa sinulle :

Lentokenttäkuljetus
Hotellivaraukset
Kansainväliset sanomalehdet
Taksin varaus
Internet-konsultointi
Yksityishuoneet
Kuntoutus
Käännöspalvelut
TV huoneessa


Kaupunki: Istanbul – Maa: Turkki – Perustettu: 1988
Akkreditointi: Ei tiedossa – Puhutut kielet: arabia, englanti, turkki


Arvostelu Erdem Hospitalista

Maria Rojano
Maria Rojano
07:41 03 Jan 24
Minulle tehtiin Gastric Sleeve -leikkaus 12.12.23 ja kaikki meni erittäin hyvin. Tohtori Ali oli tarkkaavainen koko ajan, sairaanhoitajat pitivät minusta hyvää huolta ja kääntäjäni Hanim seurasi minua koko oleskelun ajan. Palaan tarvittaessa johonkin muuhun leikkaukseen. Huoneeni oli kahden hengen huone, mutta laitoin videon yhden hengen huoneesta. Suositeltava sairaala.
Nikolay Stoyanov
Nikolay Stoyanov
07:59 19 Jan 24
Kaikki olivat niin mukavia. Kuljettajat ja kääntäjät ovat hyviä työssään. Myös hoito sujui minulle hyvin. Minulla oli joitain implantteja. Tulen takaisin lisää ja sen jälkeen palaan kruunujeni vuoksi. Jatka samaan malliin.
kaden
kaden
10:47 06 Jan 24
Kun menin sairaalaan, olin vaikuttunut saamastani hoidosta ja ammattitaidosta. Henkilökunta oli ystävällistä ja avuliasta. Lääkärini tutki polvikipuni yksityiskohtaisesti ja rauhoitti minua selittämällä hoitovaihtoehdot. Sain palvelua siistissä ja siistissä ympäristössä. Kaiken kaikkiaan sairaalakokemukseni oli positiivinen ja rauhoittava.
cetin Dagdelen
cetin Dagdelen
07:32 03 Jan 24
Olin erittäin tyytyväinen fysioterapiaan, jossa sain palvelua selkäkipuihini. Henkilökunta oli todella ystävällistä ja tervetullutta. Lisäksi viimeisenä päivänä, kun sain tietoa prosessista hiustensiirtolääkäri Burakilta, hän todella avasi mieleni yksityiskohtaisilla esimerkeillä. Vaikka vähän pelkään, niin saan sen tehtyä. Onnea ja ruokalassa voit syödä uskomattoman herkullista ruokaa. 😎😎😎😎
GÖKHAN GÖK
GÖKHAN GÖK
09:39 03 Jun 22
Tutkin lähes jokaista kirurgia, kunnes sain liikalihavuusleikkauksen. Lopulta törmäsin Adamiin. Sairaala oli erittäin hyvä ja puhdas. Minulla oli vaikeuksia syödä, koska et syö mitään lihavuusleikkauksen jälkeen. Otat vain nesteitä. Se oli todella vaikeaa. Joka tapauksessa, se on ohi. Suosittelen tätä sairaalaa sinulle lämpimästi.
Asma Maruf
Asma Maruf
06:23 03 Dec 22
Minulla oli kaiken kaikkiaan hyvä kokemus tästä sairaalasta leikkauksistani. Erityisesti haluan kiittää ja suositella tohtori Kadir Tasasizia hänen hoidostaan ​​ja taidoistaan ​​nenäleikkaustoimenpiteessäni. Hän pystyi neuvomaan minua huolellisesti pyytämieni tavoitteiden suhteen, samalla kun hän oli rehellinen siitä, mitä voin saavuttaa estetiikan suhteen. Olen erittäin tyytyväinen tulokseeni ja sinäkin tulet olemaan!Kääntäjäni Shohreh Zarinkolah oli loistava kommunikoimaan lääkäreiden/sairaanhoitajien ja minun välilläni leikkauksissani ja neuvottelemaan lääkäreiden/hotellin kanssa. Hän varmistaisi, että ymmärrän kaiken yhteydenpidon ja että olen tyytyväinen kokemukseeni. Hän oli kärsivällinen minua kohtaan, kun esitin monia kysymyksiä ja toisti usein itseäni hermoilta.Minulla oli joitain ongelmia myyjäni kanssa, joka on ensimmäinen yhteyshenkilö viestinnässä. Kaiken kaikkiaan minulla oli erittäin hieno ja tyydyttävä kokemus.
Cristiane Goerigk
Cristiane Goerigk
21:43 29 Mar 24
Excelente Hospital e Atendimento. Tudo desde o primeiro contato com Cristian até o último momento com os demais . Somos bem recebidos e acompanhados todo o momento. A tradutora Hanim foi excepcionalmente atenciosa e o Dr Ali fenomenal. As enfermeiras são atenciosas e prestativas e as acomodações do hospital foram excelentes. Só tenho que agradecer a toda equipe e super recomendar . No futuro se precisar de alguma cirurgia já sei onde vir🥰🙏Erdem Hospital Istambul.🇹🇷A única parte ruim é o translado que simplesmente não é flexível fazendo você ficar mais de 4h no aeroporto esperando seu voo depois da cirugia!! Minha crítica negativa é para essa parte. 😪
Débora Costa
Débora Costa
06:06 08 Feb 24
Desde da chegada até á operação , são pessoas incríveis , o médico é 10 estrelas todas as enfermeiras e hannin a senhora que é a nossa representante e tradutora uma querida sempre disposta ajudar sempre a perguntar se precisamos de algo , quem está com medo que venha pois é tudo seguro não há problema nenhum , força para uma nova vida .Obrigada a todos pela hospitalidade e pelo carinho conosco sejam muito felizes sempre a fazer os outros felizes ❤️💪🙏 🍀Que Deus vos abençoe sempre 🙏
Deborah Luccarelli
Deborah Luccarelli
06:29 07 Mar 24
Tein rinoseptoplastian professori Pekerin kanssa ja minua hemmotteli jatkuvasti hoitohenkilökunta, yhteyshenkilöni ja tulkki. Jokainen heistä suorittaa tehtävänsä rakkaudella. Klinikka on tahraton ja ruoka on erinomaista.
Scott Warnes
Scott Warnes
08:53 21 Mar 24
Hyvä kokemus Erdem Hospital Dentististä, jossa minulle on asennettu 4 implanttia. Kääntäjä Kaan oli erittäin avulias ja kannustava ja varmisti, että tunsin oloni mukavaksi potilaana ja vieraana. Voit luottaa, että olet hyvissä käsissä heidän kanssaan. Siirrot olivat aina nopeita ja ajallaan. Kuljetukset hotellilta lentokentälle ovat myös mahtavia.Kiitos Kaanille, omarille ja hammaslääkäreille.
Familie Tänzer
Familie Tänzer
14:13 01 Aug 23
Voin lämpimästi suositella tätä sairaalaa, koska en ollut erittäin tyytyväinen leikkauksen tulokseen, vaan myös leikkauksen edeltävään ja jälkeiseen hoitoon sekä hoitoon. Kaikki, lääkäri, sairaanhoitajat ja kääntäjät, olivat erittäin ystävällisiä, ja se todella avasi sydämeni. Myös osaaminen oli erittäin hyvä. Tässä vaiheessa suuri kiitos Dr. furkan. Valmistelut ja myös käynnit leikkauksen jälkeen sujuivat aina mutkattomasti. Itse leikkauksessa en huomannut mitään, mutta tulokset kertovat suuresta huolellisuudesta ja taidosta! Jälkihoito: Sairaanhoitajat tutkivat minut useita kertoja päivässä säännöllisin väliajoin. Kaikki lääkkeet tulivat ajallaan, sama koskee ruokaa, joka oli muuten herkullista! Haavoja hoidettiin aina huolellisesti. Puhtaus oli lähes huolellista, koska se siivottiin kahdesta kolmeen kertaan päivässä. Kuljetus lentokentältä sairaalaan ja sieltä hotelliin toimi hyvin. Minulle viisi pistettä ovat hyvin ansaittuja. Vaikka rakennus ei ole uusin, se on todella hyvässä kunnossa ja puhdas. Paljon tärkeämpiä ovat kokemukset ihmisistä ja heidän osaamisestaan, mikä johti tähän erittäin hyvään arvosanaan. Kiitos paljon!PS Valitettavasti unohdin pyyhkeen ja hiustenkuivaajan, heillä ei niitä ole, kannattaa pakata.
Gang Calypso
Gang Calypso
09:26 13 Jan 24
Sairaala oli mielestäni erittäin puhdas. Henkilökunta oli kaikki erittäin ystävällistä ja tarkkaavaista. Sinusta huolehdittiin aina ja vierailit joka tunti. Lääkäri Ali oli myös erittäin ystävällinen ja erittäin pätevä. Kiitos paljon vaivannäöstäsi!
Mirza Gülbeyaz
Mirza Gülbeyaz
18:57 03 Jun 22
Minulla oli nenäleikkaus Erdemin sairaalassa. Lääkärini oli todella kiinnostunut minusta. He työskentelivät kovasti nähdäkseen, täyttyivätkö odotukseni ennen leikkausta ja sen jälkeen. Olen erittäin tyytyväinen nenäni uuteen muotoon. Vaikka en pitänyt sairaalaympäristöstä, siellä oli mukavaa olla. Kiitos kaikesta. Rakkautta Chicagosta!
Familiem Montealegre Cortez
Familiem Montealegre Cortez
11:26 24 Jul 23
Fatal, estetiikan hoito sairaanhoitajilta ja avusta. En suosittele sitä maksamisen jälkeen, he kohtelevat sinua kuin sinua ei olisi olemassa !!!En suosittele sitä tyttärelleni, he kohtelivat häntä kauheasti, jättivät hänet rauhaan eivätkä välittäneet edes siitä, että suuttuisimme, he jatkoivat vähän empatiaa. Huonoin!!!
Next Reviews

Muokkaa / Vaadi / Ilmoita virheestä?

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️