Ramat Aviv Medical Center

Ramat Aviv Medical Center Tel Avivin klinikka 1

Ramat Aviv Medical Center on erikoistunut kauneuskirurgiaan. Tämä vuonna 1999 perustettu sertifioitu klinikka sijaitsee Tel Avivissa, Israelissa. Katso asiakkaiden arvostelut, ennen/jälkeen -kuvat ja kysy leikkauksen hintaa ulkomailla. Täytä lomake ilmaista esitutkimusta varten. Nopea vastaus.

Ramat Aviv Medical Center, Tel Aviv, Israel

Ramat Aviv Medical Center perustettiin vuonna 1999. Se on moderni ja hienostunut yksityinen lääketieteellinen laitos, joka on erikoistunut lääketieteelliseen diagnostiikkaan, monitieteiseen kirurgiaan ja kosmetologiaan. Sairaalassa käytetään uusinta teknologiaa kirurgiassa, kosmetologiassa ja radioisotooppitutkimuksessa.

Keskuksen eri osastoihin kuuluvat muun muassa kuvantamisinstituutti, isotooppi-instituutti, gastroenterologinen osasto, kipuklinikka ja plastiikkakirurgian osasto.

Se on erityisen tunnettu kipuklinikastaan, joka on monialainen yksikkö, jota johtavat kivunhoitoon erikoistuneet lääkärit. Klinikka on sitoutunut tarjoamaan potilailleen turvallisinta ja laadukkainta hoitoa, ja se toivottaa tervetulleiksi sekä paikalliset että kansainväliset potilaat.


Klinikan erikoisala :

Esteettinen kirurgia
Labiaplastia
Lipofillointi
Perineoplastia
Nännin korjaus
Rintaimplanttien poisto
Ihonsiirrot
Huuli- ja suulakihalkioiden korjaus
Kulmien kohotus
Yksittäisten kulmakarvojen hoito
Reiden kohotus
Nenäleikkaus
Rasvaimu
Genioplastia
Rintojen pienennys
Kaulan kohotus
Brachioplastia
Gynekomastia
Rintaimplantit
Rintojen kohotus
Mikrotia
Kohdunkaulan ja kasvojen kohotus
Rintojen rekonstruktio

Tarjotut palvelut

Yksityishuoneet


Kaupunki: Tel Aviv – Maa: Israel – Perustettu: 1999
Akkreditointi: Ei tiedossa – Puhutut kielet: englanti, heprea, venäjä


Arvostelut Ramat Aviv Medical Center

leonid fainburg
leonid fainburg
06:58 17 Apr 23
Minulle tehtiin eturauhasen biopsia ja sain ammattimaista ja erinomaista hoitoa. Tunsin oloni kotoisaksi. Suuri kiitos koko tiimille ja erityisesti tohtori Shapont Yigalille
An Lal
An Lal
16:07 23 May 23
Tietojenkäsittely yhteiskunnassa edelliseltä vuosisadalta. Ja myös sihteeritaso.Ole valmis matkustamaan fyysisesti heidän luokseen vain noutaaksesi valitettavan paperin.
אברהם אברמוב
אברהם אברמוב
11:27 04 Jul 23
Aikoja perutaan. Itse testissä odotus on erittäin pitkä, ja se pitenee jatkuvasti. Koko päivän hukkaaminen heidän huonoon hallintaansa
חופית מסיקה
חופית מסיקה
07:22 03 Nov 22
Järkyttävä ydinkartoitusinstituutti... nöyryyttävää kohtelua henkilöstön ja teknikkojen taholta!!!! Lähdin sieltä todella traumatisoituneena. Julkisessa sairaalassa ihmisiä ei kohdella noin!!!! Potilaiden epäkunnioittava kohtelu... Sain siellä huutoja ja loukkauksia teknikolta, joka teki kartan puolestani. En palaa sinne uudestaan ​​enkä suosittele muille.
Vova Chepurnih
Vova Chepurnih
13:51 29 May 23
Ei ole epäinhimillistä vastausta eikä mitään! Komentaja ottaa puhelimen ja katkaisee puhelun. Ei ole mitään keinoaKommunikoi heidän kanssaan äläkä myöskään palauta sähköpostejapuhdasta häpeääSuosittele pysymään poissa tästä paikasta!
Next Reviews

Muokkaa / Vaadi / Ilmoita virheestä?

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️