Dr Hussein Labib Dental Clinic

Dr. Hussein Labib Dental Clinic Dubai

Dr. Hussein Labib Dental Clinic on erikoistunut hammashoitoon. Tämä vuonna 1998 perustettu ISO 9001:2008 -sertifioitu klinikka sijaitsee Dubaissa, Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa. Katso asiakkaiden arvostelut, ennen/jälkeen -kuvat ja saat hinnat ulkomailla tehtäville leikkauksille. Täytä lomake ilmaista ennakkodiagnoosia varten. Nopea vastaus.

Dr. Hussein Labib Dental Clinic, Dubai, Yhdistyneet arabiemiirikunnat

Tohtori Hussein Labibin hammasklinikka perustettiin vuonna 1998, ja se tarjoaa huipputason hammashoitoa uusinta tekniikkaa käyttäen lämpimässä ja mukavassa ympäristössä. He tarjoavat asiakkailleen lähes kaikkia heidän tarvitsemiaan hammaslääkäripalveluja.

Henkilökunta koostuu korkeasti koulutetuista ammattilaisista, jotka ovat sitoutuneet tarjoamaan kaikille potilailleen laadukasta ja kivutonta hoitoa.

Tukeakseen klinikan tehtävää tarjota nykyaikaista ja innovatiivista hammashoitoa kaikki terveydenhuollon ammattilaiset osallistuvat aktiivisesti seminaareihin, konferensseihin ja työpajoihin eri puolilla maailmaa, joissa tuodaan esiin hammaslääketieteen uusimpia suuntauksia.


Klinikan erikoisala :

Hammashoito
Röntgenkuvat
Hammastäytteet
Hampaan poisto
Hampaiden puhdistus
Sepelvaltimoiden ja nivelten rekonstruktio
Viisaudenhampaiden poisto
Hampaan poisto
Juurihoito
Apikoektomia
Hammasviilut
Hampaiden valkaisu
Hammaskruunu
Hammasimplantti
Luunsiirto
Kosmeettisen hammaslääketieteen konsultaatio
Hammaslääkärin tarkastus
Hammaslääkärin konsultaatio

Palvelut

Ilmainen Wi-Fi
Puhelin huoneessa
TV huoneessa


Kaupunki: Dubai – Maa: Yhdistyneet arabiemiirikunnat – Perustettu vuonna 1998
Akkreditointi: ISO 9001:2008 – Puhutut kielet: arabia, englanti, turkki


Arvostelut Dr. Hussein Labib Dental Clinic – hammashoitolasta

Nasser Yousef
Nasser Yousef
16:50 01 Sep 23
Tohtori Hussein Labibilla on erinomaiset sanat ja hoito
Hala Abdelkhalek
Hala Abdelkhalek
17:33 18 Jul 23
Paras hammaslääkäri koskaan! Käyn aina. Olen ollut siellä hoidossa lähes 15 vuotta. Dr. Hussien on todella ainutlaatuinen. Hän ei ole vain hammaslääkärini, vaan hän on epäilemättä ystävä, jolle voin luottaa kaikissa asioissa. Jos olet epävarma tai pelkää tehdä jotain hampaillesi, Dr. Hussien on oikea tapa edetä. Toivon hänelle kaikkea hyvää ja menestystä tulevaan!
Kalashnikov
Kalashnikov
12:02 14 Aug 23
Olen viime vuodet tuntenut kipua hampaassani, joka johtuu kaiken makean syömisestä. tällä klinikalla käynnin jälkeen ja ensimmäisellä käynnillä kipu hävisi :D. Nyt voin nauttia makeisista murehtimatta kipua.Kiitos paljon.
Himaz
Himaz
16:17 12 Jul 23
Minulla oli äskettäin ilo vierailla Dr Hussien Labib -hammasklinikalla, joka ylitti kaikki odotukseni. Siitä hetkestä lähtien, kun astuin ovesta sisään, tiesin olevani hyvissä käsissä. Kokonaiskokemus oli erinomainen, ja lähdin kauniin hymyn ja uuden hampaidenhoidon arvostuksen kanssa.Klinikalla käytettiin edistynyttä teknologiaa ja asiakaspalvelu oli poikkeuksellista. Suosittelen tätä klinikkaa erinomaiseen hammashoitoon viihtyisässä ympäristössä.
Sabeel Khan
Sabeel Khan
10:43 04 Sep 23
Erittäin ammattitaitoinen hammasklinikkaHieno lääkäriKlinikka sijaitsee ostoskeskuksen sisällä, runsaasti pysäköintitilaaHelppo pääsyErinomainen hygieniaAmmattitaitoinen henkilökunta
Next Reviews

Muokkaa / Vaadi / Ilmoita virheestä?

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️