Ivf Spain Madrid Madrid

clinica Ivf Spain Madrid madrid 1

IVF Spain Madrid on erikoistunut MAP / IVF-menetelmiin. Tämä vuonna 2008 perustettu ISO 9001:2008 -sertifioitu klinikka sijaitsee Madridissa, Espanjassa. Katso asiakkaiden arvostelut, ennen/jälkeen -kuvat ja kysy leikkauksen hintaa ulkomailla. Täytä lomake ilmaista ennakkodiagnoosia varten. Nopea vastaus.

Ivf Spain Madrid, Madrid, Espanja

IVF Spain Madrid on vuonna 2008 perustettu kansainvälinen hedelmällisyyskeskus, joka tarjoaa hoitoja, kuten luovuttajan keinosiemennystä (DI), munasolujen luovutusta ja koeputkihedelmöitystä (IVF). Sen tavoitteena on luoda klinikka, jossa yhdistyvät viimeisimmät tekniset edistysaskeleet ja jossa jokainen hoito mukautetaan kunkin potilaan yksilöllisiin tarpeisiin.

Valtaosa potilaista on erittäin tyytyväisiä ammattitaitoon ja emotionaaliseen tukeen, jota he saavat koko hoitoja ja toimenpiteitä edeltävän ja seuraavan prosessin aikana.

Yli puolet IVF Spain Madridissa hoidetuista potilaista tulee ulkomailta, minkä vuoksi klinikalla on kansainvälinen hoito-ohjelma, joka on suunniteltu erityisesti kansainvälisille potilaille.


Klinikan erikoisala :

MAP / IVF
Siemennesteen pakastaminen
Avustettu PMA-kuoriutuminen
Alkion siirto
Alkion pakastaminen
Munasolujen jäädyttäminen
IVF – koeputkihedelmöitys
ROPA-menetelmä
Keinosiemennys
Embryoskooppi
ERA-testi – Endometriumin biopsia
Hedelmällisyyden arviointi
Hormonitesti
Hysterosalpingografia
ICSI – sytoplasmasisäinen spermainjektio (intrasytoplasminen sperman injektio)
IVF-neuvonta
MACS – Immunomagneettinen solujen valinta (immunomagneettinen solujen valinta)
PGD – Pre-implantaatiodiagnostiikka
Lisääntymislääketieteen konsultaatio
Spermografia

Palvelut

Tulkintapalvelut
Sairauskertomusten siirto
Liikuntarajoitteisille tarkoitetut tilat
Internet-konsultaatio
Yksityishuoneet
Käännöspalvelut


Kaupunki: Madrid – Maa: Espanja – Perustettu vuonna 2008
Akkreditointi: ISO 9001:2008 – Puhutut kielet: englanti, espanja


Arvosteluja IVF Spain Madrid klinikka

Lara Rossi
Lara Rossi
13:44 20 Sep 23
Monien epäonnistuneiden yritysten jälkeen muilla rakenteilla päädyin IVF Spain Madridiin ja alle vuoden kuluttua olen kauniin pienen vauvan äiti, joka on tehnyt elämästäni ennennäkemättömän kauniin. Minun täytyy kiittää tohtori Rut Gomez de Seguraa, joka seurasi minua askel askeleelta huolehtien paitsi keskuksen toiminnasta, myös tarkastaen kaikki testit, jotka tein lukuisten sairauksieni vuoksi (korkea verenpaine, kilpirauhasen vajaatoiminta, antifosfolipidivasta-aineoireyhtymä). , hyytymisongelmat jne.) antavat minulle erittäin hyödyllisiä lääketieteellisiä neuvoja. Olen äiti hänen ansiostaan, monet keskukset olivat hylänneet minut iäni ja/tai patologioideni takia. Lääkäri oli aina ystävällinen ja avulias ja vastasi kysymyksiini silloinkin, kun ne eivät häntä kiinnostaneet (esim. neuvoja nännitestissä). Valmistautunut, tavoitettavissa oleva, kohtelias, rauhoittava nainen vailla vertaa. Yhtä suuret kiitokset kuuluu Roberta Zazzarinolle, käyttöliittymääni klinikan kanssa, myös vertaansa vailla oleva ammattilainen, hän vastasi sähköposteihini odottamatta liian kauan, kun hän ei voinut, koska hän odotti vastausta joltakin muulta, hän silti lähetti minulle sähköpostin, jossa hän tiesi odottavansa vastausta, hän tuki minua ja sieti kaiken vainoharhaisuuden, rauhoitti minua lukuisista peloistani, hän piti minusta huolta, minulle ei ollut koskaan tapahtunut. Harmi etten ole tavannut heitä aikaisemmin... nyt ikäni ei salli toista raskautta, olen varma, että heidän kanssaan olisin saavuttanut tavoitteeni uudelleen ilman ongelmia, kuten tämän raskauden kanssa
alessandra dicanito
alessandra dicanito
11:38 30 Oct 23
Kohteliaisuus, ystävällisyys, kärsivällisyys ja osaaminen! Tällaisessa herkässä tilanteessa, kohtaamalla monia esteitä matkan varrella, koko henkilökunta on aina ollut valmis tarjoamaan meille ratkaisuja ja vaihtoehtoja osoittaen suurta empatiaa ja osallisuutta niin apuhedelmöitysprosessin aikana kuin paljon tuskallisen raskauden aikana!Erityinen kiitos Robertalle, Angelalle ja tohtori Gómez de Seguralle.
Veronica Miceli
Veronica Miceli
17:12 17 Nov 23
Kokemukseni IvF Spain Madridin klinikalta oli upea, ammattimaisesti ja inhimillisesti.Ivf Spain Madrid osoitti ennen kaikkea huolenpitoa, valmistautumista, huomiota ja rakkautta. Kaikilla henkilökunnalla oli kaikki huolenpito ja selkeys jokaisessa vaiheessa, sähköpostiviestinnästä tai henkilökohtaisesti, tutkimuksiin, terapeuttiseen suunnitelmaan ja avustetulle lisääntymiselle tiukasti ominaisiin toimenpiteisiin. Pick up and Transferin hetkinä he näyttivät minusta enkeleiltä laboratoriotakeissa.Mitään ei jätetä sattuman varaan sekä emotionaalisesti että puhtaasti lääketieteellisesti, joten jokainen vaihe selitetään ennen kaikkea gynekologisia lääketieteellisiä toimenpiteitä tukevien italian kääntäjien ansiosta. Inhimillisyys ja ammattitaito antaa meille lapsemme hymyn.Kiitos vielä kerran kaikesta, olen erittäin kiitollinen!
Cristina Vidal
Cristina Vidal
13:39 27 Jul 23
Yksi parhaista päätöksistä, joita olemme tehneet tässä prosessissa, on vaihtaa klinikkaa ja jatkaa hoitoja IVF Madridilla. Tiimi on erittäin ammattitaitoista ja inhimillinen kohtelu on aina ollut erinomaista, erittäin tärkeä kohta niinkin vaikeassa prosessissa kuin IVF. 100% suositeltavaa
Clara Quiros
Clara Quiros
10:32 30 Jun 23
IVF-Lifen avulla sain ensimmäisen lapseni ja heidän kanssaan saan toisen. Hoito on erittäin inhimillistä, heillä on kaikki hallinnassa ja olen aina löytänyt tukea ja he ovat selittäneet minulle selkeästi ja selventäneet kaikki epäilykseni. He ovat aina tavoitettavissa ja välittävät potilaistaan. suosittelen 100%
Monica Mendez
Monica Mendez
14:26 05 Jul 23
Ennen munien pakastushoitoa kävin viidellä klinikalla asettamassa itseni parhaisiin käsiin ja valitsin lopulta epäilemättä tämän! Gynekologi, joka on johtanut minut prosessin läpi, Victoria, upea henkilö ja ammattilainen. Sairaanhoitaja Jimena on hoitanut minua koko ajan ja koko klinikan henkilökunta on tehnyt asiat minulle superhelppoiksi. Lääkäri, joka teki pistoksen ja muut kanssani olleet olivat erittäin ammattitaitoisia, ja tulos on ollut loistava, parempi kuin odotin! Joten voin sanoa vain hyvää tästä klinikasta. Tulet olemaan mahtavissa käsissä!! Minua rauhoittaa tietää, että Madridissa on luotettava klinikka. Kiitos kaikesta ja jatkan käsissäsi 🙂
Estelle
Estelle
11:48 28 Aug 23
IVF Spain Madrid on ihmisen mittakaavassa toimiva klinikka. Henkilökunta on erittäin ystävällistä ja seuraa sinua tällä vaikealla matkalla suurella ammattitaidolla ja ystävällisyydellä. Suosittelen lämpimästi tätä klinikkaa ja kiitän suuresti neuvonantajaani Manonia ja tohtori Gomezia heidän avustaan ​​matkani aikana.
Irène H
Irène H
15:34 22 Feb 24
Kokemukseni IVF Espanjasta vahvistaa minulle, että tämä klinikka on todella referenssi. Minun kaltaisissani monimutkaisissa tapauksissa (endometrioosi, adenomyoosi, myomaat, ikä...) ja kotimaani (Ranska) lääkäreillä ei ollut enää toivoa.Lääkärit IVF - LIFE -klinikalla (entinen IVF-Spain Clinic) MADRIDissa, jossa minua seurattiin, päinvastoin, olivat luottavaisia ​​ja rauhoittavia.Se oli hyvin pitkä matka sairaushistoriaani huomioon ottaen, mutta henkilökohtaisella ja moitteettomalla seurannalla!Synnytin kauniin tyttären kaksi ja puoli kuukautta sitten, raskauden jälkeen, joka sujui ongelmitta. Mitä onnea 😊!!!Erityisesti SUURI KIITOS tohtori VERDÙlle, joka ei laiminlyönyt mitään (laajat tutkimukset, analyysit ja testit) tehdäkseen unelmistani totta, unohtamatta kaikkia lääkäreitä, joita sain tavata tällä klinikalla.Lääkäreille, jotka seurasivat minua Ranskassa, se on ihme!Haluan kertoa niille, jotka odottavat täydellistä luottamusta tämän huolellisen klinikan lääkäreihin teknisestä ja inhimillisestä näkökulmasta ja myös rukoilemaan paljon, erityisesti heitä seuraavien lääkäreiden puolesta.Rukous on plussaa!Olisin välinpitämätön, jos en kiittäisi erilaisia ​​koordinaattoreita, erittäin ystävällisiä ja erittäin ammattitaitoisia, joiden kanssa työskentelin matkani aikana, erityisesti Manon B.:tä, jolle silmää!Koko IVF-LIFE MADRID -tiimille,Paljon onnea 😘!
Severine M
Severine M
10:58 27 Jan 24
Erittäin hyvä kokemus! Natascha sai minut tuntemaan oloni erittäin tervetulleeksi! Hän kuuntelee ja tekee kaikkensa varmistaakseen, että kaikki menee hyvin! Minulle kerrottiin, että aiomme kerätä enintään 5-7 munaa ikääni nähden. Lääkäri antoi minulle tarvittavan annoksen hoidon aikana. Lopuksi pistopäivänä minulta puhkaistiin 16 munasolua ja 11 kypsää munasolua jäädytettiin!! En voinut uskoa sitä, kun Chloé kertoi minulle!! Se oli mukavin yllätys, jonka hän minulle antoi toimenpiteen jälkeen!! Olin super onnellinen!! Klinikka on vakava, erittäin vieraanvarainen ja erittäin huolellinen!! Tämä on klinikka, jota suosittelen lämpimästi! Kiitos koko tiimille!
Jessica Morelli
Jessica Morelli
19:45 22 Jan 24
Niiden ansiosta saimme toteuttaa suurimman toiveemme!!!Upea klinikka, jossa ystävällinen ja aina avulias henkilökunta…Erityinen kiitos Maria Suarezille, joka seurasi meitä koko matkan ajan ilman en tiedä miten olisin sen tehnyt❤️ ja erittäin hyvälle ja osaavalle tohtori Rut Gomezille, joka selitti meille kaiken selkeästi ja tarkasti...Suosittelen lämpimästi…
Laura Monteleone
Laura Monteleone
11:43 22 Dec 23
Tänään ihana vauvani täyttää 7 kuukautta! Tämä unelma toteutui vain tohtori Gomezin ansiosta, ammattitaitoinen ja avulias. Kiitän Robertaa, joka seurasi meitä koko matkan ajan, ja koko henkilökuntaa. Suosittelen lämpimästi tätä klinikkaa, se on vakavaa ja ennen kaikkea konkreettista! Toivon sinun toteuttavan unelmasi ja niiden avulla se on todella mahdollista.
O R
O R
13:00 02 Sep 23
Meillä oli erittäin positiivinen kokemus tästä Madridin klinikalta ensimmäisestä sähköpostinvaihdosta siihen hetkeen, kun tyttäremme lopulta syntyi. Kaikki henkilökunnan jäsenet, joihin olimme yhteydessä koko IVF-matkamme ajan, olivat erittäin reagoivia, tarkkaavaisia ​​ja ammattitaitoisia, emmekä voi suositella Ivf Spain Madrida tarpeeksi.Olemme erityisen kiitollisia tohtori Manuel Izquierdolle ja hoitotyön johtajalle Raquel Pascualille – ei vain erinomaisesta lääketieteellisestä hoidosta, vaan erityisesti heidän koko prosessin aikana tarjottavasta henkisestä tuesta ja rohkaisusta, jonka monet IVF:n läpikäyvistä tietävät. on erittäin verollista.Kannustan varmasti pariskuntia, jotka eivät asu Espanjassa, harkitsemaan tätä klinikkaa – olemme Benelux-maissa, mutta ohjeet olivat niin selkeät ja yhteydenpito niin sujuvaa, että toimenpide ei vaatinut montaa edestakaista lentoa.Kiitos koko IVF Spain -tiimille – vastaanottovirkailijoille, embryologeille, sairaanhoitajille ja lääkäreille, jotka auttoivat toteuttamaan suurimman unelmamme.
Lays Felix
Lays Felix
13:15 14 Jul 23
Löysin klinikan Google-haulla, kun huomasin, että Italiassa ei ole mahdollista tehdä hedelmällisyyden säilyttämistä tai avustettua lisääntymistä kahden naisen (tai sinkkunaisen) parina. Klinikka on hyvin jäsennelty, fyysisesti ja inhimillisesti. Heti alusta alkaen sain tyhjentäviä ja erittäin nopeita vastauksia. Joidenkin ultraäänien ja laboratoriotutkimusten jälkeen tohtori Gómez de Segura esitteli minulle kaikki mahdolliset skenaariot ja seurasi minua yhdessä poikkeuksellisten ihmisten ryhmän kanssa kolmen munasarjojen läpi noin vuoden ajan. He kaikki ovat aina saatavilla ja ystävällisiä, he ovat olleet rinnallani vaikeimpina hetkinä.Seuraamme klinikan potilaina, vaimolta tulevaa verinäytettä ja myöhemmin hedelmöitystä varten.He ovat voittaneet luottamuksemme monta kertaa. Kiitän erityisesti minua suoraan seuranneita tohtori Rut Gómez de Seguraa, Roberta Zazzarinoa ja Maria Suárezia huomiosta potilaaseen, mutta myös koko henkilökuntaa, joka tuki meitä :)Neuvoi!
maria rubio
maria rubio
13:08 21 Mar 24
Olen suorittanut siellä hoitoja useita vuosia, ja vaikka se ei ole onnistunut, ei keskuksen vaan terveyteni takia, minun on sanottava, että tohtori Izquierdo on todellinen eminents, joka on huolissaan potilaistaan, hän omistaa kaiken aikansa. on sinulle ja että Hänellä ei ole sellaista, ja lääketieteellinen kurinalaisuus, jolla hän kohtelee sinua, on erinomainen. Yksi parhaista lääkäreistä, joita olen koskaan tavannut ja suosittelen häntä kaikille.En anna sille 5 tähteä sen epäjärjestyksen vuoksi, joka minun ja mieheni mielestä ja sananvapautemme nimissä on hoitotyössä, olen lähettänyt myös ystävilleni ja he vahvistavat sen, monet uusia sairaanhoitajia, sairaanhoitajia, jotka ovat He menevät, ja jokaiselle potilaalle olisi tarpeen määrätä yksi, koska se antaa siinä mielessä melko suuren kaaoksen tunteen.Omassa tapauksessani peruin hoidon terveydellisistä syistä ja selitin, kenelle minun piti se antaa, joka on minun lääkärini. No, heti kun olin varannut ajan, ilman, että olisi voinut puhua lääkärin kanssa, olin sairaanhoitaja jota en tuntenut.tapaukseni takana ei mitään yrittää tietää syitä kun he eivät ole aiemmin olleet huolissaan ja lääketieteelliset syyt vastaavat lääkäriä ja heidän ei pitäisi ylittää toimintojaan....., kysymys oli mitä tehdä tehdä alkion kanssa..... vain sillä oli väliä. He ovat lähettäneet minulle laskun, jossa on hoidon peruuttamisen kulut, mutta ei enää allekirjoitettavaa asiakirjaa minkään kumoamiseksi, kun se pitäisi allekirjoittaa..... koska varaus allekirjoitettiin.Muuten tilojen laatu ja siisteys ovat varsin hyviä. Jos he korjaavat hoitotyön epäjärjestyksen, se voisi olla yksi Madridin parhaista keskuksista
R A
R A
11:33 24 Jun 23
Halusin selittää tarinani, jonka yritän tiivistää. Kesällä 2020 aloitin matkani tällä klinikalla testien, endometriumin biopsian (Inmap, ERMAP, hematologilla, immunologilla... ja paljon lääkitystä) jälkeen, miehelleni epäonnistui kivesbiopsia... lopputulos 3 epäonnistunutta siirtoa ja noin 20 000 euroa ilman selityksiä tähän liittyen, yksinkertaisesti "anteeksi" mutta ei koskaan miksi...niin aloin tutkia asiaa ja löysin poikkeuksellisen ja ennen kaikkea ammattimaisen gynekologin, selitin. kaikki ja useiden testien jälkeen sain vihdoin diagnoosin "vaikka olisin tehnyt 20 siirtoa, oli erittäin vaikea tulla raskaaksi ja jos olisin jäänyt, minulla oli suuri keskenmenon mahdollisuus. Mahtavaa!!Siitä huolimatta, ainoa asia, joka kiinnostaa heitä, on laskutus.Ihmisten tunteilla ei voi leikkiä. Tänään olen ollut äiti.En myöskään halunnut sivuuttaa sitä tosiasiaa, että on ykkösluokan potilaita ja toisen luokan potilaita, minun piti ansaita elantoni lääkkeistä ja sekä mieheni että näimme potilaita saapuvan toimistoon ilman mitään ja lähtevän lääkityspussin kanssa.En suosittele kenellekään vaikka maksaisikin ja toki yritän ettei se putoa kuuroille korville, ettei se toistu kenellekään (vaikka minulla on nyt vähän aikaa) 😎😎allekirjoitettu Raquel
Next Reviews

Muokkaa / Vaadi / Ilmoita virheestä?

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️