Jordan University Hospital

Jordan University Hospital Ammanin klinikka 1

Jordan University Hospital on erikoistunut kauneuskirurgiaan ja MAP / IVF. Tämä vuonna 1994 perustettu sertifioitu klinikka sijaitsee Ammanissa, Jordaniassa. Katso asiakasarvostelut, ennen/jälkeen -kuvat ja hanki hinnat ulkomailla tehtäville leikkauksille. Täytä lomake ilmaista esitutkimusta varten. Nopea vastaus.

Jordan University Hospital, Amman, Jordania

Jordan University Hospital (JUH) on Jordanian hašemiittisen kuningaskunnan johtava opetussairaala. JUH on myös ensimmäinen sairaala arabialueella, toinen Lähi-idässä ja kahdeksastoista sairaala maailmassa, joka on saanut Joint Commission International (JCI) -akkreditoinnin.

Neljän vuosikymmenen ajan JUH on pyrkinyt tarjoamaan jordanialaisille, arabeille ja naapurimaiden kansalaisille jalon viestin ja selkeän vision, joka perustuu potilashoitoon. JUH:lla on myös selkeät tavoitteet, jotka keskittyvät yleisen ja erikoissairaanhoidon tarjoamiseen, tieteellisen ja lääketieteellisen tutkimuksen edistämiseen sekä Jordanian yliopiston ja muiden jordanialaisten ja arabialaisten yliopistojen terveysalan tiedekuntien opiskelijoiden kouluttamiseen lääketieteen, hammaslääketieteen, sairaanhoitotyön, farmasian, kuntoutustieteiden ja muiden terveyteen liittyvien alojen alalla. Lisäksi JUH tarjoaa teknistä koulutusta ja pätevyyksiä, joita tarvitaan lääketieteen ja ensihoidon ammatteihin kansallisella ja arabitasolla.

Olemme iloisia voidessamme tarjota teille tällä verkkosivustolla tietoa sairaalasta, sen kehityksestä, visiosta, tehtävästä, tavoitteista ja erikoislääketieteellisistä palveluista, joita tarjotaan potilaille ja vierailijoille.

Tässä arvostetussa lääketieteellisessä laitoksessa olemme varmistaneet, että kaikilla osastoilla ja yksiköissä on uusimmat lääketieteelliset laitteet ja varusteet. JUH on ollut edelläkävijä lukuisissa kirurgisissa ja lääketieteellisissä hoidoissa, kuten epilepsian kirurgisessa hoidossa, aivokasvainten ja aivoverisuonten epämuodostumien leikkauksissa, sisäkorvaistutteissa ja lasten synnynnäisten epämuodostumien leikkauksissa, plastiikkakirurgia, lasten ja aikuisten luuydinsiirrot, ruoansulatuskanavan kapselin endoskopia, laparoskooppinen bariatrinen kirurgia ja rasvaimulaitteet, lapsettomuushoito ja IVF sekä riskiraskauksien hoito. Sairaalaan on perustettu myös unihäiriöiden laboratorio ja psykiatrinen yksikkö.

JUH kattaa kaikki tärkeimmät erikoisalat sekä lääketieteelliset ja kliiniset osa-alueet, joihin kuuluu (64) eri erikoisalaa. Se tekee vuosittain noin kaksikymmentätuhatta kirurgista toimenpidettä ja hoitaa lisäksi yli puoli miljoonaa potilasta vuodessa. Sairaala on pohtinut paljon lääketieteellisen matkailun arvoa arabipotilaille ja muille kuin arabipotilaille, joita on noin yhdeksän tuhatta vuodessa yli 25 kansallisuudesta.

Kun otetaan huomioon terveydenhuollon kasvava kysyntä sekä kansallisella että arabitasolla ja sairaalan panos Jordanian terveydenhuoltojärjestelmän tukemiseen lääketieteellisen matkailun alalla, on luotu uusi yksityisten sviittien osasto. Se koostuu (20) yksityisistä sviiteistä ja (3) kuninkaallisista sviiteistä, joissa on korkeatasoiset lääketieteelliset ja hotellipalvelut.

Vastuumme ja sitoumuksemme on tarjota potilaillemme parhaat lääketieteelliset palvelut maailman parhaiden sairaaloiden tarjoamalla tasolla. Näiden ponnistelujen tuloksena sairaalalle on myönnetty useita kansallisia ja maailmanlaajuisia akkreditointeja laadusta ja erinomaisesta palvelusta.

Viimeksi JUH sai Joint Commission Internationalin (JCI) akkreditoinnin ja kansainvälisen standardisoimisjärjestön, Hazard Analysis & Critical Control Points (HACCP) ja Health Care Accreditation Councilin (HCAC) uudelleensertifioinnin, jotka kaikki ovat kunniamerkkejä ja kannustavat sairaalaa jatkamaan erinomaisuuden tiellä.”


Klinikan erikoisala :

Esteettinen kirurgia
Rintojen rekonstruktio
Korvien plastiikka
Nenäleikkaus
Arpien hoito
Vatsanpoisto

MAP / IVF
Keinosiemennys
Munasolujen pakastaminen
Alkioiden jäädyttäminen
Hedelmällisyyden arviointi
Hormonitestit
IVF – koeputkihedelmöitys
IVF-neuvonta
Lisääntymislääketieteen konsultointi

Jordan University Hospital tarjoaa sinulle :

Perhemajoitus
Ilmainen Wi-Fi
Hotellivaraukset
Tulkkauspalvelut
Pesulapalvelu
Sairauskertomusten siirto
Liikuntarajoitteisille tarkoitetut huoneet
Internet-konsultointi
Pysäköintialue
Apteekki
Puhelin huoneessa
Yksityishuoneet
Kuntoutus
Elintarvikkeita koskevat varotoimet
Käännöspalvelut
TV huoneessa


Kaupunki: Amman – Maa: Jordania – Perustettu: 1994
Akkreditointi: Ei tiedossa – Puhuttu kieli(t): englanti

Muokkaa / Vaadi / Ilmoita virheestä?

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️