Cleveland Clinic Abu Dhabi

Cleveland Clinic Abu Dhabi Abu Dhabi

Cleveland Clinic Abu Dhabi on erikoistunut hammashoitoon ja kauneuskirurgiaan. Tämä vuonna 2015 perustettu JCI-akkreditoitu ja sertifioitu klinikka sijaitsee Abu Dhabissa, Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa. Katso asiakkaiden arvostelut, ennen/jälkeen-kuvat ja pyydä leikkaushintoja ulkomailla. Täytä lomake ilmaista ennakkodiagnoosia varten. Nopea vastaus.

Cleveland Clinic Abu Dhabi, Abu Dhabi, Yhdistyneet arabiemiirikunnat

Cleveland Clinic on ainutlaatuinen ja vertaansa vailla oleva jatke yhdysvaltalaiselle Cleveland Clinicin hoitomallille, joka on suunniteltu erityisesti vastaamaan Abu Dhabin väestön monitahoisiin ja kriittisiin hoitotarpeisiin. Cleveland Clinic Abu Dhabissa on viisi huippuosaamiskeskusta sydän- ja verisuonitautien, neurologian, ruoansulatuskanavan, silmä- ja hengityselinten sekä tehohoidon aloilla.

Muihin instituutteihin kuuluvat kirurgian ja lääketieteen alaspesialiteetit, ensihoito, anestesiologia, patologia ja laboratoriolääketiede, kuvantaminen sekä laatu ja potilasturvallisuus. Klinikalla on 55 lääketieteen ja kirurgian erikoislääkäriä, huippuluokan laitteet ja maailmanluokan palvelustandardit. Sairaalassa on 364 vuodepaikkaa, jotka jakautuvat viiteen kliiniseen kerrokseen, kolmeen diagnostiikka- ja hoitotasoon sekä 13 kerroksen teho- ja akuuttiosastoille.


Klinikan erikoisala :

Hammashoito
Luunsiirto
Hammassilta
Hammaslääkärin tarkastus
Hammaskruunu
Hammasimplantit
Hammaslääkärin konsultaatio
Hammaslääkäri
Inlays / Onlays -proteesit
Juurihoito
Juuren höyläys
Poskionteloiden siirto
Hampaiden puhdistus
Hampaiden valkaisu
Hampaan poisto
Hampaan paikkaus
Hammasviilut
Viisaudenhampaiden poisto

Kosmeettinen kirurgia
Brachioplastia
Vartalon kohotus
Brasilialainen kasvojenkohotus
Rintaimplantit
Rintojen kohotus
Rintojen rekonstruktio
Rintojen pienennys
Kulmien kohotus
Pakaraimplantit
Ihon täyttö
Kohdunkaulan ja kasvojen kohotus
Rasvaimu
Gynekomastia
Kaulan kohotus
Otoplastia
Plastiikkakirurgian konsultaatio
Rhinoplastia
Arpien hoito
Reiden kohotus
Suonikohjujen hoito
Ryppyjen hoito
Vatsanpoisto

Palvelut

Lentokenttäkuljetus
Perhemajoitus
Ilmainen Wi-Fi
Tulkkauspalvelut
Lääkärin asiakirjojen siirto
Liikuntarajoitteisille tarkoitetut huoneet
Puhelin huoneessa
Yksityishuoneet
Kuntoutus
Uskonnolliset tilat
Käännöspalvelut
TV huoneessa


Kaupunki: Abu Dhabi – Maa: Yhdistyneet arabiemiirikunnat – Perustettu vuonna 2015
Akkreditointi: JCI Accredited – Puhutut kielet: arabia, englanti


Arvosteluja Cleveland Clinic Abu Dhabista

Fatma Al hosani
Fatma Al hosani
12:24 24 Jan 24
Mashallah, sairaala on järjestetty ja kaunis, sen palvelut ovat loistavia ja kokemuksemme siellä on enemmän kuin upea.
Tragic Character
Tragic Character
04:53 02 Jan 24
Olen puolueellinen bc CCAD, minkä vuoksi asun Abu Dhabissa, mutta rehellisesti sanottuna tämä on parasta terveydenhuoltoa, jota perheemme on koskaan saanut (ja asuimme lähellä ja käytimme SUURIA ja kuuluisia sairaalajärjestelmiä ennen). Joten jätän teille tämän ja varoituksen siitä, että terveydenhuolto on monimutkaista ja jokaisen on puolustettava itseään - lääketiede on paljon enemmän taidetta kuin ihmiset ymmärtävät. Mikään 2 ruumista ei ole sama, eikä ole olemassa sellaista asiaa kuin normaali, joten ole täydellinen ja valmis puhuessasi terveydenhuollon tarjoajan kanssa ja tunnusta, että jokainen kokemus jokaisen potilaan kanssa on uusi myös heille. Huomautuksia CCADista…. He eivät tee paljon OB/GYN-tautia eivätkä tee EI lastentautia (vain yli 15-vuotiaat lapset kaikilla paitsi tietyillä erikoisuuksilla). Laboratoriosta ja apteekista on helpointa neuvotella aamulla. Heillä on runsaasti hyviä ruokavaihtoehtoja vierailijoille (Market Cafen salaatit ja Cafe Nero ovat kohokohtia). Syöpäkeskus on kaunis rauhallinen tila, jossa on uskomattoman ihana henkilökunta (katsoen sinua toisen kerroksen sairaanhoitajia ja Melissaa!). Infuusiohuoneet (muuhun kuin vain kemohoitoon) ovat yksityisiä, ja niissä on 1 tai 2 tuolia tuen antajille; enimmäkseen jaetut kylpyhuoneet. Syöpäkeskuksella on myös oma apteekki sekä laboratorio- ja radiologian osasto.
yousif alsuwaidi
yousif alsuwaidi
12:42 23 Dec 23
Olkoon Jumalan rauha, siunaukset ja armo sinulleKiitän kaikkia Clevelandin sairaalan työntekijöitä, mukaan lukien vastaanottohenkilökunta ja Nation Surgery Clinicin lääkintähenkilökunta, jotka suorittivat leikkaukseni, sekä heidän mielenkiinnostaan ​​ja pätevyydestään. Kiitän erityisesti tohtori Hadi Al-Radaidaa. ja anestesiologia. Haluan myös kiittää teitä mukavuudesta, hyvästä hoidosta ja yleisestä puhtaudesta sekä hypnoosiosaston työntekijöiden vieraanvaraisuudesta leikkauksen jälkeen.Kiitän myös sairaalan hallintoa toimenpiteiden järjestelmästä ja nopeudesta sekä potilaan palveluiden ja tarpeiden erinomaisesta toteuttamisesta.Mieheni kiittää myös sinua rukouspaikkojen järjestämisestä, erityisesti perjantairukouksista.Jumala suokoon sinulle menestystä siinä, mikä on parasta ihmisten palvelemiseksi, ja Jumala palkitsee sinut hyvin.Voi luoja, siunaa, turvaa ja turvallisuutta Yhdistyneille arabiemiraateille.
Manigandan Sekar
Manigandan Sekar
06:41 15 Dec 23
Sairaalan infrastruktuuri on hyvä, mutta osastoille on erittäin vaikea navigoida ja odotusaika on pitkä, vaikka varaamme aikoja, mutta se on ymmärrettävää. Ensisijaisen osan organisaatiota voidaan parantaa, niin paljon tilaa jää ja potilaille rajoitetusti istumapaikkoja
Anthony Muscat
Anthony Muscat
10:59 25 Aug 23
Kokemukseni tänään Cleavlandin klinikalla oli vain erinomainen. Kolme peräkkäistä tapaamista, laboratoriotyöt ja apteekin nouto suoritettiin tehokkaasti, tehokkaasti ja ammattimaisesti. Kokonaisaika sisääntulosta lähtöön oli 1,5 tuntia. En ole koskaan historiassani kokenut näin laadukasta palvelua klinikalla tai sairaalassa. Kiitos Cleavland Clinic -tiimille 5 tähden kokemuksesta. Cleavland Clinic -sovellus on myös pitänyt minut ajan tasalla testituloksistani ja tulevasta aikataulustani.
Abhishek Singh
Abhishek Singh
02:38 22 Aug 23
Cleveland Clinic Abu Dhabi on maailmanluokan sairaala, joka tarjoaa laajan valikoiman lääketieteellisiä palveluita. Se on yhteisyritys Cleveland Clinic, yksi johtavista sairaaloista Yhdysvalloissa, ja Mubadala Development Company, valtion omistama sijoitusyhtiö Abu Dhabissa. Sairaala avattiin vuonna 2015, ja siitä on sittemmin tullut yksi arvostetuimmista lääketieteellisistä keskuksista Arabiemiirikunnissa.Sairaalassa työskentelee korkeasti koulutettujen ja kokeneiden lääkäreiden ja sairaanhoitajien tiimi, joka on omistautunut tarjoamaan parasta mahdollista hoitoa potilailleen. Ne tarjoavat laajan valikoiman palveluita, mukaan lukien:Sydämen ja verisuonten hoitoSyövän hoitoNeurotieteetOrtopediaRuoansulatuskanavan terveysSilmähuoltoHengityselinten hoitoNaisten terveysLasten terveysElinsiirtoSairaala on myös varustettu huippumodernilla laitteistolla, mukaan lukien:364-paikkainen sairaala12-paikkainen tehohoitoyksikkö10-paikkainen sydänsairaanhoitoyksikkö6-paikkainen vastasyntyneiden tehohoitoyksikkö24h-päivystysDiagnostinen kuvantamiskeskusKirurginen keskusSairaala on saanut kiitosta korkeasta hoidon laadusta, sitoutumisesta potilasturvallisuuteen ja innovatiivisten teknologioiden käyttöön. Useat riippumattomat organisaatiot ovat arvioineet sen yhdeksi maailman parhaista sairaaloista.Kaiken kaikkiaan suosittelen lämpimästi Cleveland Clinic Abu Dhabia kaikille, jotka etsivät korkealaatuista sairaanhoitoa. Se on maailmanluokan sairaala, jossa on omistautuneita ammattilaisia, jotka ovat sitoutuneet tarjoamaan parasta mahdollista hoitoa potilailleen.Tässä on joitain Cleveland Clinic Abu Dhabin hyviä ja huonoja puolia:Plussat:Laadukas hoitoKokenut ja omistautunut henkilökuntaHuippumodernit tilatPotilasturvallisuuteen sitoutuminenInnovatiivisten teknologioiden käyttöHaittoja:Voi olla kallistaPitkät odotusajat tapaamisiinJoitakin menettelyjä ei välttämättä kata vakuutusKaiken kaikkiaan, jos etsit korkealaatuista sairaanhoitoa Abu Dhabissa, suosittelen tätä sairaalaa.
Yousef Alali
Yousef Alali
23:43 01 Aug 23
Hyvä tohtori Alero,Kirjoitan ilmaistakseni syvimmän kiitokseni poikkeuksellisesta hoidosta, jota olet tarjonnut minulle koko matkani ajan diabeteksen kanssa. Omistautumisesi, asiantuntemuksesi ja myötätuntoinen lähestymistapasi ovat tehneet uskomattoman vaikutuksen elämääni. Voin vakuuttavasti sanoa, että olet paras lääkäri, joka minulla on koskaan ollut.Vankkumattoman sitoutumisen ja ohjauksen ansiosta tunnen oloni nyt itsevarmaksi ja minusta huolehditaan koko ajan. Tietosi ja tukesi eivät ole ainoastaan ​​parantaneet terveyttäni, vaan myös antaneet minulle voimaa kohdata diabeteksen hallinnan mukanaan tuomat haasteet.Olet mennyt enemmän ja enemmän varmistaaksesi hyvinvointini, enkä voi kiittää sinua tarpeeksi aidosta huolenpidostasi. Positiivinen ja rauhoittava käytöksesi on ollut lohdutuksen lähde vaikeina aikoina.Haluan sydämeni pohjasta ilmaista vilpittömän kiitokseni erinomaisesta lääketieteellisestä asiantuntemuksestasi ja siitä merkittävästä vaikutuksesta, joka sinulla on ollut elämääni. Olen todella kiitollinen siitä, että olet lääkärini.Äärimmäisellä kunnioituksella ja kiitollisuudella,
Thekra Faraj
Thekra Faraj
18:14 19 Jun 23
Hämmästyttävä terveydenhuoltolaitos, jossa on upeita lääkäreitä, jotka pitävät potilaiden hoidon etusijalla ja erittäin ammattimaisina ja myötätuntoisina. Tohtori Kamila sisätautien osastolla oli meille kuin enkeli, hän varmisti, että äitini saa kaikki lääketieteelliset ongelmansa hoidettua ja erittäin kiltti sielu… Myös tohtori Batool Vascular Institutessa on toinen hyvä esimerkki omistautuneesta lääkäristä, joka on myös intohimoinen ja myötätuntoinen asioidessaan potilaiden kanssa. Kaikki hänen osastot, joissa käsittelin, olivat erittäin ammattitaitoisia, kuten tohtori Maguy Chiha endokrinologi ja tohtori Ali Wahla keuhkolääkäri.Vielä kerran kiitos kaikille hoitajille siellä 🙏
Shawa5y
Shawa5y
15:59 17 Jun 23
Tulin käymään tätini luona, ja hänelle tehtiin leikkaus, huoneet olivat mukaviaProsessi vierailijoilta vei hieman aikaa odottamassa jonossa toivomuksia, jos löytyisi nopeampi tai helpompi tapa päästä käsiksiPysäköinti oli saatavilla, pysäköintipaikan löytämisessä ei ollut ongelmaa, vaikka menimme viikonloppuna, klinikka oli puhdas ja mukava ja antaa sinulle ostoskeskuksen tunnelmaa, mikä on mukavaa
Eng.Rashid Alnuaimi
Eng.Rashid Alnuaimi
05:44 14 Apr 23
Cleveland Clinic Abu Dhabi, Mubadala Investment Companyn (Mubadala) maailmanluokan Mubadala Healthcare Networkin laitos, on monien erikoisuuksien sairaala, joka sijaitsee Al Maryah Islandilla Abu Dhabissa Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa.Cleveland Clinic Abu Dhabi on ainutlaatuinen jatko Cleveland Clinicin terveydenhuoltomallille Yhdysvalloissa, ja se on erityisesti suunniteltu vastaamaan Arabiemiirikuntien väestön tehohoidon tarpeisiin. Cleveland Clinic Abu Dhabilla on viisi huippuyksikköä: Cardiovascular and Thoracic Institute, Neurological Institute, Digestive Diseases Institute, Eye Institute, Respiratory Institute ja Critical Care Institute. Siinä on myös kirurgisten alaerikoisuuksien, lääketieteen alaerikoisuuksien, ensiapulääketieteen, anestesiologian, patologian ja laboratoriolääketieteen, radiologian sekä laatu- ja potilasturvallisuusinstituutit. Yhteensä Cleveland Clinic Abu Dhabi tarjoaa yli 40 lääketieteen ja kirurgian erikoisalaa.Cleveland Clinic Abu Dhabin tiloissa on huippuluokan mukavuudet sekä maailmanluokan palvelustandardit. Sairaalassa on 364 vuodepaikkaa (vuodemäärä voidaan laajentaa 490 vuodepaikkaan), ja sen rakennuksessa on viisi kerrosta klinikoille, kolme kerrosta diagnoosille ja hoidolle sekä kolmetoista kerrosta kiireellisiä ja tehohoitoyksiköitä sairaalassa oleville potilaille, mukaan lukien VIP-sviitit ja kuninkaalliset sviitit. Cleveland Clinic Abu Dhabi -klinikkaa johtavat lääkärit, joilla on Pohjois-Amerikan ja/tai Euroopan hallituksen (tai vastaava) sertifiointi. Sairaala tarjoaa potilaille alueen parhaat terveyspalvelut ja Cleveland Clinicille ominaisen ainutlaatuisen hoitomallin, mikä vähentää osaltaan tarvetta matkustaa ulkomaille hoitoa hakemaan.Cleveland Clinic Abu Dhabi perustettiin vuonna 2006 allekirjoitetulla sopimuksella Mubadala Investment Companyn ja Cleveland Clinic Foundationin välillä Yhdysvalloissa. Tavoitteena on myötävaikuttaa Abu Dhabi Economic Vision 2030:n toteuttamiseen kehittämällä maailmanlaajuista luokan ja kestävän terveydenhuollon alalla emiraatissa. Vuonna 2020 Cleveland Clinic Abu Dhabi tulee osaksi Mubadalan integroitujen, maailmanluokan terveydenhuoltolaitosten verkostoa. Mubadalan ja Cleveland Clinicin yhteinen visio on tarjota korkeimmat kansainväliset standardit potilaiden hoidossa ja soveltaa niitä Yhdistyneiden arabiemiirikuntien ihmisten tarpeisiin monimutkaisten ja kriittisten tapausten hoidossa.Mubadala Investment Company on suvereeni sijoitusyhtiö, joka hallinnoi maailmanlaajuista liiketoimintasalkkua ja jonka tehtävänä on saavuttaa kestävää taloudellista tuottoa Abu Dhabin hallitukselle.Mubadalan 853 miljardin AED:n (232 miljardin dollarin) yrityssalkku on hajautettu kuudelle mantereelle. Yhtiö sijoittaa useille toimialoille ja omaisuusluokille ja hyödyntää eri toimialojen ansiokasta kokemustaan ​​sekä pitkäaikaisia ​​globaaleja kumppanuuksiaan sijoituskauppojen tekemiseen. Yhdistyneiden arabiemiirikuntien tasolla yritys edistää kestävän kasvun prosessia hyödyntämällä yrityksen kokoa ja kykyjä tukeakseen pyrkimyksiä rakentaa monipuolinen kansantalous, joka on integroitu globaaliin talouteen, samalla kun se jatkaa arvon saavuttamista omistaja.Mubadalalla on pääkonttori Abu Dhabissa, ja sillä on toimistot Lontoossa, Rio de Janeirossa, Moskovassa, New Yorkissa, San Franciscossa ja Pekingissä.
Omar Ahmed
Omar Ahmed
11:37 05 Apr 23
Vastaanotto ja viestintä on aina erinomaista. Erinomainen seuranta tapaamisten varaamiseksi potilaan kanssa, vaikka hän lähtisi. Ja aikojen varaamisen helppous sovelluksen kautta. Tutkimus- ja röntgentulosten nopeus sovelluksen kautta. Kaikki sairaalapalvelut ovat erinomaisia. Kiitos upeasta vaivannäöstä. Toivon onnea ja menestystä jatkossakin.
Next Reviews

Muokkaa / Vaadi / Ilmoita virheestä?

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️