Clinica Dental Gilabert

Clinica Dental Gilabert Alicante

Clinica Dental Gilabert on erikoistunut hammashoitoon. Vuonna 1967 perustettu ISO 9001:2008 sertifioitu klinikka sijaitsee Alicantessa, Espanjassa. Katso asiakkaiden arvostelut, ennen/jälkeen -kuvat ja kysy leikkauksen hintaa ulkomailla. Täytä lomake ilmaista esitutkimusta varten. Nopea vastaus.

Clinica Dental Gilabert, Alicante, Espanja

Clinica Dental Gilabert on toiminut 30 vuotta, ja heidän asiantuntemuksensa kattaa perusasiat, kuten tutkimukset, puhdistukset ja täytteet, aina edistyneimpiin kruunuihin, implantteihin, siltoihin, viilunpäällysteisiin, juurihoitoon ja valkaisuun. He ovat sitoutuneet tarjoamaan potilailleen turvallisinta ja korkealaatuisinta hoitoa, ja heillä on käytössään uusinta tällä hetkellä saatavilla olevaa tekniikkaa.

Heidän korkeatasoinen asiantuntemuksensa takaa sinulle korkeatasoisen hoidon aina diagnoosista hoitoon.Clinica Dental Gilabertilla on tunnettu tiimi omistautuneita lääketieteen asiantuntijoita, jotka toivottavat tervetulleiksi paikalliset ja kansainväliset potilaat. Klinikalla puhutaan kahdeksaa kieltä, joten voit odottaa, että kaikkiin tarpeisiisi vastataan asianmukaisesti.


Klinikan erikoisala :

Hammashoito
Röntgenkuvat
Vanerin kiillotus
Hampaiden poisto
Hammastäytteet
Viisaudenhampaiden poisto
Juurihoito
Hammaskruunu
Sinus graft
Hammasviilut
Hammaslääketieteelliset laitteet
Hammasproteesit
Hammasimplantit
Kosmeettisen hammaslääketieteen konsultaatio
Hammaslääkärin tarkastus
Hammaslääkärin konsultaatio

Palvelut

Ilmainen Wifi
Tulkkauspalvelut
Liikuntarajoitteisille tarkoitetut huoneet
Internet-konsultaatio
Käännöspalvelut


Kaupunki: Alicante – Maa: Espanja – Perustettu: 1967
Akkreditointi: ISO 9001:2008 – Puhutut kielet: englanti, ranska, saksa, venäjä, espanja


Arvostelut hammasklinikka Gilabert

Encarnación Vela Olmos
Encarnación Vela Olmos
19:07 30 Nov 23
Minua hoiti loistava ammattilainen, inhimillinen ja kärsivällinen tohtori Fernando Ortega. Kaikkien minua hoitaneiden huomio oli mahtavaa, mutta erityisesti tohtori oli upea. Suosittelen 200%!!! Tervehdys joukkueelle!!!
Detlef Hoppe
Detlef Hoppe
19:29 29 Nov 23
Huippupalvelu ja hoito. Erittäin ammattimainen ja samalla inhimillinen 5+. Sekä Ana hammaslääkärinä että Patricia ja Susanne saa vain kiitosta. Neuvo oli erityisen hyvä minulle diabeetikkona ja olen erittäin tyytyväinen implanttiini
Moises Ortega Vela
Moises Ortega Vela
20:19 30 Nov 23
Erittäin hyvä hoito, he ovat erittäin ystävällisiä, erittäin hyvä klinikka.Minua hoiti tohtori Fernando, joka antoi minulle paljon luottamusta, erittäin hyvä ammattilainen, hän teki kaiken täydelliseksi. Suosittelen sekä aikuisille että lapsille.
Francesca McGarry
Francesca McGarry
14:23 29 Sep 23
Minulle suositeltiin tätä hammaslääkäriä, koska minun oli jäänyt eläkkeelle. Tähän mennessä olen laittanut 2 kruunua ja viime käynnilläni kysyin hampaiden valkaisua. He suosittelivat valkaisua, joten varasin ajan. Chloe valkaisi hampaani, ei mitään herkkyyttä - loistava palvelu ja asenne. Suosittelisin. Nyt, 2 viikkoa myöhemmin, minulla oli seurantavalkaisuaika, Sandra valkaisi hampaani uudelleen - ammattimaisesti ja kivuttomasti ja nyt hampaani ovat vielä 3 sävyä vaaleammat. Erittäin tyytyväinen asiakas - kiitos.
anyi karina martinez ruiz
anyi karina martinez ruiz
13:25 05 Sep 23
Lyömätön huomio, avustaja Chloe ja hänen neuvonsa koko intervention ajan olivat uskomattomia, samoin kuin se, kuinka ystävällisiä kaikki hänen kollegansa ovat olleet. Laadukas paikka, jota suosittelen ja tulen aina takaisin.
Joseba
Joseba
14:21 30 Jun 23
Erinomainen klinikka. Ana ja hänen tiiminsä ovat mahtavia. Varsinkin Susan ja Fernando, HYVÄÄ!! . Ystävällisyys, ammattimaisuus, inhimillinen kohtelu…. Kaikki. Erittäin suositeltavaa.
Anthony Preston
Anthony Preston
09:45 09 May 23
Ana on uskomaton, saamani hoito on ollut erinomaista, en epäröisi suositella tätä hammaslääkäriä, olin hyvin huolissani kaunahoidostani, mutta Ana rauhoitti minua, laittoi mieleni lepäämään, minkä seurauksena olen todella kiitollinen .Kiitos paljon 😊Lähettäjä Deborah Preston mieheni tilillä
andreas fuhrmann
andreas fuhrmann
15:02 10 May 23
Erittäin pätevä henkilökohtainen, hämmästyttävä palvelu! Hyvää työtä!Kiitos paljon!Tämä on ensimmäinen hammaslääkäri 4 vuoteen, joka on todella ammattimainen ja jolla on eurooppalaisen standardin mukainen klinikka.Suosittelen lämpimästi
Gordon Johnstone
Gordon Johnstone
08:39 30 Jul 22
Lomalla vaimoni kärsi vakavista hammaskivuista. Tarkistimme arvostelut ja valitsimme Clinic Gilabertin. Varhain varattiin aika tutkimukseen, jonka perusteella juurihoitoa tarvitaan. Toinen aika sovittiin kahden tunnin kuluttua, mutta klinikka soitti meille ja saattoi nähdä vaimoni tunnin kuluttua. Täysi hoito sujui kivuttomasti ja meille kerrottiin, että muita täytteitä tarvitaan, mutta saimme sen tehdä takaisin kotiin. Olemme iloisia koko kokemuksesta Gilabert-klinikalla, ja saisimme siellä kaiken työn, joka oli samaa huolenpitoa ja huomiota. Lopulta hän sai kiillotusaineen, josta vaimoni väitti, ettei hän ollut koskaan aiemmin ollut näin vaikuttunut. Vaimoni kävi omalla hammaslääkärillään kaksi viikkoa ennen lomaamme säännöllisessä tarkastuksessa, joten näyttää siltä, ​​että vaihdamme hänen kotihammaslääkäriään. Varaamme ajan Clinic Gilabertille tarkastusta varten seuraavalla matkallamme. Kaikki henkilökunta on ihania ihmisiä ja erittäin ammattitaitoisia. Ilmastointi odotushuoneessa minulle köyhälle oli siunaus
François Simon
François Simon
12:37 29 Aug 23
Useita tapaamisia ja mitään ei ole tehty, harmi, 185 eurosta pivot ja kruunu menin 450 euroon vain jotta voisin elävöittää lisäksi ja 30 euroa lisää radioon, se on sääli, arvioit itse
Next Reviews

Muokkaa / Vaadi / Ilmoita virheestä?

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️