International Smiles

International Smiles Medellin klinikka 1

International Smiles on erikoistunut hammashoitoon. Tämä vuonna 2014 perustettu sertifioitu klinikka sijaitsee Medellinissä, Kolumbiassa. Katso asiakkaiden arvostelut, ennen/jälkeen -kuvat ja kysy leikkauksen hinnasta ulkomailla. Täytä lomake ilmaista esitutkimusta varten. Nopea vastaus.

International Smiles, Medellin, Kolumbia

International Smiles -klinikka on tunnettu erinomaisesta hammaslääketieteestään. Klinikka sijaitsee Medellinissä, Kolumbian toiseksi suurimmassa kaupungissa. Aburra-laakson panoraamanäkymä, kukkafestivaali ja hammashoidon erinomainen laatu ihastuttavat monia vierailijoita.

Yhdysvalloissa koulutetut hammaslääkärit suorittavat yksinkertaisista monimutkaisiin hoitoihin, kuten parodontologiseen (ien) hoitoon ja restauroiviin hoitoihin. Hammasklinikkamme täyttää kansainväliset standardit.

Hammaslääkäritiimiämme johtaa tohtori Adriana Castano, joka on saanut stipendin Harvardin hammaslääketieteellisestä korkeakoulusta. Hän suoritti yleisen hammaslääketieteen erikoistumisohjelman, johon sisältyi parodontologian sertifikaatti Nova Southeastern -yliopistossa Floridassa, ja hänellä on American Board of Periodontologyn diplomi-pätevyys.

Yhdysvalloissa suorittamansa koulutuksen jälkeen hän palasi kotikaupunkiinsa palvelemaan sekä asukkaita että turisteja.


Klinikan erikoisala :

Hammashoito
Hammaslääketieteellinen konsultaatio

Palvelut

Lentokenttäkuljetus
Ilmainen Wifi
Hotellivaraukset
Matkaopas
Taksin varaus
Internet-konsultointi
Pysäköinti
TV huoneessa


Kaupunki: Medellin – Maa: Kolumbia – Perustettu vuonna 2014
Akkreditointi: Ei tietoa – Puhuttu kieli (kielet): englanti, espanja


Review of International Smiles

John Clark
John Clark
12:48 21 Oct 15
Vaimoni on saanut uudet hammasproteesinsa International smilesilta, hän on iloinen paitsi hammasproteesista myös Alanin ja hänen avustajansa Magdan saamasta hoidosta, hän on klaustrofobinen ja he olivat niin ammattimaisia ​​pitämään hänet rauhallisena, hän on myös seitsemänkymmentäneljä ja hän sanoi, että se on ensimmäinen kerta, kun hän ei kärsinyt epämukavuudesta. Olin hänen kanssaan jokaisella vierailulla ja voin olla samaa mieltä, että se oli ensiluokkaista hoitoa vastaanotosta maaliin.Kiitos International Smiles Burntislandin tiimille.John Clark
Marie Laing
Marie Laing
05:27 17 Jul 16
Ystävällinen välittävä tiimi Mo, Magda, Alan ja hänen ihana äitinsä vastaanotossa.Voin nyt hymyillä jälleen luottavaisesti, kun Mo teki erinomaista, ammattimaista työtä hampaissani.Tunsin oloni helpoksi, kun Mo selitti kaiken, mitä hän tekisi, oli erittäin lempeä ja hänellä oli niin paljon kärsivällisyyttä, kun hän neuvoi minua hoidossa, mutta antoi minulle aikaa tehdä päätökseni.Suosittelen ehdottomasti Smiles Dentalia.Kiitos kaikille xx
Sandra Thomson
Sandra Thomson
12:32 25 Nov 15
En voi missään tapauksessa moittia hoitoa ensimmäisestä konsultaatiosta, jonka Alan ja Magda ovat minulle antaneet. Ne saavat sinut tuntemaan olosi niin rentoutuneeksi ja hoito on ensiluokkaista. Ensimmäinen proteesisarja, joka minulla on ollut, joka istuu täydellisesti ja niin luonnollinen.Suosittelen lämpimästi tätä käytäntöä. Suuri kiitos teille molemmille.
Helen Rosie
Helen Rosie
14:05 21 Nov 17
En koskaan uskonut, että sanoisin, että se oli minusta erittäin positiivinen kokemus. Piti tehdä paljon työtä purkamisen ja sitten lautasen valmistamisen välillä. kaikki olivat ystävällisiä ja huomaavaisia, vaikka minun on täytynyt olla painajaispotilas, koska minulla on huono gag-refleksi, mutta Alan ja Mo olivat niin kärsivällisiä minua kohtaan ja rohkaisevia. He käyttivät aikaa varmistaakseen, että hoito oli tehty oikein ja hyvin, ja heillä on oltava paljon kärsivällisyyttä. Alan on tehnyt uskomatonta työtä hammasproteesilevylläni, se näyttää upealta. Kannustan kaikkia, joilla on ongelmia hammaslääkärissä käymisen kanssa, menemään International Smilesiin, he toivat hymyni takaisin.
Linda Fraser
Linda Fraser
19:11 17 Jun 22
Suosittelen lämpimästi Smiles-hammaslääkäriä. Alan ja Magda olivat fantastisia, niin ystävällisiä ja mukautuvia, että he tekivät kaikki pysähdykset saadakseni proteesini valmiiksi ennen kuin menin lomalle. Olen ollut todella tyytyväinen hoitooni alusta loppuun. Tekoproteesini ovat täydellisiä, niillä on ollut niin positiivinen vaikutus ja jokaisen pennin arvoisia, toivon, että olisin käynyt ennemmin. Jokainen, joka harkitsee uutta hammasproteesia, ei mene minnekään muualle.
Next Reviews

Muokkaa / Vaadi / Ilmoita virheestä?

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️