Klinikka Dentaire Targa

Klinikka Dentaire Targa Marrakech

Klinikka Dentaire Targa on erikoistunut hammashoitoon. Tämä vuonna 2015 perustettu sertifioitu klinikka sijaitsee Marrakechissa, Marokossa. Katso asiakkaiden arvostelut, ennen/jälkeen -kuvat ja kysy hintoja ulkomailla tehtävistä leikkauksista. Täytä lomake ilmaista esitutkimusta varten. Nopea vastaus.

Klinikka Dentaire Targa, Marrakech, Marokko

Klinikka Dentaire Targa perustettiin vuonna 2015, ja se on erikoistunut kaikentyyppiseen hammashoitoon ja käyttää nykyaikaisinta teknologista alustaa terapeuttisiin ratkaisuihin: laminaatit, hammasimplantit, parodontologia ja ortodontia.

Klinikka kokoaa yhteen kokeneiden lääkäreiden tiimin, joka tarjoaa kaikki hammaslääketieteelliset toimenpiteet kohtuuhintaan, ja toivottaa tervetulleeksi paikalliset ja kansainväliset potilaat.


Klinikan erikoisala :

Hammashoito
Hammaslääketieteellinen skannaus
Hammaskruunu
Hammasviilut
Hammaslääketieteellinen
Hampaiden valkaisu
Hammasimplantit
Sinus siirto
Hammasproteesit
All-on-4
Hampaiden 3D-tulostus
Korona-radikulaarinen rekonstruktio
Hammaslääkärin konsultaatio
Juurihöyläys
Hampaiden puhdistus

Palvelut

Lentokenttäkuljetus
Ilmainen Wifi
Hotellivaraukset
Matkaopas
Taksivaraukset
Liikuntarajoitteisille tarkoitetut huoneet
Internet-konsultointi
Apteekki
Puhelin huoneessa
Kuntoutus
Käännöspalvelut


Kaupunki: Marrakech – Maa: Marokko – Perustettu vuonna 2015
Akkreditointi: Ei tiedossa – Puhutut kielet: arabia, englanti, ranska


Arvostelut Klinikka Dentaire Targa

Hind JAAFARI
Hind JAAFARI
17:55 05 Sep 23
Lämpimästi tervetuloa, tiimi on ammattitaitoista.Kaksi hammaskirurgia ovat erittäin päteviä, koulutettuja viimeisimmissä kirurgian ja hammasestetiikan teknologioissa.Kiitän heitä heidän työn laadusta, laitteista ja erityisesti välttämättömästä hygieniasta.Suosittelen lämpimästi 🙂
sana bouaouda
sana bouaouda
11:07 18 Aug 23
Erittäin lämmin vastaanotto ystävällisellä mutta ennen kaikkea erittäin ammattimaisella ilmapiirillä (erittäin läsnä, huomaavainen, täsmällisyyttä kunnioitetaan...) Koko tiimi, mukaan lukien hammaslääkärit ja kaksi hammaskirurgia, ovat erittäin päteviä, koulutettuja viimeisimmissä teknologioissa ja hammaslääkäreissä. hammaskirurgia ja estetiikka.Kiitän heitä kaikkia siitä, että he ovat ottaneet minut laitokseensa, ja vahvistan heidän työnsä laadun, joka oli hyvin mukautettu erilaisiin hammasongelmiin, joiden vuoksi he minua hoitivat ja hoitavat edelleen.Onnittelut myös laitteiden laadusta ja välttämättömästä hygieniasta.Kiitos taas .
oulasri samia
oulasri samia
15:17 20 Aug 23
Vierailin äskettäin Targan hammasklinikalla, henkilökunta oli lämmin ja vieraanvarainen saapumishetkestä lähtien, mikä helpotti välittömästi huoleni. Hammaslääkäri käytti aikaa selittääkseen jokaisen hoidon vaiheen, mikä helpotti minua. Tilat olivat moderneja ja siistejä, mikä loi mukavan ilmapiirin. Suosittelen tätä hammaslääkäriä kaikille, jotka etsivät laadukasta hoitoa.
Mouhcine Malzi
Mouhcine Malzi
15:31 19 Aug 23
Kokemukseni klinikalla oli unohtumaton, lääkärit ovat erittäin inhimillisiä ja ennen kaikkea päteviä uusimmissa teknologioissa! Minun tapaukseni oli hieman vaikea, (tein kruunuja ja viiluja.. Lähdin äärettömän tyytyväisenä. Kaikki on puhdasta, kaikki hyvin tehty, kaikki oli selvää alusta loppuun.. joukkue oli erittäin välittävä, suosittelen lämpimästi.
Oualid Idrissi
Oualid Idrissi
15:29 26 Nov 23
mikä sääli eurooppalaiset hinnat ja Gambian palvelut. Erittäin huono kokemus tästä lääkäristä, hän sai minut kärsimään vuoden, eikä hänen työnsä ole ollenkaan hyvä, hän teki valtavan virheen, joka maksoi minulle kaksi hammastani. Hän ajattelee vain rahaa. Vierailuni tälle hammaslääkärille oli täydellinen pettymys. Ilmapiirissä ei vain puuttunut ammattitaitoa, vaan myös hygienia jätti toivomisen varaa. Tunne siitä, että minua kohdeltiin kuin numeroa, ilman pienintäkään huomiota huolenaiheeni suhteen, lisäsi epämukavuuttani. Jokainen ele vaikutti suoritetulta mekaanisesti, kiinnittämättä pienintäkään huomiota hyvinvointiini. Hän on pahin koskaan nähty hammaslääkäri, en suosittele häntä. Vain tyhjiä sanoja ja ilmeitä. . . vältä sitä
Léa Rsl
Léa Rsl
13:33 16 Apr 24
Erittäin kallis klinikka (paitsi että hintaa ei kerrottu ennen hoitoa tai se on hyvin epämääräinen), hoidon kulku on epäselvä. Hammaslääkäri ok, miksi ei, mutta marokkolainen mieheni ja minä emme mene enää. Luulen, että voit löytää paremman toimiston Marrakechista. Klinikka on vain näyttävä rauhoittamaan länsimaisia. Mieheni oli hoidossa, he joutuivat soittamaan meille takaisin kertomaan loput ja ei mitään. Nykyään kumppanillani on ongelmia hoidon jälkeen. En suosittele ollenkaan.
Galatee Bernard
Galatee Bernard
09:12 04 Sep 23
Pettymys kokemus. Varasin ajan hammaslääkärin päivystykseen. Pidätettynä soitin 40 min ennen tapaamista varoittaakseni, että olen 10 min myöhässä. Vaihteisto kertoo minulle, että he varoittivat ja ettei ongelmaa ollut. Saavun 8 minuuttia sovitun ajan jälkeen. Klinikka pakotti minut odottamaan 20 minuuttia odotushuoneessa kertomaan minulle, että heidän vaihteensa ei ollut ilmoittanut heille, ja siksi en voinut saada hoitoa hammasongelmasta ja kivusta huolimatta. Ehkä sinun olisi pitänyt kertoa minulle suoraan, että se ei ollut mahdollista.Pakene tästä klinikalta, neuvon sinua! Ehkä siksi tätä klinikkaa johdetaan putiikkina ja ette ole siellä potilaita vaan asiakkaita...Ja jos menet joka tapauksessa, avaa silmäsi odotushuoneessa, ei kestä 5 minuuttia kauempaa selvittääksesi työntekijöiden välillä vallitseva haitallinen ilmapiiri...Suoraan sanottuna on olemassa tapa löytää tehokkaampi ja inhimillisempi keskus kuin keskus, joka ajattelee vain henkilökohtaisia ​​tavoitteitaan.JUOKSE POIS!!!!!!
Hugo Courtois
Hugo Courtois
09:14 22 Aug 23
Kokemukseni tästä klinikasta oli erittäin pettymys. He eivät todellakaan kunnioita potilaiden aikaa. He näyttävät jopa nauttivan sen tuhlaamisesta. Heidän räikeä välinpitämättömyytensä tapaamisia kohtaan ja tapansa olla ottamatta huomioon potilaita on raivostuttavaa. Suosittelen vahvasti olemaan käyttämättä heidän palveluitaan, jos arvostat aikaasi ja järkeäsi.
Next Reviews

Muokkaa / Vaadi / Ilmoita virheestä?

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️