Anfa Fertility Center

Anfa Fertility Center Casablanca

Anfa Fertility Center on erikoistunut MAP / IVF. Tämä vuonna 1984 perustettu ISO 9001:2008 -sertifioitu klinikka sijaitsee Casablancassa, Marokossa. Katso asiakkaiden arvostelut, ennen/jälkeen -kuvat ja hanki hinnat ulkomailla tehtäville leikkauksille. Täytä lomake ilmaista ennakkodiagnoosia varten. Nopea vastaus.

Anfa Fertility Center, Casablanca, Marokko

Casablancan sydämessä sijaitseva Anfa Fertility Clinic (AFC) oli Marokon ensimmäinen lisääntymislääketieteeseen ja -tekniikoihin erikoistunut klinikka. ISO 9001 -akkreditoinnin saavuttanut sairaala noudattaa korkeimpia laatu- ja hoitostandardeja. Tästä syystä se on erittäin suosittu sekä paikallisten potilaiden että lääketieteellisten matkailijoiden keskuudessa.


Klinikan erikoisala :

MAP / IVF
Follikulaarinen ultraääni
Hormonitestaus
IVF-konsultaatio
Spermografia
Lisääntymislääketieteen konsultaatio
Siemennesteen pakastaminen
Avustettu kuoriutuminen MAP
Alkioiden jäädyttäminen
Embryoskooppi
Alkion siirto
IVF – koeputkihedelmöitys
PGD – Pre-implantaatiodiagnostiikka
Alkion siirto
Munasolujen pakastaminen
IMSI – sytoplasmasisäinen spermainjektio (Intracytoplasmic sperm injection)
Keinosiemennys
Hedelmällisyyden arviointi

Palvelut

Perheiden majoitus
Lentojen varaaminen
Ilmainen Wifi
Hotellivaraukset
Tulkkauspalvelut
Taksivaraukset
Liikuntarajoitteisille tarkoitetut huoneet
Apteekki
Yksityishuoneet
Kuntoutus
Elintarvikkeita koskevat varotoimet
TV huoneessa


Kaupunki: Casablanca – Maa: Marokko – Perustettu: 1984
Akkreditointi: ISO 9001:2008 – Puhutut kielet: arabia, englanti, ranska


Arvosteluja Anfa Fertility Center

Rma Fan
Rma Fan
21:39 19 Apr 21
Oikein hyvä
صناعة الوعي
صناعة الوعي
20:31 02 Sep 19
Ei rehellinen. Epäammattimainen henkilökunta ( hajar ) hän on niin töykeä ja epäkunnioittava . ei suositella ollenkaan
Frank Right
Frank Right
21:11 13 Aug 21
l'afc est une arnaque complète, le personnel est très improfessionnel les infirmières se kiistassa les dossiers devant les passions. Tout ce dont ellles se soucient, c'est votre argent, et elles ne prennent que de l'argent liquide. Omalta osaltani kolme sykliä FIV-riippua, että se on uudistunut la soi-disant klinikka, joka on trouve au RDC d'une petite villa. Sachant que l'environnement autour joue un grand role dans le succès de la fiv. M. Sefrioui n'a pas été clair et franc avec nous. Meillä on erittäin hyvä croire, joka ei ole mahdollista sont élevées alors que lorsque nous avons consulté an autre médecin, he nous a dit que nos mahdollisuudet sont proches de zero et que cela ne vaut pas la peine d'essayer alors que M.Sefrioui a deci de faire la ponction d'une seule et ainutlaatuinen epäkypsä oeuf for pouvoir demander l'ensemble de ses honoraires sachant que la chance de la fertilisé et très minime. Sinun ei tarvitse huolehtia julkisuudesta tai ISO-sertifioiduista markkinointivideoista tai muusta joukkomediasta tai sosiaalisessa mediassa. M. Sefrioui ne nous a montré aucune compassion après l'échec, tout ce qui l'interressait, c'était le piement.Anfa IVF Center on yksinkertaisesti täydellinen huijaus, henkilökunta on täysin epäammattimaista. He välittävät vain rahastasi. He ottavat maksut vain käteisellä. He tekivät minulle kolme mikroskooppista injektiota tehdessään rakennus- ja kunnossapitotöitä ns. klinikalla, joka sijaitsee yhden huvilan alla ja jossa ei ole pienintäkään olosuhteita tällaisten toimenpiteiden suorittamiseen. Tietäen, että ympäröivällä ympäristöllä on suuri rooli keinosiemennyksen onnistumisessa. Herra Sefrioui ei ollut selkeä ja rehellinen meille. Hän sai meidät uskomaan, että mahdollisuutemme ovat suuret ja hän otti täyden maksunsa, vaikka tiesi, että mahdollisuudet hedelmöittää yksi munasolu ovat hyvin pienet.Kun menimme toisen lääkärin puoleen, hän kertoi meille, että mahdollisuutemme ovat lähellä nollaa ja se ei ole sen arvoista yrittää. Älä anna ISO:n, markkinointimainosten tai muiden sosiaalisen median videoiden hämätä, se on vain huono markkinointiyritys, herra Sefrioui ei osoittanut meille sympatiaa epäonnistumisen jälkeen, hän välitti vain maksamisesta.
FARID FEDY
FARID FEDY
19:13 01 Feb 21
Hyvää huomentahuomautus kaikille hedelmällisyyteen erikoistuneita klinikkoja etsiville pariskunnille, mene haluamallasi tavalla, tätä klinikaa johtaa näennäinen epäinhimillinen lääkäri, ei edes tervehdi potilaita, ylpeä, ei välitä potilaista, hänen tavoitteenaan on rikastuminen, l rahaa ja ei mitään muuta , ei seurantaa, haamuklinikka, enemmän kuin pankki, joka ryöstää sinut, avustajat jos niitä voi sellaiseksi kutsua tai pikemminkin huolimattomuuden, halveksunnan yhteistyökumppaneita, koko tiimi on koulutettava ennen kaikkea hyviin tapoihin, kunnioitukseen ja kohteliaisuus: suhteen perusta, siksi onnittelen lääkäreitä ja kaikkia eurooppalaisia ​​ja amerikkalaisia ​​lääkäreitä, tutkintotodistukset eivät ratkaise, vaan pätevyys ja ennen kaikkea ihminen.Voin todistaa mielipiteeni kaikin keinoin tämän....huijauksen jälkeen...et ansaitse edes puolta tähteä.neuvo: mene harjoittelemaan hyviä ihmissuhdetaitoja ja vaihda työpaikkaa...lääketiede ja Hippokrateen vala ovat syyttömiä teoistasi
HARAG Anes
HARAG Anes
18:02 11 Aug 23
Omar SEFRIOUI, tohtori, erittäin "yliarvostettu" useiden mediakohtiensa ansiosta sekä bloggaajien ja vaikuttajien tuen ansiosta, joka "osti" hänestä tähden...Ei kommunikointia potilaiden kanssa selittääkseen asioita... hän katsoo sinua alaspäin... arvioi ja antaa avustajien huolehtia sinusta... ja määrää saman protokollan kaikille potilaille...Hän jopa tarjoaa itselleen oikeuden myydä sinulle hoidot laittomasti ja pakottaa sinut ottamaan ns. klinikalla myytäviä ravintolisiä epärealistiseen hintaan!!!Hän kehottaa sinua ryhtymään toimiin ja tietysti maksamaan ilman, että olet tehnyt vähimmäisanalyysiä ja -tarkastuksia varmistaakseen hänen tekonsa toteutettavuuden ja lisätäkseen onnistumisastetta: joten kyllä, hän on materialistinen tehdessään sinusta parhaan mahdollisen yrityksen, vaikka hän olisi vakuuttivat epäonnistumisensa.Kävimme toisella gynekologilla ja ero on selvä. Sefrioui suorittaa tekonsa hyteissä (1,50 m x 1,50 m) ilman vähimmäishygieniaa!!! (Boksin sterilointia ei ole!!!, ei huoneen tuuletusta!!! Siirrot tehdään sokeasti, ilman ultraääntä!!! Tiimi on aivan ylivoimainen... puhumattakaan sinulle maksetuista useista konsultaatioista merkinnässä hoitopaperit: "ilmainen konsultointi"!!!…Henkilökohtaisesti en suosittele tätä gynekologia... lisäksi ihmettelen, miten Jumalan edessä valan vannonut lääkäri harjoittaa tällä tavalla ja pitää potilasta asiakkaina tai jopa karjana käyttämällä bloggaajia ja vaikuttajia aktiviteettinsa tehostamiseen!!! Ja myös muuttaa hänen toimistonsa kauneussalonkiksi tarjoamaan Botox-injektioita ja muita…Lyhyesti sanottuna, en mainosta ketään... mutta Sefrioui on yksi pahimmista... äläkä mene lankaan ensimmäisestä konsultaatiosta...
Next Reviews

Muokkaa / Vaadi / Ilmoita virheestä?

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️