Hopital Prive Marrakech

Marrakechin yksityinen sairaala Marrakechin klinikka 1

Hopital Prive Marrakech on erikoistunut kauneuskirurgiaan. Tämä vuonna 1980 perustettu sertifioitu klinikka sijaitsee Marrakechissa, Marokossa. Katso asiakasarvostelut, ennen/jälkeen -kuvat ja hanki hinnat ulkomailla tehtäville leikkauksille. Täytä lomake ilmaista esitutkimusta varten. Nopea vastaus.

Hopital Prive Marrakech, Marrakech, Marokko

Hopital Prive Marrakech on monialainen sairaala, joka tarjoaa endokrinologian, gastroenterologian, neurologian, urologian, yleislääketieteen, kirurgian, reumatologian ja monien muiden alojen palveluja. Sairaalassa on 171 vuodepaikkaa, ja se on täysin varustettu useilla kuvantamiskeskuksilla, 10 leikkaussalilla, fyysisen kuntoutuksen keskuksella, vieroituskeskuksella, kardiologian, silmätautiopin, endoskopian ja muiden suosittujen lääketieteen alojen hoitokeskuksilla.

He ovat sitoutuneet tarjoamaan potilailleen turvallisinta ja laadukkainta hoitoa. Sairaalassa on tunnettu tiimi omistautuneita lääketieteen asiantuntijoita, jotka toivottavat tervetulleiksi paikalliset ja kansainväliset potilaat.


Klinikan erikoisala :

Esteettinen kirurgia
Brachioplastia
Vartalonkohotus
Brasilialainen kasvojenkohotus
Rintaimplantit
Rintojen kohotus
Rintojen rekonstruktio
Rintojen pienennys
Kulmien kohotus
Pakaraimplantit
Ihon täyttö
Kohdunkaulan ja kasvojen kohotus
Rasvaimu
Arpien hoito
Reiden kohotus
Suonikohjujen hoito
Vatsanpoisto

Hopital Prive Marrakech tarjoaa sinulle :

Lentokenttäkuljetus
Lentojen varaus
Ilmainen Wifi
Sairausvakuutus
Hotellivaraukset
Tulkkauspalvelut
Taksin varaus
Sairauskertomusten siirto
Liikuntarajoitteisille tarkoitetut huoneet
Internet-konsultointi
Puhelin huoneessa
Käännöspalvelut
TV huoneessa


Kaupunki: Marrakech – Maa: Marokko – Perustettu vuonna 1980
Akkreditointi: Ei tietoja – Puhutut kielet: arabia, englanti, ranska


Arvosteluja Hôpital Privé de Marrakech HPM:stä

Mohamed Farid Dadouchi
Mohamed Farid Dadouchi
08:52 01 Aug 21
Kokemukseni tässä sairaalassa oli erittäin tyydyttävää, vaikka se fyysisesti vaatikin. Tehohoitoyksikkö, johon minut päädyttiin, on erittäin hyvin varusteltu. Lääkäriporukka on upea ja täysin sitoutunut. Tekninen tukitiimi (sairaanhoitajat) ovat ystävällisiä ja käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa.Kiitos koko tiimille huolenpidosta ja saatavuudestasi.
Raja Alaoui
Raja Alaoui
11:26 20 Jul 22
Lähetän suuret kiitokset tälle sairaalalle, joka hoiti minua 3 päivää päivällä ja yöllä epäitsekkäällä ammattitaidolla. Osaava, välittävä, inhimillinen, kärsivällinen, antelias ja lämmin tiimi. Kiitän heitä sydämeni pohjasta ja toivon heille kaikkea hyvää.
Mariana Gajja
Mariana Gajja
17:15 06 Jul 23
Minulle tehtiin 26.5.2023 hihaleikkaus HUPM-lihavuuskeskuksessa tohtori Guillaudin ja tohtori Rebbanin toimesta (ruoansulatuskirurgit; paras!!!)Ensimmäinen yhteydenpitoni oli Othmanen, oppaani kanssa, jota kiitän vilpittömästi hänen ajastaan; Hänen vierelläni oleminen rauhoitti minua paljon.Mukavuussyistä tein myös kaikki toiminnan kannalta tarpeelliset tutkimukset HUPM:ssä. Kaikki kohtaamamme joukkueet ovat huippuluokkaa.Sairaalahoitoni meni erittäin hyvin hamdoullah. Asuin erittäin tilavassa, hyvin varustetussa ja siistissä sviitissä.Sairaanhoitajat olivat erittäin tarkkaavaisia ​​vierailuni aikana.Iso kiitos kaikille ja onnittelut ihmisyydestä, jonka olet vapauttanut.
Ambulances Maroc
Ambulances Maroc
14:20 18 Jan 23
Soitin klinikalle 2 päivää sitten ilman vastausta. Ei pääsyä ohjaajaan. Se ei todellakaan ole ammattimaista ja se on ps vakavaa
Rachidi Charafeddine
Rachidi Charafeddine
10:18 05 Apr 23
En suosittele tätä sairaalaa, koska siellä on maailman huonoin hallinto. Kukaan ei tiedä hänen työtään, joukko epäpäteviä ja turhia.Allah yakhod fihoum l7a9 3la tsakhsikha li sekhskhouna.
Next Reviews

Muokkaa / Vaadi / Ilmoita virheestä?

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️