Biyo – Alicante

jose salvador biyo quironsalud1 1

Biyo – Alicante on erikoistunut kauneuskirurgiaan. Tämä vuonna 2012 perustettu sertifioitu klinikka sijaitsee Alicantessa, Espanjassa. Katso asiakasarvostelut, ennen/jälkeen -kuvat ja pyydä hintoja leikkauksesta ulkomailla. Täytä lomake ilmaista esitutkimusta varten. Nopea vastaus.

Biyo, Alicante, Espanja

Biyo Clinic – Alicante avattiin vuonna 2012, ja se on yksityinen plastiikkakirurgian ja esteettisen lääketieteen vastaanotto. Klinikka on Espanjan plastiikkakirurgian, korjaavan ja esteettisen kirurgian yhdistyksen (SECPRE) akkreditoima.

Se on erikoistunut kauneus-, korjaavan ja esteettisen kirurgian edistyksellisimpiin hoitoihin ja tekniikoihin: rintojen suurennus ja pienennys, rekonstruktio, sekundaarinen rintaleikkaus, gynekomastia, nenäleikkaus, korvien plastiikkakirurgia, silmänympäryskorjaus, kasvojenkohotus, rasvaimu, käsivarsien ja reisien kohotus, vatsan plastiikka, pakaroiden ja vasikoiden kohotus.

Heidän korkeatasoinen asiantuntemuksensa takaa sinulle korkeatasoisen hoidon aina diagnoosista hoitoon. Sairaalassa on tunnettu tiimi omistautuneita erikoislääkäreitä, jotka toivottavat tervetulleiksi sekä paikalliset että kansainväliset potilaat. Koko kokemus voidaan räätälöidä potilaan tarpeiden mukaan, mukaan lukien hinnoittelu ja maksujärjestelmä sekä erityiset kirurgiset ja ei-kirurgiset toimenpiteet.


Klinikan erikoisala :

Esteettinen kirurgia
Suonikohjujen hoito
Ihon täyttö
Nännien korjaus
Nännin pienennys
Rasvaimu
Otoplastia
Rintojen suurennus
Vasikkaimplantit
Rintaimplanttien poisto
Gynekomastia
Kaulan kohotus
Brachioplastia
Nenäleikkaus
Reiden kohotus
Brasilialainen kohotus
Rintojen kohotus
Kohdunkaulan ja kasvojen kohotus
Rintaimplantit
Rintojen pienennys
Vartalon kohotus
Vatsanpoisto

Palvelut

Perheen majoitus
Ilmainen Wi-Fi
Tulkkauspalvelut
Pesula
Lääkärin asiakirjojen siirto
Sairaanhoitomatkavakuutus
Liikuntarajoitteisille tarkoitetut huoneet
Internet-konsultointi
Puhelin huoneessa
Yksityishuoneet
Kuntoutus
Elintarvikkeita koskevat varotoimet
Käännöspalvelut
TV huoneessa


Kaupunki: Alicante – Maa: Espanja – Perustettu: 2012
Akkreditointi: Ei tiedossa – Puhutut kielet: arabia, englanti, espanja, hollanti, italia, hollanti, italia, norja, ranska, ruotsi, saksa, suomi, tanska, venäjä, tanskala


Tohtori José Salvadorin lausunto – Clinica Biyó

Private Mail
Private Mail
17:02 28 Dec 23
Minulle tehtiin leikkaus yli 10 vuotta sitten tohtori Salvadorin kanssa ja kaikki oli erinomaista, loistava ammattilainen. Kiitollinen!!
Francois Bellotte
Francois Bellotte
14:44 05 Dec 23
Etsin erinomaista ammattilaista ja tohtori Salvador on erinomainen. Tunnustamme erinomaisen ihmisen karismastaan, tohtori Salvadorin ei tarvitse puhua ja puhua, hän vain rauhoittaa ammattitaidolla. Kaikki on hyvin järjestetty hänen tiiminsä kanssa, ei vääriä huomautuksia. Jos etsit hyvää kirurgia, niin hän on olemassa...
Reichel Ferrandiz Martinez
Reichel Ferrandiz Martinez
22:29 30 Oct 23
Loistava ammattilainen, joka tarjoaa ratkaisun kaikkiin ongelmiin. Rintojen rekonstruktiosta palovammaan. Antaisin itseni ehdottomasti heidän käsiinsä.
Sabina Santiago Pastor
Sabina Santiago Pastor
21:19 30 Oct 23
Olin hänen kanssaan leikkauksessa melkein vuosi sitten, leikkaus oli hieno, mutta toipuminen oli hieman monimutkaista, he eivät antaneet minun pitää kädestäni sekuntiakaan, hoito ei olisi voinut olla parempi, kiitos Marin ja lääkäri, kiitos sydämeni pohjasta ❤️
Pi CCT
Pi CCT
20:54 09 Apr 19
maria del pilarAmmattitaitoa ja erinomaista ihmiskohtelua.Tohtori Salvador ja hänen tiiminsä ovat todella ammattitaitoisia ja kohtelevat potilasta hyvin inhimillisesti. Tunsin koko ajan olevani lääkärin ja hänen tiiminsä peitossa. Sen lisäksi, että he ymmärtävät täysin potilaan toiveet, ne ovat käytettävissä koko ajan, ennen leikkausta, leikkauksen aikana ja sen jälkeen potilaan tarpeiden täyttämiseksi. Suosittelen tohtori Salvadoria ja hänen tiimiään kaikkiin heidän tarjoamiinsa hoitoihin. Mitä he lupaavat, he täyttävät.Ammattitaito ja erinomainen inhimillinen lähestymistapa.Tohtori Salvador ja hänen tiiminsä ovat todellisia ammattilaisia, jotka kohtelevat potilaitaan erittäin inhimillisellä tavalla. Tunsin koko matkan, että lääkäri ja hänen tiiminsä huolehtivat minusta lämpimästi. Sen lisäksi, että he ymmärtävät täysin potilaan toiveet, he ovat aina käytettävissä ennen leikkausta, sen aikana ja sen jälkeen potilaan tarpeiden täyttämiseksi. Suosittelen tohtori Salvadoria ja hänen tiimiään jokaiseen heidän tarjoamaansa hoitoon. He täyttävät lupauksensa.
Rocio S m
Rocio S m
17:23 05 Nov 22
Olin hänen kanssaan leikkauksessa 9 vuotta sitten, kun yksikään kirurgi ei halunnut leikata minua, hän otti riskin ja totuus on, että kaikki oli hienoa, lyömätön hoito ja hyvä hinta, toistan proteesin vaihdon yhteydessä ja erittäin hyvä neuvonantaja Kiitos🌹
lara hernández pastor
lara hernández pastor
10:43 17 Jan 21
En voi olla kiitollisempi ja iloisempi tuloksista.Kun olemme menossa leikkaukseen, meillä on tapana kuvitella tulos ja idealisoida päässämme, miltä se näyttäisi.No, tulos on juuri sellainen kuin olin kuvitellut tai jopa parempi!Yksi suurista huolenaiheistani oli, etteikö keinorintaa olisi ja että se olisi jotain kaunista ja hyvin luonnollista. Jos näkisit tuloksen, hallusinoit kuinka luonnollista se on ollut!Tohtori Salvador inspiroi minulle paljon luottamusta ensimmäisestä hetkestä lähtien. Hän on loistava ammattilainen ja hänellä on poikkeuksellinen joukkue. Epäilemättä paras kirurgi! Olen erittäin iloinen, että tein päätöksen ja tein sen heidän käsissään.
NURIA
NURIA
10:45 24 Mar 23
Olen iloinen tohtori Jose Salvadorista, suosittelen häntä 100%, loistava ammattilainen, hän neuvoo sinua erittäin tarkasti, erittäin tarkalla diagnoosilla ja upein tuloksin.
Tania
Tania
08:26 09 Apr 21
Minulla on ollut ilo käydä leikkauksessa tohtori José Salvadorin kanssa, enkä voi olla iloisempi ja kiitollisempi. Hoito ja palvelu erinomaista. Hänen ammattitaitonsa ja läheinen kohtelunsa saavat sinut tuntemaan olosi rauhalliseksi koko ajan. On syytä huomata hänen tiiminsä jäsenten, erityisesti Marisan, jatkuva huomio ja huoli. Suosittelen 100% lääkäriä ja hänen koko tiimiään.*** Luottamus, läheisyys, päivittäinen hoito ja ammattitaito luonnollisin tuloksin alusta alkaen.
Next Reviews

Muokkaa / Vaadi / Ilmoita virheestä?

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️