Mahalaukun vyö Tunisiassa

mahalaukun vyö tunisia 1
Kirjoittanut Maria

Gastric Banding Tunisia : Painonpudotusleikkaus parhaaseen hintaan, johtava bariatrinen leikkaus ulkomailla. Taatut tulokset. Ilmainen tarjous.

ParasKlinikka.com kertoo sinullemahalaukun sidonnasta Tunisiassa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä kirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Sommaire
 [show]

    Mahalaukun sidontanauhan hinta Tunisiassa

    Tunisiassa Tunisiassa tehtävän mahanauhaleikkauksen keskihinta on 3 000 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 2400 eurosta 3600 euroon.

    ToimenpideHinta Tunisia
    Mahalaukun nauha3000 €

    Mikä on mahalaukun nauha?

    Tunisiassa tehtävä mahanauha mahdollistaa mahalaukun koon pienentämisen asettamalla mahanauha mahalaukun yläosan ympärille, jolloin muodostuu pieni mahalaukkupussi.

    Koska tämän pussin täyttämiseen tarvitaan vain vähän ravintoaineita, kylläisyys saavutetaan nopeasti. Tämä rajoitustekniikka mahdollistaa ruoan kulun hidastamisen hitaammalla virtauksella, joka ei häiritse ruoansulatusta.

    Mahalaukun sidonta Tunisiassa on tarkoitettu vähintään 18-vuotiaille henkilöille, jotka ovat kokeilleet useita laihdutusruokavalioita ja jotka ovat kärsineet massiivisesta liikalihavuudesta vähintään viiden vuoden ajan ja joiden painoindeksi (BMI) on vähintään 40 kg/m2 eli 45 kg (100 kiloa) yli normaalipainon.

    Mahalaukun sidontanauhatoimenpide

    Toisin kuin hiha- ja ohitusleikkaukset, jotka ovat peruuttamattomia tekniikoita, mahansidonta on ainoa säädettävä tekniikka, jossa nauhaa voidaan kiristää ja löysätä pienen silikoniputken avulla, joka yhdistää nauhan ihon alla olevaan ohjauslaatikkoon. Laatikkoon ruiskutetaan nestettä ihon läpi tarvittavan säädön aikaansaamiseksi.

    Potilaan pyynnöstä, jos se ei ole tehokasta tai ilmenee komplikaatioita, lihaskirurgi voi poistaa nauhan uuden leikkauksen yhteydessä.

    Laihdutusleikkauksen odotetut tulokset

    Henkilön, jonka keskipituus on 1,70 m ja BMI 40 kg/m2 , voidaan odottaa laihtuvan 20-30 kg 6 kuukauden kuluttua, mikä vastaa noin 40-60 %:n laihtumista ylipainosta. Paluu normaalipainoon, jos nauha poistetaan.

    Ennen mahalaukun nauhan asentamista

    Kirurgin ennen leikkausta pyytämään preoperatiiviseen tarkastukseen kuuluu veren, neurologinen ja endokrinologinen tutkimus sekä mahalaukun tähystys.

    Mahansidontaleikkaus

    Mahanauhaleikkaus tehdään laparoskooppisen kameran avulla.

    Puudutuksen tyyppiLeikkauksen kestoKliinisen oleskelun pituusKokonaishoitoaika
    Yleisanestesia1h3 yötä5 yötä

    Postoperatiivinen hoito

    On suositeltavaa, että lopetat työskentelyn 10 päivään leikkauksen jälkeen. Lopullinen tulos riippuu terveellisistä ruokailutottumuksista ja säännöllisestä, kohtuullisesta liikunnasta.

    Mahalihasnauha Tunisia: Leikkauksen jälkeinen seuranta

    Toipuminen mahalaukun sidonnasta Tunisiassa

    Tapaat kirurgin leikkausta seuraavana päivänä. Sairaanhoitaja on palveluksessasi varmistaakseen hoitosi klinikalla ja hotellissa.

    Kotiinpaluu

    Kun olet palannut kotiin, kirurgimme ja avustajamme pitävät sinuun yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai Skypen välityksellä varmistaakseen, että kaikki sujuu hyvin. Tarvittaessa kirurgimme voi myös järjestää seurannan yleislääkärisi kanssa.

    Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

    Pyynnöstä ja
    ilman minkäänlaisia velvoitteita.

    Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

    Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

    Kirjoittajasta

    Maria

    Nimeni on Maria. Minulla on yli 10 vuoden kokemus markkinointipäällikkönä lääketeollisuudessa. Olen tuonut markkinoille useita tuotteita, myös lääkinnällisiä laitteita, ja minulla on suuri intohimo myyntiä ja markkinointia kohtaan.

    ‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️