Clinica Dr. Pedro Antolin – Valencia

Clinica Dr. Pedro Antolin - Valencia Valence

Clinica Dr. Pedro Antolin – Valencia on erikoistunut esteettiseen kirurgiaan. Tämä vuonna 1980 perustettu American Society for Aesthetic Plastic Surgery -järjestön sertifioima klinikka sijaitsee Valenciassa, Espanjassa. Katso asiakkaiden arvostelut, ennen/jälkeen -kuvat ja kysy leikkauksen hintaa ulkomailla. Täytä lomake ilmaista esitutkimusta varten. Nopea vastaus.

Clinica Dr. Pedro Antolin, Valencia, Espanja

Clinica Dr. Pedro Antolin – Valencia on erikoistunut esteettiseen, plastiikkakirurgiaan ja korjaavaan kirurgiaan. He ovat erikoistuneet kattavimpaan valikoimaan kirurgisia ja ei-kirurgisia kosmeettisia toimenpiteitä, ja he voivat ylpeänä sanoa, että he tarjoavat pääsyn parhaisiin hoitoihin, standardeihin ja käytäntöihin. He ovat sitoutuneet tarjoamaan potilailleen turvallisinta ja laadukkainta hoitoa. Klinikka on suosittu valinta kansainvälisten potilaiden keskuudessa, jotka etsivät kohtuuhintaisia ja laadukkaita kosmeettisia toimenpiteitä, kuten kasvojenkohotuksia, blefaroplastiaa, nenäleikkauksia, rintaleikkauksia, vasikkaimplantteja, vatsanpoistoja, rasvaimua, Botoxia, mesoterapiaa, pakaroiden implantteja, kaljuuntumisen korjauksia sekä leuka- ja poskileikkauksia.

Klinikka toivottaa tervetulleiksi sekä paikalliset että kansainväliset potilaat ja tarjoaa kansainvälisille potilaille huomattavan määrän palveluita, kuten verkkolääkäreiden konsultaatiot, seuranta ja kuntoutus, lääkärintarkastusten kääntäminen, concierge-palvelut, paikallisten matkailutoimintojen varaukset, hotellivarausten avustaminen, lentokenttäkuljetuspalvelu, ilmainen WiFi, televisiot yksityishuoneissa, puhelimet ulkomaanpuheluita varten ja lastenhoitopalvelut.


Klinikan erikoisala :

Esteettinen kirurgia
Rasvaimu
Blefaroplastia
Otoplastia
Rintojen rekonstruktio
Gynekomastia
Rhinoplastia
Rintaimplantit
Rintojen kohotus
Rintojen pienennys
Kohdunkaulan ja kasvojen kohotus
Kaulan kohotus
Brachioplastia
Vartalon kohotus
Ihon täyttö
Huulten suurennus
Plastiikkakirurgian konsultaatio
Arpien hoito
Reiden kohotus
Vatsanpoisto

Palvelut

Lentokenttäkuljetus
Perhemajoitus
Ilmainen Wi-Fi
Hotellivaraukset
Tulkkauspalvelut
Matkaopas
Taksin varaus
Internet-konsultointi
Puhelin huoneessa
Yksityishuoneet
Kuntoutus
Käännöspalvelut
TV huoneessa


Kaupunki: Valencia – Maa: Espanja – Perustettu: 1980
Akkreditointi: The American Society for Aesthetic Plastic Surgery – Puhutut kielet: englanti, ranska, saksa, italia, espanja


Clinica Cirugia Estética Dr. Antolinin arvostelut

claudia ramirez
claudia ramirez
21:22 14 Nov 22
Julkaisuni tulee olemaan hieman pitkä, mutta jos harkitset rintaleikkausta ja sinulla on mukulainen rinta, lue tämä kommentti, toivottavasti voin auttaa kokemuksellani. Vierailin ja kävin verkkokonsultaatioita yli 20 lääkärin kanssa Chilessä, Argentiinassa, Kolumbiassa ja Espanjassa vuodesta 2018 lähtien. Mukularintani vuoksi pelkäsin kovasti, että odotukseni eivät täyty ja että tilanne loppujen lopuksi korjata. olla huonompi. Tänä vuonna haun piti olla lopullinen ja parhaimmillaan, niin se oli. Pääsin lääkärille googlaamalla ja etsimään korjaavan leikkauksen asiantuntijaa ja kun näet kommentit, älä epäröi varata aika. Lau ja Mar ovat viehättäviä, ja he olivat lähtökohta, rakastaen, kun he vastasivat, kysyin heiltä, ​​voisivatko he edistää tapaamistani, ja he tekivät sen, hurmaava tyttö. Sitten kun tapasin lääkärin, tiesin hänen olevan se oikea ammattitaidansa, ystävällisyytensä, läheisyytensä ja vilpittömyytensä ansiosta. Päätimme mennä leikkaukseen kaksoissiskoni kanssa, elämän paras päätös, kiitän Jumalaa ja universumia, että laitoit sen tiellemme. Tohtori Margarita (anestesialääkäri) ja tytöt, jotka olivat leikkaussalissa leikkauspäivänä, auttoivat minua saamaan prosessin sujuvammaksi ja kiitän heitä sydämeni pohjasta, koska minulla oli aikaisempi huono kokemus. Kiitos tohtori unelmani toteuttamisesta, läsnäolosta koko ajan ja taikuudesta, jonka teit kanssamme. Valitsisin ehdottomasti sinut ja tiimisi uudelleen, olette ihania. Jos voisin antaa heille 100 tähteä, antaisin. Toivon, että kaltaisiasi lääkäreitä olisi enemmän ja että he eivät omistautuisi vain estetiikkaan vaan myös korjaamaan epämuodostumia. Kiitos kiitos kiitos!!!
Frikitown
Frikitown
16:25 02 Sep 23
Erittäin ammattitaitoinen tiimi. He tekevät kaikkensa saadaksesi parhaan tarjouksen ja parhaan tuloksen. Vuosien kokemus tukee heitä.
victoria ramirez azocar
victoria ramirez azocar
14:12 29 Nov 22
Noin kuukausi sitten päätimme yhdessä kaksoissiskoni kanssa löytää rintarekonstruktioon erikoistunutta asiantuntijaa noin kuukausi sitten, ja päätimme tehdä mukuloiden rintojen korjausleikkauksen ja vaikka se oli ensimmäinen leikkaukseni, tiesin heti ensimmäisestä minuutista lähtien. parhaissa käsissä. Tohtori Pedro on erinomainen ammattilainen ja loistava henkilö, erittäin yksityiskohtainen ja huolestunut potilaistaan. Hän neuvoi meitä parhaalla tavalla leikkauksessamme, joka ei myöskään ollut helppo, mutta sain parhaat tulokset. Olen erittäin iloinen ja kiitollinen koko lääkintätiimille ja heidän avustajilleen Lauralle ja Marille, jotka ovat uskomattomia, erittäin huolissaan jokaiseen kysymykseen vastaamisesta, avuliaita ja halukkaita auttamaan koko toipumisprosessin ajan 💓 jälleen kerran, suuret kiitokset lääkärille avusta täytän tämän unelman. Suosittelen 100%, että käsissäsi oleminen on ollut miellyttävä kokemus.
Juani Lozano Guardiola
Juani Lozano Guardiola
16:59 31 Aug 23
Tulin tohtori Antolínin toimistoon hänen Google-arvostelunsa kautta...ensimmäisestä hetkestä lähtien hän antoi minulle mielenrauhaa ja luottamusta, jota en edes ajatellut... tiesin, että hän oli oikea henkilö leikkaukseeni. .Hän selitti minulle kaiken, mitä tapahtuisi...Vaikka toipumisprosessi on vielä kesken, olen erittäin tyytyväinen siihen, kuinka se on jättänyt minut... terveydentilani on parantunut paljon...Kiitokset myös koko tiimille, anestesialääkäristä ja Laurasta, joka on aina ollut kaiken huipulla…Mahtava ammattilaistiimi….Suosittelisin sitä 100%, aivan kuten minkä tahansa muun väliintulon tai tarpeen yhteydessä, käännyn heidän puoleen ajattelematta.Sydämelliset kiitokset koko joukkueelle.
MARIO ALBERTO ALBA RAMIREZ
MARIO ALBERTO ALBA RAMIREZ
21:12 31 Aug 23
Minulla on perheenjäsen, joka leikattiin tämän lääkärin kanssa ja vielä viiden vuoden jälkeen hänen arpensa sattuu ja napa vuotaa, leikkausten takia hänellä on masennus, josta hänen oli vaikea päästä eroon, hän myös ajattelee ja tuntee, että hän on tavallista huonompi, mikä oli!!
Next Reviews

Muokkaa / Vaadi / Ilmoita virheestä?

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️