Gynekomastia Tunisiassa

prix gynecomastie tunisie pas chere 1
Kirjoittanut William

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää gynekomastiasta Tunisiassa! Mikä on keskimääräinen hinta Tunisiassa? Neuvomme onnistuneeseen gynekomastiaoperaatioon Tunisiassa.

ParasKlinikka.com kertoo sinulle gynekomastiasta Tunisiassa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä tunisialaiskirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääkärin neuvoja.

Kuinka paljon gynekomastialeikkaus maksaa Tunisiassa?

Gynekomastialeikkaus maksaa Tunisiassa keskimäärin 2 000 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 1900 eurosta 2200 euroon. Hinta sisältää leikkauksen, lentokenttähotellikuljetuksen, leikkauksen jälkeisen seurannan, lääkityksen, oleskelun klinikalla, tulkin ja leikkauksen jälkeisen seurannan. Oleskelun pituus on 7 päivää ja sairaalassaoloaika 1 yö.

ToimenpideHinta Tunisia
Gynekomastia1900 €

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää miesten rintojen pienennyksestä

Suuret rinnat eivät ole vain naisten ongelma. Joillekin miehille voi hormonaalisen epätasapainon tai tiettyjen lääkkeiden käytön seurauksena kehittyä ylimääräisiä rintarauhasia. Tämä voi antaa miehille rintojen ulkonäön. Tätä tilaa kutsutaan gynekomastiaksi. Vaikka se ei ole terveydelle erityisen vaarallinen, se voi aiheuttaa tiettyä kompleksisuutta ja itseluottamuksen puutetta. Siksi jotkut miehet turvautuvat rintaleikkaukseen.

Gynekomastian hoito Tunisiassa on kirurginen toimenpide, jossa poistetaan ylimääräinen rauhaskudos tai rasva rinnoista. Sen suorittavat plastiikkakirurgit Tunisiassa sijaitsevalla esteettisellä klinikalla mahdollisimman mukavassa ja turvallisessa hoidossa. Tulos on 100-prosenttisesti tyydyttävä.

Mitä gynekomastian hoito Tunisiassa sisältää?

Gynekomastiakirurgia Tunisiassa on kauneuskirurginen toimenpide, jossa miehiltä poistetaan ylimääräinen rintarauhanen ja rasva. Tavoitteena on tehdä rintojen ulkonäöstä litteämpi ja maskuliinisempi. Sillä myös korjataan epäsuhtaisuutta, jotta rintalihakset kehittyisivät harmonisemmiksi.

Plastiikkakirurgin suorittamassa leikkaushoidossa voidaan käyttää useita tekniikoita riippuen poistettavan rintakudoksen määrästä ja rintojen halutusta muodosta. Plastiikkakirurgi voi suorittaa rasvan rasvaimun tai rintojen muotoilun rintarauhaskudoksen kohottamisen areolan kautta rintojen uudelleen muotoilemiseksi. Gynekomastiakirurgia on riskitöntä korjaavaa plastiikkakirurgiaa. Sen onnistumisprosentti Tunisiassa on 99,9.

Kenelle se on tarkoitettu?

Gynekomastiakirurgia on rintojen pienennysleikkaus miehille, joilla on suurentuneet rintarauhaset, jotka luokitellaan Simon asteikolla. Luokkia on kolme: aste I, aste II (a ja b) ja aste III. Jos kuulut lääkärintarkastuksen jälkeen johonkin näistä luokista, saatat olla oikeutettu rintaleikkaukseen.

Miten gynekomastialeikkaus tehdään Tunisiassa?

Rintaleikkaus Tunisiassa tehdään maan parhaassa esteettisessä klinikassa. Sen suorittavat tunnetut plastiikkakirurgit, joilla on useiden vuosien kokemus kauneuskirurgiasta. Potilaat hyötyvät leikkauksen kokonaisvaltaisesta hoidosta. He saavat laadukasta hoitoa ja yksilöllistä hoitoa onnistunutta korjausleikkausta varten.

Ennen leikkausta

Heti kun olet päättänyt tehdä rintojen kohotuksen, sinun on varattava aika kirurgin vastaanotolle. Tämän ensimmäisen konsultaation avulla voimme arvioida fyysisen kuntosi ja määrittää, mikä rintojen pienennystekniikka sopii sinulle parhaiten. Tämän ajanvarauksen jälkeen sinua pyydetään osallistumaan useisiin testeihin:

 • Lääketieteelliset testit täydellisen leikkausta edeltävän tarkastuksen suorittamiseksi;
 • Mammografia;
 • Hormonaalinen tarkastus;
 • Kivesten ultraäänitutkimus.

Tämän jälkeen pidetään toinen konsultaatio plastiikkakirurgin ja anestesialääkärin kanssa. Leikkaukseen valmistauduttaessa ei saa käyttää aspiriinia sisältäviä lääkkeitä 10 päivään ennen leikkausta. Potilas ei saa syödä tai juoda mitään leikkauspöydällä. Leikkausta edeltävänä päivänä voidaan antaa esilääkkeitä, jotka auttavat rauhoittamaan potilasta tai lievittämään leikkausta edeltävää ahdistusta.

Leikkauksen aikana

Rintojen rekonstruktioleikkaus tehdään yleisanestesiassa. Se kestää leikkaussalissa noin 2-3 tuntia. Koska potilas nukkuu, hänellä ei ole epämukavuutta tai kipua. Plastiikkakirurgi voi käyttää erilaisia tekniikoita gynekomastian tilasta riippuen.

 • Jos rauhaskudosta on liikaa, gynekomastialeikkauksessa suurentunut rauhanen poistetaan tekemällä viilto areolan alapuolelle. Kun ylimääräinen rauhanen on poistettu, iho ommellaan kiinni, jolloin siitä jää lähes näkymätön arpi.
 • Jos ylimääräistä kudosta on paljon ja iho on vaarassa roikkua, kirurgi tekee vaakasuuntaisia viiltoja areolan ympärille rintakudoksen muotoilemiseksi uudelleen.
 • Jos rasvaa on liikaa, kirurgiseen toimenpiteeseen kuuluu rintojen rasvaimu. Lääkäri tekee pienen viillon ja asettaa hienon kanyylin. Tämä imee ylimääräisen rasvan pois.
 • Jos gynekomastian muodoissa on sekä liikaa rasvaa että rauhaskudosta, kirurgi voi yhdistää nämä kaksi tekniikkaa: poistaa rauhaset ja imeä rasvan.

Katso myös: Gynekomastian hinta Turkissa

Leikkauksen jälkeen

Kun ompeleet on suljettu, rintoihin laitetaan imutyhjennys ja kompressiosidos. Vaikka sidos on uusittava seuraavien päivien aikana, tyhjennys ei ole lainkaan järjestelmällinen.

Leikkauksen jälkeen ja herätessäsi saatat tuntea kivuliaan tunteen rinnassasi. Tämä häviää muutaman tunnin kuluttua, ja sitä voidaan hallita kipulääkkeillä.

Seuraavien neljän viikon ajan käytät koko ajan kompressiotukea tai boleroa. Rintakehän ja rintalihasten säännöllinen ulkonäkö muotoutuu vasta useiden viikkojen kuluttua. Mustelmia ja turvotusta voi esiintyä. Nämä häviävät kuitenkin muutamassa viikossa.

Tunisiassa suoritettavan gynekomastia-leikkauksen jälkeiset varotoimet

Gynekomastian kirurginen hoito Tunisiassa ei sinänsä ole monimutkainen toimenpide. Tarvitaan 15-20 päivän toipumisaika, jotta elimistösi voi toipua kunnolla ja palautua. Komplikaatioiden välttämiseksi on syytä noudattaa muutamia varotoimenpiteitä:

 • Älä tee äkillisiä tai voimakkaita liikkeitä.
 • Älä harrasta urheilua tai muuta rasittavaa liikuntaa 1-2 kuukauteen.
 • Älä altista vartaloa auringolle 6 kuukauteen.
 • Älä kanna raskaita tai tilaa vieviä taakkoja.
 • Pidä kompressiovaatetta päällä 1 – 2 kuukauden ajan.

Kuinka paljon gynekomastia-leikkaus maksaa Tunisiassa?

Gynekomastialeikkaus Tunisiassa maksaa 1900-2200 euroa. Tämä hinta kattaa leikkauspalvelun, hotelli- ja lentokenttäkuljetukset, leikkauksen jälkeisen seurannan, lääkityksen, oleskelun klinikalla sekä lääketieteellisen ja kielellisen avun.

Miesten rintojen korjaavan ja esteettisen kirurgian hinta vaihtelee käytettyjen tekniikoiden ja kunkin potilaan yksilöllisten olosuhteiden mukaan.


Jos sinulla on vaikeuksia päättää, voimme auttaa sinua tekemään leikkauksesta onnistuneen, ja vieläpä alennettuun hintaan. Ota meihin yhteyttä ja pyydä räätälöity tarjous matkastasi Tunisiaan gynekomastialeikkaukseen.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

William

Nimeni on William Royer, ja olen lääketieteellinen kirjoittaja, jolla on kokemusta monimutkaisten tieteellisten tietojen kirjoittamisesta. Olen erikoistunut immunologiaan ja hematologiaan. Innostun työskentelemästä tiiviisti erilaisten terveydenhuollon ammattilaisten, kuten lääkäreiden, sairaanhoitajien ja potilasasiamiesten, kanssa. Julkaisen myös katsauksia.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️