Blepharoplasty Tunisiassa

blefaroplastia tunisia 1
Kirjoittanut William

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää silmänympärysleikkauksesta Tunisiassa! Mikä on keskimääräinen hinta Tunisiassa? Neuvomme onnistuneeseen silmäluomileikkaukseen Tunisiassa.

ParasKlinikka.com kertoo sinulle silmänympärysleikkauksista Tunisiassa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien luona. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääkärin neuvoja.

Kuinka paljon blefaroplastia maksaa Tunisiassa?

Tunisiassa blefaroplastia maksaa keskimäärin 1 600 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 1 100 eurosta 1 600 euroon. Toimenpide tehdään yleisanestesiassa, ja se kestää 1h-2h. Toimenpiteen kesto on 6 päivää ja sairaalassaoloaika on 1 yö. Hinta sisältää nukutuksen, leikkauksen ja lääkityksen. Lopputulos on nähtävissä 1 kuukauden kuluessa.

Ylempi tai alempi silmänympärysleikkaus1400 €
4 silmäluomen blefaroplastia1800 €
Aasialainen blefaroplastia2200 €

Blefaroplastia on erittäin suosittu kasvokirurginen toimenpide, sillä se on yksi kolmesta yleisimmin suoritetusta kauneuskirurgisesta toimenpiteestä maailmassa. Oletko kiinnostunut aiheesta? Seuraa sitten opasta: kerromme sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää blefaroplastiasta Tunisiassa.

Mitä blefaroplastia on?

Blefaroplastia on plastiikkakirurginen toimenpide, jonka tarkoituksena on korjata silmien ikääntymisen merkkejä. Tätä varten siinä keskitytään vähentämään ylimääräistä rasvaa ja ihoa, joille ovat yleensä ominaisia roikkuvat silmäluomet ja silmäpussit silmien alla.

Schéma de la chirurgie des paupières
Kaavio silmäluomileikkauksesta

On olemassa kahdenlaisia blefaroplastisia leikkauksia:

  • Ylemmän silmäluomen silmänympärysleikkaus: Tässä korjataan silmäluomen yläosan roikkuvat kudokset. Leikkauksessa poistetaan ylimääräinen iho ja tarvittaessa nostetaan kyynelrauhanen.
  • Alempi blefaroplastia: usein pidempi ja monimutkaisempi toimenpide, jossa poistetaan silmien alla olevat rasvakertymät ja vähennetään samalla ylimääräistä ihoa.

Tarpeidesi mukaan voidaan korjata vain alaluomet, yläluomet tai kaikki neljä silmäluomia kerralla.

Kummassakin tapauksessa blefaroplastia on suhteellisen yksinkertainen toimenpide, johon liittyy hyvin vähän riskejä ja jonka tulokset ovat pysyviä.

Kenelle blefaroplastia voidaan tehdä?

Esteettinen silmäluomileikkaus on suosittu toimenpide ihmisille, joilla on silmäpusseja silmien alla (lipoptoosi). Usein yli 35-vuotiaat haluavat päästä eroon ylimääräisestä rasvasta, joka painaa silmiä, saa ne näyttämään väsyneiltä ja korostaa ikääntymisen merkkejä.

Blefaroplastiaa suositellaan myös henkilöille, jotka kärsivät dermatokalaasista, joka on suhteellisen yleinen sairaus, jolle on ominaista yläluomien ylimääräinen iho.

Sen lisäksi, että tämä roikkuva kudos painaa silmiä, se voi joskus aiheuttaa epämukavaa näköä, minkä vuoksi monet ihmiset päättävät tehdä kauneusleikkauksen Tunisiassa.

Kuten useimmilla kirurgisilla toimenpiteillä, myös blefaroplastialla on tiettyjä vasta-aiheita, jotka selitetään sinulle kirurgin kanssa ennen leikkausta käydyn konsultaation aikana.

Tätä toimenpidettä ei suositella henkilöille, jotka kärsivät seuraavista sairauksista:

  • Diabetes
  • Sydän- ja verisuonisairaudet tai kilpirauhassairaudet;
  • Silmäsairaudet (sidekalvotulehdus, yksisilmäisyys, sarveiskalvon haavaumat, kyynelkanavan vajaatoiminta jne.);
  • Krooninen sairaus.
Chirurgie des paupières : Photo avant après
Silmäluomileikkaus: Ennen ja jälkeen -kuva

Kuinka paljon blefaroplastia maksaa Tunisiassa?

Monet klinikat tarjoavat suhteellisen edullisia hintoja, joskus jopa 50 % alhaisempia kuin Euroopassa.

Kaikkien neljän silmäluomen täydellisestä blefaroplastiasta on maksettava 1 400-1 800 euroa. Jos haluat korjata vain ylä- tai alaluomet, hinta on alhaisempi: 1 100-1 600 euroa. Näihin hintoihin sisältyvät tietenkin kaikki kustannukset: sairaalahoito, kirurgin palkkiot, nukutus ja oleskelu Tunisiassa.

Vertailun vuoksi voidaan todeta, että Euroopassa blefaroplastia maksaa vähintään 2 000 euroa yläluomien leikkauksesta, 3 000 euroa alaluomien leikkauksesta ja 5 000-6 000 euroa näiden kahden toimenpiteen yhdistelmästä.

Leikkausta edeltävä konsultaatio

Ennen leikkausta käydään kirurgin luona leikkausta edeltävässä tarkastuksessa. Kirurgi arvioi ensin toiveesi ja motiivisi ja kysyy sitten mahdollisesta lääketieteellisestä ja kirurgisesta historiastasi.

Tämän jälkeen kirurgi tutkii silmäluomesi yksityiskohtaisesti diagnoosin tekemiseksi ja tulevan leikkauksen valmistelemiseksi.

Hän tekee myös täydellisen silmälääkärin tutkimuksen, jossa tarkistetaan silmänpaine, näöntarkkuus ja kaikki muut tiedot, joilla voi olla vaikutusta leikkauksen sujuvuuteen.

Blépharoplastie en Tunisie : Photo avant après
Blefaroplastia Tunisiassa: kuva ennen ja jälkeen leikkauksen

Muutama päivä tai viikko ennen leikkausta sinun on noudatettava muutamia ohjeita: sinun on esimerkiksivältettävä tiettyjen lääkkeiden, kuten aspiriinin ja ei-steroidisten tulehduskipulääkkeiden,käyttöä.

On myös suositeltavaalopettaa tupakointi kuukautta ennen leikkausta, sillä tupakointi voi heikentää paranemiskykyäsi.

Leikkaus

Blefaroplastia on suhteellisen nopea toimenpide: se kestää yleensä 1-2 tuntia riippuen käytetystä tekniikasta ja hoidettavien silmäluomien määrästä (ylä-, ala- tai kaikki neljä silmäluomia kerralla).

Useimmiten leikkaus tehdään paikallispuudutuksessa ja avohoidossa, jolloin potilas voi lähteä klinikalta jo samana iltana.

Ylemmän silmäluomen leikkauksessa viilto tehdään silmäluomen yläosan palpebraaliseen poimuun, joka sijaitsee silmäluomen kiinteän ja liikkuvan osan välissä. Tämän jälkeen kirurgi poistaa ylimääräisen ihon ja rasvan ja ompelee ne ei-imeytyvillä ompeleilla, jotka on poistettava muutaman päivän kuluttua.

Alempien silmäluomien leikkauksessa viillot tehdään sidekalvon sisäpuolelle (sidekalvon limakalvoon), joten ne eivät jätä arpea ihoon. Rasvakertymät ja ylimääräinen iho poistetaan.

Blépharoplastie en Tunisie : Photo avant après
Blefaroplastia Tunisiassa: kuva ennen ja jälkeen

Blefaroplastia voidaan yhdistää muihin kasvojen kohotustoimenpiteisiin:

  • Temporaalin kohotus, jolla nostetaan kulmakarvojen ulointa osaa;
  • Kasvojen keskiosien kohotus, jolla nuorennetaan kasvojen keskiosia (tummat silmänaluset, poskipäiden ja nenän ja leuan laskosten);
  • Otsan kohotus, jolla poistetaan ryppyjä otsasta.

Leikkauksen jälkeinen seuranta

Blepharoplastia on suhteellisen yksinkertainen toimenpide, josta toipuminen on nopeaa. Useimmat potilaat eivät tunne leikkauksen jälkeen kipua, lukuun ottamatta pientä epämukavuutta ja “kuivien silmien” tunnetta.

Ensimmäisten päivien aikana silmiin on suositeltavaa laittaa jääpakkaus turvotuksen vähentämiseksi. Myös mustelmia voi esiintyä, mutta ne häviävät itsestään yhden tai kahden viikon kuluttua.

Technique de blépharoplastie par laser
Laserleikkaustekniikka

Voit jatkaa ammatillista toimintaasi ompeleiden poistamisen jälkeen (4 tai 5 päivää leikkauksen jälkeen) ja urheilutoimintaa 2 viikon kuluttua.

Silmäluomileikkauksen lopulliset tulokset näkyvät yleensä noin 6 kuukauden kuluttua leikkauksesta, ja ne pysyvät vakaina noin kymmenen vuoden ajan.


Onko sinulla vaikeuksia valita oikea klinikka parhaaseen hintaan? Koordinaattorimme auttaa sinua maksutta varmistamaan leikkauksen onnistumisen Tunisiassa. Pyydä meiltä ilmainen tarjous.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

William

Nimeni on William Royer, ja olen lääketieteellinen kirjoittaja, jolla on kokemusta monimutkaisten tieteellisten tietojen kirjoittamisesta. Olen erikoistunut immunologiaan ja hematologiaan. Innostun työskentelemästä tiiviisti erilaisten terveydenhuollon ammattilaisten, kuten lääkäreiden, sairaanhoitajien ja potilasasiamiesten, kanssa. Julkaisen myös katsauksia.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️