Kantasoluhoito Turkissa

kantasoluhoito 1
Kirjoittanut William

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää kantasoluhoidosta Turkissa! Mikä on keskimääräinen hinta Istanbulissa? Neuvomme onnistuneeseen kantasoluhoitoon Turkissa.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa kantasoluhoidosta Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Kuinka paljon kantasolusiirto maksaa Turkissa?

Kantasoluhoidon keskimääräiset kustannukset Istanbulissa, Turkissa ovat 6 500 euroa. Tarpeista riippuen hinta voi vaihdella 3 000 eurosta 10 000 euroon.

ToimenpideHinta Turkki
Kantasoluhoito2900 €

Mitä kantasoluhoito on?

Kantasoluhoitoa on käytetty useita vuosikymmeniä pääasiassa hematologisiin sairauksiin. Nykyään siitä on viime aikoina tullut yksi suosituimmista hoidoista niille, jotka haluavat kosmeettista ja esteettistä uudistumista ja nuorentumista, kuten ikääntymisen ehkäisemistä, hiustenlähtöön ja arpien hoitoa sekä kasvojen, poskien, nenän ja rintojen esteettistä hoitoa. Täältä löydät tarvitsemasi tiedot kantasoluhoidon saamiseksi Istanbulissa, Turkissa.

Mitä kantasolut ovat?

Kantasolut ovat ryhmä soluja, jotka suorittavat korjaus- ja uudistumistoimintoja ihmiskehossa ja joilla on myös moninaisia mahdollisuuksia. Toisin sanoen kantasoluiksi kutsutaan soluja, jotka uudistavat kaikkien elimistömme kudoksia ja joilla on kyky uudistua.

Kantasolut ovat soluja, jotka synnyttävät kaikki ihmiskehon rakenteet, ja ne ovat ainutlaatuisia siinä mielessä, että ne ovat itseuudistuvia. Tämän vuoksi kantasoluja käytetään monien sairauksien hoidossa. On huomattava, että kyseessä on suhteellisen uusi menettely.

Kantasoluhoito tai -terapia mahdollistaa potilaan vaurioituneiden solujen, kudosten ja elinten uudistamisen. Toimenpide toteutetaan siirtämällä kantasoluja potilaalta itseltään (autologinen siirto) tai yhteensopivalta luovuttajalta (allogeeninen siirto) tai puoliyhteensopivalta luovuttajalta (haploidinen siirto).

Vaikka kantasoluhoidossa käytetään yleensä luuytimestä otettuja kantasoluja, sitä voidaan nykyään käyttää myös perifeerisen veren, napanuoraverestä tai rasvakudoksesta.

Miten kantasoluhoitoa sovelletaan?

Tavallisimmin kantasoluja saadaan perifeerisestä verestä, luuytimestä, napanuoraverestä tai napanuoran rasvakudoksesta. Kun potilaalta tai luovuttajalta on otettu sopiva kantasolu, se ruiskutetaan potilaan verisuoniyhteyteen tai suoraan vaurioituneelle alueelle.

Onnistumisprosentti vaihtelee sairauden tyypin, ajanjakson ja esiintyvien komplikaatioiden mukaan. Joissakin tapauksissa kantasolujen kiinnittymistä ei myöskään tapahdu, ja hoito voidaan joutua toistamaan.

Viimeaikaiset tieteelliset tutkimukset osoittavat, että ihonalaisessa rasvakudoksessa on tihein kantasolupopulaatio. Tämän vuoksi napaa ympäröivästä rasvakudoksesta kerättyjä kantasoluja käytetään intensiivisesti erityisesti esteettisissä sovelluksissa.

Yksinkertaisesti sanottuna ihonalaisessa rasvakudoksessa tai navan ympärillä olevissa perisyyteissä (satelliittisoluissa) olevia kantasoluja saadaan poistamalla rasvakudosta rasvaimulla, jolloin saadaan runsaasti kantasoluja sisältävä stroomaalinen verisuonifraktio (SVF).

Saatu rasvakudosnäyte (yleensä lasi) erotetaan laboratorio-olosuhteissa ja steriilissä ympäristössä, minkä jälkeen se ruiskutetaan alueelle, jota halutaan nuorentaa tai korjata injektionantomenetelmällä.

Kantasolutyypit

Kantasoluja on ihmiskehossa pääasiassa kahta tyyppiä: aikuisten kantasoluja ja alkion kantasoluja.

Aikuisten kantasoluja on yleensä luuytimessä ja rasvakudoksessa. Alkion kantasoluja taas löytyy alkiosta tai napanuorasta.

Millä alueilla kantasolusiirtoja käytetään?

Kantasoluhoitoa käytetään pääasiassa sydän-, aivo- ja hermosairauksissa. Sitä voidaan soveltaa luuydinsyöpiin, lymfoomiin, Hodgkinin lymfoomiin, leukemioihin, anemioihin, Välimeren alueen anemioihin, elinsyöpiin, plasmasolusairauksiin, luuytimen vajaatoimintaan, multippeli myeloomaan, perinnöllisiin ja synnynnäisiin verisairauksiin, immuunipuutostauteihin ja perinnöllisiin aineenvaihduntasairauksiin.

Kantasoluhoitoa aikuisten kantasoluilla käytetään usein ikääntymisen vastaisissa hoidoissa, kasvojen ja ihon nuorentamisessa, hiustenlähdön tukemisessa sekä nivel-, rusto- ja kalkkihoidoissa.

Kantasoluhoito kosmetiikassa ja estetiikassa

Nykyään on käytettävissä monia kantasoluhoitomenetelmiä. Yleisimmin käytetty ja tehokkaimmaksi tunnustettu menetelmä estetiikan alalla on kantasoluhoito, jossa käytetään rasvakudosta.

Tutkimusten ja tieteellisten julkaisujen mukaan esteettisiin sovelluksiin kuuluvan kantasoluhoidon vaikutus alkaa näkyä noin kuuden kuukauden kuluttua, ja potilaiden nuorentuminen kestää 5-10 vuotta ihon ominaisuuksista ja ikääntymistilasta riippuen.

Tämä menetelmä on myös maailman käytetyin ja menestynein. Kantasoluhoito osana esteettisiä ja kosmeettisia toimenpiteitä sisältää mm;

 • Vanhenemisen estäminen,
 • Hiustenlähtöön liittyvä hoito,
 • Arpien hoito,
 • Kasvojen muotoilu (voimakas valovaikutus),
 • Leuan muotoilu,
 • Poskiluun täyttö,
 • Ei-kirurginen rintaleikkaus,
 • Ei-kirurginen pakaroiden kohotus (BBL),
 • Nenän epämuodostumien poistaminen (nenän korjaus),
 • Nestemäinen kasvojen kohotus,
 • Huulten suurentaminen,
 • Käsien ja jalkojen estetiikka.

Tutkimukset osoittavat, että kun kantasoluja käytetään yhdessä kantasoluilla rikastetun rasvan injektionesteiden kanssa, ne optimoivat hyvät tulokset paranemisen, kirkastumisen ja ihoa venyttävien vaikutusten osalta.

Tällä hoidolla saadaan myös erittäin hyviä tuloksia, kun kasvojen eri osissa menetetään volyymia, saadaan aikaan muotoiluvaikutus tietyillä kasvojen alueilla, vähennetään ryppyjä ja annetaan kasvoille nuorekkaampi ulkonäkö.

Kantasoluhoito kasvojen ja ihon nuorentamiseen

Kasvojen ja ihon nuorentamiseen tarkoitettu kantasoluhoito, jossa käytetään rasvakudoksesta saatuja kantasoluja, on nykyään yksi suosituimmista hoidoista. Tässä hoidossa vatsasta poistetaan noin lasillinen rasvakudosta eräänlaisella rasvaimumenetelmällä.

Poistettua rasvakudosta hoidetaan välittömästi, ilman odottelua. Sen jälkeen, jälleen aikaa tuhlaamatta, tuoreita kantasoluja ruiskutetaan ihon alle tekemällä pieniä reikiä erikoistyökaluilla halutulle kasvojen alueelle. Näin iho alkaa uudistaa fibroblastejaan ja elastista ainettaan.

On muistettava, että rasvakudoksessa hajonneet kantasolut on ruiskutettava tuoreina ihon alle välittömästi, eikä niitä saa pakastaa tai lähettää toiseen keskukseen. Pakastaminen voi vaikuttaa kantasolujen elinkelpoisuuteen.

Vastaus kysymykseen siitä, miten tämä tapahtuu, on seuraava: ajan myötä ihomme menettää kimmoisuuttaan ja elinvoimaisuuttaan ympäristötekijöiden, auringon jne. vuoksi. Kun ihon alle ruiskutetaan kantasoluja, iholle annetaan varoitus, jotta se saisi kimmoisuutensa takaisin. Tässä yhteydessä ruiskutetut kantasolut lisäävät kollageenisynteesiä, mikä antaa iholle eloisamman ja nuoremman ulkonäön.

Kantasoluhoito hiustenlähtöön

Kantasoluhoidolla on tehokas rooli myös hiustenlähdön hoidossa. Saadut kantasolut ruiskutetaan alueille, joilla hiukset alkavat ohentua, ja tämä vaikuttaa myönteisesti alueen uudistumiseen ja korjaantumiseen.

Kantasoluhoito nivelsairauksiin ja kalkkeutumiseen

Kantasoluhoidolla tiedetään olevan uudistava vaikutus nivelten kalkkeutumiseen, meniskiin, nivelsiteen repeämiin ja urheiluvammoihin. Sitä sovelletaan ruiskuttamalla potilaan niveleen soluja, jotka on saatu ja erotettu samalla tavalla.

Tässä sovelluksessa tavoitteena on luoda rustokudosta tai vastaavaa kerrosta noin 6 kuukaudessa. Ruiskutetut kantasolut mahdollistavat nivelkudoksen uudistumisen, sidekudoksen uusiutumisen ja itsekorjautumisen.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

William

Nimeni on William Royer, ja olen lääketieteellinen kirjoittaja, jolla on kokemusta monimutkaisten tieteellisten tietojen kirjoittamisesta. Olen erikoistunut immunologiaan ja hematologiaan. Innostun työskentelemästä tiiviisti erilaisten terveydenhuollon ammattilaisten, kuten lääkäreiden, sairaanhoitajien ja potilasasiamiesten, kanssa. Julkaisen myös katsauksia.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️