Bichectomy Espanjassa

kirurgia pelaa espanja 1

Bichektomia on Espanjassa tehty kirurginen toimenpide poskien hoikentamiseksi. Se antaa kasvoille harmonisemman ulkonäön. Bichectomian voivat tehdä henkilöt, joilla on pyöreät kasvot ja jotka haluavat muotoilla soikeat kasvonsa uudelleen. Bichectomian hinnat ovat Espanjassa houkuttelevampia. Seuraavassa kerrotaan, mitä bichektomiaan kuuluu ja miksi sinun kannattaa valita Espanja sen tekemistä varten.

ParasKlinikka.com kertoo sinulle bichektomiasta Espanjassa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien luona. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääketieteen ammattilaisen neuvoja.

Kuinka paljon bichektomia maksaa Espanjassa?

Bichektomian hinta Espanjassa on 1400 euroa. Tarpeistasi riippuen all inclusive -hoitojakso voi vaihdella 1300 ja 1500 euron välillä.

Bichektomia – Bichat-pallo1400 €

Bichektomian hinnat ovat houkuttelevampia Espanjassa. Tässä kerrotaan , mitä bichektomiaan kuuluu ja miksi sinun kannattaa valita Espanja sen tekemistä varten.

Bichektomian määritelmä

Bichektomia on leikkaus Bichat-pallojen pienentämiseksi. Nämä ovat rasvakudoksia, jotka sijaitsevat poskissa poskiluun ja leuan välissä. Yksilöstä riippuen ne ovat enemmän tai vähemmän kehittyneitä ja antavat poskille pyöreän ulkonäön.

Näiden rasvakudosten poistaminen tarkentaa huomattavasti kasvojen linjoja. Posket ovat syvemmät, poskiluut korostuvat ja leukojen kulmat erottuvat paremmin. Näin kasvot tulevat lähemmäksi nykypäivän kauneusvaatimuksia.

Bichektomia on nopea ja yksinkertainen kirurginen toimenpide. Se ei jätä näkyvää arpea, sillä kirurgi poistaa ylimääräisen rasvan poskien sisäpuolelta. Lisäksi leikkaus tehdään avohoidossa ja paikallispuudutuksessa. Tässä toimenpiteessä on siis paljon hyvää. Bichektomia tehdään usein myös mallintamisen maailmassa, jossa muotoillut kasvot ovat erittäin arvostettuja.

Kenelle bichektomia sopii?

Bichektomia on tarkoitettu henkilöille, jotka pahoittelevat liian pyöreitä kasvoja tai suuria poskia. Toimenpide sopii sekä miehille että naisille.

Bichektomia on siis tarkoitettu ihmisille, jotka haluavat :

  • Vähentää poskiensa tilavuutta;
  • Parantaa poskien määritelmää;
  • Hienosäätää kasvojaan.

Sitä vastoin toimenpidettä ei suositella henkilöille, joilla on liian laihat kasvot. Lisäksi potilaiden, jotka ovat hyvin ylipainoisia ja haluavat laihduttaa, on suositeltavaa jatkaa laihdutusvaihetta ennen kuin he päättävät bichektomiasta, koska laihdutus voi vaikuttaa Bichat-pallojen kokoon ja siten kasvonpiirteisiin.

Bichektomia ei kuulu Ranskan sosiaaliturvajärjestelmän piiriin.

Bichektomian toimenpide

Bichektomian suorittaa yleensä leukakirurgi. Tämä ammattilainen tuntee kasvojen anatomian perusteellisesti ja on usein koulutettu bichektomiatekniikkaan.

Kirurgi analysoi kasvosi ja varmistaa, että olet tehnyt oikean valinnan ja että bichektomia vastaa esteettisiä toiveitasi. Hän myös valokuvaa kasvosi ja selittää leikkauksen yksityiskohtaisesti.

Sinun onlopetettava tupakointi kokonaan ennen leikkausta ja sen jälkeen. Samoin on kiellettyä ottaa aspiriinia bichat-pallojen poistoa edeltävän viikon aikana, koska se lisää verenvuodon ja verenpurkauman riskiä.

Bichektomia on kevyt toimenpide, joka kestää 30-45 minuuttia. Se tehdään avohoidossa.

Suuhun annetaan paikallispuudutus. Leikkaus voidaan halutessasi tehdä myös yleisanestesiassa.

Kirurgi tekee yhden senttimetrin pituisen viillon posken sisäpuolelle, ylempien poskihampaiden yläpuolelle. Arvet ovat siis täysin näkymättömissä, piilossa suussa. Bichat-palleroita muodostavat rasvapallot tunnistetaan ja niiden ylimäärä, joka muodostaa poskien pyöristymisen, poistetaan.

Tämä ei ole koskaan täydellinen poisto. Tämän jälkeen viillot ommellaan imeytyvillä ompeleilla. Poistut klinikalta ilman sidettä; nämä ompeleet imeytyvät itsestään.

Varotoimenpiteet bichektomian jälkeen

Kuten missä tahansa leikkauksessa, myös bichektomiassa sinun on noudatettava tiettyjä sääntöjä leikkauksen jälkeen, jotta paranemisprosessi sujuisi ongelmitta.

Leikkauksen jälkeen poskille on suositeltavaa laittaa jäätä turvotuksen vähentämiseksi. Esiintyvä turvotus voi olla merkittävää jopa 7 päivän ajan, ja tämä vinkki rajoittaa epämukavuutta. On myös suositeltavaa nukkua pää koholla ja välttää liian lämpimiä huoneita.

Kipu ei ole voimakasta, vaan pelkät kipulääkkeet riittävät sen poistamiseen. Kirurgi määrää myös antibiootteja 5-7 päivän ajaksi. Toipuminen on joka tapauksessa nopeaa, ja voit jatkaa normaalia toimintaasi 2-3 päivän kuluttua, ellei turvotus ole epämiellyttävää.

Kolmen päivän ajan potilaiden tulisi syödä sekoitettua tai nestemäistä ruokaa. Kuumaa ruokaa on vältettävä kahden päivän ajan. Jokaisen aterian jälkeen hampaat tulisi harjata pehmeäharjaisella harjalla. Potilaiden tulisi myös huuhdella suutaan kahden viikon ajan, kunnes ne ovat täysin parantuneet. Tupakointi on myös kielletty kuukauden ajan bichektomian jälkeen.

Leikkauksen tulos näkyy noin 6 viikon kuluttua, kun turvotus on hävinnyt. Potilaat, joilla on kiinteämpi ja paksumpi iho, näkevät lopullisen tuloksen kolmen kuukauden kuluttua.

Kuinka paljon bichektomia maksaa Espanjassa?

Leikkaus maksaa Espanjassa vähemmän, keskimäärin 1 400 euroa. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, sisältyykö hintaan leikkausta edeltävä konsultaatio, anestesia ja leikkauksen jälkeiset tarkastukset. Kannattaa muistaa, että tämän toimenpiteen tulokset kestävät koko eliniän, toisin kuin esimerkiksi injektiot.


Jos sinulla on vaikeuksia päättää, voimme auttaa sinua tekemään leikkauksesta onnistuneen, ja vieläpä alennettuun hintaan.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️