Vatsan rasvaimu Turkissa

rasvaimu 1
Kirjoittanut Émilie

Keskity vatsan rasvaimuun Turkissa! Mikä on keskimääräinen hinta Istanbulissa? Neuvomme onnistuneeseen vatsanpoistoon Turkissa.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa vatsan rasvaimusta Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä kirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Vatsan rasvaimun hinta Turkissa

Keskimääräinen hinta vatsanpoistoleikkaukselle Turkissa Istanbulissa on 2 200 euroa, vähimmäishinta on 1 900 euroa ja enimmäishinta 2 400 euroa. Leikkaus tehdään yleisanestesiassa ja se kestää 2 tuntia. Oleskeluaika Istanbulissa on 7 päivää, ja sairaalassaoloaika on 1 yö. Hinta sisältää nukutuksen, leikkauksen ja lääkityksen. Lopputulos on nähtävissä 6 kuukauden kuluessa.

Vatsan rasvaimu2200 €
Lantion rasvaimu1600 €
Pakaroiden rasvaimu2200 €
Häpyluun rasvaimu1400 €

Toistuvat raskaudet, peräkkäiset dieetit tai perinnöllisyys, vatsaan voi kertyä ylimääräistä rasvaa. Vatsavyö on varmasti vaikein osa kehoa sulattaa pois. Ruma pullistuma, jota edes urheilu, saati laihduttaminen, ei saa häviämään.

Lääkärimatkailu on yhä yleisempi käytäntö. Vatsan rasvaimun suorittavat kokeneet plastiikkakirurgit. Turkissa tämä yhdistyy erinomaiseen hoitoon ja edullisempiin hintoihin kuin muissa maissa. Miksi et matkustaisi Istanbuliin vatsan rasvaimua varten Turkissa?

Simulation avant et après la liposuccion du ventre
Ennen ja jälkeen vatsanpoiston simulaatio

Mikä on vatsanpoisto?

Vatsan rasvaimu on kauneuskirurginen toimenpide Turkissa, jossa poistetaan ylimääräinen rasva vatsan alueelta. Tavoitteena on päästä eroon rasvakertymistä, joita ei ole onnistuttu poistamaan ruokavalion tai urheilun avulla. Tavoitteena on saada takaisin harmoninen vartalo tai parantaa sitä. Toimenpide sopii sekä miehille että naisille.

Vaikka sillä poistetaan ylimääräinen rasva, vatsan rasvaimulla ei hoideta viskeraalista rasvaa. Tämä kauneuskirurginen toimenpide ei siis sovellu ylipainon tai lihavuuden hoitoon. Sen sijaan sillä hoidetaan rasvakyhmyjä, satulalaukkuja ja raskauden, laihdutuksen tai hormonaalisten muutosten jälkeistä ylimääräistä rasvaa.

Simulation avant et après la liposuccion du ventre
Simulaatio ennen ja jälkeen vatsaontelon rasvaimun

Tässä minimaalisesti invasiivisessa kirurgisessa toimenpiteessä ihoon tehdään pieniä viiltoja, jotta kanyyli voidaan asettaa. Kanyylit imevät rasvakertymät pois tietyiltä vatsan alueilta, erityisesti ihon alta ja navan ympäriltä.

Siellä oleva rasvakudos on pehmeää ja harvaa. Se on helppo imuroida. Rasvaimu ei vaikuta vatsan syvällä olevaan rasvaan, suoliston lähellä ja vatsan sisällä.

Avohoidossa tehtävä toimenpide annetaan kokeneen plastiikkakirurgin tehtäväksi, jotta saadaan tyydyttävät tulokset, vartalon muotoilu ja taattu litteä vatsa.

Kuvat ennen ja jälkeen

Mitkä ovat vatsan rasvaimun edut?

Vaikka useimmat vatsan rasvaimuun hakeutuvat henkilöt tavoittelevat litteää vatsaa, tämä kauneusleikkaus auttaa ensisijaisesti vartalon harmonisoimisessa. Sen avulla on mahdollista päästä eroon niistä rumista rasvarullatyypeistä, joita on erityisesti lantion ympärillä. Kun ylimääräinen rasva on poistettu, vatsa on luonnollisesti sileämpi ja litteämpi.

Video vatsan rasvaimusta rasvaimusta
 • Miehillä vatsan rasvaimu voidaan yhdistää vatsan rasvaimuun. Tällöin vatsan vyötärölihaksia muokataan uudelleen hyvin erityisellä tekniikalla.
 • Naisilla vatsan rasvaimu voidaan yhdistää reisien tai polvien rasvaimuun harmonisen vartalon saavuttamiseksi.

Kuka on oikeutettu vatsan rasvaimuun Turkissa?

Tämä kauneusleikkaus on käytettävissä sekä miehille että naisille, joilla on paikallista ylimääräistä rasvaa. Se sopii potilaille, joilla on keskimääräinen BMI ja joiden iho on säilyttänyt kimmoisuutensa.

Calcul de l'IMC
BMI:n laskeminen

Toimenpide voi epäonnistua henkilöillä, joilla on liikaa ihoa tai lihakset ovat veltostuneet laihdutuksen jälkeen. Tällöin voidaan harkita toisenlaista plastiikkakirurgista ja esteettistä leikkausta: vatsanpoistoa.

Vatsan rasvaimu Turkissa on mahdollista tehdä 18-vuotiaista alkaen potilaille, joiden paino on vakaa ja joiden iho on kimmoisa. Jos olet ylipainoinen ja haluat litteän vatsan, suosittelemme, että laihdutat ennen kuin harkitset vatsan rasvaimua.

Mitä eri vatsan rasvaimutekniikoita Turkissa on tarjolla?

Turkissa ja erityisesti Istanbulissa sijaitsevilla klinikoilla on paras lääketieteellinen infrastruktuuri ja huippuluokan tekniikka moitteettoman vatsan rasvaimun toteuttamiseksi. Voit valita useamman kuin yhden vatsan rasvaimutekniikan välillä:

Simulation avant et après la liposuccion du ventre
Simulaatio ennen ja jälkeen vatsan rasvaimun
 • Rasvanpoisto: Tämä on klassinen tekniikka, jossa poistetaan ylimääräinen paikallinen rasva kanyylin avulla.
 • Vaser-lipo: huipputarkka lasertekniikka, jossa ultraäänellä tuhotaan ylimääräiset rasvasolut, minkä jälkeen rasva poistetaan helpommin mikrokanyyleilla.
 • Hellävarainen rasvaimu: tätä hoitoa käytetään pienen vatsan, jossa on vain vähän rasvaa, poistamiseen. Pienillä kanyyleilla tai ruiskulla poistetaan pieni määrä rasvaa.

Miten vatsan rasvaimu tehdään Turkissa?

Jos haluat harkita vatsan rasvaimua Turkissa, sinun on jo valittava klinikka Istanbulissa. Kun olet valinnut klinikan, ensimmäisellä virtuaalisella tapaamisella voit tutustua kirurgiisi ja selittää tavoitteesi ja odotuksesi.

Silhouette féminine
Naisen vartalo

Ensimmäinen konsultaatio

Tämän ensimmäisen etäkonsultaation avulla voimme tutkia kehosi ja määrittää hoidettavat alueet. Tämän kliinisen tutkimuksen aikana kirurgi selittää myös tällaisen leikkauksen riskit ja vasta-aiheet.

Hän kertoo myös, mitä varotoimia sinun on noudatettava ennen leikkausta (tupakoinnin ja alkoholin käytön lopettaminen, lääkkeiden ottaminen jne.). Hän voi myös pyytää sinua käymään leikkausta edeltävässä tarkastuksessa. HIV:tä sairastavat henkilöt ovat oikeutettuja tähän leikkaukseen.

Toinen konsultaatio

Kun olet saapunut Istanbuliin, sinulla on toinen konsultaatio kirurgin kanssa. Tällöin hän voi tutkia vatsasi ja tehdä lopullisen arvion leikkauksesta ja tarvittavista valmisteluista. Tapaat myösanestesialääkärin, jotta voit määritellä, minkälaista nukutusta käytetään suurena päivänä.

Tracé d'un chirurgien sur le ventre d'un patient
Kirurgin piirros potilaan vatsasta

Leikkaus

D-päivänä hoitotiimi huolehtii sinusta. Hoito tehdään yleensä yleisanestesiassa. Hellävaraisessa rasvaimussa voidaan kuitenkin käyttää paikallispuudutusta. Toimenpide kestää 1-2 tuntia.

Kirurgisen huopakynän avulla kosmeettinen kirurgi merkitsee hoidettavan alueen. Kun vatsa on desinfioitu, hän tekee piiloviillot navan rypytykseen. Sen jälkeen hän asettaa kanyylin, joka on liitetty imulaitteeseen.

Kun kaikki rasva on poistettu, kirurgi sulkee viillot huolellisesti. Toimenpiteen päätteeksi hän pukee arpiin siteen.

Tracé pour une liposuccion des hanches et des cuisses
Lantion ja reisien rasvaimun pääpiirteet

Vatsanpoistoa seuraa 2-4 tunnin toipumisaika tai yöpyminen klinikalla, jonka jälkeen on 2-3 päivän lepo, jotta potilas voi toipua kunnolla. Sinulle määrätään myös kipulääkkeitä. Tämän toipumisajan jälkeen voit jatkaa aktiivista elämääsi. Säännölliset tarkastukset kirurgin kanssa ovat suunniteltuja.

Leikkauksen jälkeen

Joudut käyttämään useiden päivien ajan kompressiokorsettia veren kertymisen tai turvotuksen ja verenpurkaumien syntymisen estämiseksi. Hoidetulla alueella voi esiintyä mustelmia ensimmäisten viikkojen aikana leikkauksen jälkeen.

Tämä häviää 6-8 viikon kuluttua. 6 kuukauden kuluttua kaikki jäljet vatsan rasvaimusta häviävät. Saatat myös huomata ihon vetäytymistä.

Simulation avant et après une liposuccion du ventre
Simulaatio ennen ja jälkeen vatsan rasvaimun

Jotta Turkissa suoritetun vatsan rasvaimun tulokset olisivat moitteettomat, on suositeltavaa noudattaa terveellistä ja tasapainoista ruokavaliota painon palautumisen estämiseksi. Voit ylläpitää vartaloasi liikkumalla säännöllisesti.

Riskit, komplikaatiot ja sivuvaikutukset

Vatsan rasvaimuun voi liittyä joitakin harvinaisia riskejä:

 • Sinertävä mustelma ;
 • Tuntohäiriöt ja mustelmat;
 • Ihon kuolio;
 • Sydän- ja munuaisongelmat;
 • Ihon värin muutokset;
 • Turvotus.

Siksi sinun kannattaa luottaa siihen, että me autamme sinua valitsemaan kirurgin Istanbulissa, ja valita hyvämaineinen ja kokenut lääkäri.

Huomaa, että islamilaisessa uskonnossa vatsan rasvaimu ei ole haram. Se hyväksytään, jos sen tarkoituksena on poistaa kehoon vaikuttava vika.

Pyörätuolin vuokrauspalvelu on käytettävissä, jotta voit liikkua Istanbulissa ja laitoksessamme oleskelun aikana.

Mitkä ovat vatsan rasvaimun riskit?

Turvotusta, turvotusta ja mustelmia lukuun ottamatta vatsan rasvaimu on toimenpide, johon liittyy vain vähän riskejä. Se on turvallinen toimenpide, kun sen suorittaa kokenut kirurgi. Ainoa riski on suolen puhkeaminen, kun kanyyli kulkee vatsan läpi.

Siksi on tärkeää valita kirurgi huolellisesti ja valita hyvämaineinen ja kokenut lääkäri.

Coordinatrice avec une patiente
Lääketieteellinen koordinaattori potilaan kanssa

Istanbulissa on maailman parhaat kauneuskirurgian ja lääketieteen harjoittajat. Heille on kysyntää kaikkialla, ja heidän maineensa ulottuu Euroopan ulkopuolelle. He ovat tehneet tuhansia rasvaimuja 95 prosentin onnistumisprosentilla.


Jos sinulla on vaikeuksia valinnan tekemisessä, me voimme auttaa sinua tekemään toimenpiteestäsi onnistuneen, ja vieläpä alennettuun hintaan.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.


Usein kysytyt kysymykset

Kuinka kauan vatsaleikkaus kestää Turkissa?

Vatsan rasvaimuun kuuluu rasvasolujen pysyvä poisto. Teoriassa se voi siis kestää koko eliniän. Sinun on kuitenkin varottava lihomasta liikaa, sillä se voi johtaa uusintaleikkaukseen.

Rasvaimu on kirurginen toimenpide, jonka tiedetään aiheuttavan kohtalaista tai voimakasta kipua toipumisen aikana. Lääkäri kertoo tästä sinulle yhteydenoton yhteydessä, jotta voit valmistautua toimenpiteeseen psykologisesti.

Rasvaimu on Turkissa melko hyvin hallittu kirurginen toimenpide, jonka onnistumisprosentti on arviolta 90 prosenttia. On kuitenkin ehdottoman tärkeää varmistaa, että käännyt hyvien klinikoiden puoleen, joissa on pätevät kirurgit.

Rasvaimun etuna on, että rasvasolut poistetaan mekaanisesti ja siten pysyvästi. Sinun tarvitsee vain harrastaa liikuntaa ja syödä terveellistä ruokavaliota, jotta alue säilyy ehjänä.

Koska vatsan rasvaimussa poistetaan rasvasoluja, on loogista laihduttaa sen jälkeen. Tämä laihtuminen on kuitenkin maltillista, ja sen arvioidaan olevan 2-5 kg.

Vatsanpoistoleikkaus kestää noin 2 tuntia. On kuitenkin otettava huomioon myös leikkausta edeltävät ja sen jälkeiset toimenpiteet. Tämän vuoksi tämäntyyppinen leikkaus edellyttää 7 päivän oleskelua Turkissa.

Kirjoittajasta

Émilie

Nimeni on Emilie Gervais, ja asun Istanbulissa, Turkissa. Olen lääketieteellinen kirjoittaja, jolla on laaja tieteellinen tietämys ja yli 15 vuoden kokemus syöpätutkimuksesta ja molekyylibiologiasta. Minulla on kokemusta kongressien järjestämisestä ja projektinhallinnasta. Minulla on kyky siirtää monimutkaisia lääketieteellisiä ja tieteellisiä käsitteitä erilaisille yleisöille eri medioiden avulla, mukaan lukien tämä verkkosivusto kirjoitusteni foorumina.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️