Usein kysytyt kysymykset

Mitä te veloitatte? Kuinka paljon veloitatte palveluistanne?

BestClinic ei peri potilailta mitään maksuja. Palvelumme on täysin ILMAINEN. Esidiagnoosimme on myös täysin ILMAINEN. Jos olet tyytyväinen toimenpiteen hintaan, maksat hoitosi suoraan sairaalalle tai klinikalle.

Miten voin selvittää, kuinka paljon leikkaus maksaa?

Paras tapa saada selville, kuinka paljon leikkaus maksaa, on täyttää kunkin klinikan sivulla oleva ILMAINEN ESIDIAGNOSOINTILOMAKE. Tällä tavoin ja tiedostosi analysoinnin jälkeen saat henkilökohtaisen hinnan, joka perustuu rajoituksiisi ja tavoitteisiisi. Huomaa, että nämä hinnat ovat suuntaa-antavia, ja vaikka ne ovatkin tarkkoja, ne eivät välttämättä vastaa sinulle aiheutuvia kustannuksia. Erityisesti kosmeettinen kirurgia räätälöidään hyvin usein yksilöllisesti, jotta haluttu tulos voidaan saavuttaa. Esimerkiksi kasvojen nuorentaminen on kirurgisten ja ei-kirurgisten hoitojen yhdistelmä. Yksi henkilö saattaa tarvita täydellisen kasvojenkohotuksen ja joitakin ihonpuhdistushoitoja, kun taas toinen saattaa tarvita vain alemman kasvojenkohotuksen ja ehkä joitakin silmähoitoja. Hinnat voivat siksi olla hyvin erilaisia.

Miten ja milloin maksan hoitoni?

Hoito maksetaan sairaalassa tai klinikalla euroina tai paikallisessa valuutassa. Useimmissa paikoissa hyväksytään käteinen, mutta myös muita maksuvaihtoehtoja, kuten pankkisiirto, luotto- ja pankkikortit sekä matkasekit. Jos olet epävarma, kysy sairaalasta tai klinikalta ennen lähtöäsi.

Miksi et menisi suoraan sairaalaan ja ohittaisi itseäsi kokonaan?

Koska palvelumme on 100-prosenttisesti maksuton, suoraan sairaalaan menemisestä ei ole mitään hyötyä, mutta menetät asiakkaidemme tarjoaman palvelun. Asiakaspalvelutiimimme voi antaa sinulle lisää mielenrauhaa ja auttaa sinua vastaamaan mahdollisiin kysymyksiisi, sillä meillä on kokemusta ulkomailta lähetetyistä potilaista. Sairaalat arvostavat yhteistyökumppanuuttamme niin paljon, että asiakkaamme pääsevät joka kerta suoraan jonon kärkeen. Lisäksi joillakin alueilla kumppanimme voivat tarjota ilmaisia palveluja, kuten kylpylähoitoja ja hierontaa.

Tarjoatteko maksuvälineitä?

Yhteistyökumppaninamme olevat klinikat tarjoavat sinulle mahdollisuuden maksaa useissa erissä.

Onko alennuksia useista maksutapahtumista?

Olemme riippuvaisia sairaaloiden ja klinikoiden veloittamista hinnoista. Valitettavasti emme voi neuvotella hinnoista. Mutta voit olla varma, että välittäjämme varmistaa, että löydät sopivimman laitoksen ja maksat vain oikean hinnan.

Puhuvatko kirurgit englantia?

Kyllä, lääkärit ja henkilökunta ovat tottuneet hoitamaan kansainvälisiä potilaita englanniksi sekä monilla muilla kielillä. Ilmoitamme klinikan puhumat kielet jokaisella sivulla. Lisäksi haluamme kiittää yhteistyökumppaniamme traduction-pas-cher.comia ystävällisestä yhteistyöstä verkkosivustomme englanninkielisessä käännöksessä.

Voinko puhua suoraan lääkärin/kirurgin kanssa?

Kyllä, voimme järjestää tämän puolestasi, täytä vain potilaan lääketieteellinen profiililomake (lähetämme sen sinulle) ja seuraa prosessia. Kun olet toimittanut lääketieteelliset tietosi ja valokuvasi, voit keskustella asiasta tarkemmin lääkärin kanssa.

Miksi leikkaukset ja kosmeettiset hoidot ovat halvempia ulkomailla?

Eri tekijät vaikuttavat asiaan. Esimerkiksi elinkustannukset ovat yleensä paljon alhaisemmat – tämä koskee lääkäreitä, sairaanhoitajia, anestesialääkäreitä ja muuta asiaan liittyvää hoitohenkilökuntaa. Myös yleiskustannukset, kuten vuokrat, yleishyödylliset palvelut, laboratoriolaitteet, vakuutukset ja hallintokulut, ovat halvempia. Nämä “piilokulut” voivat muodostaa merkittävän osan hoitolaskustasi, joten näiden kustannusten pienentäminen tuo sinulle huomattavia säästöjä.

Onko hoidon laatu yhtä hyvä kuin kotimaassasi?

Kyllä, ellei jopa paremmin. On olemassa maailmanluokan laitoksia, joilla on erinomainen maine, ja monet niistä ovat tunnettuja ja tunnustettuja keskuksia kansainvälisille potilaille. JCI:n (Joint Commission International) akkreditoinnin ansiosta kansainvälisiä hoitolaitoksia verrataan nykyään samoihin standardeihin kuin yhdysvaltalaisia hoitolaitoksia – pidä siis silmällä JCI-merkkiä. Näin voit olla varma korkeimmista laatustandardeista. Se, että laitos ei ole JCI-akkreditoitu, ei kuitenkaan tarkoita, ettei se vastaisi kotimaassasi käyttämiäsi laitoksia. BestClinicissä pyrimme antamaan potilaille todellisen edustuksen markkinoista yhdessä paikassa, joten ei olisi reilua suodattaa pois kaikkia muita kuin JCI-akkreditoituja hoitolaitoksia, vaan otamme mukaan vain parhaista parhaat.

Ovatko kirurgit päteviä ja kokeneita?

Kyllä, työskentelemme vain johtavien asiantuntijoiden ja kirurgien kanssa, jotka ovat erittäin päteviä ja kokeneita esteettisen, plastiikkakirurgian, korjausleikkauksen, hius- ja lisääntymiskirurgian aloilla.

Onko tekniikka ajan tasalla?

Kyllä, näiden laitosten suurten budjettien ansiosta käytettävissä on maailmanluokan laitteita ja niihin liittyvää huipputeknologiaa. Useimmat ihmiset tietävät, että lääketieteellisen matkailun kohteet ovat palvelleet hyvin kosmeettista ja plastiikkakirurgiaa, mutta potilaat matkustavat nyt yhtä todennäköisesti hedelmällisyyshoitoja, kantasoluhoitoja ja uusimpia syöpähoitoja varten huipputeknologian erikoislaitoksiin.

What do hygiene standards, sterilization and safety procedures look like?

JCI-akkreditoinnin osalta voidaan todeta, että kaikki nämä standardit kuuluvat sen piiriin ja niitä noudatetaan, ja niiden, joilla ei vielä ole akkreditointia, on noudatettava paikallisia standardeja ja käytäntöjä, jotka täyttävät myös korkeat standardit, jotta varmistetaan kaikkien potilaiden paras mahdollinen suoja.

Mitä tapahtuu, jos jokin menee pieleen? Onko takuita?

Kaikki lääkärimme tarjoavat hoitotakuita, ja vaikka mitään lääketieteellistä hoitoa ei voida koskaan täysin taata, koska kehomme reagoivat eri tavoin, avain onnistuneeseen lopputulokseen on se, että hoitosi suorittaa pätevä ja kokenut lääketieteellinen henkilökunta tiloissa, jotka täyttävät tiukat terveys- ja turvallisuusvaatimukset. On myös ehdottoman tärkeää, että noudatat hoidon jälkeisiä ohjeita ja neuvoja, jotta paranemisprosessi ei vaarannu. Monet tuhannet potilaat matkustavat ulkomaille lääketieteellisiä, kirurgisia ja kosmeettisia hoitoja varten, mutta siinä harvinaisessa tapauksessa, että jokin menee pieleen, sinun on ilmoitettava asiasta välittömästi kyseiselle sairaalalle tai klinikalle. Suosittelemme, että otat ennen matkaa edullisen lisävakuutuksen lääketieteellisistä komplikaatioista – ja vaikka tämä ei estä ongelmia, se kattaa ainakin mahdolliset ylimääräiset majoitus- ja matkakulut.

Kuinka kauan hoitomatka kestää?

Se riippuu leikkauksista. Jotkin kosmeettiset toimenpiteet, kuten Botox tai täyteaineet, voidaan tehdä muutamassa minuutissa, eikä hoitoaikaa käytännössä ole, joten sinun ei tarvitse jäädä. Tämä on eri asia leikkausten kohdalla. Vaikka monet kirurgiset hoidot voidaan tehdä avohoitona, sinun on yleensä jäätävä noin viikoksi ompeleiden poistamista varten, vaikka tämän voi usein tehdä paikallinen lääkärisi, kun palaat kotiin. Muut suuret kirurgiset toimenpiteet saattavat vaatia pidempää oleskeluaikaa, mutta lopullisen päätöksen tekee kirurgisi.

Onko turvallista matkustaa yksin leikkaukseen?

Kyllä, mutta suosittelemme, että matkustat jonkun kanssa, joka voi tukea ja auttaa sinua. Tämä auttaa sinua tuntemaan olosi rauhallisemmaksi, varsinkin jos olet uudessa maassa ensimmäistä kertaa. Jos tämä ei kuitenkaan ole mahdollista, koko sairaalan henkilökunta antaa sinulle kaiken odottamasi huolenpidon ja huomion.

Mihin vaiheisiin lääketieteellisen matkan järjestäminen liittyy?

Ensinnäkin sinun on määriteltävä pyyntösi tarkasti ja toimitettava se meille. Näin voimme ymmärtää, minkä toimenpiteen haluat ja missä haluat sen tehdä. Jatka sitten lääketieteellisen profiilisi täyttämistä (lähetämme sen sinulle sähköpostitse) ja lisää tarvittaessa valokuvia. Analysoituamme tietosi suosittelemme parasta klinikkaa parhaaseen hintaan. Meillä on monia kumppanihotelleja lähellä sairaaloita, jotka tarjoavat meille erittäin hyviä alennuksia, joita ei löydy mistään muualta internetistä, mutta ymmärrämme, jos haluat löytää ne mieluummin itse.

Järjestättekö myös lennot ja majoituksen?

Järjestämme lennot ja majoituksen. Matkustaminen sesongin ulkopuolella on loistava tapa säästää sekä lento- että majoituskustannuksissa, ja me voimme varmasti auttaa.

Tarvitsetteko tietoja tai sairaushistoriaa omalta lääkäriltäni ennen matkaa?

Tämä ei ole aina tarpeen, mutta jos sinulla on terveysongelmia, ne on syytä mainita Medical Details -osiossa, joka lähetetään valitsemaasi sairaalaan. Jos sinulle tehdään leikkaus tietyn terveysongelman korjaamiseksi, kuten lonkan tai polven tekonivelleikkaus, oman lääkärisi laatima sairauskertomus olisi hyödyllinen.

Tarjoaako klinikka tai sairaala kuljetuspalvelua sairaalasta hotelliin? Entä hotellista lentokentälle?

Monet sairaaloista/klinikoistamme tarjoavat tätä mahdollisuutta, ja ilmoitamme sinulle näistä palveluista. On tärkeää, että potilaista voidaan huolehtia täydellisesti lentokoneesta klinikalle ja klinikalta hotellin kautta lentokoneeseen.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️