Pakaroiden suurennus Turkissa

pakaroiden lisääminen Turkki 1
Kirjoittanut Émilie

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää pakaroiden suurennuksesta Turkissa! Mikä on keskimääräinen hinta Istanbulissa? Neuvomme onnistuneeseen pakaroiden suurennukseen.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoapakaroiden suurennuksesta Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä kirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääkärin neuvoja.

Pakaroiden suurennuksen hinta Turkissa

Turkissapakaroiden suurennus implanttien avulla maksaa 3 600 euroa.Pakaroiden kasvattaminen ilman implantteja lipofillillä maksaa3 400 euroa. Toimenpide tehdään yleisanestesiassa ja kestää 3 tuntia. Oleskeluaika Istanbulissa on 7 päivää, ja sairaalassaoloaika on 1 yö. Hinta sisältää nukutuksen, leikkauksen, lääkityksen ja lipo-pantan. Lopputulos näkyy 4 kuukauden kuluessa.

Pakaranlisäys implantilla3600 €
Pakaroiden suurentaminen lipofillillä3400 €
Pakaralihasten nosto3700 €
Brasilialainen pakaroiden nosto (BBL)2900 €

Mitä on pakaroiden suurentaminen?

Pakaraimplantit ovat erityinenpakaroiden kasvattamisen muoto. Leikkauksen aikana istutetaan keinotekoisia proteeseja pakaroiden ulkonäön ja muodon parantamiseksi Turkissa Istanbulissa.

Pakaraimplantit eli pakaraproteesit ovat suosittuja naisten ja miesten keskuudessa, jotka haluavat täyteläisemmän ja kauniimman pakaran.

Amélioration du galbe des fesses
Pakaroiden muodon parantaminen

Monet laihduttaneet potilaat valitsevat pakaraimplantit, jotta pakaroihin saadaan lisää volyymia, vaikka laihdutuksesta johtuva ylimääräinen iho saatetaan myös joutua poistamaan. Pakaraimplantit voivat parantaa itseluottamusta ja antaa paremman ulkonäön.

Kuvat ennen ja jälkeen

Pakaroiden kasvattamisen eri menetelmät

Tässä ovat yleisimmät pakaroiden suurennusmenetelmät:

 • Silikoni-implantit: Kosmetiikkakirurgi tekee viillon pakaran posken ja reiden yhtymäkohtaan tai pakaralihaksen poimun sisäpuolelle, jossa arvet eivät näy. Kirurgi muodostaa taskun ja asettaa silikoni-implantit pakaralihasten alle tai päälle. Se, mihin implantit asetetaan, riippuu potilaan toivomasta lopputuloksesta.
 • Rasvansiirto: Tässä toimenpiteessä ylimääräinen rasva poistetaan rasvaimulla kehon alueilta, kuten reisistä, vatsasta ja lantiosta, ja ruiskutetaan sitten pakaroihin.
 • Kudosläppä: Kirurgi voi myös lisätä pakaroiden tilavuutta Turkissa tekemällä pakaroiden ihosta kudosläpän ja asettamalla sen implantin tavoin.

Kirurgin kanssa keskusteltavat aiheet

Tutustu eri vaihtoehtoihin, jotka ovat käytettävissäsi halutun lopputuloksen mukaan. Keskustele konsultin kanssa haluamastasi pakaroiden muodosta ja koosta sekä siitä, miten ulkonäkösi muuttuu.

Photo de fesses avec un galbe parfait
Kuva täydellisen muotoisista pakaroista

Leikkauksen/leikkauksen kesto: Pakaraimplanttileikkaus kestää todennäköisesti kahdesta kolmeen tuntia. Leikkauksen kesto riippuu proteesien sijoituskohdasta, potilaan vartalosta ja leikkaustekniikasta.

Sallitut päivät: Ei yhtään. Sinun ei todennäköisesti tarvitse jäädä yöksi Turkissa suoritetun pakaraimplanttileikkauksen jälkeen.

Puudutus: Pakaraimplantit tehdään yleensä yleisanestesiassa. Jotkin pakaraimplanttileikkaukset tehdään paikallispuudutuksessa rauhoittavan lääkkeen kanssa.

Augmentation des fesses pour un galbe parfait
Brasilialainen pakaraleikkaus

Onko sinulla HIV? Sinulle on varattu erityisklinikka pakaroiden suurennusta varten, jossa on täydellinen turvallisuus sinulle ja henkilökunnalle.

Toipuminen:

 • Pakaroiden turvotuksen ja yleisen epämukavuuden pitäisi hävitä kahdessa päivässä.
 • Viikon kuluttua pakaraleikkauksesta voit kävellä ja istua normaalisti.
 • Turvotus vähenee edelleen 1-2 viikon ajan.
 • Lääkärit suosittelevat, että otat toipumisen ajaksi kaksi viikkoa vapaata työstä, mutta voit jatkaa toimintaasi rauhoitettuna muutaman päivän kuluttua pakaraimplanttileikkauksesta.
 • Voit jatkaa toimintaasi ja harrastaa liikuntaa kuukauden tai kuuden viikon kuluttua.

Riskit, komplikaatiot ja sivuvaikutukset: Vakavia komplikaatioita esiintyy harvoin Turkissa suoritetun kauneusleikkauksen jälkeen, mutta tiettyjä riskejä on kuitenkin olemassa:

 • Pakaraimplantit voivat muuttaa asentoaan leikkauksen jälkeen ja saada epäsymmetrisen muodon;
 • Pakaraimplantit voivat harvinaisissa tapauksissa repeytyä tai rikkoutua;
 • Pakaralaskimoon tehtävään viiltoon liittyy suuri infektioriski;
 • Liiallinen verenvuoto;
 • Kielteinen reaktio anestesiaan.

Siksi sinun kannattaa luottaa siihen, että autamme sinua valitsemaan oikean kirurgin Istanbulissa, ja valita hyvämaineinen ja kokenut lääkäri.

Lisäksi pakaroiden kasvattaminen on sallittua islamissa. Se on halal- eikä haram-leikkaus, koska se tarjoaa lääketieteellistä hyötyä ja parantaa henkilön elämänlaatua.

Augmentation des fesses pour un galbe parfait
Brasilialainen pakaroiden kohotus

Oletko liikuntarajoitteinen henkilö (PRM)? Voit hyötyä erityisestä avusta lentoasemalle saapumisesta hotelliin sekä klinikalla.

Leikkauksen jälkeinen hoito:

 • Ota leikkauksen jälkeen määrätyt antibiootit ja tulehduskipulääkkeet.
 • Kipua on odotettavissa 48 tunnin ajan pakaroiden istutuksen jälkeen. Ota kipulääkkeitä epämukavuuden vähentämiseksi.
 • Pidä tukevaa kompressiosidettä muutaman päivän ajan, jotta pakaraimplantit voivat parantua kunnolla.
 • Lepää runsaasti pakaraleikkauksen jälkeen ja juo runsaasti vettä. Varmista, että syöt terveellistä ruokavaliota nopeuttaaksesi paranemisprosessia.

Jos sinulla on vaikeuksia valinnan tekemisessä, voimme auttaa sinua tekemään leikkauksesta onnistuneen, ja vieläpä alennettuun hintaan. Valitse lääketieteellisen matkailun asiantuntija Turkissa.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.


Usein kysytyt kysymykset

Miten pakaroiden huulten täyttö Turkissa toimii?

Keskimäärin 30-50 % implantoidusta rasvasta resorboituu kolmen ensimmäisen kuukauden aikana leikkauksen jälkeen. Jäljelle jäävä rasva sen sijaan pysyy paikallaan koko eliniän, mutta se voi kuitenkin vaihdella, erityisesti painon laskiessa tai noustessa.

Pakaraimplanttien tai rasvansiirron ensimmäiset tulokset alkavat näkyä noin 3 kuukauden kuluttua turvotuksen häviämisestä. Pakarat ovat kiinteämmät ja pyöreämmät. Arpi saavuttaa lopullisen muotonsa 1 vuoden kuluttua leikkauksesta.

Yleisesti ottaen rasvaetäydennys on jonkin verran kivulias, joskin leikkauksen jälkeinen kipu on usein kohtalaista. Kipulääkkeitä määrätään potilaille järjestelmällisesti sairaalahoidon aikana, ja niitä voidaan tarvittaessa määrätä myös kotiin.

Gluteoplastia Istanbulissa vaatii usein vähintään viikon oleskelun. Leikkauksen jälkeen potilas viettää yhden yön sairaalassa tarkkailua varten ja sen jälkeen 6 yötä hotellissa. Viikko tarvitaan leikkauksen seurantaan ja sen tarkistamiseen, miten arpi etenee.

Kirjoittajasta

Émilie

Nimeni on Emilie Gervais, ja asun Istanbulissa, Turkissa. Olen lääketieteellinen kirjoittaja, jolla on laaja tieteellinen tietämys ja yli 15 vuoden kokemus syöpätutkimuksesta ja molekyylibiologiasta. Minulla on kokemusta kongressien järjestämisestä ja projektinhallinnasta. Minulla on kyky siirtää monimutkaisia lääketieteellisiä ja tieteellisiä käsitteitä erilaisille yleisöille eri medioiden avulla, mukaan lukien tämä verkkosivusto kirjoitusteni foorumina.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️