Bangkok Hospital Phuket

Bangkok Hospital Phuket Phuket

Bangkok Hospital Phuket on erikoistunut MAP / IVF ja hiusten istuttamiseen. Tämä vuonna 1995 perustettu, JCI-akkreditoitu, Hospital Accreditation of Thailand, ISO 9001:2008 -sertifioitu klinikka sijaitsee Phuketissa, Thaimaassa. Katso asiakasarvostelut, ennen/jälkeen -kuvat ja kysy leikkauksen hintaa ulkomailla. Täytä lomake ilmaista ennakkodiagnoosia varten. Nopea vastaus.

Bangkok Hospital Phuket, Phuket, Thaimaa

Bangkok Hospital Phuket, Phuketin suurin ja arvostetuin sairaala, tarjoaa monenlaista hoitoa, terveyskasvatusta ja kuntoutusta monilla eri erikoisaloilla. Saatuaan JCI-akkreditoinnin vuonna 2009 se pystyy tarjoamaan korkeatasoista tertiääristä hoitoa esimerkiksi kardiologian, kolorektaalisten sairauksien, gynekologian, neurologian, onkologian, silmätautien ja ortopedian aloilla.

Bangkok Phuket Hospitalissa käy vuosittain yli 80 000 ulkomaalaista vierailijaa, joten se on lääketieteellisen matkailun hotspot, ei vain Thaimaassa vaan koko maailmassa. Sen hoito- ja hyvinvointitarjonta on myös vertaansa vailla kaikkialla Thaimaassa – jos haluat lisätietoja, kysy nyt tai pyydä ilmainen tarjous.


Klinikan erikoisala :

MAP / IVF
IVF – koeputkihedelmöitys

Hiusten istuttaminen
Hiustensiirrot

Palvelut

Perhemajoitus
Ilmainen Wifi
Sairausvakuutus
Tulkkauspalvelut
Pesulapalvelu
Sairauskertomusten siirto
Sairaanhoitomatkavakuutus
Liikuntarajoitteisille tarkoitetut huoneet
Internet-konsultaatio
Pysäköintialue
Apteekki
Puhelin huoneessa
Yksityishuoneet
Kuntoutus
Uskonnolliset tilat
Ravintola
Elintarvikkeita koskevat varotoimet
Käännöspalvelut
TV huoneessa


Kaupunki: Phuket – Maa: Thaimaa – Perustettu: 1995
Akkreditointi: JCI Accredited, Hospital Accreditation of Thailand, ISO 9001:2008 – Puhutut kielet: arabia, englanti, espanja, hollanti, englanti, italia, japani, kiina, hollanti, italia, korea, norja, norja, ruotsi, suomi, tanska, tanskala, ruotsi, thai, ranska, saksa, suomi


Arvostelut Bangkok Hospital Phuket

Nicole Pua
Nicole Pua
04:52 03 Oct 23
Tämä sairaala ansaitsee enemmän kuin vain 3,5 tähteä! Kyllä, se saattaa olla hieman tyyris - mutta maksat siitä, mitä saat, ja laatu on mitä saat täältä!Poikaystävälläni oli jatkuvasti korkea kuume, ja meidät hoidettiin nopeasti A&E:ssä. Tehokas rekisteröintiprosessi, jossa sairaanhoitajat tarkistavat hänen elintoimintonsa ja määräävät hänelle sängyn 15 minuutissa.Tehtyään joitain flunssa- ja COVID-testejä päivystävä lääkäri teki kaikki vatsan, keuhkojen ja muiden alueiden due diligence -tarkastukset ennen kuin hän neuvoi meitä jäämään yöksi, koska hänen kuumeensa oli todella korkea (39,7 °C) ja jatkuva. Hän ei yrittänyt kovasti myydä ja antoi meille aikaa harkita, mikä oli hienoa, koska se ei lisännyt painetta meille.Meillä oli matkavakuutus, joten päätimme jäädä, ja kuljetus osastolle oli nopeaa ja mukavaa. Hoitajat olivat todella ystävällisiä ja osaston huone oli tilava ja mukavuudet paikallaan. Vieraalla / hoitajalla oli jopa valtava sohva nukkuakseen.Kaiken kaikkiaan oli joitain kohtia, joissa meidän piti odottaa tai tehdä aloite saadaksemme päivityksen/tarkistuksen tehtyä, mutta kokemus oli siitä huolimatta positiivinen! Sairaanhoitajat ja lääkärit olivat yleensä todella avuliaita ja ammattitaitoisia.En yleensä tee arvosteluja, mutta kun teen, paikan tai palvelun on täytynyt jättää vaikutelma. Kiitos Bangkok Hospital Phuketin tiimille 5 tähden sairaalakokemuksesta!P.S. kevyempi sivuhuomautuksena, kun palasin hotellilta sairaalaan matkatavaramme kanssa, siellä oli jopa kellopoika saattamassa minua ja matkatavarat osastolle. Olen ollut mahtavissa sairaaloissa, mutta tämä on ehdottomasti ensimmäinen 😂
C K
C K
15:09 02 Aug 23
Se on sairaala, joka on saanut hyvää palvelua ja hoitoa lääkäreiltä, ​​sairaanhoitajilta ja henkilökunnalta.
Viktoriia Rybalka
Viktoriia Rybalka
06:54 03 Aug 23
Oma vierailukokemukseni. Minun piti käydä gynekologin ja mammologin määräaikaisessa tarkastuksessa. En varannut aikaa puhelimitse, tulin vain sairaalaan. He eivät voineet kirjoittaa minulle mammologille, koska hänen aikataulunsa oli kiireinen, pääsin heti gynekologille. Erittäin kohtelias ja ystävällinen henkilökunta. Jos et puhu englantia, he tarjoavat sinulle tulkin (luultavasti lisämaksua ja odottelua vastaan). Minut vietiin toimistoon, en odottanut kauan. He kysyivät, oliko vastaanottavan lääkärin sukupuoli tärkeä, mitattiin lämpötila, paine, paino. Lääkärin vastaanotolla selvittiin myös nopeasti, tuolilla tehdään sekä tutkimuksia että ultraäänitutkimuksia, lääkäri kysyi siinä vaiheessa, että pitääkö mikroskoopilla katsoa näppyä ja tehdäkö ultraääni. Lääkäri teki kaiken huolellisesti, antoi lisäsuosituksia ja määräsi lääkkeen. Seuraavana päivänä menin ajanvarauksella mammologille (onkologille), jossa minulle suositeltiin mammografiaa ja ultraäänitutkimusta valitusteni perusteella. Lääkärin jatkotutkimus. Haluan huomauttaa, että tämä on ehkä onnistunein vierailuni, oli ilo asioida lääkärin kanssa. Esitti kysymyksiä ja vastasi minun kysymyksiini, selitti kaiken yksityiskohtaisesti. Jätän hänen nimensä Pawan Krainara! Dushka 🤌🏻 Maksoin gynekologin palveluista 156$+100 bahtia. Mammologist 4650 bahtia. Suosittelen vaihtamaan rahaa, sillä sairaalan kurssi on erilainen. Jouduin siis maksamaan vähän enemmän. Tämä on minun henkilökohtainen kokemukseni, sinun voi olla erilainen🙃 älä sairastu))
Юлия Земцова
Юлия Земцова
07:54 02 May 24
Käyn aina tässä sairaalassa.Täällä on kääntäjiä, henkilökunta on kohteliasta ja kohteliasta. Sisäpuoli on erittäin puhdas ja mukava, jopa jonossa istuminen on mukavaa. Lähes kaikissa tapauksissa apua on saatu onnistuneesti.
Madison O'Shields
Madison O'Shields
07:18 24 Aug 23
Sain täällä hoitoa koiran puremasta käydessäni Phuketissa. Heidän ensihoitonsa ja kaikki seurantakäynnit olivat mahtavia, laadukasta hoitoa, lääkärit olivat erittäin päteviä ja puhuivat hyvää englantia. Erittäin siisti tehokas sairaala myös eikä tungosta. Hinnat olivat oikeudenmukaisia ​​ja läpinäkyviä.
키리부부
키리부부
00:53 03 May 24
4-vuotiaalla tyttärelläni oli korkea kuume kello 4. Vierailujärjestelmä oli hyvä, joten hänelle määrättiin lääkkeitä ja hän tuli ulos hänellä ei ollut, joten ajattelin, että minun pitäisi ostaa kaikki, mutta he tarjosivat kaiken tarvittavan, ja kysyin, onko heillä perussuihkupakkaus ja pyyhkeet he tarjosivat ruokaa, thaimaalaista vai länsimaista, mutta he pitivät minulle lääkkeitä, ja se oli todella verrattavissa Koreaan. Ensimmäisessä kerroksessa oli Starbucks ja 7-Eleven aivan sairaalaa vastapäätä, joten ei ollut haittaa sairaalassa 50 000 bahtia, joten muista ottaa korttisi mukaan. Matkavakuutus on mielestäni 36 479 bahtia Lapset sain hoitoa ilman taakkaa, jos et puhu englantia, kommunikointi voi olla vaikeaa, mutta jos mahdollista, se olisi parasta.
Ewa Karolina Bettini-Gromek
Ewa Karolina Bettini-Gromek
20:09 31 Mar 24
Sairaala on moderni ja erittäin puhdas ja tyylikäs.Vastaanottovirkailijat, hoitajat ja lääkäri (osastolla, jossa hoidimme kurkkua ja korvia) olivat uskomattoman avuliaita ja ystävällisiä. Kiitämme heitä suuresti tästä.On hienoa, että pohjakerroksessa on myös Starbucks, jossa voit juoda kahvia.
Inna Kochanzhi
Inna Kochanzhi
08:48 15 Feb 24
Olen juuri käynyt täällä leikkauksessa (ranteen luun murtuma ja sijoiltaanmeno).Aluksi olin hieman yllättynyt hinnoittelusta (en todellakaan odottanut saavani käytännössä saman tarjouksen kuin Shanghaissa...). Alkuperäinen arvio oli 230 000-300 000 periaatteessa 36 tuntia sairaalassa ja 1,5 tunnin leikkaus (se on loppujen lopuksi lähellä alempaa arvoa - mukaan lukien leikkausta edeltävät kulut, kuten TT ja postoper, joka on meneillään). Muuten, talletus maksetaan saapuessa ennen leikkausta ja on yhtä suuri kuin arvion alempi arvo, ja sitten he tuovat yksityiskohtaiset päivittäiset laskut ennen puoltapäivää.Leikkauksen jälkeen ymmärrän, mistä tämä hinta tulee.Ensinnäkin itse sairaala: se on iso, tilava, puhdas, hyvin suunniteltu ja hyvin varusteltu sairaala. Tunsin olevani hotellihuoneessa: puulavat seinällä, vaatekaappi, iso kylpyhuone, sohva ja nojatuoli lähimmälleni ja rakkaimmalle, ruokapöytä, jääkaappi, tv, siivous, hyvä ilmastointi, vuodevaatteet jne. Ja hyvää ruokaa! Muista, että minulla oli standardihuone.Toiseksi ammattitaidolla: tämä sisältää älykkäät laitteet, kaiken tarpeellisen tekemisen ja tekemättä sen, mikä ei ole, täydellisesti organisoidut ja nopeat prosessit, selitykset, selkeät ohjeet jne.Kolmanneksi henkilökunta: erittäin kohtelias ja ystävällinen, välittävä, aina valppaana, aina potilaan tilan tarkistava, nopea reagointi, ja he kaikki puhuvat englantia (ainakin siellä, missä se on tarpeen ja siinä määrin kuin on tarpeen). Olin erittäin stressaantunut ennen tätä kokemusta, koska viimeinen kerta, kun minun piti jäädä sairaalaan, oli syntymässä. Siksi tapa, jolla kaikki hoidettiin, sai minut tuntemaan oloni mahdollisimman helpoksi. Hyvä ympäristö ja asenne ovat myös minulle tärkeitä.Se on siis täysin hyvä hinta-laatusuhde. Upea sairaala!
Anastasia
Anastasia
03:18 13 Feb 24
2024. Tuli terveystarkastukseen Wellness Classiciin hintaan 5000 bahtia. Edulliseen hintaan. Paketti sisältää perusverikokeet, virtsatutkimuksen, rintakehän röntgenkuvan, vatsan ultraäänitutkimuksen ja EKG-sydäntutkimuksen. Lopulta saat 150 bahtia kuponkeja ruokaan. Kaikki toimenpiteet vievät tunnin ja vielä tunnin tulosten odottamiseen. Hoitajat ovat erittäin ystävällisiä.2023. Olen käynyt tässä sairaalassa kolme kertaa: kahdesti rokotuksessa ja kerran COVID-konsultaatiossa. Upea kauniin näköinen ja puhdas paikka, upea palvelu. Hinta on melko edullinen: 160 dollaria lääkärin konsultaatiosta ja COVID-lääkkeistä (molnupiraviri). Valitettavasti heillä ei ollut tehokkainta Paxlovidia. Lääkärit puhuivat englantia eri tasolla. Kaikki olivat kohteliaita.Tulin tänne toiseen rokotteeseen B-hepatiittia vastaan, varasin ajan etukäteen sähköpostitse, kaikki ilmoittautuminen ja odotus kesti 30 minuuttia. Puhdas, kaunis, kaikki ovat ystävällisiä. Ne melkein johdattavat sinut kädestä pitäen minne sinun täytyy mennä, se on kätevää. Engerix-B-rokotus yleisellä hoitajan tarkastuksella - lämpötilan ja paineen mittaus - 1395 bahtia.Myöhemmin sain lisärokotuksia ja otin yhteyttä COVID-virukseen liittyen, konsultaatio ja pillerikurssi maksoivat 5 100 bahtia. Mielestäni tämän tason sairaalan hinta on riittävä, Euroopassa se olisi kalliimpaa.
Кристина Артём
Кристина Артём
12:06 23 Jan 24
Хорошая большая больница, приехали на скорой с температурой 40. Быстро оформили все необходимые документы, дальше на коляске отвезли к врачу, осмотрели взяли анализы крови,дали жаропонижающее, и отпустили. Пока был приём больница сама всё согласовала со страховой, счёт получился на 2 200 Батт , но за нас оплатила страховая. Мы используем Росгосстрах у них всё четко.
Ksenia Vanvai
Ksenia Vanvai
07:37 25 Oct 23
Täällä tehtiin kolekystektomia. Kaikki meni hyvin.Hoitajat ja lääkärit ovat erittäin ammattitaitoisia, kohteliaita ja ystävällisiä.Huone oli hyvä ja iso. Kuten myös ruoka
Traveler
Traveler
10:21 20 Aug 23
Kävin poistamassa ompeleita ja desinfioimassa, ja lääkärit ja sairaanhoitajat olivat niin ystävällisiä.Ja minulla ei ollut vakuutusta, mutta oli mukavaa, että hinta ei tullut paljon enemmän kuin luulin. 2000 bahtia tuli ulos.Jos olet sairas Phuketissa, suosittelen tätä sairaalaa.
Trends For Travel Tourism (‫الاتجاهات للسفر والسياحه‬‎)
Trends For Travel Tourism (‫الاتجاهات للسفر والسياحه‬‎)
09:44 23 Oct 23
Palvelu on erinomaista tässä sairaalassa, ja henkilökunta on erittäin kunnioittavaa ja erittäin yhteistyökykyistä.Kattava tarkastus ja hinta on erittäin kohtuullinenViivyttelee suurimman osan ajasta ja asioi englanniksi, mutta ymmärtäminen on hieman hidastaSairaalan tilat ovat erittäin hyvätApteekki on aina täynnä... mutta yleisesti ottaen sairaala on kansainvälinen
Mi Sa
Mi Sa
08:22 08 Sep 23
Toinen postaus. Kävin lääkärintarkastuksessa luottokorttikäteisvapaalla palvelulla.Siellä on japanilainen tulkki.Tutkimus oli myös perusteellinen. Mutta matkallaLääkäri varasi ajan leikkaukseen, joten odotin hetken, mutta söin tuolloin lounaan, joten se ei minua haitannut.
NOELIA MERCADER
NOELIA MERCADER
21:16 20 Feb 24
Kaikki oli erittäin hyvin, todellakin, hoito oli erinomaista useimmilla alueilla saapumisesta lääkäriin. Saavuimme paikalle lähettäneen Iati-vakuutuksen ansiosta ja kaikki oli erittäin hyvin, ainoa huono asia oli lähes 2 tunnin odotus lääkkeiden saamiseen ja vakuutusyhtiön jo maksama maksu sekä päivystävän naisen huomio oli huono
Alvido Bassetti
Alvido Bassetti
18:34 11 Jan 24
Olin tässä sairaalassa illalla päivystyspoliklinikalla syvän leikkauksen takia jalkaan, arvio heidän työstään oli positiivinen, lääkäri työskenteli huolellisesti ja ammattitaidolla. Kotiutumisen jälkeen saimme kaiken kliinisen dokumentaation, mukaan lukien CD-ROM-levyllä olevat röntgenkuvat, lisäksi antibiootteja ja joitain tabletteja lievittämään kipua, joka ilmeni, kun anestesian vaikutus loppui. Lääketieteellisen osan lisäksi myös hallinnollinen osa oli nopeaa minulle antamien papereiden ja raporttien kanssa.
ice bear
ice bear
20:33 23 Oct 23
Lääkärit ja sairaanhoitajat ovat söpöjä ja tarkkaavaisia.Päivystyksessä yövuorossa oleva taloudenhoitaja on erittäin söpö. Menimme keskiyöllä janoisina ja pyysimme vettä taloudenhoitajalta. ja seisoi odottamassa ensiapuhuoneessa potilaan sängyn vieressä Muut ihmiset kävelivät ohi eivätkä välittäneet. Seisoimme pitkään, melkein tunnin.Kun taloudenhoitaja tuli ja näki hänet, hän toi meille tuolin istuaksemme. Sanoi, että jos seisot pitkään, pelkäät väsyväsi. Olimme hyvin väsyneitä siihen aikaan. Olen hyvin kiitollinen hoidostasi.Valittu huone on VIP-huone, hinta 8,xxx bahtia Huone on erittäin tilava, jaettu 2 vyöhykkeeseen ja siinä on 2 kylpyhuonetta.Olohuoneen vyöhyke Huoneessa on pesuallas, välineet, lautaset, kulhot, lusikat, lasit huoneessa käytettäväksi, mikroaaltouuni, jääkaappi, ruokapöytä ja sohva.Potilashuoneen vyöhykkeellä on yksi pitkä sohva nukkumista ja vartiointia varten. Suuri nojatuoli ja pöytä, tallelokero, vaatekaappi.Kaiken kaikkiaan huone näyttää hyvältä. Mutta haluaisin ilmaista mielipiteeni huoneesta. Koska häntä oli hoidettu Dibukin sairaalassa aiemmin, koska se oli lähempänä kotia. Selkeä ero havaittiin potilashoitajan mukavuudessa: Dibukin sairaalan "potilassänky" on sänky, joka on täysin varustettu nukkumisvälineillä. Päälle ja sivutyynyille löytyy myös tyyny, joka on niin hyvä, että haluan kiittää huolenpidostanne täällä. Koska ihmiset tulevat katsomaan Rohkealla sohvalla nukkuminen on kauheaa, selkääni sattuu. Se on ahdas ja liukas. Kosketus ei ole kuin sängyssä nukkuminen. Se on erittän tärkeää. Enemmän kuin 2 sohvaa. Emme todellakaan puhu kahden sairaalan hyvin erilaisista huonehinnoista, koska Bangkokin sairaala on varusteltu muilta osin.Jos Bangkokin sairaala lukee tämän arvostelun Tuokaa hyviä asioita. verkostosi sairaaloista mukautumaan Ja toinen asia on, että sähköpistokkeita on hyvin vähän ja pistokkeiden paikat ovat kaikki potilaan päässä. Mielestämme se on melko vaarallista. Jos kaikki on kasattu tälle alueelleHuoneen ei tarvitse olla näin leveä. Haluaisin sängyn jonkun valvottavaksi ja tyynyn. Ja virtapistokkeet ovat hieman levittäytyneet.Potilaskylpyhuoneessa Seinään tulee kiinnittää kaide. Tukeaksesi itseäsi, jotta et putoa, teet suihkussa istuimen sementistä. Sen harjanne on suunnattu suorassa kulmassa. On pelottavaa, että saatat liukastua ja lyödä pääsi siihen nurkkaan.Haluan kiittää potilaiden ja omaisten ruokaa. Ruoka maistuu hyvältä, ainekset ovat hyviä ja potilaan tarpeita kysytään. sekä ruoka-aineallergiat että mieltymykset seuraavan päivän ruoan valmistukseen Tämä on erittäin söpö.Asiakirjojen valmistelusta vastaava osasto tekee erittäin huonoa työtä, pyydettyjä asiakirjoja ei saatu valmiiksi. Soita etukäteen ja ota yhteyttä, jotta nouto ei viivyttele. Ei ole hyötyä. Soitti ja käski tulla hakemaan asiakirjat. Asiakirja on valmis. Kun saavut, sinun on pyydettävä kaikki uudet asiakirjat jokaiselle pisteelle. Ihan kuin en olisi valmistautunut ollenkaan. Sinun täytyy kävellä ja kysyä jokaisesta osastosta itse, aivan kuten valtion sairaalassa, joka on yksityinen sairaala, jonka hinnat ovat Phuketin korkeimmat. Viestintä eri osastojen välillä on erittäin huonoa. He eivät toimi ollenkaan yhdessä. Karma kaatuu palvelun käyttäjälle. Haluaisin parantaa eri asiaan liittyviä osastoja.Pyysimme asiakirjoja Sirirojin sairaalasta. Kun virkamies ilmoittaa, että asiakirjat ovat valmiit, mene hakemaan ne. Voimme ilmoittaa vastaanotto- ja ilmoittautumispisteessä, että olemme tulossa hakemaan asiakirjoja. Kirjoita etu- ja sukunimi virkamiehille Virkailija nosti asiakirjakuoren. Allekirjoitetaan, viimeistellään ja mennään kotiin. Kaikki on erittäin nopeaa. Ei tarvitse mennä minnekään muualle ottaakseen yhteyttä. Ole hyvä ja paranna välittömästi. Voit käydä katsomassa töitä liitännäissairaaloissa. ja sovellettiin
fuelmaster
fuelmaster
12:23 13 May 24
Kurkkuni ei voinut hyvin, ja Malesiasta ostamani käsikauppalääkkeet eivät olleet kovin tehokkaita, joten päätin käyttää luottokorttiani liitettyä vakuutusta mennäkseni sairaalaan. Kun lähdet, suosittelemme käyttämään palvelua, joka ei maksa paljon rahaa. Tällä kertaa pyysin sukulaisiani Japanissa hakemaan. Se on vakuutus hätätilanteessa. Suuhun perustuen japani oli OK, mutta kun käytin sitä, minulle kerrottiin, että japani ei ole mahdollista, vaikka se oli luultavasti Tama Tama. He kuitenkin yrittävät parhaansa ymmärtääkseen minua, eivätkä epäröi suorittaa testiä, joten tunnen oloni helpoksi. Muista ostaa vakuutus ulkomaille matkustaessasi. Meillä on paljon kokemusta, joten saat hoitosi ilman ongelmia ja lisävakuutuksella.
Taya Ishchenko
Taya Ishchenko
13:04 08 Sep 23
Saavuin klinikalle, varasin ajan ihotautilääkärille seuraavana päivänä. Saapui vastaanottoon, mittasi paineen, painon, lämpötilan. Ihotautilääkäri kuulusteli minua, tutki ja määräsi lääkkeet, yhteensä vastaanotto kesti noin 7 minuuttia.Tietenkään en saanut diagnoosia. Vastaanoton jälkeen minulle annettiin lääkkeitä, kukaan ei selittänyt kuinka niitä käytetään, mikä vaikutus pitäisi olla ja mitä tehdä, jos mikään ei häviä. Kaikelle, mitä annoin 2800 bahtia, vaikutus on nolla.
Thitirat Thuethong
Thitirat Thuethong
16:46 21 Nov 23
Oli ripuli, vietti kaksi yötä sairaalassa ja vietti lähes puolisataa tuhatta. Hinta on tämän kokoinen, mutta palvelu ei ole ollenkaan ammattimaista. Valtion sairaalat tarjoavat myös parempaa hoitoa kuin tämä.Eräänä iltana hoitaja tuli mittaamaan lämpöni. Käytä korvalämpömittaria Tuntuu kuin olisit vihainen jostain. Laita lämpömittari korvaani. Kuin työntäisin sisään niin lujaa, että pääni heilui, mutta se ei silti pysähtynyt.Taloudenhoitaja ei tehnyt mitään. Vesilaseja ja nenäliinoja ei täytetty eikä vaihdettu. Kerran hän tuli sisään ja vain poimi roskapussin huoneen edestä ja käveli ulos. Älä lakaise tai pyyhi mitään.Sairaanhoitajalla ei ollut tietoa. Kysyi mitä tahansa eikä osannut vastata.Lääkäri ei löytänyt taudin syytä ja määräsi lääkkeen oireiden mukaan. Kun lähdin sairaalasta, oireeni olivat vakavia. Se ei parantunut.Ruoka on kauheaa, kylmää, mautonta, ruokalista on toistuva ja korostaa halpoja tuotteita, jopa jälkiruokia ja välipaloja.Huoneen laitteet ovat hyvin vanhoja. Suolaliuoksen ripustin Pyörät tuskin pyörivät. Vessassa käyminen IV-linjalla oli erittäin vaikeaa.Kuumavesivaraaja ei ole hyvä, saat sähköiskun heti kun kosket siihen.Potilaspaidat, en tiedä onko niistä pulaa vai ei. Olen pienikokoinen nainen.Otin mukaan koon 3XL paidan ja jouduin kestämään sen käyttöä.Kunto oli erittäin huono.
Ha Ha Wong
Ha Ha Wong
15:17 23 May 23
Sairaalan tilat ovat siistit, mutta valitettavasti palvelu on erittäin huonoa, lääkärintarkastusjärjestelyt kaoottiset, lääkärit ja sairaanhoitajat ovat huolimattomia ja vastuuttomia, eivätkä he antaneet juoda vettä ennen ultraa, joten vettä ei ole virtsarakkoon, koska siellä on ilmaa, joten sitä ei voi tehdä ultraäänitestauksellaRaportissa sanottiin suoraan, ettei ongelmaa ole, koska virtsarakossa ei ole virtsaa, erittäin alhainen virheÄlä holhota tätä sairaalaa, ellet halua olla vihainen, älä suosittele, älä suosittele, älä suosittele, sano tärkeitä asioita kolme kertaa
Next Reviews

Muokkaa / Vaadi / Ilmoita virheestä?

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️