Vaginoplastie Turkissa

hinta vaginoplasty Turkki halpa 1
Kirjoittanut Manuella

Vaginoplastia Turkissa on emättimen nuorentamiseen ja kiristämiseen tarkoitettu toimenpide. Vaginoplastian kysyntä kasvaa päivittäin kauneuskirurgian alalla.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa vaginoplastiasta Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Kuinka paljon vaginoplastia maksaa Turkissa?

Vaginoplastian keskimääräinen hinta Turkissa Istanbulissa on 2 300 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 2 000 eurosta 2 600 euroon.

ToimenpideHinta Turkki
Vaginoplastia2300 €

Mikä on vaginoplastia?

Vaginoplastia Turkissa on toimenpide emättimen nuorentamiseksi ja kiristämiseksi. Vaginoplastian kysyntä kasvaa päivittäin kauneuskirurgian alalla.

Emätin on toiminnallisesti ensisijainen lisääntymiselin. Koska emätin on kuitenkin naisille seksuaalisuuden perussymboli, sen ulkonäön odotetaan olevan sama kuin se oli tytön nuoruudessa kaikissa elämänvaiheissa.

Emättimen ulkonäkö vaihtelee maantieteellisten alueiden ja geneettisten tekijöiden mukaan, mutta sillä on ihanteellinen ulkonäkö, jonka monet ihmiset ovat hyväksyneet. Emättimen ihanteellinen ulkonäkö on suljettu rakenne, jossa sisähuulet peittyvät ulkohuulten alle.

 • Raskaus,
 • Synnytys,
 • Hormonaaliset muutokset,
 • Heikko emätinkudos,
 • Geneettiset tekijät tai ikään liittyvät muutokset

Emättimen ulkohuulten epämuodostumat häiritsevät emättimen estetiikkaa ja saavat sisähuulet näkymään ulkopuolelta.

Häpyhuulten sisäpuoli voi ajan myötä laajentua ja muuttaa väriään. Suurentuneista sisähuulten sisäpuolisista häpyhuulista tulee kosteat, mikä vaikuttaa naisten hygieniaan ja voi myös johtaa huonoon esteettiseen ulkonäköön. Erityisesti luonnollisen synnytyksen ja yhdynnän jälkeen emättimen rakenne ja emättimen lihakset voivat laajentua. Ajan myötä tämä laajentuminen voi vaikuttaa kielteisesti nautintoon yhdynnän aikana.

Emättimen plastiikkakirurgia Turkissa

Vaginoplastiset leikkaukset Turkissa tehdään yleensä yleisanestesiassa. Potilaan niin halutessa se voidaan tehdä myös paikallispuudutuksessa.

Emättimen plastiikkaleikkauksessa emätin, sisemmät häpyhuulet ja ulommat häpyhuulet arvioidaan yhdessä, ja ongelma-alue tunnistetaan, minkä jälkeen se leikataan. Usein on tarpeen puuttua kaikkiin kolmeen alueeseen.

Onnistumisen ja suunnittelun kannalta on käytännöllisempää tehdä leikkaus sisäpuolelta ulospäin.

 • Emättimen limakalvo poistetaan emättimen supistuksen yhteydessä. Alapuolella olevat lihakset korjataan, ylimääräinen limakalvo poistetaan ja emättimeen luodaan ihanteellinen muoto ja jännitys.
 • Tämän jälkeen poistetaan sisähuulten ylimääräinen limakalvo. Tärkeintä tässä on, että kudoksen poisto klitoriksen alueelta lasketaan hyvin huolellisesti. Jos kudosta poistetaan liikaa, klitoris avautuu kokonaan ja klitoris saattaa jopa koskettaa alusvaatteita, mikä voi aiheuttaa potilaalle epämukavan olon. Liian vähäinen poisto voi aiheuttaa kiihottumisongelmia, koska kudos sulkee klitoriksen.
 • Lopuksi poistetaan ulommat häpyhuulet. Tavoitteena on antaa ulommille häpyhuulille täyteläisempi muoto. Kun sekä sisemmät häpyhuulet että emättimen aukko peitetään, saavutetaan sekä esteettiset että hygieeniset olosuhteet. Uloimmat häpyhuulet muuttuvat yleensä epämuodostuneiksi tilavuuden menetyksen vuoksi. Tämän tilavuushäviön korjaamiseksi muoto saadaan aikaan joko potilaan omalla rasvalla tai hyaluronihappopohjaisilla täyteaineilla.

Leikkauksen jälkeinen seuranta

Potilas jää sairaalaan leikkausyönä ja kotiutuu seuraavana päivänä kaikkien jälkitarkastusten jälkeen. Vaginoplastia ei ole niin kivulias toimenpide kuin monet luulevat.

Jos emättimen ahtauma on syntynyt leikkauksen aikana, sukupuoliyhteyttä on vältettävä 3 viikon ajan. Jos emättimen ahtaumaa ei ole saavutettu leikkauksen aikana, sukupuoliyhteyttä on vältettävä kahden viikon ajan.

Potilas voi käydä suihkussa kaksi päivää leikkauksen jälkeen. Lyhyitä kävelylenkkejä suositellaan turvotuksen vähentämiseksi.

Käytetyistä menetelmistä ja leikkauksen laajuudesta riippuen potilas voi palata työhön 3-5 päivän kuluttua leikkauksesta.

Yleisesti ottaen kauneusleikkauksissa käytetään Turkissa imeytyviä tikkejä, joten niitä ei tarvitse poistaa.

Labiaplastia

Emättimen rakenne on joustava ja venyvä, ja eri syistä emättimen huulissa ja sisäosassa voi esiintyä roikkumista, löystymistä ja värimuutoksia.

Jos emättimen suulla olevat sisähuulet ja emättimen ulkopuolella olevat ulkohuulet ovat roikkuneet, epäsymmetriset tai normaalia suuremmat, emättimen huulten epämuodostumien korjaamiseksi tehtävää toimenpidettä kutsutaan häpyhuulten plastiaksi.

Miksi emättimen huulet epämuodostuvat?

Joillakin naisilla nuoruusiän nopeat hormonaaliset muutokset voivat johtaa emättimen häpyhuulten epämuodostumiin.

Krooniset emätintulehdukset voivat johtaa emättimen huulten värimuutokseen ja rakenteelliseen häiriöön.

Emättimen huulten epäsymmetria näkyy yleensä syntymästä lähtien, mutta murrosiän jälkeen epäsymmetria voi korostua ja alkaa myös häiritä.

Häpyhuulten plastiikkakirurgia

Labiaplastialeikkaus kestää keskimäärin noin puoli tuntia.

Leikkaus tehdään yleensä paikallispuudutuksessa. Potilaan niin halutessa voidaan käyttää myös yleisanestesiaa.

Häpyhuulten plastiikkaleikkauksen jälkeen

 • Potilaat voivat palata normaaliin elämäänsä heti leikkauksen jälkeen.
 • Häpyhuulten plastiikkaleikkauksen jälkeen yhdyntää on vältettävä keskimäärin 3 viikon ajan.
 • Suihkussa ei suositella käymistä kahtena ensimmäisenä päivänä leikkauksen jälkeen.
 • Lääkäri kertoo henkilökohtaisesta hygieniasta ja puhdistusmenetelmistä yksityiskohtaisesti.
 • Pääsääntöisesti häpyhuulten plastiikkaleikkauksessa käytetään imeytyviä saumoja, joten niitä ei tarvitse poistaa.
 • Paranemisprosessin jälkeen leikkauksesta ei jää arpea, eikä kukaan ymmärrä, että hänet on leikattu, ellei potilas niin sano.

Vaginoplastikaleikkauksen Turkissa suorittavat kokeneimmat lääkärit. Plastiikkakirurgialla Turkissa on monia etuja. Edulliset hinnat, kansainvälisesti tunnetut lääkärit, suuret sairaalat ja matkailukohteet ovat vain muutamia esimerkkejä. Jos olet kiinnostunut kauneusleikkauksesta Turkissa, ota meihin yhteyttä.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Manuella

Nimeni on Manuella Fiorentini. Olen kokenut markkinoinnin ammattilainen lääkintälaite- ja lääketeollisuudessa. Yli 7 vuoden kokemuksella olen työskennellyt luovissa ja strategisissa tehtävissä markkinointikampanjoiden, tuotelanseerausten ja kansainvälisten konferenssien kehittämisessä.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️