Hymenoplastian hinta Tunisiassa

Immenkalvojen plastiikka 1
Kirjoittanut Laura

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää immenkalvojen poistosta Tunisiassa! Mikä on keskimääräinen hinta Tunisiassa? Neuvomme onnistuneeseen immenkalvoplastiikkaan Tunisiassa.

ParasKlinikka.com kertoo sinulle immenkalvojen poistosta Tunisiassa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä tunisialaiskirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääkärin neuvoja.

Hymenoplastian hinta Tunisiassa

Immenkalvojen plastiikka maksaa Tunisiassa keskimäärin 1300 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 1100 eurosta 1500 euroon.

ToimenpideHinta Tunisia
Hymenoplastia1300 €

Mikä on immenkalvojen plastiikka?

Tunisiassa yleisin immenkalvon korjausmenetelmä on immenkalvon takaosan korjaus, johon kuuluu myös emättimen ja eteisen lievä kaventaminen ja kiristäminen.

Hienovarainen granulaatiokudoksen muodostuminen eteiseen helpottaa verenvuotoa ensimmäisen penetraation aikana.

Ennen kuin suosittelemme tätä toimenpidettä, käydään lääkärin kanssa alustava neuvonpito. Konsultaation aikana arvioimme sinut myös tekemällä sisäisen tutkimuksen. Sinulle annetaan yksityiskohtainen kyselylomake täytettäväksi. Kun olemme selvittäneet ongelmasi, odotuksesi ja suorittaneet objektiivisen arvioinnin, suosittelemme sinulle parhaiten sopivaa toimenpidettä. Tämä voi joskus sisältää useiden toimenpiteiden yhdistelmän. Naisille tehdään yleensä emättimen kutistamisleikkaus revirginaatiomenetelmän yhteydessä. Emättimen nuorennus laserilla ja/tai kirurginen emättimen kiristys voidaan tehdä samaan aikaan kuin immenkalvonpoisto Tunisiassa.

Hymenoplastian tekniikka

Se tehdään yleensä paikallispuudutuksessa ja/tai rauhoituksessa. Kolmiomainen viilto tehdään siten, että sen pohja on vulvan eteiseen ja kärki emättimen jälkeiseen seinämään.
Korjaus aloitetaan kärkipisteestä alaspäin immenkalvon kartioihin asti.
Kun karuncles on saavutettu, hymenakudos ommellaan vierekkäin, posteriorista posterioriseen, superiorista superioriseen, ventraalista ventraaliseen käyttäen 4/0 imeytyviä ompeleita (Vicryl, monocryl).

Keskimääräinen leikkausaika on 20 minuuttia. Se mahdollistaa myös vestibulaarisen ahtauman, mikä helpottaa verenvuotoa ensimmäisen yhdynnän aikana.

Lievä verenvuoto ja kipu ovat normaaleja leikkauksen jälkeen. Sinulle annetaan antibiootteja 5 päivän ajan ja kipulääkettä (parasetamoli, neurofen). Sinun tulee välttää raskasta urheilua ja nostamista 1 kuukauden ajan. Sinulle tehdään jälkitarkastus toisena päivänä, 1 viikon kuluttua ja 1 kuukauden kuluttua.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on immenkalvoplastiikka?

Immenkalvo sijaitsee 2-3 cm:n päässä vulvan suuaukosta. Se on limakalvopoimu, joka voi saada erilaisia muotoja. Immenkalvoleikkauksen tavoitteena on palauttaa puhjenneen immenkalvon alkuperäiseen neitseelliseen tilaansa ja varmistaa verenvuoto ensimmäisen yhdynnän aikana.

Onko tämä sama asia kuin revirginaatio?

Kyllä, toinen vaihtoehtoinen termi on hymenorrafia.

Tarvitsenko ylimääräisen toimenpiteen?

Naisille tehdään yleensä emättimen kutistumisleikkaus revirginaation yhteydessä. Emättimen nuorennus laserilla ja/tai kirurginen emättimen kiristys voidaan tehdä samanaikaisesti hymenoplastian kanssa.

Hymenoplastian tekniikka Tunisiassa

Yleisin immenkalvoplastiatekniikka on takimmaisen immenkalvon korjaus, johon kuuluu myös emättimen ja eteisen lievä kaventaminen ja kiristäminen. Se tehdään yleensä paikallispuudutuksessa ja/tai rauhoituksessa. Kolmiomainen viilto tehdään siten, että sen pohja on vulvan eteiseen ja kärki emättimen jälkeiseen seinämään. Korjaus alkaa huipusta immenkalvojen kartioon asti. Kun karuncles on saavutettu, hymenakudos ommellaan vierekkäin, posteriorista posterioriseen, superiorista superioriseen, ventraalista ventraaliseen, käyttäen 4/0 imeytyviä ompeleita (Vicryl, monocryl).

Kuinka kauan toimenpide kestää?

Keskimääräinen leikkausaika on 20 minuuttia.

Onko haittavaikutuksia?

Lievä verenvuoto ja kipu ovat normaaleja leikkauksen jälkeen. Pitkäaikaisia haittavaikutuksia ei kuitenkaan ole. Sinulle annetaan antibiootteja 5 päivän ajan ja kipulääkettä (parasetamolia, neurofeeniä).

Tarvitseeko minun noudattaa mitään varotoimia leikkauksen jälkeen?

Sinun tulisi välttää urheilua ja raskaita nostoja kuukauden ajan.

Mitä jatkotoimenpiteitä tarvitsen?

Sinulle tehdään seurantakäynti toisena päivänä, viikon kuluttua ja kuukauden kuluttua.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Laura

Nimeni on Laura. Olen työskennellyt lääketieteellisenä ja tieteellisenä kirjoittajana vuodesta 2004. Yli 15 vuoden kokemuksen ansiosta minulla on laaja asiantuntemus monenlaisten asiakirjojen, kuten tieteellisten ja lääketieteellisten tutkimusartikkeleiden ja konferenssijulkaisujen kirjoittamisesta, kääntämisestä ja muokkaamisesta.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️