Sukupuolenvaihdoksen hinta Thaimaassa

hinta sukupuolen vaihto Thaimaa halpa 1
Kirjoittanut Émilie

Sukupuolenvaihdosleikkaus Thaimaassa sopii miehille, jotka haluavat muuttua naisiksi, ja naisille, jotka haluavat muuttua miehiksi. Thaimaa on sukupuolenkorjausleikkausten maailman pääkaupunki.

ParasKlinikka.com kertoo sinulle sukupuolenvaihdoksesta Thaimaassa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä kirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Sukupuolenvaihdoksen hinta Thaimaassa

Miehen sukupuolenvaihdos naiseksi Thaimaassa Bangkokissa maksaa keskimäärin 9 500 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 7 000 eurosta 12 000 euroon.

ToimenpideHinta Thaimaa
Sukupuolen vaihto9500 €

Mikä on sukupuolenvaihdosleikkaus (miehestä naiseksi)?

Niille, jotka haluavat sovittaa fyysisen sukupuolensa sen kanssa, minkä he uskovat olevan heidän todellinen sukupuolensa, Thaimaa on sukupuolenkorjausleikkauksen (SRS) kotimaa – joka tunnetaan myös nimillä sukupuolenkorjausleikkaus, sukupuolenvaihdosleikkaus, MtF-leikkaus ja SRS, vain muutamia mainitakseni.

Mikä siis tekee Thaimaasta niin houkuttelevan kohteen tämäntyyppiselle toimenpiteelle? Lyhyesti sanottuna siksi, että potilaat voivat saada Thaimaassa parhaan mahdollisen hyödyn näistä leikkauksista, koska siellä on paljon korkeasti koulutettuja kirurgeja, edullinen ja laadukas terveydenhuolto sekä vuosikymmenien kokemus ja tietämys tämän leikkauksen täydellistämisestä.

Jos harkitset sukupuolenkorjausleikkausta (SRS) Thaimaassa tai jos perheenjäsenesi, kumppanisi tai ystäväsi miettii, mitä toimenpiteeseen kuuluu, tämän oppaan pitäisi auttaa sinua saamaan hieman selvyyttä.

Sukupuolenvaihdosleikkaus Thaimaassa

Sukupuolenvaihdosleikkaus (SRS) Thaimaassa on valtava, elämää muuttava päätös, johon ei pidä suhtautua kevyesti. Se on pitkä prosessi, joka vaatii paljon kestävyyttä ja kärsivällisyyttä.

Ennen varsinaista leikkausta sinun on ensin elettävä naisena vähintään vuoden ajan ja saat hormonihoitoa, joka auttaa muokkaamaan vartaloasi ja stimuloi häpyhuulten kasvua.

Tässä on luettelo edellytyksistä, joita kaikki kirurgit vaativat ennen kuin he harkitsevat tapaustasi:

 • Sinun on oltava vähintään 20-vuotias tai sinulla on oltava vanhempien/laillisen huoltajan suostumus, jos olet 18-20-vuotias.
 • Sinulla on oltava vähintään 12 kuukauden yhtäjaksoinen onnistunut tosielämän kokemus naisena.
 • Vähintään 12 kuukautta jatkuvaa hormonihoitoa.
 • Konsultoitava psykiatria omassa maassasi ja siinä maassa, jossa toimenpide suoritetaan (tämä voidaan järjestää valitsemassasi sairaalassa).
 • Sinun on oltava fyysisesti sopiva leikkaukseen.

Sukupuolenkorjausleikkaukseen kuuluu yleensä useita leikkauksia:

 • Orkiektomia (kivesten poisto) ja penektomia (peniksen poisto)
 • Vaginoplastia (emättimen luominen)
 • Rintojen suurennus
 • Kasvojen ja äänen naisellistamisleikkaus (FFS ja VFS)

Voit valita myös muita kirurgisia toimenpiteitä, kuten trakeaalisen parranajon aataminomenan poistamiseksi tai pakaroiden suurennuksen pakaroiden tilavuuden lisäämiseksi.

Koska jokainen potilas on yksilöllinen, Thaimaassa tehtävään sukupuolenkorjaukseen liittyvät toimenpiteet voidaan toteuttaa tarpeidesi ja ennen kaikkea budjettisi mukaan.

Mies- ja naispuolisen kirurgian tärkein osa on emättimen luominen. Tämän saavuttamiseksi on olemassa monia kirurgisia tekniikoita, jotka riippuvat mieltymyksistäsi. Voit keskustella kirurgisi kanssa siitä, mikä niistä on sinulle paras. Muita suosittuja tekniikoita ovat

Sukupuolenkorjauksen hinta ilman emättimen syvyyttä

 • Tämä toimenpide sopii henkilöille, jotka eivät tarvitse emättimen tunkeutumista yhdynnässä ja ei-toivottua emättimen laajentumista.
 • Sairaalassaoloaika: 4 yötä
 • Leikkauksen kesto: 2,5 tuntia
 • Toipumisaika Thaimaassa: 3-4 viikkoa
 • Arvioidut kustannukset: 8 000 euroa

Sukupuolenkorjauksen hinta peniksen ihon inversiolla tapahtuvan sukupuolenkorjauksen yhteydessä

 • Sopii potilaille, jotka eivät halua emätintä yhdyntää varten, erityisen suosittu iäkkäiden transseksuaalien keskuudessa. Syvyys on noin 2-4 cm, ja peniskarvojen poisto vaaditaan ennen leikkausta.
 • Leikkaus: 2,5 tuntia
 • Sairaalassaoloaika: 4 yötä
 • Toipumisaika paikallisella alueella: 3-4 viikkoa
 • Arvioitu hinta: 9 000 euroa

Sukupuolenkorjauksen ja kivespussin ihonsiirronhinta

 • Kivespussin ihoa käytetään jopa 13-15 cm:n emättimen syvyyden luomiseen ihon laadusta ja määrästä riippuen (lisäsyvyys on mahdollinen käyttämällä nivusista peräisin olevaa ihoa). Tämä on suosituin SRS-menetelmä.
 • Leikkaus: 4 tuntia
 • Sairaalassaoloaika: 6 yötä
 • Toipumisaika paikallisella alueella on 3-4 viikkoa
 • Arvioitu hinta: 9 000 euroa (syvyyttä voidaan lisätä 1 200 eurolla)

Seksuaalisen uudelleenjärjestelyn hinta sigmoidipaksusuolen kanssa laparoskooppisella tekniikalla

 • Emättimen luomiseen käytetään sigmasuolen paksusuolta, mikä mahdollistaa suuremman syvyyden kuin SRS:ssä, jossa käytetään kivespussin ihonsiirtoa. Se soveltuu parhaiten henkilöille, joilla on vähemmän kivespussin ihoa tai jotka haluavat biologisen naisen kaltaisen voidellun emättimen. Tämä on ylivoimaisesti kallein tekniikka.
 • Leikkaus: 6 tuntia
 • Sairaalahoito: 7 yötä
 • Toipumisaika paikallisella alueella: 3-4 viikkoa
 • Avoin tekniikka, jossa viiltoarpi on ~8-10 cm bikinirajassa; noin 12500 euroa
 • Laparoskooppinen tekniikka; 4 pientä viiltoa vatsaan; noin 16 000 euroa

Leikkauksen jälkeinen seuranta

Leikkauksesta toipuminen on pitkä ja kivulias prosessi. Se vaatii myös useita jatkotoimenpiteitä ja jatkuvaa seurantaa, joten sinun on oltava sairaalassa vielä jonkin aikaa, kunnes olet täysin valmis lähtemään.

Suunnittele yleensä, että pysyt Thaimaassa tai valitsemallasi alueella vähintään 3 viikkoa leikkauksen jälkeen. Useimmat ihmiset voivat palata töihin 4-6 viikon kuluessa sukupuolenvaihdosleikkauksesta.

Lisäksi voit palata työhön ja rasittavaan liikuntaan noin 6-8 viikon kuluttua. On tärkeää, että noudatat kaikkia lääkitysohjeita huolellisesti toipumisaikana.

Leikkauksen jälkeinen hoito

Sosiaalinen tuki on erittäin tärkeää ennen leikkausta ja sen jälkeen, erityisesti perheeltäsi ja läheisiltä ystäviltäsi saatava tuki. Sinun on oltava sosiaalisesti ja emotionaalisesti vakaa ennen leikkausta.

Siksi on välttämätöntä, että sinulla on riittävästi psykologista tukea, joka auttaa sinua henkisessä hyvinvoinnissasi. Sinun on valmistauduttava henkisesti ennen siirtymää, sen aikana ja sen jälkeen, sillä se voi olla hyvin raskasta ja stressaavaa.

On myös tärkeää, että käyt säännöllisesti lääkärin vastaanotolla, jotta voit seurata toipumisesi edistymistä ja välttää mahdolliset komplikaatiot.

Onnistumisprosentti

Sukupuolenvaihdosleikkausten onnistumisprosentti Thaimaassa on hyvin korkea, kun otetaan huomioon Thaimaan tekninen kehitys. Miehestä naiseksi sukupuolenkorjausleikkauksen onnistumisprosentti on korkeampi kuin naisesta mieheksi, minkä vuoksi useammat miespuoliset transseksuaalit valitsevat sukupuolenkorjausleikkauksen Thaimaassa.

Kun otetaan huomioon tämäntyyppisen leikkauksen luonne ja monimutkaisuus, on kuitenkin syytä olla tietoinen myös sen komplikaatioista:

 • Mahdollinen infektioriski
 • Voimakas kipu
 • Verenvuoto
 • Verihyytymät ja arpia

Mahdollisia haittavaikutuksia voivat olla myös

 • Seksuaalisen tuntemuksen ja orgasmin saavuttamisen heikkeneminen
 • Fisteli (peräsuolen ja emättimen välinen aukko)
 • Emättimen kaventuminen ja emätinkarvojen kasvaminen siirretystä kudoksesta
 • Uuden emättimen luomiseen käytetyn kudoksen osittainen kuolema

Hoidon laatu

Terveydenhuollon alhaiset kustannukset Thaimaassa eivät ole synonyymi huonolaatuiselle hoidolle. Itse asiassa Thaimaa on erittäin suosittu lääketieteellisten matkailijoiden keskuudessa, sillä maa on tunnettu laadukkaasta terveydenhuollostaan. Monet Thaimaan lääketieteelliset keskukset ovat arvostettujen kansainvälisten järjestöjen, kuten Joint Commission Internationalin (JCI), akkreditoimia.

Maa on kulkenut pitkän matkan sen jälkeen, kun ensimmäinen sukupuolenkorjausleikkaus tehtiin vuonna 1975. Monet kirurgit ovat erikoistuneet sukupuolenvaihdokseen jo vuosia, jotkut yli 20 vuoden kokemuksella. Taitojensa ja kokemuksensa ansiosta kirurgit ja klinikat voivat antaa potilaille heidän tarvitsemaansa asianmukaista hoitoa ja varmistaa parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Koska maassa on monia lääketieteellisiä keskuksia, jotka tarjoavat miesten ja naisten välistä SRS:ää, on ymmärrettävää, että jotkut tekevät sen paremmin kuin toiset. Pettymysten välttämiseksi tee tutkimusta, lue arvosteluja, ota selvää klinikan akkreditoinnista ja kysy kirurgin todistukset. Tai luota meihin 🙂

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Émilie

Nimeni on Emilie Gervais, ja asun Istanbulissa, Turkissa. Olen lääketieteellinen kirjoittaja, jolla on laaja tieteellinen tietämys ja yli 15 vuoden kokemus syöpätutkimuksesta ja molekyylibiologiasta. Minulla on kokemusta kongressien järjestämisestä ja projektinhallinnasta. Minulla on kyky siirtää monimutkaisia lääketieteellisiä ja tieteellisiä käsitteitä erilaisille yleisöille eri medioiden avulla, mukaan lukien tämä verkkosivusto kirjoitusteni foorumina.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️