Vaginoplastia ja Thailande

vaginoplastia thaimaa 1
Kirjoittanut Émilie

Vaginoplastia Thaimaassa on toimenpide, jonka tarkoituksena on kiristää emätintä. Vaihtoehtona on ei-invasiivinen emättimen kiristäminen kudoksen lämmittämisen tai laserin avulla.

ParasKlinikka.com kertoo sinulle vaginoplastiasta Thaimaassa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Emättimen plastiikkaleikkauksen hinta Thaimaassa

Vaginoplastian keskihinta Thaimaassa Bangkokissa on 1150 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 1000 eurosta 1300 euroon.

ToimenpideHinta Thaimaa
Vaginoplastia1150 €

Mikä on vaginoplastia?

Vaginoplastia Thaimaassa Bangkokissa (tunnetaan myös nimellä posterior colporrhaphy) on toimenpide, jonka tarkoituksena on kiristää emätintä. Vaihtoehtona on ei-invasiivinen emättimen kiristäminen lämmittämällä kudoksia radiotaajuusaalloilla (Femilift) tai laserilla.

Potilaat, joilla on huomattavaa emättimen veltostumista, eivät välttämättä hyödy näistä ei-invasiivisista hoidoista, ja he saattavat olla parempia ehdokkaita kirurgiseen kiristykseen emättimen plastiikkakirurgian avulla Bangkokin klinikalla.

Synnytyksen jälkeen naiset saattavat valittaa emättimen löysyyttä, joka johtuu kudosten venymisestä ja lihasten irtoamisesta, joskus jopa siinä määrin, että tamponi putoaa ulos, ja tämä jännityksen puute voi aiheuttaa seksuaalisia toimintahäiriöitä.

Miksi tehdä emättimen plastiikka Thaimaassa?

Thaimaassa tehtävä emättimen plastiikka yhdistää erotetut lihakset ja poistaa ylimääräisen ihon emättimen takaosasta. Myös uloin iho voidaan poistaa esteettisemmän ulkonäön saamiseksi.

Thaimaassa suoritettavan vaginoplastian anestesia

Vaikka vaginoplastia voidaan tehdä Thaimaassa paikallispuudutuksessa, monet valitsevat sen Thaimaassa yleisanestesiassa mukavuuden parantamiseksi.

Emättimen plastiikkaan valmistautuminen

Thaimaan klinikoilla saat täydelliset ohjeet siitä, miten valmistautua emättimen plastiikkaleikkaukseen, johon kuuluu gynekologinen tutkimus ja raskaustesti.

Emättimen leikkaus Bangkokissa

Ihon alla kudokset kiristetään vahvoilla ompeleilla. Kun emätinkanava on kiristetty, limakalvon iho ommellaan kiinni. Jos ulkoista ihoa on ulkonevaa, sitä voidaan myös pienentää esteettisemmän lopputuloksen aikaansaamiseksi.

Mitkä ovat vaginoplastian riskit?

Kaikkiin toimenpiteisiin liittyy riskejä ja mahdollisia komplikaatioita. Onneksi suurimmalla osalla emättimenleikkaukseen osallistuvista potilaista ei ole ongelmia leikkauksen jälkeen ja he ovat erittäin tyytyväisiä tuloksiinsa. Riskit ovat harvinaisia, mutta jos niitä ilmenee, voidaan tarvita lisälääkitystä tai jopa leikkausta.

Näitä riskejä ovat muun muassa infektio, verenvuoto, arpia, yhdyntäkipuja ja epämuodostumia. Leikkaus voi aiheuttaa kivuliaan yhdynnän. Suurin osa Bangkokissa sijaitsevista vaginoplastiapotilaistamme ei kuitenkaan koskaan koe näitä riskejä.

Muista, että Thaimaan klinikat korjaavat mahdolliset ongelmat tai komplikaatiot maksutta. Jos tuloksesi on epätyydyttävä ja uskomme, että lisäkirurgia ratkaisee ongelman, klinikka suorittaa leikkauksen maksutta.

Vaginoplastiasta toipuminen

Emättimen plastiikkaleikkauksen jälkeen sinun on pestävä alue säännöllisesti varovasti saippualla ja vedellä. Hieman turvotusta ja mustelmia esiintyy 2-4 viikon ajan. Jonkin verran kipua voi esiintyä noin viikon ajan emättimen plastiikkaleikkauksen jälkeen, mutta yleensä leikkaukseen liittyy hyvin vähän kipua.

Kaikille potilaille annetaan kipulääkkeitä ja antibiootteja ennen vaginoplastiaoperaatiota kivun lievittämiseksi ja infektioiden ehkäisemiseksi.

Sinun on pidättäydyttävä kaikesta emättimen käyttöönotosta 6 viikon ajan, myös yhdynnästä ja tamponeista. Näin viillot ehtivät parantua täysin ja estää uudelleen avautumisen. Sinun on myös vältettävä raskaiden esineiden nostamista ja liian voimakasta ponnistelua ulostaessasi, sillä se voi haitata paranemista. Emättimen ompeleet liukenevat ja vetäytyvät itsestään.

Sinun pitäisi voida palata töihin viikon kuluttua leikkauksesta ja jatkaa kevyttä liikuntaa. Vältä raskaita nostoja tai rasittavaa liikuntaa 4-6 viikon ajan.

Mitkä ovat vaginoplastian tulokset?

Tämän toimenpiteen tuloksena emätinkanava yleensä kiristyy, mikä voi auttaa lisäämään seksuaalista tyydytystä.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Émilie

Nimeni on Emilie Gervais, ja asun Istanbulissa, Turkissa. Olen lääketieteellinen kirjoittaja, jolla on laaja tieteellinen tietämys ja yli 15 vuoden kokemus syöpätutkimuksesta ja molekyylibiologiasta. Minulla on kokemusta kongressien järjestämisestä ja projektinhallinnasta. Minulla on kyky siirtää monimutkaisia lääketieteellisiä ja tieteellisiä käsitteitä erilaisille yleisöille eri medioiden avulla, mukaan lukien tämä verkkosivusto kirjoitusteni foorumina.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️