Kamol Hospital

Kamol Hospital Bangkokin klinikka 1

Kamol Hospital on erikoistunut kauneuskirurgiaan ja hiusten istutukseen. Tämä vuonna 2009 perustettu JCI-akkreditoitu klinikka sijaitsee Bangkokissa, Thaimaassa. Katso asiakasarvostelut, ennen/jälkeen -kuvat ja hanki hinnat ulkomailla tehtäville leikkauksille. Täytä lomake ilmaista esitutkimusta varten. Nopea vastaus.

Kamol Hospital, Bangkok, Thaimaa

Kaupungin itäosassa Bangkokin suositulla Wang Thong Langin alueella sijaitseva Kamol-sairaala on kuuluisa plastiikkakirurgiasta/kosmetiikkakirurgiasta, joka on erikoistunut sukupuolenkorjaustoimenpiteisiin.

Saatuaan JCI-akkreditoinnin vuonna 2015 sairaala on ollut suosittu lääketieteellisen matkailun kohde niille, jotka etsivät korkealaatuista plastiikkakirurgiaa.

Tätä 5 000 metrin pituista huipputeknistä laitosta johtaa suuri joukko lääkäreitä ja hoitohenkilökuntaa, joita johtaa tohtori Kamol Pansritum – maailmankuulu plastiikkakirurgi, joka on suorittanut useita tuhansia sukupuolenvaihdosleikkauksia.


Klinikan erikoisala :

Esteettinen kirurgia
Sukupuolenvaihdos (naisesta mieheksi)
Sukupuolenvaihdos (miehestä naiseksi)
Pakaraimplantit
Rintojen kohotus
Pakaroiden nosto
Reiden nosto
Rintojen suurennus
Rintaimplantit
Brachioplastia
Rintojen rekonstruktio
Rhinoplastia
Kulmien kohotus
Kaulan kohotus
Rasvaimu
Genioplastia
Kaksoissilmäluomien luominen
CoolSculpting
Perineoplastia
Plastiikkakirurgian konsultaatio
Kasvojen naisellistaminen
Peniksen suurentaminen
Laryngoplastia
Hiusrajan madaltaminen
Onttot posket – Bichectomy
Leuan rekonstruktio
Äänen naisellistaminen
Ultraääni rasvaimu

Hiusimplantti
Hiustensiirrot

Kamol Hospital tarjoaa sinulle :

Lentokenttäkuljetus
Kahvila
Perhemajoitus
Ilmainen Wi-Fi
Taksivaraukset
Parkkipaikka
Apteekki
Puhelin huoneessa
Yksityishuoneet
Tallelokero huoneessa
TV huoneessa


Kaupunki: Bangkok – Maa: Thaimaa – Perustettu vuonna 2009
Akkreditointi: JCI Accredited – Puhutut kielet: englanti, thai


Arvostelu tuotteesta Kamol Hospital

Dr. Kerstin-Evelyne Voigt
Dr. Kerstin-Evelyne Voigt
01:51 16 Nov 23
Olen juuri palannut viikon SRS2-leikkauksestani, jonka teki tohtori Kamol itse.Kiitän todella paljon tohtori Kamolia. Mutta myös Nandan kaltaiset ihmiset leikkaussalissa, jotka osoittavat sinulle myötätuntonsa ja innostuksensa juuri ennen kuin kaikki alkaa. Vaikka minulla on vieläkin kipuja, olen niin onnellinen uudesta elämästäni. Suosittelen täysin Kamolin sairaalaa ja hotelli K-Gardenia, joka on vain 100 metrin päässä ja joka myös kuuluu Kamolin sairaalaan. Kaikki sujuu miellyttävällä ja tehokkaalla tavalla.En halua unohtaa kiittää Oyaa, Kendraa ja Jamie Leeä heidän erinomaisesta työstään. He eivät ole thaimaalaisia ​​ja auttavat potilaita orientoitumaan kaikenlaisten kysymysten ja vaikeuksien läpi. Ne ovat erittäin merkittävä rikastus Kamol-joukkueelle. Jatkakaa kaikki upeaa työtänne. Rakkaudella Ranskasta, K🤩
Michelle Michelle
Michelle Michelle
01:36 13 Sep 23
Kaikki oli erittäin mukavaa ja sujuvaa, olen iloinen, että Kendra oli kanssani pitämässä minulle seuraa ja moraalista tukea koko leikkausprosessin ajan. Se oli 5 tähden kokemus, mutta he todella tarvitsevat enemmän englantia suuntautunutta henkilökuntaa, kuten Kendra, ymmärtääkseen potilaita ja ohjatakseen heitä
Ni Yaksich
Ni Yaksich
13:09 30 Sep 23
Kendra todella meni yli ja sai minut tuntemaan oloni tervetulleeksi, vahvistetuksi, tuetuksi ja pohjimmiltaan ensisijaiseksi ja jopa perheeksi. Hän on korvaamaton voimavara tiimille ja teki koko prosessista, joka olisi voinut olla pelottava, kävelyksi puistossa, ja nyt minulla on niin monia elinikäisiä ystäviä hänen uskomattomien ponnistelujensa ja tuottavan ja erittäin hyödyllisen ympäristön edistämisen ansiosta. kaikki potilaat sairaalassa. Kiitos Kendra!
Shauna Harper
Shauna Harper
01:20 26 Oct 23
Luettuani arvostelut ennen kuin tein päätökseni menettelystäni ja matkustamisesta, minusta tuntuu, että minun pitäisi jakaa kokemukseni. Aluksi kaikki ylitti odotukseni. Kaikki Kamol Hospitalissa ja K-Gardenissa olivat ihania. Kaikki olivat avuliaita, ystävällisiä ja ymmärtäväisiä. K-Gardenin henkilökunta sai minut aina tuntemaan oloni tervetulleeksi ja tarjosi loistavaa palvelua. Kamol-sairaalan sairaanhoitajat olivat myötätuntoisimpia ja ammattitaitoisimpia sairaanhoitajia, joita minulla on koskaan ollut. Lääkärini oli loistava. Asiakaspalvelun edustaja on ollut hämmästyttävä. Kaikki oli kuten mainostettiin. Minusta on aina tuntunut, että turvallisuuteni ja mukavuuteni olivat kaikkien etusijalla. Jatkossa asetan Kamol Hospitalin aina ensisijaiseksi valintani kosmeettisiin toimenpiteisiin.
Noah Edwards
Noah Edwards
07:05 29 Sep 23
Minulla oli hämmästyttävä kokemus täällä. Heillä on kattava hoito, joka seuraa sinua koko paranemisprosessin ajan. He hoitavat lähes kaikki hoitosi osa-alueet sidosten vaihtamisesta majoituksen tarjoamiseen. He tuovat sinut sairaalaan ja takaisin hotelliltaan tapaamisia varten ja hakevat sinut lentokentältä saapuessasi. Ne lievittivät niin paljon stressiäni ja saivat minut tuntemaan oloni niin turvalliseksi. Hoitohenkilöstö on ILMIÄINEN. Ja Kendra varmisti, että tunsin ystävälliset kasvot hotellissa, ja esitteli minut ikätovereilleni, joita kutsun varmasti läheisiksi ystäviksi loppuelämäni ajan. Todella hämmästyttävä kokemus. Kiitos paljon, Kamolin sairaala!
Haze G
Haze G
09:16 30 Aug 23
Hyvä palvelu. Erittäin ystävällinen henkilökunta, jolla on hyvä englantia puhuva henkilökunta rekisteröinnistä osastolle, leikkaussalista palautushuoneeseen. Varmistaa potilailleen parhaan mukavuuden.
ภากร ครามวิชิตกุล
ภากร ครามวิชิตกุล
09:11 01 Sep 23
Olen käyttänyt palvelua täällä. Pidän siitä erittäin. Ystävällinen, hyvä palvelu. Pidän erittäin paljon tervetuloa. Vastaanoton henkilökunta on ihanaa ja tarjoaa hyvää palvelua. Lääkäri on erittäin hyvä ja antaa hyviä neuvoja.
Zy Larena
Zy Larena
10:09 30 Aug 23
Minulla oli SRS juuri tänä vuonna ja olen erittäin onnellinen ja kumppanini on myös erittäin tyytyväinen tuloksiin. En ole koskaan katunut, että tulin tähän paikkaan. Hotellin henkilökunnasta sairaalan henkilökuntaan he varmistavat, että viihdyn hyvin. Luulin todella, että minulla on vaikeuksia kielimuurien takia, koska osaan vain filippiiniläistä ja englantia, mutta olin järkyttynyt, koska henkilökunta puhuu hyvää englantia. Jopa kuljettajat osaavat puhua englantia. Henkilökunta on kohtelias ja kohtelias. Muistan lähettäneeni sähköpostin tiedustellakseni menettelystäni, kunnes palasin Iso-Britanniaan, vain sujuvaa matkaa. En voi unohtaa tapaamani hotellin ja sairaalan filippiiniläistä henkilökuntaa, joka antoi minun tuntea olevani kotona. Dilatation henkilökunta on erittäin välittävää ja varovainen, etten tunne kipua. Tohtori Kamol suhtautuu myös pyyntööni miten halusin SRS:n tuloksiin. Kiitos kuljettajilta, vartijoilta, siivoushenkilöstöltä (hotelli ja sairaala), vastaanotosta (hotelli ja sairaala), rekisteröinnistä, kyselyihini vastaavalta puhelinkeskuksen agentilta, OPD:n sairaanhoitajilta, osastolta, laboratoriolta, laajennukselta, tohtori Kamolilta ja erityisesti leikkaussalin ja kuntoutussalin henkilökunta. Iloinen nähdessäni filippiiniläisen leikkaussalissa ja puhuessaan hänen kanssaan, hän sai minut tuntemaan oloni helpoksi, kun olen liian hermostunut, ja jopa katsoi minut ulos, kun olin jo palautushuoneessa. Suosittelen mielelläni Kamol Hospitala ystävilleni. 5 tähteä ei riitä arvioimaan Kamol Hospitala. Kiitos Kamol Hospitaln ihmisille
barbara de souza
barbara de souza
04:27 01 Jun 24
Haluaisin kiittää koko Dr. Kamonin tiimiä. Minut tervehdittiin suurella rakkaudella ja kunnioituksella siitä hetkestä lähtien, kun saavuin Bangkokiin. Ei voi muuta sanoa kuin kiitos.Tässä tapauksessa näet tohtori Kamolin. Tässä tapauksessa Bangkokissa on paljon affettoa ja rispettoa. Nulla, kauhea soolo ringraziaressa.Seuraava askel on saada tohtori Kamol tekemään työ. Fui recebid com muito carinho and respeito desde o primeiro momento que cheguei Bangkokissa.Sinä olet luokkalainen.
Stuart Fordham
Stuart Fordham
08:01 30 May 24
Jätän harvoin arvosteluja, mutta tässä tapauksessa minun on pakko tehdä niin. Kamol-sairaala sai minut tuntemaan itsensä Thaimaan kuninkaallisen perheen jäseneksi siitä hetkestä lähtien, kun astuin sairaalaan. Kuten kävi ilmi, en pystynyt omien "terveysongelmieni" vuoksi jatkamaan leikkaustani, mutta ammattitaitoinen myötätunto ja hoito oli yksinkertaisesti ensiluokkaista. Itse suuresta miehestä tohtori Kamolista vastaanoton vastaanottovirkailijaan minulle ei osoitettu muuta kuin aitoa huolenpitoa ja huolenpitoa.Yksinkertaisesti jokainen yksityiskohta ja jokainen henkilökunnan jäsen, jonka kanssa olin tekemisissä, oli sekä erittäin kohtelias ammattilainen että välittävä. Mikään ei ollut liikaa vaivaa tälle sairaalalle, joka järjesti ilmaisen kuljetuksen ja ponnisteli jokaisessa vaiheessa pitääkseen minut ajan tasalla siitä, mitä oli tapahtumassa.Olen vieraillut monissa länsimaailman sairaaloissa, mutta yksikään ei yksinkertaisesti kyennyt jäljittelemään sitä korkeatasoista henkilökohtaista hoitoa ja huomiota, jota minulle osoitettiin.Oli yksinkertaisesti ilo tavata kaikki mukana oleva henkilökunta, enkä epäröisi suositella tätä sairaalaa mihinkään. Alkuperäinen varaukseni koski koko kasvojenkohotusta ja kaulan kohotusta, mutta riskini oli liian korkea. He suorittivat minulle 8 langannostoa tarkasti ja aidolla huolella. Kiitän teitä kaikkia vielä kerran todella ammattitaitoisesta ja välittävästä lähestymistavasta minua kohtaan.Stuart Fordham
秋葉隆之
秋葉隆之
06:06 04 Jun 24
Tohtori Gammon on erittäin ystävällinen ja leikkisä, ja ensimmäisen leikkausta edeltävän konsultaation jälkeen en tuntenut lainkaan ahdistusta. Kun heräsin nukutuksessa, leikkaus oli ohi ja olin kuin: "Oletko jo valmis?" Leikkauksen jälkeenkään ei ollut kovaa kipua, ja ystävällisten sairaanhoitajien huolellisen hoidon ansiosta toivuin sujuvasti ja lopputulos oli erittäin realistinen ja vaikuttui. Herra Gamon on todella jumalallinen käsi. Olen erittäin tyytyväinen siihen, kuinka hyvin se tehtiin. Täysin laajennushuoneella varustetussa K-Garden-hotellissa elämä on sairaalasta kotiutumisen jälkeenkin mukavaa. Se, ettei tarvinnut matkustaa hotellista sairaalaan, rasitti kehoani vähemmän ja vapautti minut hässäkkää ja hässäkkää. Kaltaiseni ruokailijana olin kiitollinen siitä, että lähellä oli ruokakojukylä ja ravintola-alue, jossa sain nauttia thaimaalaista ruokaa. Olin kiitollinen siitä, että henkilökunta vastasi hymyillen aina, kun minulla oli ongelmia. Se oli minulle parhaat kolme viikkoa luotettavien kirurgisten tekniikoiden, huolellisen hoidon ja hyvin varustetun tilojen kanssa. Viva Kamol sairaala!
นิภาภรณ์ ประจวบสุข
นิภาภรณ์ ประจวบสุข
02:07 27 Apr 24
Erittäin hyvä palvelu, puhdas, vaikuttunut siitä hetkestä, kun kävelin sisään. Lääkärit ja sairaanhoitajat ovat erittäin söpöjä.
Big C
Big C
09:55 25 Apr 24
Sairaala näyttää siistiltä. Vastaanottovirkailija on erittäin ystävällinen. Lääkäri hoitaa kaksoisluomen leikkaustapauksen. Erittäin hyvä sen tekemisen jälkeen haava on erittäin kaunis. Suosittelen ehdottomasti ystäviä tulemaan tänne tekemään asioita.
Tassja wtfTechnik
Tassja wtfTechnik
09:41 22 Jan 24
Jos voisin, antaisin tälle klinikalle 10 pistettä mahdollisen 5 pisteen sijaan.Tämä klinikka muutti elämäni!Minulla oli SRS tammikuun 2024 alussa ja olen uskomattoman tyytyväinen tuloksiin.Kaikki klinikalla on erittäin modernia ja henkilökunta on erittäin ystävällistä.Klinikka asettaa ehdottomasti standardeja, joita monet sukupuolenvaihdon alalla toimivat klinikat Euroopassa eivät pääse edes lähellekään.SRS:n leikkausneuvonta on objektiivista ja rehellistä. Ja tulokset ovat todella vaikuttavia jo muutaman viikon kuluttua.
Kade Fenwick
Kade Fenwick
20:57 19 Jan 24
Minulla on etuoikeus työskennellä aliedustettujen yhteisöjen kanssa työhyvinvoinnin, organisaation oikeudenmukaisuuden ja yhteisön kehittämisen yhteydessä.En ole koskaan kokenut terveydenhuoltoa trans-ihmisenä samalla tavalla kuin Kamolin henkilökunnan kanssa. Tohtori A:n ja K:n asiantuntemuksesta aina kenttähenkilökuntaan asti kaikkien osoittama ystävällisyys, empatia ja solidaarisuus on muuttanut elämäni ikuisesti.Jos pidät rasistisista stereotypioista Aasiasta ja hygieniasta, voin taata, että ne hajoavat ensimmäisellä keskustelulla K Gardensin asiantuntevan neuvonantajan kanssa.
Miumi Dae
Miumi Dae
14:14 21 Nov 23
Elämää muuttava. Olin erittäin hermostunut matkustaessani Thaimaahan yksin. Minulla ei ollut melkein aavistustakaan mitä odottaa. Saapumiseni jälkeen tunsin heti olevani sinne, minne kuulun. Niin monia muita tyttöjä ympäri maailmaa tavata ja vaihtaa tarinoita. Tätä sairaalaa arvostan syvimmin. Henkilökunta on erittäin ystävällistä ja sairaanhoitajat ovat kaikki enkeleitä. Leikkaukseni tulokset ylittivät odotukseni. Dr. Kamol ja hänen tiiminsä ovat asiantuntijoita. Olen erittäin tyytyväinen. Palaan vielä kerran muutaman kuukauden päästä kilpailuleikkaukseeni ja olen niin innoissani. Olin hermostunut toivomaan, että olisin takaisin Thaimaassa. Kamolin sairaala on oikea valinta.
Kendra Knoll
Kendra Knoll
22:43 03 Sep 23
Kokemukseni Kamol Cosmetic Hospitalissa ylitti odotukseni! Laitos, henkilökunta ja palautushotelli ovat tahrattomia ja uskomattomia. En voi kuvitella parempaa paikkaa sukupuolen vahvistavalle leikkaukselle. Asiat tapahtuvat täällä nopeasti, ja viestintä voisi olla hieman parempaa, mutta yleisesti ottaen annan kokemukselle viisi tähteä ja suosittelen Kamolia! Yksi parhaista osista leikkauksessa täällä on tavata tyttöjä eri puolilta maailmaa samalla matkalla kuin minä. Olen saanut upeita ystäviä, enkä ole koskaan tuntenut oloani yksinäiseksi.
Kii “Remura_WH”
Kii “Remura_WH”
09:15 25 Jun 23
Kauhea työ srs ppv -leikkauksessa, täydellinen tavara ylhäältä alas
Next Reviews

Muokkaa / Vaadi / Ilmoita virheestä?

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️