Dr Molnar Clinic

Dr. Molnar Clinic Budapest

Dr. Molnar Clinic on erikoistunut kauneuskirurgiaan. Tämä vuonna 1971 perustettu sertifioitu klinikka sijaitsee Budapestissa, Unkarissa. Katso asiakkaiden arvostelut, ennen/jälkeen -kuvat ja kysy leikkauksen hintaa ulkomailla. Täytä lomake ilmaista esitutkimusta varten. Nopea vastaus.

Dr. Molnar Clinic, Budapest, Unkari

Tohtori Miklos Molnár, MD, on brasilialaiseen koulutukseen perustuva kirurgian erikoislääkäri, joka on erikoistunut esteettisiin leikkauksiin, joissa käytetään uusimpia menetelmiä, joiden tavoitteena on luonnollinen ulkonäkö.

Tohtori Molnár on sitoutunut tarjoamaan potilailleen poikkeuksellista lääketieteellistä hoitoa ja tarjoaa samalla ammatillista asiantuntemustaan kaikilla vartalon muotoilun, kasvojen nuorentamisen ja miesten plastiikkakirurgian aloilla.

Yleisimpiä klinikalla suoritettavia toimenpiteitä ovat rintojen muodonmuutokset ja rintaimplantit, mutta tohtori Molnar ja hänen tiiminsä ovat kokeneita kaikissa plastiikka- ja kauneuskirurgisissa toimenpiteissä. Hän johtaa nyt 30 kokeneen työntekijän tiimiä Budapestin keskustassa sijaitsevalla suurella ja modernilla klinikalla.

Klinikalla on 7 konsultaatiohuonetta, 2 leikkaussalia ja 15 potilasvuodetta. Se tunnetaan erinomaisista palveluistaan, huipputeknologiastaan, sertifioidusta plastiikkakirurgista ja korkealaatuisesta yksilöllisestä hoidosta ennen leikkausta ja sen jälkeen.

Alennuksia on saatavilla, kun varataan useita toimenpiteitä samanaikaisesti, ja nämä hoidot voidaan usein suorittaa yhdellä käyntikerralla. Useimmat kansainväliset potilaat, jotka käyvät tohtori Molnarin luona, hyötyvät näistä alennuksista, jotka voivat olla jopa 40 prosenttia verrattuna siihen, että hoidot olisi varattu erikseen.


Klinikan erikoisala:

Esteettinen kirurgia
Ihon täyttö
Ryppyjen hoito
Blefaroplastia
Otoplastiikka
Häpyhuulten plastiikka
Genioplastia
Rasvaimu
Gynekomastia
Kaulan kohotus
Nenäleikkaus
Brachioplastia
Rintojen kohotus
Rintojen pienennys
Vasikkaimplantit
Kohdunkaulan ja kasvojen kohotus
Genioplastia
Brasilialainen kohotus
Pakaroiden kohotus
Reiden nosto
Rintaimplantit
Pakaraimplantit
Synnytyksen jälkeinen kirurgia
Vartalon kohotus
Plastiikkakirurginen konsultaatio
Vatsanpoisto

Dr. Molnar Clinic tarjoaa sinulle :

Lentokenttäkuljetus
Perhemajoitus
Ilmainen Wifi
Hotellivaraukset
Tulkkauspalvelut
Matkaopas
Taksin varaus
Lääkärin asiakirjojen siirto
Sairaanhoitomatkavakuutus
Internet-konsultointi
Puhelin huoneessa
Yksityishuoneet
Kuntoutus
Varotoimenpiteet ruoan suhteen
Käännöspalvelut
TV huoneessa


Kaupunki: Budapest – Maa: Unkari – Perustettu: 1971
Akkreditointi: Ei tiedossa – Puhutut kielet: englanti, ranska, saksa, unkari, italia, portugali, espanja, venäjä, venäjä

Muokkaa / Vaadi / Ilmoita virheestä?

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️